Teya Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 A je bil slučajno Gregs včeraj, petek, 17.4. v Zasavju ? Se mi je zdel da sem ga vidu (sem se glih z avto pelu nasprot po mopeda). Evo, se jaz potrjujem, da sem bil v Trbovljah... in Zagorju.... in Kisovcu... celo dvakrat: tja in nazaj... :wink: :D Rok, ma daj, drugic pa na rocno, pa za mano me ulovit... 8) ULOVIT? :o Zdaj ko je prasica ulaufana (pa z akrapotom) te naj revez z avtom po Zagorju in Trbovljah lovi?!? :shock: KIKI!!! Naslednjic ko sem v vasih koncih 100% pridem na obisk!!! :D
vrho1679 Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 ULOVIT? :o Zdaj ko je prasica ulaufana (pa z akrapotom) te naj revez z avtom po Zagorju in Trbovljah lovi?!? :shock: Zakaj pa ne ? Prasc (avto) je že skoraj 10 let ulaufan, u auspuhi je pa ena vlka lukna (=bolj kot Akrapo), tko da smo približno na istem :wink: :lol: .
Gianni Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 A je bil slučajno Gregs včeraj, petek, 17.4. v Zasavju ? Se mi je zdel da sem ga vidu (sem se glih z avto pelu nasprot po mopeda). Evo, se jaz potrjujem, da sem bil v Trbovljah... in Zagorju.... in Kisovcu... celo dvakrat: tja in nazaj... :wink: :D Rok, ma daj, drugic pa na rocno, pa za mano me ulovit... 8) Pizdunko Geegiii :twisted: ....matr, tim dau eno gor na kumaro 8) , jebemti nanule. :twisted: .....ti se skus Kisuc drkaš :shock: ....pa Giannita, ko ga jebe :cry: .....ce mi ne prideš drugič na kufeee :D :D :D :lol:
Teya Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 ULOVIT? :o Zdaj ko je prasica ulaufana (pa z akrapotom) te naj revez z avtom po Zagorju in Trbovljah lovi?!? :shock: Zakaj pa ne ? Prasc (avto) je že skoraj 10 let ulaufan, u auspuhi je pa ena vlka lukna (=bolj kot Akrapo), tko da smo približno na istem :wink: :lol: . Isto glasni? :roll: 8) :D
Gregs Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Pizdunko Geegiii :twisted: ....matr, tim dau eno gor na kumaro 8) , jebemti nanule. :twisted: .....ti se skus Kisuc drkaš :shock: ....pa Giannita, ko ga jebe :cry: .....ce mi ne prideš drugič na kufeee : jebenti, ti Zasauci so zmeri bolj glasni in nasilni... jest sploh ne bom vec prsu u vase kuonce.... :D Gianni mi jebe nanule, Kiki me bo nahoblala.... in to vsi samo zato, ker se ne ustavim, ko grem skozi Zasavje... ejejeje... ma drugic pridem ob 7:00 zjutraj, pa grem od bajte do bajte vseh, ki vas poznam, ke do ene osmih zvecer mi upam rata vse obresti... ehehehehehehe.... Ma Gianni, sej se bom se kdaj oglasu, no.... samo vedno se pa tudi ne morem, ne?! :wink:
Gregs Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Isto glasni? Ma prasica prav lepo gode z akrapotom.... nic ni glasna... No, okej, ko se zbudi.... potem pa rjovi... 8)
Gugo Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Isto glasni? Ma prasica prav lepo gode z akrapotom.... nic ni glasna... No, okej, ko se zbudi.... potem pa rjovi... 8) Ja ja...jst pa u smeh :twisted: :twisted: :twisted: Lp Gugo 8)
hotschko Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 ko se zbudi.... potem pa rjovi... 8) ... jaz bi rekel, da se dere ... rjovimo mi z dvovaljniki :wink:
Gregs Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Ja ja...jst pa u smeh Gugo, a ze imas motor?! :twisted: :twisted: :twisted:
Gregs Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 ... jaz bi rekel, da se dere ... rjovimo mi z dvovaljniki :wink: OK, imas res, imas res... se prav lepo zvezno dere.... 8)
Gugo Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Gugo, a ze imas motor?! :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:
premza Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 A gre v nedeljo kdo v Radgono??? :D
vrho1679 Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 A gre v nedeljo kdo v Radgono??? :D Jast pa moja greva najbrž v soboto. Najprej na MC Monsters miting v Ludberg (CRO), nato pa v Radgono. V nedeljo pa v Novo Štifto, da vidim kako zgledajo ta žegnanja. To je plan, je pa vse še odvisno od vremena, volje in časa. A v Dubrovnik gre kdo :?:
Kiki Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Nekateri Nine niste poznali, nekateri je na zalost nikoli ne boste, jaz sem se samo enkrat pogovarjal z njo, pa v tem trenutku čutim, kot da bi jo poznal celo življenje. Prav neverjetno je, kako lahko človeka vzljubiš, pa čeprav se samo enkrat vidiš. In vem, kaj Robberrt čuti in mu želim, da bi bolečina odšla čimprej, spomin na lepe dogodke pa naj ostane... Prav tako želim Kiki in Vikingu, da čimprej okrevata (predvsem Kiki) in upam, da smo Kaja, Obelix in Teya ponoci vsaj malo pripomogli k temu, da sta lažje prebrodila čakanje na urgenci. Na tem mestu bi se z vikingom rada zahvalila vsem, ki ste nama v teh težkih in žalostnih trenutkih :( stali ob strani.... Vsa zahvala gre Kaji in Obelixu, ki sta takoj prišla na kraj nesreče in naju odpeljala na urgenco KC. Prav tako hvala Gregsu in Teyi, ki sta nama bila za vzpodbudo na urgenci in ves čas okrevanja.... Gregs - tebi še posebej hvala za vso organizacijo... Vseh obiskov na travmatološki sem bila resnično zelo zelo vesela, čeprav v tistem trenutku tega najbrž nisem znala najbolj pokazat :cry: ampak se vam vsem iskreno zahvaljujem (Kaji in Obelixsu, Premzi, Mitju, Tadeju, Perli, Pupi, Moniki, Bobotu, Stromu in Suzukiju).... In ne nazadnje hvala vsem za tople in iskrene besede, ki so bile kot obliž na srčne rane.... :( Bilo je resnično hudo.... zato upava in si želiva, da se kaj takega nebi več zgodilo....
Ervina Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Na tem mestu bi se z vikingom rada zahvalila vsem, ki ste nama v teh težkih in žalostnih trenutkih :( stali ob strani.... Zato so prijatelji.
elbarto Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Vceraj smo iz MB oddelka malo špijunirali in kaj smo videli :huh: :huh: :huh: Pisano drušcino v piceriji bogu za hrbtom, kako cuzajo pivo in se zabavajo... B) Hvala za drink in dolgujete nam en obisk. LP, El Barto
premza Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 (popravljeno) Zakaj pa mene ni na slik? :huh: Popravljeno Maj 5, 2003. Popravil premza
elbarto Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Zakaj pa mene ni na slik? :huh: ker si bil na wcju?
Ervina Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 (popravljeno) Jaz pa slike sploh ne vidim. :( Premza je bil očitno vseskozi na WCju, ker ga v PL sploh ni blo. ;) Popravljeno Maj 5, 2003. Popravil kaja
uti Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Res vas je blo lepo videt!!! :) :) :) Hvala za pijačko in kot je Barto že rekel....nam dolgujete obisk B) Uti & Lindau
vrho1679 Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Zakaj pa mene ni na slik :blink: ? Re: Zato ker sem se ta cajt glih čez Bosno parki domi furu :P .
Ervina Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Re: Zato ker sem se ta cajt glih čez Bosno parki domi furu :P . Boš mogu kej puročat u kaku je blu! ;)
Kiki Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 Res vas je blo lepo videt!!! :) :) :) Hvala za pijačko in kot je Barto že rekel....nam dolgujete obisk B) Uti & Lindau Ste nam pripravili pravo presenečenje.... :) :D Bilo je lepo.... vsekakor vas tudi mi pridemo pogledat... samo, da bo moja noga v formi za balinanje.... ;) Komaj že čakammmmmmm.... :rolleyes:
Dada Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 Hojla Kiki! A že hodiš? Če ti je dolgčas, če si še vedno na bolniški, naj te Viking danes pripelje v OLP-a. Bo prijetno, saj je že toplo in pravo razvedrilo suhoparne bolniške. :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se