Zivnorc Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 Bojte se tišine. ..takrat bo zih kej narobe... ...tut u vojni je blo tiho orožje najnevarnejše. ...recimo na cesti....na Rakitni recimo...se ceu dan pojajo gor pa dol motoristi..in ropotajo in ropotajo...tko da Ferbežarjeva Minka ni pa ni mogla it čez cesto na obisk Mijaučevi Francki... ...no..in pol je bil trenutek tišine...pa je šla čez cesto....jo je pa biciklist nabou... ...a štekate zdej?!? DAMI34, Ktr1sk, HyperJack in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 Ja štekamo, Minka ga je končno fasala. Bmflar in Zivnorc 2
Kmet2 Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 3 urami, BRANE pravi: ma dobro.. čitam da prdi. samo naj mi dotični pove kako se pelje ta djavel. prosim. btw: okvir je made in koper, bivši tomos. Brane , povem ko naredim kaj km ,do zdaj sem ga samo po AC pripeljal domov z plešastimi pnevmatikami in glavobolom zaradi hrupa. Na prvi hit bi lahko rekel da mi bolj sede kot MTS ker lahko nagneš in ne spiliš popolnoma podvozja ,toda počasi ,vozil sem z veliko rezerve in malo ovinkov . Vleče brutalno ,ne vem koliko pije in je lep kot Ducati Povem več po 1000km . BRANE, KilleRBee, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Evo Borutt ...poslikana homologacija in izpuh ...... Vse štima .....sam še hrup mi ne gre v račun .... Bmflar, DAMI34, maus in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Vse štima .....sam še hrup mi ne gre v račun .... Hrup pride zraven serijsko pr Dučeju maus in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Hrup pride zraven serijsko pr Dučeju Rožlanje si mislil maus, Kmet2 in Bmflar 3
Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 ampak taprava dva se oglašata en na KTM en pa na HD ...........ropotulje DAMI34, Bmflar in maus 3
maus Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Kmet2 pravi: ampak taprava dva se oglašata en na KTM en pa na HD ...........ropotulje a katalizator je u auspuhu .. sam vprašam js se pa lahko oglašam Popravljeno Julij 14, 2016. Popravil maus Kmet2, Bmflar in DAMI34 3
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 15 minutes ago, Kmet2 said: Evo Borutt ...poslikana homologacija in izpuh ...... Vse štima .....sam še hrup mi ne gre v račun .... Matr je lep .....a voziš z/brez čepki v ušesih? Yagi maus in Kmet2 2
maus Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 na Akrapovičevi strani najdem samo tale model za Diavela: http://www.akrapovic.com/sl/#!/motocikel/izdelek/cestni/275?brandId=46&modelId=422&yearId=4016 Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 3 minutami, Yagi-san pravi: Matr je lep .....a voziš z/brez čepki v ušesih? Yagi Ne ,ker še nisem šel nikamor dlje ,drugače pa obvezno ja če hočeš še kaj slišat . Je pa zanimivo kako se avti kar sami odmikajo na stran in to 50 m preden se jim približam . Podobno kot na starem 990 KTM ...je Dami najrajši za mano vozil smo meli frej od Lj do MNE .........ustavla me je pa vsaka patrulja do MNE so me slišal v Zadru k sem v Pakli prižgal pred 3 minutami, maus pravi: na Akrapovičevi strani najdem samo tale model za Diavela: http://www.akrapovic.com/sl/#!/motocikel/izdelek/cestni/275?brandId=46&modelId=422&yearId=4016 Kaj ti ni jasen ,a nisi vidu slike to je po naročilu delan ,ne kupim jaz serijsko nič hahaha TakeALookAround, Ktr1sk, DAMI34 in 2 others 5
maus Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Kaj ti ni jasen ,a nisi vidu slike to je po naročilu delan ,ne kupim jaz serijsko nič hahaha ja sj moj je tut zame delan pa zase se brigi Bmflar, Kmet2 in DAMI34 3
ukica Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Tole je po aliexpresu kupljen izpuh z vgraviranimi ciframi od ducati multistrade. http://www.motoracingshop.com/images/Prodotti/AAA generiche/akrapovic/pdf/Akrapovic-ducati-multistrada1200-10-13-omologazione.pdf sem skoraj siguren. Bmflar 1
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 7 minutami, maus pravi: na Akrapovičevi strani najdem samo tale model za Diavela: http://www.akrapovic.com/sl/#!/motocikel/izdelek/cestni/275?brandId=46&modelId=422&yearId=4016 sem mu že kako stran nazaj povedal in narisal maus, Bmflar in Kmet2 3
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Pa sej sem tudi jaz ze ponudil resitev....pa je model kr o nekih doplacilih zacel (hec, pa brez zamere-kmet) Yagi Kmet2 in maus 2
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Kaj ti ni jasen ,a nisi vidu slike to je po naročilu delan ,ne kupim jaz serijsko nič hahaha Ja, tega je sam Igor Akremović ročno klepal, pa identifikacijsko ploščico gor netal. Psssssssst Bmflar, maus in ukica 3
Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 6 minutami, ukica pravi: Tole je po aliexpresu kupljen izpuh z vgraviranimi ciframi od ducati multistrade. http://www.motoracingshop.com/images/Prodotti/AAA generiche/akrapovic/pdf/Akrapovic-ducati-multistrada1200-10-13-omologazione.pdf sem skoraj siguren. Ja super,sej agregat je isti ,če ma lahko MTS izgleda da ma lahko tudi Diavel ..... Bmflar in maus 2
HyperJack Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 (popravljeno) pred 37 minutami, Kmet2 pravi: Evo Borutt ...poslikana homologacija in izpuh ...... Vse štima .....sam še hrup mi ne gre v račun .... Aluminijasti neti na titan loncu? al jaz napačno vidim Popravljeno Julij 14, 2016. Popravil HyperJack maus, Bmflar in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 1 minuto, HyperJack pravi: Hahaha! Aluminijasti neti na titan loncu, to men ne moreš prodat :P. Se je možakar kar lepo potrudil. Morm rečt lepo doma dodelan izpuh =). Pa o tem sem jaz že v tej temi razpredal, pa so mi organi zatrjevali, da ni mogoče...tale Igor Akremović se zlo znajde maus in Bmflar 2
HyperJack Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: Pa o tem sem jaz že v tej temi razpredal, pa so mi organi zatrjevali, da ni mogoče...tale Igor Akremović se zlo znajde Ma poglej, če se lahko megaphona homologira, pol se lahko vse...ane @shibby? Upam, da nis hud k sm si dovolu sliko tvojih nog objavit Pa še poglej poglej karbonski nosilc za izpuh...je bil tak dobro narjen, da je Shibby kr Akrapovičevo nalepko gor dal DAMI34 in maus 2
Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Izgleda da se v naši banani ,da vse ......... Bmflar in maus 2
Borutt Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Ob 12. 7. 2016 at 22:35, Lenkas pravi: @Borutt Eno vprašanje. Pravilniku o tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil, 68. člen pravi: Za moj motor, ki doseže največjo moč pri 8000 obratih, se meritev opravi pri 6000 obratih? V nadaljevanju piše: Za moj motor je predpisano (nalepka na motorju) 86db(A) pri 3000 obratih. Torej, kaj policistu pomaga meritev pri 6000 obratih, če nivoja hrupa za moj motor ni določenega pri teh obratih. Meritev pri 3000 obratih, pa ni po zakonu? To pa pravi TSV. Sem preveril pri svojem motorju in so zabeleženi enaki vrtljaji. Glede Pravilnika pa čakam odgovor. 2.2.4.3 Potek postopka Vrtilno frekvenco motorja je treba vzdrževati na eni od naslednjih stalnih vrednosti: – S/2 , če je S več kot 5000 vrt/min, – 3S/4 , če S ni več kot 5000 vrt/min, pri čemer pomeni S vrtilno frekvenci pri nazivni moči, navedeno v točki 3.2.1.7 Dodatka 1A. Ko motor doseže stalno vrtilno frekvenco, se ročica plina hitro vrne v položaj praznega teka. Zvočni tlak se meri med obratovalnim ciklom, ki ga sestavljata kratko obdobje stalnih vrtljajev motorja in čas zmanjševanja vrtljajev, največji odčitek merilnika zvočnega tlaka pa se vzame za rezultat preskusa. pred 1 uro, Kmet2 pravi: Evo Borutt ...poslikana homologacija in izpuh ...... Vse štima .....sam še hrup mi ne gre v račun .... Zanimiva podobnost, kajne. Ampak to je le naključje. pred eno uro, HyperJack pravi: Aluminijasti neti na titan loncu? al jaz napačno vidim So samo na ploščici s številkami ? Če so, le zakaj so samo tam ? Ah, samo tako je videti. 8. EMISIJE 8.1 Hrup 8.1.1 Sistem za zmanjševanje hrupa Subjektivna ocena (če kontrolor meni, da gre lahko za mejno raven hrupa, se lahko opravi preizkus hrupa z merilnikom hrupa). (a) Ravni hrupa presegajo dovoljene v zahtevah(1) . X (b) Kateri koli del sistema za zmanjševanje hrupa je zrahljan, poškodovan, nepravilno nameščen, manjka ali je očitno tako spremenjen, da lahko negativno vpliva na ravni hrupa. (b) Zelo velika nevarnost, da kateri koli del sistema za zmanjševanje hrupa odpade. X X OPOMBE: (1) „Zahteve“ so določene s homologacijo na datum homologacije, prve registracije ali začetka uporabe, pa tudi z zahtevami glede naknadnega opremljanja ali z nacionalno zakonodajo države registracije. Ti razlogi za neustreznost se uporabljajo le, če je bila preverjena skladnost z zahtevami.
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Borutt pravi: Zanimiva podobnost, kajne. Ampak to je le naključje. So samo na ploščici s številkami ? Če so, le zakaj so samo tam ? Ah, samo tako je videti. Čisto tako na kratko, ne samo Akrapovič, tudi drugi proizvajalci imajo tipske slip one, ki jih homologirajo nato za različne mopede. Zgolj podobnost ne pomeni nič. Pri Massu si lahko izbereš kateri koli lonec, ki ti ga nato vgradijo in homologirajo. Če so menjane krivine, je pa potem to druga zgodba. Vsaj iz slik Diavela je razvidno, da so krivine original. Popravljeno Julij 14, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar 1
Lenkas Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 1 hour ago, Borutt said: To pa pravi TSV. Sem preveril pri svojem motorju in so zabeleženi enaki vrtljaji. Glede Pravilnika pa čakam odgovor. 2.2.4.3 Potek postopka Vrtilno frekvenco motorja je treba vzdrževati na eni od naslednjih stalnih vrednosti: – S/2 , če je S več kot 5000 vrt/min, – 3S/4 , če S ni več kot 5000 vrt/min, pri čemer pomeni S vrtilno frekvenci pri nazivni moči, navedeno v točki 3.2.1.7 Dodatka 1A. Ko motor doseže stalno vrtilno frekvenco, se ročica plina hitro vrne v položaj praznega teka. Zvočni tlak se meri med obratovalnim ciklom, ki ga sestavljata kratko obdobje stalnih vrtljajev motorja in čas zmanjševanja vrtljajev, največji odčitek merilnika zvočnega tlaka pa se vzame za rezultat preskusa. Meni so z GPU odgovorili, da se upošteva Pravilniku o tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil. Torej vsak policaj mau svoje dela, en pravilnik, en tole kar si ti nalimal, slolvenija pač. Kakorkoli, tudi pri tej meritvi, ki si jo nalimal, se obrati pri katerih bo policist opravljal meritev ne bodo ujemali z nalepko na mojem motorju. Razen če si "nazivno moč" tolmačijo drugače. Še to nalimaj.
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 5 minutami, Lenkas pravi: Meni so z GPU odgovorili, da se upošteva Pravilniku o tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil. Torej vsak policaj mau svoje dela, en pravilnik, en tole kar si ti nalimal, slolvenija pač. Kakorkoli, tudi pri tej meritvi, ki si jo nalimal, se obrati pri katerih bo policist opravljal meritev ne bodo ujemali z nalepko na mojem motorju. Razen če si "nazivno moč" tolmačijo drugače. Še to nalimaj. če si pozorno prebral, še policija nima pojma kako se meri, da ne govorimo o meritvah na pamet, se pravi niso izvedene v kontroliranem okolju, pač kasirat je treba Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se