BAKI Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 BAKI & OBELIX kdaj bo naslednja žurka zasavskih motoristov..... :010 :yea1: UPAM DA BO ŠE KAKŠNA -TAPRU SE MORMO PA MAL NAGLIHAT :grupni:
BAKI Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 ERVINA.... zrihti nam CD.... kmaluuuuu plosim plosim :yea2: :P DE NJABI SLUČAJN GDO Cedeja GLJDU :devil: :devil: :devil:
Kiki Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 SLIKCE iz obeh fešt v -Štulmu- so ŽEEE :P in so ADIJO PAMET.... :kva1: :OK: :yea2: :beer2: :lol1:
Ervina Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 DE NJABI SLUČAJN GDO Cedeja GLJDU :devil: :devil: :devil: Sm ga ž'. Je prou fajn. :devil: SLIKCE iz obeh fešt v -Štulmu- so ŽEEE :P in so ADIJO PAMET.... :kva1: :OK: :yea2: :beer2: :lol1: Kdaj jih bom lahku vidla? Me firbec matra. :P
Kiki Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 Kdaj jih bom lahku vidla? Me firbec matra. :P KMALU.... že dans popoldan lohka k gremo na .... :beer1: :010 full so dobre najboljša pa je tista BAKI med štiriperesno deteljico nežnejšega spola :wub: :) :P :yea1:
Zmajko Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 Druščina, glede na to, da sem vas jaz tudi prišel na hitro pogledat (skoraj edini z motorjem), bi vas prosil za kakšno kopijo CD-ja. Oblubm, da ne bom Bakituvi žjan pukazu..... :lol1: Čau
Kiki Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 ERVINA.... zrihti nam CD.... kmaluuuuu plosim plosim :yea2: :P DE NJABI SLUČAJN GDO Cedeja GLJDU :devil: :devil: :devil: Amm BAKI.... jst mislem, da bo največja kriza, če ga tvoja ženkica vidi... :kva1: :wacko: :lol1:
premza Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Amm BAKI.... jst mislem, da bo največja kriza, če ga tvoja ženkica vidi... :devil: Baki, a boš od zdaj pol plače Kiki dajal, ...da bo tiho. :naughty: Najbolš da zrihtaš trajnik, je najceneje! :OK: Hudič so kamere in fotoaparati na žurih! :(
Kiki Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Evo vam ene par fotk izzzz Štulma.... :OK:
Kiki Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Volim miris kad se pali guma.... :kva1: :yea2:
Kiki Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Jea... ampak cviček je pa ZAKON.... :010 :beer1: :beer2:
Ervina Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Ahm ahm..... Tisti ''zakriti'' je Obelix, da si nou kjer prevjač mislu. Al je Viking? Ma ne spomnem se več, ampak ziher je en ud teh dveh. :P
Kiki Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Ervina... zdej smo že štirje kandidati za kremšnite.... :kva1: :P ... :lol1:
Gianni Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Noooo...kdaj se bomo mastili...matrr?.... :kva1: :grim :naughty:
Ervina Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Jst nom nč pjakla. :angry: Če hočte kremšnite jest, pejte k Hamititi. :devil:
Kiki Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Jst nom nč pjakla. :angry: Če hočte kremšnite jest, pejte k Hamititi. :devil: Ah ja.... pa tolk smo se že veselil... pa cel tedn se že šparamo :kva1: :wacko: :lol1: A lohka pual sam eno mičkeno vprašanjce..... :? amm... kdaj bo pa kej CD iz Štulma..... :010 :devil: (mislem.... a bo še letos :lol1: :lol1: :lol1: )
Kiki Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 DRAGI MOJI.... :) Glede na to, da sem danes zvedla, da dobim v petek 13 plačo..... JEA :OK: :yea2: (zgleda, da jo bo miklavž nakazu :P ) sem tooooolk vesela, da vam v nedeljo obljubim presenečenje...... :010 :beer1:
premza Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 ...da dobim v petek 13 plačo..... Nam firma še novoletne zabave ne bo plačala... :angry: Trinajsta plača... :hmm: , kaj je že to? :lol1: Rabte v vši firmi še koga za po NET-u srfat? Sem zelo vešč in imam veliko prakse. :D
Kiki Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 Nam firma še novoletne zabave ne bo plačala... :angry: Trinajsta plača... :hmm: , kaj je že to? :lol1: Rabte v vši firmi še koga za po NET-u srfat? Sem zelo vešč in imam veliko prakse. :D Ammm.... mi pa mamo letos novoletno zabavo 19.12.2003.... in takrat ponavadi dobimo še božičnico :OK: :yea2: prideš....? :kva1: :naughty: BTW za po netu srfat jih mamo pa že dovolj :lol1:
premza Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 Ammm.... mi pa mamo letos novoletno zabavo 19.12.2003.... in takrat ponavadi dobimo še božičnico, prideš....? Ne, mam glih rojstni dan, pa se bom skrivu, da ne bo treba za pijačo dat... :P
Kiki Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 Ne, mam glih rojstni dan, pa se bom skrivu, da ne bo treba za pijačo dat... :P Ha ha ha sej res.... ej predlog.... prideš k nam.... mogoče dobiš še božičnico.... :P pol ti bo pa toooolk dnarja... da nam boš lohka še u soboto na NFS za eno pjačko dal..... :lol1: pa da nazdravmo.... magari z medico tko ku lani.... :yea2:
Kiki Objavljeno December 4, 2003 Opozori Objavljeno December 4, 2003 Malo nostalgije..... predpriprave na lanski NFS v KG..... :P :010 :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se