Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Hojla Kiki!

A že hodiš? Če ti je dolgčas, če si še vedno na bolniški, naj te Viking danes pripelje v OLP-a. Bo prijetno, saj je že toplo in pravo razvedrilo suhoparne bolniške.  :P

Ojla Dada.... :)

Z največjim veseljem bi danes prišla v OLP... pa ma viking zvečer žal ene obveznosti... morda naslednjo sredo ;)

Še kar nekaj časa bom očitno okrog strašila z berglami :huh: , ker je mišica kot pravijo dohtarji kar precej poškodovana :( .... a bo že....

Mi se ne damo... ;)

Objavljeno

Kiki ti se samo ne daj!!! ;)

Kdaj se dobivate ob nedeljah pri vas v polni luni? Razmišljam, da bi vas kaj obiskal, če ne bo kaj dežja...

Lep pozdrav vsem Zasavcem!

Objavljeno

Zasauci :) ,

kdaj se boste pričeli nedeljčkati tam gori na Predmeji ali kaj je že vrh tistega kuclja med Preboldom in Trbovljami? B)

Objavljeno
Kdaj se dobivate ob nedeljah pri vas v polni luni? Razmišljam, da bi vas kaj obiskal, če ne bo kaj dežja...

Zaenkr't še zmer ob 17h v PL. Lahko damo pa to nedelo na glasuvaje, če je že cajt za Podmejo. ;)

Objavljeno

opa :(

Ma :huh: :( kaj je kje kašn člouk, tam v vaših krajih, ki bi mi znal povedat, kje je koka dobra, motoristom prijazna oštarija tam pri Izlakah proti Litiji, ki bi nas lahko pogostila ene 30 motoristov?

Hvala

Objavljeno
Zaenkr't še zmer ob 17h v PL. Lahko damo pa to nedelo na glasuvaje, če je že cajt za Podmejo. ;)

Kaja, ma ti nic na glasovanje, kar na Podmeji se zacnite zbirati... Ze to nedeljo, mogoce pridemo kaj pogledat rajde na preboldsko stran... :D

Objavljeno

A gre mogoče kdo od zasavcev v soboto proti Umagu.

Objavljeno
opa :(

Ma :huh: :( kaj je kje kašn člouk, tam v vaših krajih, ki bi mi znal povedat, kje je koka dobra, motoristom prijazna oštarija tam pri Izlakah proti Litiji, ki bi nas lahko pogostila ene 30 motoristov?

Hvala

Sjerbus.....dej ta pru razlož, kaku to misleš...Od Izlak proti Litiji.....a čez Izlake- Kisuc -Zagorje-Litija.......Al ste mislili it čez Hrib....Izlake - proti Moravčam-Vače-prideš v Hotič in nato levo proti Litiji ?

Povej kje mislte pelat..pa vm kako gustilno svetujemo...!

Sjerbuss.

Objavljeno

Servus kamerad :D

Eko druga varjanta čez Vače-geoss. ;) smo nekako prišli do gostišča Vidrgar :unsure: a bo ta OK , al je še kšna druga tam okoli?

Objavljeno
Servus kamerad :D

Eko druga varjanta čez Vače-geoss. ;) smo nekako prišli do gostišča Vidrgar :unsure: a bo ta OK , al je še kšna druga tam okoli?

Za tuk velko družbo j' Vidrgar kr primrna gustilna. Ideja je tud Kum u Zagurji in mogoče Štorman al pa martin Trboulah.

Objavljeno

O.K.

Hvala vsem ,če pa rabte kšne info iz deželce pod Snežnikom, pa se kr name lohku obrneste, vam bom z veseljem pomagou!

Objavljeno
O.K.

Hvala vsem ,če pa rabte kšne info iz deželce pod Snežnikom, pa se kr name lohku obrneste, vam bom z veseljem pomagou!

Jouuu..kamerad !

Ja moje mnenje....zdej tku, udvisno kolk ste zahtevni....Vidrgar je bla nekaj let nazaj, zlo u redu gostilna, potem..ne vem kaj jim je blo, se jim je kvaliteta, količina in cena ponujene hrane, zasukala v smeri, ki kaže da jih je dodobra zdelala konkurenca, zaspali so na svojih lovorikah.

Jst bi vam toplo svetoval, če greste proti Vačam in Litiji, da se ustavite pri Kimovcu v Hotiču, ali pa zavijete proti Zagorju in se najavite v Kumu. To sta eni najbolših gostiln na območju Litije in Zasavja. Odlična hrana, zelo pester jedilnik in zelo ugodne cene.

Objavljeno

PREDLAGAM, DA SE OD SEDAJ DOBIVAMO KAR NA PODMEJI.

Objavljeno

Ne vem kuga je z vami Zasauci? Nč ne pišete! Baki, a ti je spt internet crknu? Pa Premzata tud pugrešam, pa Vikinga... :rolleyes:

PS A vas mogoče daje pumladanska utrujenost al kuga? :unsure:

Objavljeno

mogoče jih pa pomladanska zaljubljenost daje, a ?

sm mogu neki napisat, da vam sekcija ne propade, ubogi zasavci

Objavljeno

Matrr.....jebemti, u petk, soboto pa nedeljo je Mobi-krog :o .....mmmmm, mjami, baje ni buhve kej, ampak bulš ku Podmeja pa sigurn. Kdo mi posod motor...me mal srbi :P , pa škorni jokajo ku se še niso urnk praskal :lol: ? Sej bom ljubitelsko vozu...častna TITOVA :huh: !

Objavljeno
mogoče jih pa pomladanska zaljubljenost daje, a ?

sm mogu neki napisat, da vam sekcija ne propade, ubogi zasavci

Ker smo glih motoristi se tudi z motorji vozimo naokol, pa v naravo hodmo, pa gostilne podpiramo, ker imamo telih kišt še od zime dost.

Objavljeno
Matrr.....jebemti, u petk, soboto pa nedeljo je Mobi-krog :o .....mmmmm, mjami, baje ni buhve kej, ampak bulš ku Podmeja pa sigurn. Kdo mi posod motor...me mal srbi :P , pa škorni jokajo ku se še niso urnk praskal :lol: ? Sej bom ljubitelsko vozu...častna TITOVA :huh: !

Jst bi šou u nedelo zjutri mal pogledat tale Mobikrog. Glih tiškat ga pa ne mislem, še nisem nikoli na progi vozu, pa še motorja mi je škoda.

V soboto bom šel pa mal Motosvet srečanje na Bled pogledat.

Vse to če bo seveda vreme dokaj primerno.

Objavljeno

Kje je Mobi krog?

Pa a se da tudi navadne smrtnike spuscat gor?!

Giannelli, pa kje hudica mas moped?! :blink:

Objavljeno
Matrr.....jebemti, u petk, soboto pa nedeljo je Mobi-krog. Kdo mi posod motor...me mal srbi :P , pa škorni jokajo ku se še niso urnk praskal :lol:  ? Sej bom ljubitelsko vozu...častna TITOVA :huh:  !

A greva z biciklom? :D

Objavljeno
Kje je Mobi krog?

Pa a se da tudi navadne smrtnike spuscat gor?!

Giannelli, pa kje hudica mas moped?! :blink:

Geeeegggiiiii.. :) ..ma motorčk je pr men doma, sam sej veš, da ga je škoda, ga ne smem tako matrat :P , je že v letih, čeprav še pull ku zmešan..... ;)

Lega sm bil prejšnji teden na faksu....sm literaturo za diplomsko zbiral...sm vidu tvojo hondico z novim auspuhom...mjami ;)

Prideš kej knam na Podmejo ? B)

Objavljeno
Matrr.....jebemti, u petk, soboto pa nedeljo je Mobi-krog. Kdo mi posod motor...me mal srbi :P , pa škorni jokajo ku se še niso urnk praskal :lol:  ? Sej bom ljubitelsko vozu...častna TITOVA :huh:  !

A greva z biciklom? :D

Ljega ta str....matr....ma nam trajbu tuk delč :angry: :P

Objavljeno

Druščina Zasavska,

v soboto je bilo prav luštno, čeprav me je na poti nazaj malce zmočilo. Slišim, da za ta vikend zopet pripravljate neki žur. Menda kar pri Bakitu?!

Ali kdo pride?

LP

Objavljeno

Kuuuuuuuuuugaaaaaaaaaaaaaa..............žurrrrrrrrrr pri Bakituuuuuuuuuuuuu :o

Jst pridem vse pojem vse popijem :D

No kdo še prideeeeeee.... :lol: Baki kdaj pol ? Bomo en motorističn zbor pr teb nardil, sej bomo sam mal gume kurl, pa mejčken pokal, pa en mal zverinl..čist mal :o :lol: :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!