Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 (popravljeno) Baje da je to edini izpuh za Diavela od Akrapoviča ,al so me pa na suho .............gledal ne bom nič ,ker me ne briga,nisem kriv in pika ,kdor je pa homologiral ,mora imeti sliko itd ........izpuh ima 30cm ,če bo na sliki en od 50cm nekaj ne štima a ne ! Žalostno je edino to ,da bom moral sam do0kazovat svojo nedolžnost za nekaj česar nisem kriv ! Enkrat bo en padu ,samo da bom takrat vsaj vedel ,zakaj sem kaznovan ....... Popravljeno Julij 11, 2016. Popravil Kmet2 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Baje da je to edini izpuh za Diavela od Akrapoviča ,al so me pa na suho .............gledal ne bom nič ,ker me ne briga,nisem kriv in pika ,kdor je pa homologiral ,mora imeti sliko itd ........izpuh ima 30cm ,če bo na sliki en od 50cm nekaj ne štima a ne ! Žalostno je edino to ,da bom moral sam do0kazovat svojo nedolžnost za nekaj česar nisem kriv ! ma ti si že po defoltu mal kriv Gre se bolj za bobnenje v ušesih, posledično živčnost, nevolja do vožnje...če je moč zadevo rešiti, se jo lahko reši, sicer pa kaj kurac si stavite aftermarket rore gor, samo da se pederišete izpred gostione ? Ha Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: ma ti si že po defoltu mal kriv Gre se bolj za bobnenje v ušesih, posledično živčnost, nevolja do vožnje...če je moč zadevo rešiti, se jo lahko reši, sicer pa kaj kurac si stavite aftermarket rore gor, samo da se pederišete izpred gostione ? Ha Vse to z Ducatijem je prišlo po sili razmer DAMI34 1
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 Jaz menjam kljuc-kljuc...na mojem nic ne bobni lp, Yagi
Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 3 minutami, Yagi-san pravi: Jaz menjam kljuc-kljuc...na mojem nic ne bobni lp, Yagi No bodimo resni , koliko dodaš
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 Akrapovič ima na netu samo tole: diavel street legal: https://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/products?brandId=46&modelId=422&phaseId=1 diavel racing: to se pa na youtube dobi: Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 (popravljeno) Pri meni je samo ena tuba takšna kot na zgornji sliki . Motor je pa isti črni in še bolj glasen Popravljeno Julij 11, 2016. Popravil Kmet2 blazzarss 1
Borutt Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Hvala za odgovore,sem približno predvidel ,da bom pri državi spet ovca za striženje,kljub temu ,da nisem kriv in nimam s postopkom homologacije in nasploh z izpuhom prav nič! In potem se naj grem spet sodno varstvo in ostale nebuloze , ki se vejo kako končajo ..........res smo super,tisti pa ki je v kartonček vpisal pa vpisuje naprej neprimerne izpuhe in jih uradno potrjujejo ........pa nikome ništa ........ Borutt , še naprej se striže kremplje namesto da bi začeli pri glavi ......bolano do amena .....!!! Si po svoji volji kupil motor ali so ti ga vsilili ? Sem že 100x napisal, kako je z vpisom izpuha. Zato ne zavajaj, da vpisujejo neprimerne izpuhe. So tvojega že vpisali ?
cikadina Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 to da se pri nas vpisuje race only, pa skrajsanje in ne vem kake vse zadeve je odraz stanje v nasi drzavi in tudi nase mentalitete. tko da ne vem cemu se cudite? tisti, ki zeli imet stvari urejene jih bo uredil, tisti, ki pa ne pa ne. Sej kaka je pa verjetnost da te dobijo, a ne
Borutt Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 27 minutami, cikadina pravi: to da se pri nas vpisuje race only, pa skrajsanje in ne vem kake vse zadeve je odraz stanje v nasi drzavi in tudi nase mentalitete. tko da ne vem cemu se cudite? tisti, ki zeli imet stvari urejene jih bo uredil, tisti, ki pa ne pa ne. Sej kaka je pa verjetnost da te dobijo, a ne Res verjameš, da vpisujejo neke dirkalne izpuhe ? Vpisujejo homologirane zadeve na podlagi dokumentacije in na podlagi pregleda te zadeve. Ker v nasprotnem primeru je lepo vidno ime osebe, odgovorne za vpis. Če pa nekdo nekaj ponareja in prenareja zaradi vpisa, pa naj potem sprejme še posledice ob ugotovljeni kršitvi. Ampak jaz še vedno vsak dan slišim; takšnega sem kupil, nič ne vem, meni so rekli, da je tako uredu, ... Bla bla bla bla bla bla ...
cikadina Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 glede na to da tudi tehnicni naredijo brez videt avta in zo podpisejo... pol res ne vem zakaj "za prijetelje" ne bi naredili take usluge. Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 22 minutami, Borutt pravi: Res verjameš, da vpisujejo neke dirkalne izpuhe ? Vpisujejo homologirane zadeve na podlagi dokumentacije in na podlagi pregleda te zadeve. Ker v nasprotnem primeru je lepo vidno ime osebe, odgovorne za vpis. Če pa nekdo nekaj ponareja in prenareja zaradi vpisa, pa naj potem sprejme še posledice ob ugotovljeni kršitvi. Ampak jaz še vedno vsak dan slišim; takšnega sem kupil, nič ne vem, meni so rekli, da je tako uredu, ... Bla bla bla bla bla bla ... res verjameš ko ti obljubijo višjo plačo in izboljšanje stanja...Bla bla bla bla Če mal špekuliram, in na podlagi kar sem videl, ja na Diavelu enojni slip on, ki je klasičen in homologiran za 100 drugih mopedov. Seveda pa je brez dušilca. Pa po besedah Kmeta je tudi vpisan. Ni njegov problem in skrb, prav tako ne tvoja dokler se številke na roru ujemajo s homologacijskim vpisom. Db killer naj montira in bo vse legalno.
Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 (popravljeno) pred 59 minutami, Borutt pravi: Res verjameš, da vpisujejo neke dirkalne izpuhe ? Vpisujejo homologirane zadeve na podlagi dokumentacije in na podlagi pregleda te zadeve. Ker v nasprotnem primeru je lepo vidno ime osebe, odgovorne za vpis. Če pa nekdo nekaj ponareja in prenareja zaradi vpisa, pa naj potem sprejme še posledice ob ugotovljeni kršitvi. Ampak jaz še vedno vsak dan slišim; takšnega sem kupil, nič ne vem, meni so rekli, da je tako uredu, ... Bla bla bla bla bla bla ... No ti kar nakladej ,jaz sem dejansko kupil motor z vpisanim Akrapovičem in nisem usposobljen da vem ali je vse ok ali ni. Se mi pa zdi ,da je izpuh preglasen . pred 2 urami, Borutt pravi: Si po svoji volji kupil motor ali so ti ga vsilili ? Sem že 100x napisal, kako je z vpisom izpuha. Zato ne zavajaj, da vpisujejo neprimerne izpuhe. So tvojega že vpisali ? Nima veze in pa tud nič te ne briga !!! Motor sem dobil z dokumentacijo da je Akrapovič homologiran.....kaj bi po tvoje jaz zdej moral narediti preden sem ga kupil ,preverjat prodajalca,njegovo preteklost , iti po sledi kako je homologiral izpuh .....mislim da so za take stvari nekateri plačani ,a so pozabili ,ker znajo nastavljat samo inkasantske zasede. Zame je to neprimeren izpuh ,kaj je zate neprimerno mi boš pa itak razložil preko položnice ,da sem kriv ,nekaj česar nisem kriv ! Če je moj vpisan te ne rabi nič brigat ,dokler me ne ustaviš . pred 32 minutami, DAMI34 pravi: res verjameš ko ti obljubijo višjo plačo in izboljšanje stanja...Bla bla bla bla Če mal špekuliram, in na podlagi kar sem videl, ja na Diavelu enojni slip on, ki je klasičen in homologiran za 100 drugih mopedov. Seveda pa je brez dušilca. Pa po besedah Kmeta je tudi vpisan. Ni njegov problem in skrb, prav tako ne tvoja dokler se številke na roru ujemajo s homologacijskim vpisom. Db killer naj montira in bo vse legalno. Za ta izpuh ni predviden nobeden db kiler in ga nimaš tudi kam dat , razen če bi v izpuh vrtal pa urezoval navoje itd ...... pred 36 minutami, cikadina pravi: glede na to da tudi tehnicni naredijo brez videt avta in zo podpisejo... pol res ne vem zakaj "za prijetelje" ne bi naredili take usluge. Pusti ga ,vidiš ,da živi v enem svojem svetu kot politiki . On zagovarja slepo zakonodajo , mi mu pa pišemo nazaj da je realnost drugačna ,sploh pa je drugačna za tiste druge , ki mislijo da je država njihova . Ko mu dokažeš in argumentiraš da ni tako kot piše v" bibliji " ti ponudi sodno varstvo ......ne vem no burleska .... Popravljeno Julij 11, 2016. Popravil Kmet2 DAMI34 in Ktr1sk 2
Borutt Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 1 uro, cikadina pravi: glede na to da tudi tehnicni naredijo brez videt avta in zo podpisejo... pol res ne vem zakaj "za prijetelje" ne bi naredili take usluge. Tukaj je pa razlika, saj je izpuh še vedno na motorju. Če je pa nekomu toliko do ponarejanja in prenarejanja, pa naj ima tisti kanon na motorju. Bo že srečal gospoda iz SENP-a in njegovo pojočo travico. pred 1 uro, DAMI34 pravi: res verjameš ko ti obljubijo višjo plačo in izboljšanje stanja...Bla bla bla bla Če mal špekuliram, in na podlagi kar sem videl, ja na Diavelu enojni slip on, ki je klasičen in homologiran za 100 drugih mopedov. Seveda pa je brez dušilca. Pa po besedah Kmeta je tudi vpisan. Ni njegov problem in skrb, prav tako ne tvoja dokler se številke na roru ujemajo s homologacijskim vpisom. Db killer naj montira in bo vse legalno. Kmetova beseda ? Naj da sliko vpisa, da bomo vsi videli. Kaj res še vedno ne razumeš, da se najdejo členi, kjer je opredeljena odgovornost ? In potem nastane problem in ne samo skrb.
ukica Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 No nevem kje je smisel, homologirati izpuh, nato se pa vozit brez dusilca? Ce se ze gres nekaj predelovati, naj bo cim manj sumljivo - imej db killer notri(celega, ne pa porezanega). Je pa res zanimivo, da dovoljena glasnost od motorja do motorja toliko varira(tudi do 10dB).
Borutt Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: No ti kar nakladej ,jaz sem dejansko kupil motor z vpisanim Akrapovičem in nisem usposobljen da vem ali je vse ok ali ni. Se mi pa zdi ,da je izpuh preglasen . Nima veze in pa tud nič te ne briga !!! Motor sem dobil z dokumentacijo da je Akrapovič homologiran.....kaj bi po tvoje jaz zdej moral narediti preden sem ga kupil ,preverjat prodajalca,njegovo preteklost , iti po sledi kako je homologiral izpuh .....mislim da so za take stvari nekateri plačani ,a so pozabili ,ker znajo nastavljat samo inkasantske zasede. Zame je to neprimeren izpuh ,kaj je zate neprimerno mi boš pa itak razložil preko položnice ,da sem kriv ,nekaj česar nisem kriv ! Če je moj vpisan te ne rabi nič brigat ,dokler me ne ustaviš . Za ta izpuh ni predviden nobeden db kiler in ga nimaš tudi kam dat , razen če bi v izpuh vrtal pa urezoval navoje itd ...... Pusti ga ,vidiš ,da živi v enem svojem svetu kot politiki . On zagovarja slepo zakonodajo , mi mu pa pišemo nazaj da je realnost drugačna ,sploh pa je drugačna za tiste druge , ki mislijo da je država njihova . Ko mu dokažeš in argumentiraš da ni tako kot piše v" bibliji " ti ponudi sodno varstvo ......ne vem no burleska .... Naiven kupec je ostrižena ovca. Pa ne potem jokati po forumu, da se ti je zgodila krivica in, da nisi nič kriv, ko te bo nekdo postavil na realna tla. Še nič nisi dokazal, ker samo nekaj obljubljaš.
skalar36 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 Med takimi prijatelji clovek ne potrebuje sovraznikov. C eagle 1
Gost Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 Kolikor vem te nevednost oz neznanje ne opereta krivde. Bi se vsi izgovarjal na to, večina verjetno kar upravičeno...
Bmflar Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 15 urami, Ciko86 pravi: a si ni nobeden ogledal filma torque,kjer gre čoper 400 na uro ?? Gledal sem tudi Startrek k letijo s hitrostjo Warpa, kar je hitreje od svetlobe .... Ciko, cesta, cesta, real life !!!! Jebeš USAfilme in propagando Drgač pa eto, Harley rules ... Kaj naredi Maus, k me prehiti ? Prešalta u drugo maus in Andrejcer 2
maus Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 13 minutami, HD-Dyna pravi: Drgač pa eto, Harley rules ... Kaj naredi Maus, k me prehiti ? Prešalta u drugo sj mi ni treba šaltat js mam slip on ... homologiran in z dušilcem ... ampak ... če ne bi meu katalizatorja, bi bil že preglasen in homologacija ne velja več .... a štekate ampak .. če ne bi meu katalizatorja, bi quiki delu pk pk bol na glas ... ste uštekal Bmflar in DAMI34 2
StaraFeltna Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 25 minutes ago, HD-Dyna said: Gledal sem tudi Startrek k letijo s hitrostjo Warpa, kar je hitreje od svetlobe .... Ciko, cesta, cesta, real life !!!! Jebeš USAfilme in propagando Drgač pa eto, Harley rules ... Kaj naredi Maus, k me prehiti ? Prešalta u drugo Ampak so res gumpci ti američani. Nevem kdo je večji čezlužni kekec... Hipster ali mlečko na hondi. Vsekakor ogrevanje gum hipsterja brez prednje zavore je bilo vredno gledat. Bmflar 1
jskrablin Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 1 uro, twom pravi: Kolikor vem te nevednost oz neznanje ne opereta krivde. Ignorantia iuris nocet se drugače temu reče. Pa ko kupuješ rabljene zadeve, se ponavadi v pogodbo vključi klavzula videno - kupljeno. Ta sicer ne odveže prodajalca odgovornosti v celoti, je pa zoprno hodit nazaj in 'reklamirat' kake napake. Sploh ko se gre za transakcijo med fizičnimi osebami - tak ti poleg morebitne poštenosti prodajalca pomaga samo še civilna tožba. Ko je enkrat transakcija opravljena jo je pač težko 'odpraviti' ali spremeniti. Sam si odgovoren za se prepričati da kupuješ to, kar se oglašuje. Zanašanje zgolj na ostale (prodajalca v tem primeru) je lahko drago, vsekakor pa ni priporočljivo. Tule ima @Borutt čisto prav (dasiravno ne pove tega preveč taktno) - sami smo odgovorni se prepričat, kaj kupujemo. In če kupiš moped s kao vredu papirji pa še vedno preglasnim izpuhom, to v trenutku ko je zadeva prepisana nate rata tvoj problem. Ja, so te nategnili. In ja, lahko greš v tožbo, lomljenje kosti, črno magijo, ipd... Motor bo pa še vedno nelegalen in v primeru da te ustavi Policija je jasno, kdo dobi položnico. skalar36, pajkica in cikadina 3
maus Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 kdo pa prau, da ni šu prejšnji lastnik z originalnim rorom na tehnični pregled in pršu domou in zamenju ... jaka muda je to narest ... motor je opravil tehnični in je bil legalen ... do doma ... sj se isto dela s smerokazi ... dajejo une majhne blinkerje, katerih sploh ne vidiš in ni čudn, da ti kdo v rit prileti Bmflar, bobi1001, cikadina in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 9 urami, Borutt pravi: Naiven kupec je ostrižena ovca. Pa ne potem jokati po forumu, da se ti je zgodila krivica in, da nisi nič kriv, ko te bo nekdo postavil na realna tla. Še nič nisi dokazal, ker samo nekaj obljubljaš. Motor je na servisu do petka, ko ga dobim ga poslikam z številkami vred ,prav tako homologacijski kartonček in če boš pri volji ga pripeljem kjer že pać boste da preverimo glasnost ......bi to šlo ? Sam mi moraš vsaj obljubit ,da me spustiš do doma da ga vržem dol .v primeru nepravilnosti Lp Ostrižena Ovca P.S. vse ostalo sploh ne bom komentiral , zame svinjarija brez primere .......ko bi bili tako zagriženi in disciplinirani pri gospodarstvenikih ,politikih in ostali eliti bi bili danes boljši kot Švica tako pa se približujemo z veliko hitrostjo BIH ....... Andrejcer, maus, TakeALookAround in 8 others 11
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 (popravljeno) pred 11 urami, Borutt pravi: Kaj res še vedno ne razumeš, da se najdejo členi, kjer je opredeljena odgovornost ? In potem nastane problem in ne samo skrb. V naši državci se vedno najdejo kaki "členi", tako al drugače, pol maš pa legalizirano sušilnico sadja. Če pravi Kmet da je ror vpisan, mu verjamem. Seveda pa naj preveri cifre, da je ta pravi ror vpisan. Glede na to, da trdi, da je race varianta, je meni vse supaj zlo dvomljivo. Sicer pa Diavel ima mnogo lepši original ror, kot pa en raufnk z akrapo nalepko. Popravljeno Julij 12, 2016. Popravil DAMI34 maus, Kmet2 in Bmflar 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se