marincspeedshop Objavljeno Junij 2, 2022 Opozori Objavljeno Junij 2, 2022 Jaz Triumpha zal neservisiram. Ni jih veliko pa se nikoli nisem poglobil v to znamko. Specijaliziran sem za Aprilie katere se skos kvarijo in dela nezmanka 😅 hec hec Aprilia je zakon! Pa japonce veliko sraufam, nekaj BMW, MotoGuzzi, Ducati, Benelli, KTM... ce je pozimi kaj casa in volje tudi kak oldtimer sede. Za Triumpha bo Jerman pravi naslov, ma pa dec ful dela, probaj poslati sms. IF7 in Kugelschreiber 2
corleone48 Objavljeno Julij 15, 2022 Opozori Objavljeno Julij 15, 2022 Servis za Triumphe je tudi na Vogerskem pri Novi Gorici...Gregorič Robert.Meni je Street Tripla poservisiral v nulo.L.P.
DAMI34 Objavljeno Maj 31 Opozori Objavljeno Maj 31 nov zastopnik za Triumph: https://www.motoxgeneration.com/sl/triumph-pri-motoxgeneration?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2c9E1ic9hDSnEZxf2GxpMB7nCrtf37G7vKwwYLVf4zbBCJirNhPPecW88_aem_AbLwb8ZJZTIYljuS4osnmA4uVzqFtJL5_mpzDKDyq5_NDOdglD2AWQt-7gYPs98gE6MD4A-J_M4PpWDidnopS-4S
krucymucy Objavljeno Maj 31 Opozori Objavljeno Maj 31 Sedaj ima vsak od bratov Rus svojo znamko. DAMI34 in Hytech 2
motolover Objavljeno Maj 31 Opozori Objavljeno Maj 31 Bomo videli kako bo, Jerman mi je pred meseci rekel, da imajo hude zahteve glede salona in količine prodaje. Če drži, bi rekel, da bodo morali znižati standarde, vsaj v smislu števila prodanih motorjev na leto. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 31 Opozori Objavljeno Maj 31 pred eno uro, motolover pravi: Bomo videli kako bo, Jerman mi je pred meseci rekel, da imajo hude zahteve glede salona in količine prodaje. Če drži, bi rekel, da bodo morali znižati standarde, vsaj v smislu števila prodanih motorjev na leto. z druge (ki je govorila s prvo) roke lahko povem: res je. Triumph se ma skor za boga. pred 1 uro, krucymucy pravi: Sedaj ima vsak od bratov Rus svojo znamko. upam, da tut vsak svoj salon in servis
krucymucy Objavljeno Maj 31 Opozori Objavljeno Maj 31 (popravljeno) 19 minutes ago, DAMI34 said: upam, da tut vsak svoj salon in servis Jaz pa upam da imajo vsaj troje moment ključev. Popravljeno Maj 31. Popravil krucymucy DAMI34 1
Ragezor Objavljeno Maj 31 Opozori Objavljeno Maj 31 verjetno se bodo steli v prodajo tudi motokros motorji, ki pa pri nas grejo kar dobro v prodajo, ali?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se