Kiki Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 Hojla Kiki! A že hodiš? Če ti je dolgčas, če si še vedno na bolniški, naj te Viking danes pripelje v OLP-a. Bo prijetno, saj je že toplo in pravo razvedrilo suhoparne bolniške. :P Ojla Dada.... :) Z največjim veseljem bi danes prišla v OLP... pa ma viking zvečer žal ene obveznosti... morda naslednjo sredo ;) Še kar nekaj časa bom očitno okrog strašila z berglami :huh: , ker je mišica kot pravijo dohtarji kar precej poškodovana :( .... a bo že.... Mi se ne damo... ;)
Mali bik Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Kiki ti se samo ne daj!!! ;) Kdaj se dobivate ob nedeljah pri vas v polni luni? Razmišljam, da bi vas kaj obiskal, če ne bo kaj dežja... Lep pozdrav vsem Zasavcem!
Brrrm Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Zasauci :) , kdaj se boste pričeli nedeljčkati tam gori na Predmeji ali kaj je že vrh tistega kuclja med Preboldom in Trbovljami? B)
Ervina Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Kdaj se dobivate ob nedeljah pri vas v polni luni? Razmišljam, da bi vas kaj obiskal, če ne bo kaj dežja... Zaenkr't še zmer ob 17h v PL. Lahko damo pa to nedelo na glasuvaje, če je že cajt za Podmejo. ;)
MOTOVILC Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 opa :( Ma :huh: :( kaj je kje kašn člouk, tam v vaših krajih, ki bi mi znal povedat, kje je koka dobra, motoristom prijazna oštarija tam pri Izlakah proti Litiji, ki bi nas lahko pogostila ene 30 motoristov? Hvala
Gregs Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Zaenkr't še zmer ob 17h v PL. Lahko damo pa to nedelo na glasuvaje, če je že cajt za Podmejo. ;) Kaja, ma ti nic na glasovanje, kar na Podmeji se zacnite zbirati... Ze to nedeljo, mogoce pridemo kaj pogledat rajde na preboldsko stran... :D
liliputput Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 A gre mogoče kdo od zasavcev v soboto proti Umagu.
Gianni Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 opa :( Ma :huh: :( kaj je kje kašn člouk, tam v vaših krajih, ki bi mi znal povedat, kje je koka dobra, motoristom prijazna oštarija tam pri Izlakah proti Litiji, ki bi nas lahko pogostila ene 30 motoristov? Hvala Sjerbus.....dej ta pru razlož, kaku to misleš...Od Izlak proti Litiji.....a čez Izlake- Kisuc -Zagorje-Litija.......Al ste mislili it čez Hrib....Izlake - proti Moravčam-Vače-prideš v Hotič in nato levo proti Litiji ? Povej kje mislte pelat..pa vm kako gustilno svetujemo...! Sjerbuss.
MOTOVILC Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Servus kamerad :D Eko druga varjanta čez Vače-geoss. ;) smo nekako prišli do gostišča Vidrgar :unsure: a bo ta OK , al je še kšna druga tam okoli?
Ervina Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Servus kamerad :D Eko druga varjanta čez Vače-geoss. ;) smo nekako prišli do gostišča Vidrgar :unsure: a bo ta OK , al je še kšna druga tam okoli? Za tuk velko družbo j' Vidrgar kr primrna gustilna. Ideja je tud Kum u Zagurji in mogoče Štorman al pa martin Trboulah.
MOTOVILC Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 O.K. Hvala vsem ,če pa rabte kšne info iz deželce pod Snežnikom, pa se kr name lohku obrneste, vam bom z veseljem pomagou!
Gianni Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 O.K. Hvala vsem ,če pa rabte kšne info iz deželce pod Snežnikom, pa se kr name lohku obrneste, vam bom z veseljem pomagou! Jouuu..kamerad ! Ja moje mnenje....zdej tku, udvisno kolk ste zahtevni....Vidrgar je bla nekaj let nazaj, zlo u redu gostilna, potem..ne vem kaj jim je blo, se jim je kvaliteta, količina in cena ponujene hrane, zasukala v smeri, ki kaže da jih je dodobra zdelala konkurenca, zaspali so na svojih lovorikah. Jst bi vam toplo svetoval, če greste proti Vačam in Litiji, da se ustavite pri Kimovcu v Hotiču, ali pa zavijete proti Zagorju in se najavite v Kumu. To sta eni najbolših gostiln na območju Litije in Zasavja. Odlična hrana, zelo pester jedilnik in zelo ugodne cene.
vrho1679 Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 PREDLAGAM, DA SE OD SEDAJ DOBIVAMO KAR NA PODMEJI.
Ervina Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Ne vem kuga je z vami Zasauci? Nč ne pišete! Baki, a ti je spt internet crknu? Pa Premzata tud pugrešam, pa Vikinga... :rolleyes: PS A vas mogoče daje pumladanska utrujenost al kuga? :unsure:
Mitja Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 mogoče jih pa pomladanska zaljubljenost daje, a ? sm mogu neki napisat, da vam sekcija ne propade, ubogi zasavci
Gianni Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Matrr.....jebemti, u petk, soboto pa nedeljo je Mobi-krog :o .....mmmmm, mjami, baje ni buhve kej, ampak bulš ku Podmeja pa sigurn. Kdo mi posod motor...me mal srbi :P , pa škorni jokajo ku se še niso urnk praskal :lol: ? Sej bom ljubitelsko vozu...častna TITOVA :huh: !
vrho1679 Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 mogoče jih pa pomladanska zaljubljenost daje, a ? sm mogu neki napisat, da vam sekcija ne propade, ubogi zasavci Ker smo glih motoristi se tudi z motorji vozimo naokol, pa v naravo hodmo, pa gostilne podpiramo, ker imamo telih kišt še od zime dost.
vrho1679 Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Matrr.....jebemti, u petk, soboto pa nedeljo je Mobi-krog :o .....mmmmm, mjami, baje ni buhve kej, ampak bulš ku Podmeja pa sigurn. Kdo mi posod motor...me mal srbi :P , pa škorni jokajo ku se še niso urnk praskal :lol: ? Sej bom ljubitelsko vozu...častna TITOVA :huh: ! Jst bi šou u nedelo zjutri mal pogledat tale Mobikrog. Glih tiškat ga pa ne mislem, še nisem nikoli na progi vozu, pa še motorja mi je škoda. V soboto bom šel pa mal Motosvet srečanje na Bled pogledat. Vse to če bo seveda vreme dokaj primerno.
Gregs Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Kje je Mobi krog? Pa a se da tudi navadne smrtnike spuscat gor?! Giannelli, pa kje hudica mas moped?! :blink:
premza Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Matrr.....jebemti, u petk, soboto pa nedeljo je Mobi-krog. Kdo mi posod motor...me mal srbi :P , pa škorni jokajo ku se še niso urnk praskal :lol: ? Sej bom ljubitelsko vozu...častna TITOVA :huh: ! A greva z biciklom? :D
Gianni Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Kje je Mobi krog? Pa a se da tudi navadne smrtnike spuscat gor?! Giannelli, pa kje hudica mas moped?! :blink: Geeeegggiiiii.. :) ..ma motorčk je pr men doma, sam sej veš, da ga je škoda, ga ne smem tako matrat :P , je že v letih, čeprav še pull ku zmešan..... ;) Lega sm bil prejšnji teden na faksu....sm literaturo za diplomsko zbiral...sm vidu tvojo hondico z novim auspuhom...mjami ;) Prideš kej knam na Podmejo ? B)
Gianni Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Matrr.....jebemti, u petk, soboto pa nedeljo je Mobi-krog. Kdo mi posod motor...me mal srbi :P , pa škorni jokajo ku se še niso urnk praskal :lol: ? Sej bom ljubitelsko vozu...častna TITOVA :huh: ! A greva z biciklom? :D Ljega ta str....matr....ma nam trajbu tuk delč :angry: :P
Zmajko Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Druščina Zasavska, v soboto je bilo prav luštno, čeprav me je na poti nazaj malce zmočilo. Slišim, da za ta vikend zopet pripravljate neki žur. Menda kar pri Bakitu?! Ali kdo pride? LP
Gianni Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Kuuuuuuuuuugaaaaaaaaaaaaaa..............žurrrrrrrrrr pri Bakituuuuuuuuuuuuu :o Jst pridem vse pojem vse popijem :D No kdo še prideeeeeee.... :lol: Baki kdaj pol ? Bomo en motorističn zbor pr teb nardil, sej bomo sam mal gume kurl, pa mejčken pokal, pa en mal zverinl..čist mal :o :lol: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se