Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, Markisan pravi:

Moram poklicat tja

poglej na anet, če se triumph kje oglaša za prodajo

Objavljeno

ste ugotovili kaj? Se pravi sedaj spet nimamo vec uradnega serviserja za Triumph?

Objavljeno
Ob 2. 7. 2025 ob 10:21, DAMI34 pravi:

poglej na anet, če se triumph kje oglaša za prodajo

Nobenega oglasa več

Objavljeno
3 hours ago, hello said:

ste ugotovili kaj? Se pravi sedaj spet nimamo vec uradnega serviserja za Triumph?

Bolj je pomembno, da imamo servis, ki dejansko kej zna ugotovit tudi brez testerjev in kvalitetno opravlja servise (ne samo Triumph), Jerman , Depala vas.

Objavljeno

kvalitetno in brez testerja :P

Objavljeno
pred 59 minutami, Supertech pravi:

Bolj je pomembno, da imamo servis, ki dejansko kej zna ugotovit tudi brez testerjev in kvalitetno opravlja servise (ne samo Triumph), Jerman , Depala vas.

To je sicer res, vendar.....ljudje bi kupili, oz. imajo tudi nove motorje, še v garancijskem roku.....je treba servise vpisat v bazo, reklamacije, rezervni deli, dodatna oprema, up date programov na bajku, tega je danes največ.....sicer se da rešit s servisom v sosenjih državah, je pa malo odročno, dodatna oprema po spletu.....vseeno pa si Slovenci in naši  triumphatorji zaslužimo uradnega prodajalca in servis pod Alpami 👍

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
6 hours ago, Luka66 said:

To je sicer res, vendar.....ljudje bi kupili, oz. imajo tudi nove motorje, še v garancijskem roku.....je treba servise vpisat v bazo, reklamacije, rezervni deli, dodatna oprema, up date programov na bajku, tega je danes največ.....sicer se da rešit s servisom v sosenjih državah, je pa malo odročno, dodatna oprema po spletu.....vseeno pa si Slovenci in naši  triumphatorji zaslužimo uradnega prodajalca in servis pod Alpami 👍

Tudi to je res kar si ti napisal... Ljudje pa lahko tudi kupimo nov Triumph motor pri Jermanu, tudi servis naredi in vpiše v bazo in ostalo, pogleda za update, vpoklice... Tudi kar nekaj opreme od Triumpha je mozno kupiti...Naročit dodatno opremo...Si zaslužimo neglede na majhnost, ampak če ena ali druga firma ne pusti prodaje poleg še ene firme na enema mestu, potem je pa problem kot ga sedaj vidimo, na žalost..

Popravljeno . Popravil Supertech
Objavljeno
pred 14 urami, Supertech pravi:

Tudi to je res kar si ti napisal... Ljudje pa lahko tudi kupimo nov Triumph motor pri Jermanu, tudi servis naredi in vpiše v bazo in ostalo, pogleda za update, vpoklice... Tudi kar nekaj opreme od Triumpha je mozno kupiti...Naročit dodatno opremo...Si zaslužimo neglede na majhnost, ampak če ena ali druga firma ne pusti prodaje poleg še ene firme na enema mestu, potem je pa problem kot ga sedaj vidimo, na žalost..

Triumph si zasluži uradnega uvoznika in serviserja v SLO,....je pa vprašanje, če lahko "preživi", samo s to znamko in še pogojevanje prevzema in prodaje XY motociklov in vseh razredov vrst, ki pri nas ne gredo v promet (saj podobno je pri vseh proizvajalcih).....sem govoril s fanti iz vodstva v AS-u, so bili Čehi, ki imajo koncesijo za prodajo angleža po koncih bivše Yuge, 2x pri njih vendar pogoji prezahtevni, ekonomisti, ki gledajo le na dobiček.....napačno zastavljeno..... res, da nismo veliki, vendar.... za "najstarejšo" moto znamko, se to ne spodobi, če želijo furati imidž....kar se tiče delov in opreme jo lahko kupimo po spletu, ali v bližnji Lipnici A, vendar to ni to, včasih se mora kaj pogledat in sprobat.....glede vpisa v bazo podatkov je verjetno mogoče preko prvega prodajalca od koder se dobi motor v SLo, so pa menda pri Triumphu D, zelo striktni glede prodaje po regijah, ne dovoljujejo......dejstvo je, da je potreben resen pristop in prvo vlaganje, v Slo pa ni garantiran s to znamko velik zaslužek, celo preživetje....kot tudi, si ne more uradni prodajalec in serviser privoščiti, da v glavni sezoni, ko ga kličeš za servis, ni odgovora, ko pa ga končno dobiš, pa pove, da j na dirki v Le Manu in da je dva tedna zaprto......smo imeli dva Triumpha Tigra 800 pri hiši, so mi vešč 3 cilindraši, super za vozit, so mi pa nesprejemljive take poprodajne ne-storitve... 

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

jaz zaenkrat nisem imel teh problemov pri motox… 

upam da bo tudi vnaprej tako

Popravljeno . Popravil hello
Objavljeno

Tok sm se ogrel za Speed Tripla , zdej pa ne vem kaj naj.

Objavljeno

Kaj te pa zadržuje od nakupa

• Haha 1
Objavljeno
4 hours ago, Supertech said:

Kaj te pa zadržuje od nakupa

ROFL. Ti sprasujes zakaj ma kdo pomisleke?  LOL.  RES.  🤣

Objavljeno

Kje je problem recimo če kupiš motor pri Jermanu recimo, ki ni pooblaščen servis-prodajalec?? 

Jaz poznam zdele iz glave 3,4 na brzino, ki so kupili nov (0km) motor pri nepooblaščenem prodajalcu, konkretno pri Jermanu.. Pa,da se razumemo, to ni nobena reklama.

En od mojga frenda sodelavc, zdej že penzioner, ima že 4tega explorerja 1,2 in vsakega je zvozil do ali pa raje čez sto tisoč km, proda in kupi novega, vsi kupljeni in servisirani pri Jermanu..

En StRs765, pa prejsnjega 765r je tudi pri Jermanu kupil in servisiral, nobenih problemov kakorkoli..

Znanemu ljubljanskemu radijskemu voditelju so sodelavci kupili novega Rocket-a, pri Jermanu, kjer ga tudi servisira..

Drug znani, televizijski voditelj, tudi kupil nov Triumph in servisira bp pri Jermanu, tudi nobenih problemov...

Pa še dost drugih je, ki so novega kupili pri njemu in servisirajo pri njemu (Jermanu)..

:?

Objavljeno

Pa lih ti, s 5000 pomisleki za vsak bajk. Clovk je lepo napisal de se mu zdi nesprejemljivo sred sezone zaprt servis za in it v lemans. In ce se marko, bog ne daj, stre, se problem problem stegne na xy casa, al pa trajno. Kar se penzionerjev z explorerji tice, SLO je majhna in sem neke 98% preprican de mas sezono buck.

zase bi uzel tigra 900 brez pomislekov. Ce pa jih drugi imajo, jih probam razumet. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Seveda, ker imam glavo za razmisljat in imam kritičnost in pomisleke, sploh če je govora o nakupu motorja/znamke o kateri vem bolj malo ker se nikoli nisem kej dost zanimal, a poznan je motor po radih okvarah..

In fyi sem kljub 5000 pomislekih vseeno kupil znamko/motor,ki je poznan "po pokvarljivosti" ;) 

To kar je Luka napisal je bio, zdej je pa to že kar nekaj časa poštimano,ker Mare je imel problem z delavci, sedaj ima dva delavca,ki tudi zelo obvladata in je stalno servis v pogonu.. Če se Mare stre kot prviš, servis lahko deluje in deluje brez njega, se je poškodoval in kaj je blo, nič servisi so šibal naprej bp..

Če si ti bučkaš, jaz nisem, dobro vem o kom govorim in vem kdo je ta penzioner s Triumphom oziroma s triumphi v svoji zgodovini.. Pa poznam še enga penzionerja, sicer ni triumph, ampak ktm ljubitelj, gre pri 70+ letih na 1390, in ga še tudi sam Akrapovič pozna zelo zelo dobro, mu za vsak motor naredi komplet titan izpuh for FREE... Ampak nej bojo v tvoji glavi to bučke, who cares :lol1:

Tudi jaz bi zase vzel Triumph brez problema, sem bil zelo zagred za nakup, zal rabljena ponudba ni bla po mojem kriteriju..

• Haha 1
Objavljeno

Dobro zalivaš v tej suši. Buč vedno več.  Od kje se v zgodbi znajde penzjoner s KTM? Kaj si hotel povedat? De tvoj ata dvigne mene in blok?  

Objavljeno

Vidim, da ti ne samo spanje dela problem, tudi razmisljanje, naj ti pomagam... :) 

Ker govorim o penzionerju sem ti še enega omenil, za katerega sem prav vedel, da boš rekel, da so tudi bučke, pa čeprav sem ti ga že omenil v pmjih pred časom, ampak sej nima veze, živi v svojem prav oz prepričanju, samo ne govori drugim bučke, če ti ne poznaš dotičnih oseb.. ;) 

Objavljeno (popravljeno)

To kdo vozi Triumpha in hvala bogu nima problemov in komu je Akrapovič gratis dal izpuh (tudi meni so ga za Hondo-AT, ko sem šel v Azijo in še zmontirali 👍for free še enkrat jim🙏 sem jim za vedno hvaležen), nima nobene veze s to problematiko, niti, da ima kdo 100 let in vozi Angleža, niti, da ga vozi radijski voditelj, ki mu je to menda prvi ali drugi motor in mu ga je celo kupila žena (ni Keanu Reeves, da bi to nekaj pomenilo na našem trgu, pri prodaji bi se poznalo le, če bi JJ vozu Angleža, potem bi ga vozilo vsaj polovica penzičev 😉)....dejstvo je, da NIMAMO uradnega prodajalca in serviserja za Angleža, na žalost,...... zaradi takih in drugačnih razlogov, v preteklosti pač ni bil dovolj konkreten pristop, v vseh pogledih, očitno se je tudi odnos z Motorradklinik nekoliko skrhal.........servis se naredi tudi pri novih motorjih, preko uradnega prodajalca iz tujine od katerega, je bil pripeljan motor,  se lahko uredi reklamacija in up date programov, tudi A in It nista tako daleč, se da to z nekaj dobre volje in predvsem časa shendlat.... ni pa to enako kot, konkreten salon, ki ponuja in ima tudi za pogledat večino dodatne opreme za motor in motorista, ter v salonu večino najbolj prodajanih modelov za pogledat v živo in nekaj tudi za potestirat......človek pač ne odkanta 20K€+ za motor preden ga ne vidi v živo in ne odvozi en dan nekaj sam in morda nekaj v dvoje, pač glede na potrebe.......od nas kupcev je odvisno kaj si tako zelo želimo, da pogoltnemo kakšen kompromis.....gre za naše odločitve.....so Angleži iskali zastopnika za Slo po spletu in bili Čehi, ki pokrivajo vzhod, tudi pri nekaj naših že uveljavljenih generalnih zastopnikih moto znamk, sem govoril z enim od vodij moto programov, vendar so imeli pre-visoke, za večno pri nas nesprejemljive pogoje, upravičeno, ali ne za "najstarejšo znamko" in naš trgec........realno smo glede na absolutno število prodanih bajkov marginalen trg, od proizvajalca pa je odvisno kako nas obravnava.... takle mamo v naši lepo Slo :)  

SREČNO

Popravljeno . Popravil Luka66
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
42 minutes ago, Supertech said:

Vidim, da ti ne samo spanje dela problem, tudi razmisljanje, naj ti pomagam... :) 

Ker govorim o penzionerju sem ti še enega omenil, za katerega sem prav vedel, da boš rekel, da so tudi bučke, pa čeprav sem ti ga že omenil v pmjih pred časom, ampak sej nima veze, živi v svojem prav oz prepričanju, samo ne govori drugim bučke, če ti ne poznaš dotičnih oseb.. ;) 

FFS.  

Objavljeno

Tebi so dali serijski lonc na at, penzijnerju pa vsakič komplet titan r program s kolektorjem, je razlika :lol1:Ampak ja, nebitno! ;):) 

Lani, ko smo imeli triumph pooblaščenega prodajalca-serviserja s salonom,sem kontaktiral za testno vožnjo z novim str765r-rs, ker me je zanimala razlika med 16-19,ki sem ga vozil, če je res tako velika razlika ali ne z novejšim, pa sem dobil odgovor, da žal ne bo testnih motorjev..:( Tok o tem kok nam pomaga imet pooblaščenega z lepim salonom... 

Objavljeno
pred 7 urami, Supertech pravi:

Tebi so dali serijski lonc na at, penzijnerju pa vsakič komplet titan r program s kolektorjem, je razlika :lol1:Ampak ja, nebitno!

Tok o tem kok nam pomaga imet pooblaščenega z lepim salonom... 

Meni so dali serijski zadnji lonec, ter celoten kolektor z neserijskim decat in lambda sondami, so ga takrat naredili za novo verzijo H-AT AS, pa to res ni pomembno..... je pa izgleda hudo smešno (zanimiv smisel za humor)......ker titan R progam na "auspuhu" na neki konkretni ADV turi ne igra prav nobene vloge, je kaj drugega bistveno bolj pomembno in res ima nobene veze s statusom Triumpha v Slo. Ta zadnja zgodba z Angležem je bila, na žalost, že v začetku obsojena na.....to kar se je zgodilo, kot tudi prejšnja, glede na to kakšen je bil pristop.  Ne prej, ne v zadnje, lepega salona za Angleža z množico bajkov in dodatne opreme v njem ni bilo......sedaj so se pač odločili za drugo znamko z iste grupacije, ki bo nedvomno bolje prodajana (bistveno več modelov), kot Anglež, nekako logična odločitev (praktično enaki bajki, že izkušnje, znanje, orodje pri servisiranju), bil pa je vsaj trud in poskus ......nekako Triumph v deželici pod Alpami nima sreče in položaja, kakršnega bi si, kot kultna znamka, nedvomno zaslužil, tudi prvi prodajalec iz MS je neslavno ugasnil,..... v primeru, pa, da,bi bil "konkreten" uradni prodajalec, ne bi bilo težav s testnimi vožnjami, videti dodatno opremo za bajke in kaj pomerit za bajkerje v salonu, tako kot naj bi bilo....je pa res, da je baza kupcev za Angleža v Slo pre-majhna za preživetje, le s to znamko....pri nas redki uradni prodajalci in serviserji furajo le eno znamko, razen seveda neprekosljivih bavarcev.......

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!