Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jaz Triumpha zal neservisiram. Ni jih veliko pa se nikoli nisem poglobil v to znamko. Specijaliziran sem za Aprilie katere se skos kvarijo in dela nezmanka 😅 hec hec Aprilia je zakon! Pa japonce veliko sraufam, nekaj BMW, MotoGuzzi, Ducati, Benelli, KTM... ce je pozimi kaj casa in volje tudi kak oldtimer sede. Za Triumpha bo Jerman pravi naslov, ma pa dec ful dela, probaj poslati sms. 

• Všeč mi je 2
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Servis za Triumphe je tudi na Vogerskem pri Novi Gorici...Gregorič Robert.Meni je Street Tripla poservisiral v nulo.L.P.

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

Sedaj ima vsak od bratov Rus svojo znamko. 

• Haha 2
Objavljeno

Bomo videli kako bo, Jerman mi je pred meseci rekel, da imajo hude zahteve glede salona in količine prodaje. Če drži, bi rekel, da bodo morali znižati standarde, vsaj v smislu števila prodanih  motorjev na leto. 

Objavljeno
pred eno uro, motolover pravi:

Bomo videli kako bo, Jerman mi je pred meseci rekel, da imajo hude zahteve glede salona in količine prodaje. Če drži, bi rekel, da bodo morali znižati standarde, vsaj v smislu števila prodanih  motorjev na leto. 

z druge (ki je govorila s prvo) roke lahko povem: res je. Triumph se ma skor za boga. 

pred 1 uro, krucymucy pravi:

Sedaj ima vsak od bratov Rus svojo znamko. 

upam, da tut vsak svoj salon :P

in servis

Objavljeno (popravljeno)

19 minutes ago, DAMI34 said:

upam, da tut vsak svoj salon :P

in servis

Jaz pa upam da imajo vsaj troje moment ključev. 

Popravljeno . Popravil krucymucy
Objavljeno

verjetno se bodo steli v prodajo tudi motokros motorji, ki pa pri nas grejo kar dobro v prodajo, ali?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!