maus Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 pred 57 minutami, Fantocci pravi: Ne veruvlemo... Dej sliko od sestričen iz Srbije gor (če so kaj mlajše od tebe ) se popraulam .. nečakinje VS800 1
izibajker Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 Ob Thursday, January 11, 2018 ob 18:12, Snecer pravi: mam raje od bmja tshirt kot polo majčko od kawasakija Reklamne korporacijske majčke bi se morale zastojn dobit. Ne pa da eni še plačajo za to, da korporacijam delajo reklamo... GoBobi, bajkr88 in Shillien 2 1
sesir Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 (popravljeno) pred 35 minutami, izibajker pravi: Reklamne korporacijske majčke bi se morale zastojn dobit. Ne pa da eni še plačajo za to, da korporacijam delajo reklamo... Jih imam nekakj zastonjskih in nekaj kupljenih...v kvaliteti ni primerjave! Popravljeno Januar 17, 2018. Popravil sesir
maus Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 Ob 17. 1. 2018 ob 15:49, izibajker pravi: Reklamne korporacijske majčke bi se morale zastojn dobit. Ne pa da eni še plačajo za to, da korporacijam delajo reklamo... se strinjam .. na vsaki ki piše kawasaki, bi morala biti zastojn ... no ja .. pa pol tudi une, na katerih piše Addidas, Nike itd itd izibajker 1
sesir Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 Za nike,adidas ne dam 10eu....glede na vsaj 30 letne izkušnje je material in kvaliteta moto firm boljša...je pa res,da najstarejšo podobno kratko majico imam z dirke superbike,ko je Fogarty vozil ducati 916.okoli l.97.še vedno lepa...
.... Objavljeno Februar 23, 2018 Opozori Objavljeno Februar 23, 2018 Ob 19 Jan 2018 ob 8:14, maus pravi: se strinjam .. na vsaki ki piše kawasaki, bi morala biti zastojn ... no ja .. pa pol tudi une, na katerih piše Addidas, Nike itd itd Na vinjeti tudi piše Dars sesir 1
maus Objavljeno Februar 23, 2018 Opozori Objavljeno Februar 23, 2018 pred 11 minutami, Arzen pravi: Na vinjeti tudi piše Dars na motorju pa piše Kawasaki .... in sesir 2
pubi1 Objavljeno April 30, 2018 Opozori Objavljeno April 30, 2018 Zivijo, kam na servis v Celju ali okolici + menjava gum?
sesir Objavljeno Maj 1, 2018 Opozori Objavljeno Maj 1, 2018 (popravljeno) Jogi...včasih so mi sprednjo guno na roke cintrirali...juhuhu..dokler bil v garanciji in yamaha R1 in kawasaki 10 ninja oba tam servisiru... Popravljeno Maj 1, 2018. Popravil sesir
sesir Objavljeno Maj 1, 2018 Opozori Objavljeno Maj 1, 2018 pred 1 minuto, pubi1 pravi: A ni on v Vinski G.? Ja seveda...to ti je tak blizu..
DAMI34 Objavljeno September 19, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2018 Če kdo ima fajl SERVISNIH NAVODIL/service manual za določen tip motorja, pa da ni prevelik fajl, naj mi jih ali pošlje na PM ali objavi kar v temi o določenem motorju in jih bom jaz nalepil potem na vrh. Tako bodo na razpolago vsem, ki jih bodo rabili. Nekaj kot v tem stilu:
DAMI34 Objavljeno April 16, 2019 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2019 kole, da bo jasno sesir in ligenjček 1 1
levcek84 Objavljeno April 16, 2019 Opozori Objavljeno April 16, 2019 Pozdravljeni. Sem nov tukaj in prav tako sem sveži motorist. Kot prvi motor sem si kupil Z750 ABS l.2007. Sedaj pa imam par vprašanj. Kot prvo, ima kdo v MB ali okolici navodila za motor ali ve, kje bi se jih dalo dobiti na spletu? Na motorju bi rad naredil servis (prevoženih ima 26.000 km). Nameravam menjati samo olje in filter ter očistiti in podmazati ketno. Ali mislite, da bi bilo treba menjati tudi svečke ali pa še kaj druga? Koliko olja gre v motor? Gledal sem tega: https://www.mimovrste.com/motorna-olja/motul-olje-8100-x-power-10w60-1-l Je ta vredu ali priporočate drugega? Problem je, da ga imajo samo 3l in ne vem, če je to dovolj... Kje pa bi lahko kupil filter, oz. kakšnega sploh rabim? Koliko vas okvirno stane takšen servis z materialom vred? Priporoča kdo kakega mehanika v MB? Vem, da sem vas zasul z vprašanji, a upam, da razumete, da sem čisto nov v tem svetu in se moram še veliko naučit. ? Za vse odgovore se že v naprej lepo zahvaljujem.
J.a.m.e.s Objavljeno April 16, 2019 Opozori Objavljeno April 16, 2019 (popravljeno) Zdravo, za motorno olje si poglej tukaj, imajo tudi literske pakunge. http://www.motornaolja.com/ Osebno se zapelji na Jadransko cesto 25, tam imajo prodajalno in kupiš olje, prav tako dobiš filter. Za menjavo je najlažje, da pogledaš na youtube imaš polno posnetkov, kjer je prikazano kako in kaj. Npr.: Navodila za tvoj motor dobiš pa tukaj: https://www.manualslib.com/manual/375217/Kawasaki-Z750-Abs.html Lp Popravljeno April 16, 2019. Popravil J.a.m.e.s
J.a.m.e.s Objavljeno April 16, 2019 Opozori Objavljeno April 16, 2019 Oljni filter rabiš HF303, osebno raje dam par evrov poleg in kupim filter z nastavkom, boš naslednjič pri menjavi lažje odšraufal. sebar 1
Snečer Objavljeno April 16, 2019 Opozori Objavljeno April 16, 2019 pred 41 minutami, levcek84 pravi: Pozdravljeni. Sem nov tukaj in prav tako sem sveži motorist. Kot prvi motor sem si kupil Z750 ABS l.2007. Sedaj pa imam par vprašanj. Kot prvo, ima kdo v MB ali okolici navodila za motor ali ve, kje bi se jih dalo dobiti na spletu? Na motorju bi rad naredil servis (prevoženih ima 26.000 km). Nameravam menjati samo olje in filter ter očistiti in podmazati ketno. Ali mislite, da bi bilo treba menjati tudi svečke ali pa še kaj druga? Koliko olja gre v motor? Gledal sem tega: https://www.mimovrste.com/motorna-olja/motul-olje-8100-x-power-10w60-1-l Je ta vredu ali priporočate drugega? Problem je, da ga imajo samo 3l in ne vem, če je to dovolj... Kje pa bi lahko kupil filter, oz. kakšnega sploh rabim? Koliko vas okvirno stane takšen servis z materialom vred? Priporoča kdo kakega mehanika v MB? Vem, da sem vas zasul z vprašanji, a upam, da razumete, da sem čisto nov v tem svetu in se moram še veliko naučit. ? Za vse odgovore se že v naprej lepo zahvaljujem. za prvič ti priporočam obisk servisa (glede na tvoja vprašanja), npr. motorjet na ptujski cesti... rabiš pa od 3.1 do 3.8l, zavisi al je čisto izsušen, al pa menjaš samo olje brez filtra 3.3L z menjavo filtra in olja sipaj Motul 5100 10W40 ... puna kapa filter olja, firma Hi Flo, HF303... https://www.saplex.si/default.asp?mid=sl&pid=modul_it&wid=3910&detailid=3715 pred 5 minutami, J.a.m.e.s pravi: Oljni filter rabiš HF303, osebno raje dam par evrov poleg in kupim filter z nastavkom, boš naslednjič pri menjavi lažje odšraufal. si me prehitel pa ne pozabi nabavit podložke, če ne bo olje uhajalo ligenjček 1
J.a.m.e.s Objavljeno April 16, 2019 Opozori Objavljeno April 16, 2019 Se strinjam s Snecerjem, za prvič je mogoče res najboljše, da ti na servisu to naredijo, istočasno pa ti naj pregledajo cel motor, če je potrebno še kaj nastaviti/zamenjati. Ni se za zajebavati pri rabljenem motorju, prejšnji lastnik zna marsikaj prikriti, samo da čimveč iztrži zanj. ligenjček in KARMEN1 2
KARMEN1 Objavljeno April 16, 2019 Opozori Objavljeno April 16, 2019 Tlak v gumah preveri takoj, da ne bi slučajno šel na cesto brez tega . Predvsem pa preveri dot gum in profil.
XTR Objavljeno April 16, 2019 Opozori Objavljeno April 16, 2019 1 hour ago, levcek84 said: Na motorju bi rad naredil servis (prevoženih ima 26.000 km). Nameravam menjati samo olje in filter ter očistiti in podmazati ketno. Ali mislite, da bi bilo treba menjati tudi svečke ali pa še kaj druga? Fajn je imeti še izpravne zavore,... Prveri zavorne ploščice in zavorno tekočino (menjala naj bi se na dve leti).
Kmet2 Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 Končno je @DAMI34 našel nekaj kar sune? @Snečer prodaj Versysa in nabav to zverino? DAMI34, Tex, VS800 in 1 other 1 2 1
damjandugi Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 A ni to podobno Tomos BT 50?? Tex in dlicen 2
Tex Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 (popravljeno) To se ti samo zdi. Kawasaki je na monoshock fedrovju, to se čist drugače pelje .. Edit: sploh pa, naj tolko pazita, da prideta v enem kosu nazaj v slo .. glede na to, kak ju oni tam zadaj gleda (grćkamafijapress) .. ne običajni pizdarij delat, no .. Popravljeno April 30, 2019. Popravil Tex
Borutt Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 16 minutami, Kmet2 pravi: Končno je @DAMI34 našel nekaj kar sune? @Snečer prodaj Versysa in nabav to zverino? Vsaj nekaj, kjer bo lahko obrnil gas do konca bajkr88, ligenjček in DAMI34 3
tomaz69 Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 pred 7 minutami, Borutt pravi: Vsaj nekaj, kjer bo lahko obrnil gas do konca Dvomim, ga bo ob minimalnem obratu taku sunlo z ene 3G, da ne bo uspel več obrnit... DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se