DAMI34 Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Vaše izkušnje s serviserji, kje servisirate, kako ste zadovoljni z uslugami, kake so cene, splošna debata o serviserjih, vpoklici, problemi........
sesir Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Lakserco sam servisiram...hehe Dokler bil v garanciji pri Yogi v Vinski gori..pac servis bil narejen...nikoli nic narobe...po garanciji pa na vseh mopedi sam naredim...pac olje menjavam med 3000 in 5000km...bagrotiram,da hodim na servis
Snečer Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Bojim se, da bo ta tema samevala. No, v Mariboru: Šiler in Motorjet Oba ok, a vozim sedaj k slednjemu, ker mi je še druge stvari delal izven servisnih obvez.
vuk76 Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Ko sem se vozil Kawasakija sem ga vedno servisiral pri Šilerju v MB oz. okolici MB. Zelo zadovoljen, tudi ko se je slo za garancijska popravila je bilo urejeno tako kot treba. sesir in J.a.m.e.s 2
DAMI34 Objavljeno Januar 24, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 Jaz sem moje kawe vozil k Elisi v Domžale in k Mehanika Robert Gregorič Vogrsko. Pri obeh zadovoljen tako z odzivnostjo, kvaliteto storitev, kot s cenami (včasih mi je kr mal žal za kawo ) c3c 1
skalar36 Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 (popravljeno) Elisa Domžale zmaga za vse motorje. Možakar (T po imenu) zna prisluhnit, če mu poveš... Popravljeno Januar 24, 2017. Popravil skalar36 Efendi, Fazer03 in DAMI34 3
siks Objavljeno Januar 24, 2017 Opozori Objavljeno Januar 24, 2017 ...bil pri elisi 2x...vedno samo redni servis...ni mi bilo všeč to, da ne moreš prisostvovati pri delu...sam rad gledam, kaj, kako,...se dela po mojem motorju...res pa, da so mi ponudili skuter za vmesni čas... bosa 1
Efendi Objavljeno Januar 25, 2017 Opozori Objavljeno Januar 25, 2017 Elisa Domžale. Vedno OK, tako kot je treba.
peterjanko Objavljeno Januar 25, 2017 Opozori Objavljeno Januar 25, 2017 Vozil sem in vozil bom k Elisi pa še skuter dajo da ne greš peš na kafe Efendi, DAMI34 in Fazer03 3
smasher Objavljeno Januar 25, 2017 Opozori Objavljeno Januar 25, 2017 Ma za hišo ma enga šalabajzerski servis, vsako jutro vidim serviserja v špeglu, samo popravi skor zastonj pa mu oprostim počasnost in občasno pomanjkanje izkušenj in tehnike. Jst se za dele in nasvete obrnem na Motomanio v Kopru, skuter so včasih odlično poštimali, za jajca od motorjev pa škrtarim pa sam tolčem po njh.
Damo001 Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 (popravljeno) Trenutno v Trgomoto v Krškem. Z njimi sem zadovoljen, tudi gume imajo ugodno, tako da vse na enem mestu. Sicer sem pa našel enega bližjega meni...motostatus mehanika - blizu Novega mesta (Trebelno). Bomo videli letos, ko peljem prvič. Popravljeno Februar 7, 2017. Popravil Damo001
c3c Objavljeno Februar 16, 2017 Opozori Objavljeno Februar 16, 2017 Ob 24. 1. 2017 ob 14:31, siks pravi: ...bil pri elisi 2x...vedno samo redni servis...ni mi bilo všeč to, da ne moreš prisostvovati pri delu...sam rad gledam, kaj, kako,...se dela po mojem motorju...res pa, da so mi ponudili skuter za vmesni čas... ja potli pa kar sam servisiraj. Ob 25. 1. 2017 ob 20:41, peterjanko pravi: Vozil sem in vozil bom k Elisi pa še skuter dajo da ne greš peš na kafe potli pa bodo se moja dva mopija servisirali tam.elisa prihajam Efendi 1
siks Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 pred 15 urami, c3c pravi: ja potli pa kar sam servisiraj. ...dokler je v garanciji ga moram pri pooblaščenem...
siks Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 pred 15 urami, c3c pravi: ja potli pa kar sam servisiraj ..kr konstruktivno si to nagruntal...
Cartman Objavljeno Februar 21, 2017 Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 Ob 1/24/2017 ob 14:22, skalar36 pravi: Elisa Domžale zmaga za vse motorje. Možakar (T po imenu) zna prisluhnit, če mu poveš... prisluhnem ti lahk tud jez. in ful prepričljivo kimam in to bo to. Če je karkoli več kot menjava olja, ga tud jaz pelem v Eliso. Tomaž zna pedenat tud stare škatle na karburatorje, in jih obravnava enako natančno kot moderne zadeve. Respect. GoBobi, Fazer03, Efendi in 2 others 5
sesir Objavljeno Februar 21, 2017 Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 Ob 7. 2. 2017 ob 6:32, Damo001 pravi: Trenutno v Trgomoto v Krškem. Z njimi sem zadovoljen, tudi gume imajo ugodno, tako da vse na enem mestu. Sicer sem pa našel enega bližjega meni...motostatus mehanika - blizu Novega mesta (Trebelno). Bomo videli letos, ko peljem prvič. Zaradi mene nimajo več servisa yamahe!Motor v gatanciji niso mesec in pol niti pogledali,ko se pokvaru...Delta team javu in so ga oni uredili in vzeli yamaha servis česku GoBobi 1
DAMI34 Objavljeno Februar 21, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 pred eno uro, Cartman pravi: prisluhnem ti lahk tud jez. in ful prepričljivo kimam in to bo to. Če je karkoli več kot menjava olja, ga tud jaz pelem v Eliso. Tomaž zna pedenat tud stare škatle na karburatorje, in jih obravnava enako natančno kot moderne zadeve. Respect. dober je, ker je entuziast. A veš kak bodo spedenali mojo bivšo lubico. Kot nova bo. Nekdo je sicer tule omenil, da rad stoji zraven mopeda. Osebno ti povem, če te tok skrbi lahko tudi osebno stojiš pri tomažu in se pogovoriš. Lahko pa spiješ kavo z Nevo, pa pregledaš kaj majo od dodatne opreme, jaz jim popolnoma zaupam. Malo takih. Efendi, bobi1001, Fazer03 in 1 other 4
peterjanko Objavljeno Februar 21, 2017 Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 jest nisem nikol zraven, grem ta čas raje na kafe zihr bolš narediš k da zraven svetiš in motiš ligenjček, skalar36, bobi1001 in 3 others 6
Snečer Objavljeno Februar 21, 2017 Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 Ob 17. 2. 2017 ob 15:28, siks pravi: ...dokler je v garanciji ga moram pri pooblaščenem... To ne drži, kjerkoli lahko servisiraš pač, da je strokovno usposobljen.
siks Objavljeno Februar 21, 2017 Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 pred 4 urami, Snecer pravi: To ne drži, kjerkoli lahko servisiraš pač, da je strokovno usposobljen. ..ta debata je že bila in še bo...jaz ne bi rad mel težav z interpretiranjem zakonodaje ob morebitni okvari v garancijskem roku...
Snečer Objavljeno Februar 21, 2017 Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 eu direktiva celo, no za olje menjavat je skor vseeno
siks Objavljeno Februar 21, 2017 Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 pred 42 minutami, Snecer pravi: eu direktiva celo, no za olje menjavat je skor vseeno ...se strinjam, da zamenjat olje ni neka znanost, samo, če obstaja možnost, da se bom v primeru okvare v garancijskem roku moral zaradi servisiranja pri "nepooblaščenem" kregat s plačnikom garancije (proizvajalcem), se temu raje izognem... sesir, Cartman in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Februar 21, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2017 V moji servisni piše, da ga lahko servisira samo pooblaščen serviser. Isto je pisalo za Kawo. Poleg tega, da velja garancija mora biti servisiran najmanj 1x letno ali na x kmju, kar pač prej dosežeš. Pri KTMju in BMw vem, da se vodi evidenca servisov tudi online. Jaz (ali pa kdo drug) lahko za mojega z vin številko in št.delivery certifikata, preverim na netu, kje in kdaj je bil servisiran. Kar pomeni, da ga lahko servisira samo tak, ki te podatke tudi vnese online, torej pooblaščenec od matičnega podjetja. Cartman, Efendi in MiNa 3
sebar Objavljeno Februar 22, 2017 Opozori Objavljeno Februar 22, 2017 Do sedaj vedno k Primcu (link) in vedno zadovoljen. Letos bo prvič ventile za pogledat, a se komu sanja na kolk lahko računam?
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 22, 2017 Opozori Objavljeno Februar 22, 2017 pred eno uro, sebar pravi: Do sedaj vedno k Primcu (link) in vedno zadovoljen. Letos bo prvič ventile za pogledat, a se komu sanja na kolk lahko računam? Če se prav spomnem so mi računali dve delovni uri. Če pa je še podlaganje pa malo več. Za orientacijo. sebar in sesir 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se