BIF Objavljeno Februar 24, 2019 Opozori Objavljeno Februar 24, 2019 pred 2 urami, VS800 pravi: ? Ti je ratalo danes? VS800 1
VS800 Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 pred 10 urami, BIF pravi: Ti je ratalo danes? ne,ne...samo spremljam BIF 1
sergini Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 Fantje pripravite se, ta ponzi balon bo poču 30.02.2019!!!!!! Govorijo, da bo BTC padel celo na 0,35$ VS800, skalar36, sesir in 1 other 1 3
sergini Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 Zdaj pa zares. A je še kdo zasledil, da je na eni menjalnici cena na BTC skočila na 29k? Je spet kdo kaj zašuštral, ali je to napaka menjalnice?
jskrablin Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 pred 17 minutami, sergini pravi: Zdaj pa zares. A je še kdo zasledil, da je na eni menjalnici cena na BTC skočila na 29k? Je spet kdo kaj zašuštral, ali je to napaka menjalnice? Logika pravi, da je napaka. Zlobna logika pravi da je poskus manipulacije trga. HODL, ane.
BIF Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 pred 4 urami, sergini pravi: Zdaj pa zares. A je še kdo zasledil, da je na eni menjalnici cena na BTC skočila na 29k? Je spet kdo kaj zašuštral, ali je to napaka menjalnice? Zjebani algoritem... Če si imel srečo in prodal po tej ceni....aleluja.
vandrovec Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 ...kako je pa z kao "trgovalnimi avtomati"...menda avtomatsko prodaja in kupuje, ko se cena spreminja, rast/padec? Je kaj na tem in ali to obstaja...ne najdem več, kje sem to bral.
BIF Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 pred 2 urami, vandrovec pravi: ...kako je pa z kao "trgovalnimi avtomati"...menda avtomatsko prodaja in kupuje, ko se cena spreminja, rast/padec? Je kaj na tem in ali to obstaja...ne najdem več, kje sem to bral. Ja obstajajo. To so tako imenovani trgovalni boti, ki delujejo na principu v naprej predpisanega algoritma. Če vsak dan spremljaš grafe dejansko vidiš, kdaj kupujejo/prodajajo boti in kdaj živi trgovalci. Večje premike vedno sprožijo živi trgovalci, ki na trg vnašajo kapital, ali ga od tam umikajo. Seveda boti ustvarjajo nek dobiček, lahko pa tudi izgubo... umetna "inteligenca" pač. Če se ukvarjaš z resnim trgovanjem...no ne vem....mene ne ovirajo pri odločitvah. So pa taka bolj sitna pritiklina...kot muhe na drek...Niso ga ustvarile pa tudi pojest ga ne morejo celega... vandrovec 1
skalar36 Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 pred 10 urami, sergini pravi: Zdaj pa zares. A je še kdo zasledil, da je na eni menjalnici cena na BTC skočila na 29k? Je spet kdo kaj zašuštral, ali je to napaka menjalnice? Da bi cena tako močno odstopala...manipulacija, ali napaka Drugače je pa tko, da so Korejske menjalnice pred časom izključili iz računanja povprečne cene na Coinmarketcap. Ker so bile cene precej višje, kot na drugih menjalnicah. Azijci, predvsem Korejci so (bili) nori na krypto. Če bi se šel arbitražo bi lahko naredil lep donos. Moje osebno mnenje je da je Coinmarketcap orodje za manipulacijo. Nekaj časa nazaj, je bil BTC v Iranu precej dražji kot drugod, predvsem zaradi inflacije njihovega rial-a. Ter sprostitve prepovedi. Tam pa arbitraže ne bi bila preveč posrečena, ker kdo bi menjal potem ničvredno valuto v evre ali dolarje!? Je pa še nekaj... ali azijci, sploh Kitajci sploh rabijo BTC? Plačevanje z mobiteli že imajo. BTC pa... ponavadi vse ponaredijo, zakaj bi kupovali nekaj kar lahko sami ustvarijo. Tako ali tako, so oni na drugem planetu, oziroma smo mi 50 let za njimi: marincspeedshop in BIF 2
Spasku Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Imam eno vprašanje in sicer moja prijateljica se je včlanla v neki invsticiskih sklad kripto valute ,meni to je to vse postalo sumljivo hitro ko sem to vidu ko mi je prinesla neke papirje za izpolnit in poslat po emailu.Dobila je neko kartico (glej sliko)Poslat je morala : osebno skenirano z obeh strani,izpolnit pdf obrazec z vsemi podatkiin ,izpis prometnega stanja na TTR.Nima pa nobenih kontaktnih podatkov razen emaila.Je popolni laik v računalništvu in jaz je nisem mogel prepričat da to ne pošilja dokler si ne vzemem čas in to pregledam. Email ki ka je dobila : zelo se veselimo vaše odločitve o sodelovanju v našem investicijsko-izobraževalnem programu. Upamo, da je vaše znanje na področju kriptovalut vse večje, zadovoljstvo s cilji pa bo na najvišji ravni. V priponki najdete obrazec, ki je potreben za realizacijo Voucherja. Vse dokumente pošljite na oddelek za verifikacijo na naslov: doc@my-money-invest.eu Če imate vprašanja, dvome ali želite izvedeti več, nas kontaktirajte!info.si@my-money-invest.eu
BIF Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Mislim, da je prijateljica ravnala zelo naivno in nespametno....milo rečeno. DAMI34, Spasku in maxxa 3
Darko3g Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Sploh, ker spletna stran my-money-invest.eu ne obstaja. Na kateri naslov je poslala podatke? BIF in Spasku 2
BIF Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 5 urami, Darko3g pravi: Sploh, ker spletna stran my-money-invest.eu ne obstaja. Na kateri naslov je poslala podatke? Po moje ima vsak žrtev svoj naslov, ki se takoj po prejemu podatkov izbriše....mislim...kako si danes lahko še tako naiven. Sicer pa se mi zdi, da imamo v SLO neko službo na MNZ, ki se ukvarja s takšnimi zadevami. Jaz se bi obrnil na njih...seveda nemudoma za tem, ko sem dvignil ves denar iz računa...če ga je še kaj... Spasku 1
Mič_15 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 https://www.cert.si/prijava-incidenta/ Spasku in BIF 2
Spasku Objavljeno Marec 1, 2019 Opozori Objavljeno Marec 1, 2019 (popravljeno) On 2/27/2019 at 1:14 PM, Darko3g said: Sploh, ker spletna stran my-money-invest.eu ne obstaja. Na kateri naslov je poslala podatke? Jutri ali v Nedeljo jo bom vprašal me prav zanima kaj se dogaja Popravek ta email : doc@my-money-invest.eu Popravljeno Marec 1, 2019. Popravil spasku
jskrablin Objavljeno Marec 2, 2019 Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 Ob 27. 2. 2019 ob 10:44, spasku pravi: Imam eno vprašanje in sicer moja prijateljica se je včlanla v neki invsticiskih sklad kripto valute ,meni to je to vse postalo sumljivo hitro ko sem to vidu ko mi je prinesla neke papirje za izpolnit in poslat po emailu.Dobila je neko kartico (glej sliko)Poslat je morala : osebno skenirano z obeh strani,izpolnit pdf obrazec z vsemi podatkiin ,izpis prometnega stanja na TTR.Nima pa nobenih kontaktnih podatkov razen emaila.Je popolni laik v računalništvu in jaz je nisem mogel prepričat da to ne pošilja dokler si ne vzemem čas in to pregledam. Email ki ka je dobila : zelo se veselimo vaše odločitve o sodelovanju v našem investicijsko-izobraževalnem programu. Upamo, da je vaše znanje na področju kriptovalut vse večje, zadovoljstvo s cilji pa bo na najvišji ravni. V priponki najdete obrazec, ki je potreben za realizacijo Voucherja. Vse dokumente pošljite na oddelek za verifikacijo na naslov: doc@my-money-invest.eu Če imate vprašanja, dvome ali želite izvedeti več, nas kontaktirajte!info.si@my-money-invest.eu Bom tekom dneva malo preveril domeno in napišem kaj mi bo uspelo najti. Verjetno se je prostovoljno in po lastni glupi betici "včlanila" v kako phishing druščino (nelegalno zbiranje osebnih podatkov). Povzetek - nekdo, za katerega ne ve kdo je, kaj dela in kake namene ima, sedaj ve kako tvoja prijateljica izgleda, kje ima prebivališče in koliko se sploh splača z njo ukvarjat (stanje in promet na TRR). Verjetno lahko v kratkem pričakuje še kako neverjetno ponudbo. Sam tokrat bo treba kak BTC kam vnaprej nakazat. Pokaži ji ta odgovor in naj si sama prebere, kako zelo veliko neumnost je naredila. Resno mislim. Glupa je. In to si mora prebrati sama. Neznanci ne pošiljajo življenjskih priložnosti za zaslužit na mail. FURS ti ne teži preko maila ali telefona, da moraš v naslednjih x urah nekam nekaj nakazati. In prvo pravilo uporabe emaila za laike je - če ne poznaš pošiljateja ali ne pričakuješ maila na temo xyz - briši. BIF, skalar36, igc1 in 1 other 4
Mič_15 Objavljeno Marec 2, 2019 Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 DNS: ns1.spycamhost.xyz, ns1.spycamhost.xyz. https://kryptowaluty.expert/ostrzegamy-invest-future-eu-to-oszustwo/ Link opisuje sicer domeno invest-future.eu, ampak imata iste dnsje, registrirani na Poljskem, članek pa sodeč po google translate govori o tem da kasneje nategujejo ljudi in jih prepričujejo v "vlaganje" Spasku 1
sergini Objavljeno Marec 2, 2019 Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 Ja, res smo včasih naivni. Še posebej v dveh situacijah. 1. obup in 2. požrešnost (zaslužek na hit brez dela). Ali je kdo od vas pred leti investiral v Bitrain? No, vam povem zgodbo (dober začetek, slab konec), ko se dobimo na pijači in povemo svoje izkušnje. BIF 1
BIF Objavljeno Marec 2, 2019 Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 (popravljeno) Ok...kripto-manijaki. Pa dajmo. Predlog je sledeč....eno soboto (izjemoma v nedeljo, če v soboto kdo resnično ne more) predlagam srečanje Namen je da se spoznamo, tisti dan naredimo neakj kilometrčkov s prduljami in na zgodnjem kosilu izmenjamo izkušnje, mnenja in predloge na temo kripto. Ker se ne poznamo (še) in ne vem iz katerih koncev ste, predlagam srečanje recimo nekje okrog Kamnika...zakaj...nekako se iz vseh koncev naše kure pripeljemo enako. Jaz sem sicer iz Štajerske in mi je v bistvu vse do (razen same Ljubljane) Ljubljane vse ok. Predlagam, da se za začetek obtačlamo interesenti in navedite prosim od kod ste...da morda lažje optimiziramo mesto srečanja. Okvirno (glede na vreme) predlagam zadnjo soboto v marcu ali prvo v aprilu -navedite katera vam paše. No pa začnimo: 1.) BIF Hoče pri Mariboru (obe soboti sta ok). Kamnik-OK . . . Popravljeno Marec 2, 2019. Popravil BIF Spasku in skalar36 2
skalar36 Objavljeno Marec 2, 2019 Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 pred eno uro, BIF pravi: Ok...kripto-manijaki. Pa dajmo. Predlog je sledeč....eno soboto (izjemoma v nedeljo, če v soboto kdo resnično ne more) predlagam srečanje Namen je da se spoznamo, tisti dan naredimo neakj kilometrčkov s prduljami in na zgodnjem kosilu izmenjamo izkušnje, mnenja in predloge na temo kripto. Ker se ne poznamo (še) in ne vem iz katerih koncev ste, predlagam srečanje recimo nekje okrog Kamnika...zakaj...nekako se iz vseh koncev naše kure pripeljemo enako. Jaz sem sicer iz Štajerske in mi je v bistvu vse do (razen same Ljubljane) Ljubljane vse ok. Predlagam, da se za začetek obtačlamo interesenti in navedite prosim od kod ste...da morda lažje optimiziramo mesto srečanja. Okvirno (glede na vreme) predlagam zadnjo soboto v marcu ali prvo v aprilu -navedite katera vam paše. No pa začnimo: 1.) BIF Hoče pri Mariboru (obe soboti sta ok). Kamnik-OK 2. skalar 36. Obe sobote OK. Kamnik OK . . Spasku in BIF 2
Spasku Objavljeno Marec 2, 2019 Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 9 hours ago, jskrablin said: Bom tekom dneva malo preveril domeno in napišem kaj mi bo uspelo najti. Verjetno se je prostovoljno in po lastni glupi betici "včlanila" v kako phishing druščino (nelegalno zbiranje osebnih podatkov). Povzetek - nekdo, za katerega ne ve kdo je, kaj dela in kake namene ima, sedaj ve kako tvoja prijateljica izgleda, kje ima prebivališče in koliko se sploh splača z njo ukvarjat (stanje in promet na TRR). Verjetno lahko v kratkem pričakuje še kako neverjetno ponudbo. Sam tokrat bo treba kak BTC kam vnaprej nakazat. Pokaži ji ta odgovor in naj si sama prebere, kako zelo veliko neumnost je naredila. Resno mislim. Glupa je. In to si mora prebrati sama. Neznanci ne pošiljajo življenjskih priložnosti za zaslužit na mail. FURS ti ne teži preko maila ali telefona, da moraš v naslednjih x urah nekam nekaj nakazati. In prvo pravilo uporabe emaila za laike je - če ne poznaš pošiljateja ali ne pričakuješ maila na temo xyz - briši. Jutri ji pokažem odgovore mogoče se bo pa premislila jaz sem ji točno tako reku da bo neka fora za kam nakazat denar.Svetoval ji bom da tudi blokira kartica in jo zamenja za vsak slučaj. jskrablin 1
Spasku Objavljeno Marec 3, 2019 Opozori Objavljeno Marec 3, 2019 18 hours ago, BIF said: Ok...kripto-manijaki. Pa dajmo. Predlog je sledeč....eno soboto (izjemoma v nedeljo, če v soboto kdo resnično ne more) predlagam srečanje Namen je da se spoznamo, tisti dan naredimo neakj kilometrčkov s prduljami in na zgodnjem kosilu izmenjamo izkušnje, mnenja in predloge na temo kripto. Ker se ne poznamo (še) in ne vem iz katerih koncev ste, predlagam srečanje recimo nekje okrog Kamnika...zakaj...nekako se iz vseh koncev naše kure pripeljemo enako. Jaz sem sicer iz Štajerske in mi je v bistvu vse do (razen same Ljubljane) Ljubljane vse ok. Predlagam, da se za začetek obtačlamo interesenti in navedite prosim od kod ste...da morda lažje optimiziramo mesto srečanja. Okvirno (glede na vreme) predlagam zadnjo soboto v marcu ali prvo v aprilu -navedite katera vam paše. No pa začnimo: 1.) BIF Hoče pri Mariboru (obe soboti sta ok). Kamnik-OK .2.)Spasku Vrtojba pri Novi Gorici Kamnik OK . . BIF 1
gusar Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 Ob 2. 3. 2019 ob 18:22, BIF pravi: Ok...kripto-manijaki. Pa dajmo. Predlog je sledeč....eno soboto (izjemoma v nedeljo, če v soboto kdo resnično ne more) predlagam srečanje Namen je da se spoznamo, tisti dan naredimo neakj kilometrčkov s prduljami in na zgodnjem kosilu izmenjamo izkušnje, mnenja in predloge na temo kripto. Ker se ne poznamo (še) in ne vem iz katerih koncev ste, predlagam srečanje recimo nekje okrog Kamnika...zakaj...nekako se iz vseh koncev naše kure pripeljemo enako. Jaz sem sicer iz Štajerske in mi je v bistvu vse do (razen same Ljubljane) Ljubljane vse ok. Predlagam, da se za začetek obtačlamo interesenti in navedite prosim od kod ste...da morda lažje optimiziramo mesto srečanja. Okvirno (glede na vreme) predlagam zadnjo soboto v marcu ali prvo v aprilu -navedite katera vam paše. No pa začnimo: 1.) BIF Hoče pri Mariboru (obe soboti sta ok). Kamnik-OK .Gusar preddvor . . BIF 1
Spasku Objavljeno Marec 6, 2019 Opozori Objavljeno Marec 6, 2019 On 2/27/2019 at 9:44 AM, spasku said: Imam eno vprašanje in sicer moja prijateljica se je včlanla v neki invsticiskih sklad kripto valute ,meni to je to vse postalo sumljivo hitro ko sem to vidu ko mi je prinesla neke papirje za izpolnit in poslat po emailu.Dobila je neko kartico (glej sliko)Poslat je morala : osebno skenirano z obeh strani,izpolnit pdf obrazec z vsemi podatkiin ,izpis prometnega stanja na TTR.Nima pa nobenih kontaktnih podatkov razen emaila.Je popolni laik v računalništvu in jaz je nisem mogel prepričat da to ne pošilja dokler si ne vzemem čas in to pregledam. Email ki ka je dobila : zelo se veselimo vaše odločitve o sodelovanju v našem investicijsko-izobraževalnem programu. Upamo, da je vaše znanje na področju kriptovalut vse večje, zadovoljstvo s cilji pa bo na najvišji ravni. V priponki najdete obrazec, ki je potreben za realizacijo Voucherja. Vse dokumente pošljite na oddelek za verifikacijo na naslov: doc@my-money-invest.eu Če imate vprašanja, dvome ali želite izvedeti več, nas kontaktirajte!info.si@my-money-invest.eu Je preklicala kartico TR in zamenjala za novo.Včeraj je bilo po televiziji,mi je rekla ko sem jo vprašal kaj so povedali da so rekli kako so ljudje šutasti jskrablin 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se