kasti Objavljeno Februar 5 Objavljeno Februar 5 pred 2 urami, HyperJack pravi: Kako zgleda oddušnik? na spodnjem delu kardana je kot ena skrčna požirka v dolžini cca. 2cm
Joker Objavljeno Maj 29 Objavljeno Maj 29 Se je v nedeljo obrnilo 100kkm in sem si rekel: Nič. Poskusimo rešiti, kar se rešiti da. Na odpad ga lahko še vedno peljem. In sem naredil en temeljit servis. Saj niti ni bilo kaj zelo hudega. Edino odmične me malo skrbijo. Se nagibam k menjavi... 5
Crklančan Objavljeno Junij 10 Objavljeno Junij 10 Pozdravljeni. Ima kdo mogoče original kovček viška za prodat?
Kawl Objavljeno Julij 29 Objavljeno Julij 29 Ob 29. 5. 2025 ob 23:40, motolover pravi: Si siguren, da ima samo 100k km? Prvi lastnik? 1200 imajo probleme za oljnimi pumpami (za 1250 ne vem) - Je pa zadnja generacija 1250 sigurno najboljša. Pri teh km sicer še nebi smelo bit problemov. Pri 150k km pa je ponavadi blok motorja kjer je oljna pumpa že zuncan do te mere, da je na meji vse skupaj.
motolover Objavljeno Julij 29 Objavljeno Julij 29 4 hours ago, Kawl said: 1200 imajo probleme za oljnimi pumpami (za 1250 ne vem) - Je pa zadnja generacija 1250 sigurno najboljša. Pri teh km sicer še nebi smelo bit problemov. Pri 150k km pa je ponavadi blok motorja kjer je oljna pumpa že zuncan do te mere, da je na meji vse skupaj. Prvič slišim za take probleme. Moji trenutni km, prvi lastnik.
Kawl Objavljeno Julij 30 Objavljeno Julij 30 (popravljeno) pred 20 urami, motolover pravi: Prvič slišim za take probleme. Moji trenutni km, prvi lastnik. Ne pomeni da bo motor kar crknil. Olje je treba bolj redno menjat kot je predvideno. Pa ni fajn da je preveč vroč kljub temu da je vodno hlajen. Popravljeno Julij 30. Popravil Kawl
motolover Objavljeno Julij 30 Objavljeno Julij 30 Ti si zgoraj trdil, da imajo te modeli težave z pumpo. Jaz ti povem, da to ni res. Neredna menjava olja pomeni, da nekdo ne vzdržuje vozila, kot je treba. Vodno hlajeni se pa itak ne pregrevajo, torej to tudi odpade.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se