jskrablin Objavljeno Marec 6, 2019 Opozori Objavljeno Marec 6, 2019 Evo še z moje strani update... malo pozno pa vseeno. my-money-invest.eu resolva na 2 IP naslova, 87.98.246.61 in 87.98.244.198. Oba sta OVH (precej znan hosting provider) naslova in stran sicer pravi 404 sam to ni tehnično pravilno. Po kopici redirectov naloži en kup javascripta in samo reče da stran ne obstaja. Nisem natačno pogledal kaj tisti javascript dela, od daleč zgleda kot kup enih form, ki so iz nekega razloga trenutno skrite. Po imenih polj na formi izgleda kot da se pred časom zbirali podatke kr preko spletne strani. MX DNS zapisi (ki usmerjajo email) kažejo na my-money-invest.eu - se pravi sami hostajo email. Podatki o registrarju domene so spodaj. Če bom jutri ustrezne volje jih prijavim na OVH abuse in z malo sreče jim bojo ukinili hosting. BIF, Spasku, MiNa in 1 other 3 1
BIF Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 Tako poslujejo bankirji....poštenjaki v fiat svetu.... https://www.24ur.com/novice/slovenija/sodba-v-primeru-probanke.html Tako pa poslujejo v kripto svetu....napihnjenem balonu in največji prevari.... https://www.24ur.com/novice/preverjeno/novi-lastnik-bohinjskih-hotelov-ze-zavihal-rokave.html ...je zdaj že kaj bolj jasno zakaj banke ne marajo kripta..... Akito 1
jskrablin Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 https://deadcoins.com/ Zdaj pa primerjaj s številom krepanih bank, ki so izgubile komplet ves denar komitentov v istem časovnem obdobju. Enostavno se da prikazati kar pač želiš. Oni crypto milijonar, ki kupuje hotele po Sloveniji... pejd in ga vprašaj zakaj kupuje hotele in ne vrže vseh svojih 100 mio in nekaj drobiža v crypto, kjer jih je prvotno zaslužil. Ga ne mika milijarda? Al je pa zgolj pogruntal, da je imel v prvi rundi crypto norije več sreče ko pameti in da se dolgoročna in stabilna naložbena vrednost skriva drugje? In tole so, na tvojo žalost, čisto navadni fiat posli. Hotelov ne moreš kupiti ali obnoviti z BTC. Me pa zanima a bo mogoče tam sobo plačati z BTC. sesir in franc 2
sergini Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 (popravljeno) 52 minutes ago, jskrablin said: Oni crypto milijonar, ki kupuje hotele po Sloveniji... pejd in ga vprašaj zakaj kupuje hotele in ne vrže vseh svojih 100 mio in nekaj drobiža v crypto, kjer jih je prvotno zaslužil. Ga ne mika milijarda? Zakaj jih ne vrže v kripto, je jasno. Ker je 100mio potegnil ven iz kripto. Čisto navaden fiat posel je pa zaradi naše zakonodaje, ker ne moraš nepremičnine kupit v kripto, zlatu, kravah ali naturalijah. Naši enostavno ne znajo potem raznih davkov obračunat. Pa tudi lopovske banke morjo promet in provizijo pobrat. Ker ne vem zakaj moramo preko banke oprvit nakup in ne s fizičnim denarjem vpričo odvetnikov in notarjev. Aja, zato ker je lažje operirat z navideznimi številkami na kliku Aja pa btw. Damian se je pa znajdu in ustanovil prvo evropsko priznano kripto menjalnico. Nihče ni utrpel nobene škode pri njihovem poslovanju do sedaj. Tudi, ko so vdrli v njihov sistem, je bila škoda uporabnikom povrnjena do zadnjega satošija. Brez izgovorov... Popravljeno Marec 20, 2019. Popravil sergini skalar36, BIF in Akito 3
sergini Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 Pa še malo off topic (ali pa tudi ne). Mogoče je kak bančnik med vami in mi bo znal odgovorit. Zakaj se je banka odločila in mi po njihovi volji in izbiri prešaltala moj račun na paket "poslovni", kljub moji minimalni mesečni plači, ki je edini prihodek? Najdražjo opcijo za njihov mesečni fi so mi nastavli mamico jim... S tem, da od decembra sploh nimam prihodkov, zdej marca so me pa obvestili o spremembi! Toliko o bankah, ki jim zaupamo že leta in leta
Snečer Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred 3 minutami, sergini pravi: Pa še malo off topic (ali pa tudi ne). Mogoče je kak bančnik med vami in mi bo znal odgovorit. Zakaj se je banka odločila in mi po njihovi volji in izbiri prešaltala moj račun na paket "poslovni", kljub moji minimalni mesečni plači, ki je edini prihodek? Najdražjo opcijo za njihov mesečni fi so mi nastavli mamico jim... S tem, da od decembra sploh nimam prihodkov, zdej marca so me pa obvestili o spremembi! Toliko o bankah, ki jim zaupamo že leta in leta ker lahko, dejansko je to odgovor in nič drugega in logika, če ti ne paše, pojdi drugam, a konkurenca bo tudi reagirala p.s. nekje je podatek, da je preko 80% izgubilo vložek v kriptu oziroma so njihov vložek pobrali tisti, ki imajo dobiček ni piramidna igra, je pa kar dober nateg ozirom test pohlepa človeške lastnosti služi se izključno zaradi naivnosti drugih velika igra globalnih razsežnosti sesir 1
Snečer Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred 5 urami, BIF pravi: Tako poslujejo bankirji....poštenjaki v fiat svetu.... https://www.24ur.com/novice/slovenija/sodba-v-primeru-probanke.html Tako pa poslujejo v kripto svetu....napihnjenem balonu in največji prevari.... https://www.24ur.com/novice/preverjeno/novi-lastnik-bohinjskih-hotelov-ze-zavihal-rokave.html ...je zdaj že kaj bolj jasno zakaj banke ne marajo kripta..... škoda je nastala zaradi Banke Slovenije, ki je banko poslala v nadzorovano likvidacijo, ker je zaradi recesije (padla je vrednost nepremičnin) postala kapitalsko neustrezna. banka je sicer vsak hip imela dovolj likvidnostnih sredstev za svoje delovanje in je normalno poslovala, ni pa mogla "čez noč" zbrati utsreznega kapitala, da bi zadostila "banki Slovenije" rezultat tega je danes (na pamet): da ti banka odobri hipotekarno posojijo v višini 30% vrednosti nepremičnine, prej pa so dajali tudi na 70%,... ker če se zgodi spet recesija (in kolaps nepr. trga) in se bo, je še dovolj "lufta" in ne bo potrebno dodatno zavarovanje kredita... p.s. seveda pa so vodilni poskrbeli tudi zase...ker je bilo to dovoljeno takšne zakone pa vemo, kdo je sprejel in kdo jih je spremenil, ko je že bilo prepozno...(tajkunski kredit tako tedaj ni bil nelegalen...) sergini in BIF 2
franc Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred 19 minutami, sergini pravi: Pa še malo off topic (ali pa tudi ne). Mogoče je kak bančnik med vami in mi bo znal odgovorit. Zakaj se je banka odločila in mi po njihovi volji in izbiri prešaltala moj račun na paket "poslovni", kljub moji minimalni mesečni plači, ki je edini prihodek? Najdražjo opcijo za njihov mesečni fi so mi nastavli mamico jim... S tem, da od decembra sploh nimam prihodkov, zdej marca so me pa obvestili o spremembi! Toliko o bankah, ki jim zaupamo že leta in leta Saj ti ni treba. Edino kar moraš, je da greš na banko in zahtevaš osnovni račun (ne paket) in potem ostaneš na 2,60€ nadomestila in brez "ugodnosti" ,ki ti jih sedaj ponujajo (razen če si kakšna "pravna oseba" potem pa ne vem) . Bom pa jaz (tako kot pravi Sneci) zamenjal banko, ker so šli s tem svojim "odnosom" do strank predaleč. lp sergini, sesir in Scarabeo 500 3
sergini Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 @Snecer, jst ne trdim, da ljudje niso izgubili "vložek". Ampak to ne v smislu, da je njihov denar izginil. Od teh 80% je najbrž zelo mali del, ko so jim ga "ukradli". Velik delež je pa teh v smislu:"fak, prejšnji teden sem kupil btc, ko je bil 12k in je zrastu na 15k, zdej je padu pa na 3k". Takih je pa večina! Vsi so pričakovali, da bojo pol leta star avto prodajali za starodobnika z 10x vrednostjo nakupa. Ali pa, če si po domače povedan Svetovn Butl in daješ denar naokrog kot par postov nazaj opisano (med njimi tudi sam 1x), ti tudi niso drugi krivi. Kot pravimo staroselci in tisti, ki vedo v kaj se podajajo. Nisi zgubil nič, dokler ne prodaš. Če si prodal pod ceno, ker si ________________(vstavi sam), je kdo kriv? Pa v kripto svet te noben ne sili, ne posiljujejo te z nekimi forami. Banka je pa tko kot si rekel. Če ti ne paše, pejt pa k drugemu, ki ima še večji kurac za nategnit te. Ali pejt pa k unemu, ki ima manjšega, ampak je pa vzdržljiv za popizdit. Ja....takle mamo. Glavno, da se začne sonce in da bomo zdravi. In mi je čisto vseeno s čem bomo registracijo plačali, pa benz in kawo tudi. Vsak po svoje. Pa po pameti. Srečno! skalar36 1
sergini Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 @franc jst bom kr lepo do njih stopu in po 25ih letih zapru račun. In to zaradi smrdljivega odnosa kakršnega imajo ja. Je pa spet zajeb to, da morš imet odprt bančni račun. Pa smo spet tam, katerega lopova izbrat, čeprav ga nočiš.... #brezveze skalar36 1
franc Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 Jaz bom poskusil "srečo" pri Delavski hranilnici. Zaenkrat so najcenejši, več pa od banke ne rabim. lp Quest in sesir 2
BIF Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 (popravljeno) pred 2 urami, jskrablin pravi: https://deadcoins.com/ Zdaj pa primerjaj s številom krepanih bank, ki so izgubile komplet ves denar komitentov v istem časovnem obdobju. Enostavno se da prikazati kar pač želiš. Oni crypto milijonar, ki kupuje hotele po Sloveniji... pejd in ga vprašaj zakaj kupuje hotele in ne vrže vseh svojih 100 mio in nekaj drobiža v crypto, kjer jih je prvotno zaslužil. Ga ne mika milijarda? Al je pa zgolj pogruntal, da je imel v prvi rundi crypto norije več sreče ko pameti in da se dolgoročna in stabilna naložbena vrednost skriva drugje? In tole so, na tvojo žalost, čisto navadni fiat posli. Hotelov ne moreš kupiti ali obnoviti z BTC. Me pa zanima a bo mogoče tam sobo plačati z BTC. Hahah..še kar goniš svoje. Nihče ti nič noče. Ostani v fiatu, vlgaj v fiat....ti bodo že razložili kako in kaj ko bo čas. Oni crypto milijonar pa je za razliko od tvojega razmišljanja genij....lahko napišeš kar želiš...to je dejstvo. In nikar ne verjami da je 100 mio in nekaj "drobiža" (ki presega več krat celoten obseg tvojega premoženja) vse kar ima. To ima za ofce v fiatu....večino pa v kriptu. Sem že napisal...tip je inteligenten. In kako veš, da hotelov ni kupil z BTC? Sicer sem prepričan da jih ni...ker to bi naredil samo bedak. Kupiš jih z štancanim papirjem, brez osnove....fiato-om. Če malce pomisliš je nekaj nevrednega pretvoril v nepremičnino...razumeš zdaj zakaj je inteligenten... Popravljeno Marec 20, 2019. Popravil BIF skalar36, sergini in Akito 2 1
Darko3g Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 @BIF: Štancan denar je papir brez osnove? Kaj je potem kripto? Kakšno podlago ima? In zakaj bi se mu vrednost povečevala? Jaz se bojim, da je prvi val mimo in da drugi ne bo več tako ugoden. Se je katera valuta v zadnjih treh letih dvignila za več kot 10X ? Za postati milijonar bi moral kupiti za 10 jurjev in povečati 100x. To je bilo pred mnogimi leti, ko so bili BTC pod en dolar. Ali pa narobe razmišljam.
sergini Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 @Darko3g narobe razmišljaš. December 2011, 4k vložiš v cypto, cena je 2,7eur. Čakaš, si potrpežjiv, verjameš, imaš cilj, hodlaš. Vmes vlagaš še vse tja do 600eur na kos. Danes poglej ceno, kaj šele 2017. Ni težko postati miljonar. Težko je bit potrpežljiv, ker živimo v ponorelih časih. Enim se je težko z SS motorji skozi naselje peljat 50km/h. Eni si režejo roke za par sto jurjev. Eni že 5let jamrajo kok imajo bedn šiht in vsak dan grejo delat tja v bedo. Eni že 10let varajo ženo, pa nimajo tok poguma, da ji to povejo. Skratka, nikjer na svetu se ni zgodil samo en val. Valov je bilo že precej, ampak niste tega opazili, ker mediji niso izpostavljali tega. Če ne prej, se bo zgodil val ob naslednji BTC "nagradi". Zakaj smo veliko norih stvari sprejeli za samoumevne in vsakdanje, nekaterih se pa otepamo kot....ne vem sploh česa? Akito, BIF in 3nity 3
sergini Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 Aja pa še to. Če gremo brat za nazaj forume o kripto, so si zelo redki (če sploh kdo) upali sanjati o takih zneskih kot so danes. Govorili smo o 5k tam nekje leta 2025. Zakaj? Ker prvotni namen je bil daleč daleč od stanja kakršno je danes. Vedelo se je, da se bo dogajalo. Ampak o taki razsežnosti in manipulaciji pa tudi približno ne. Sej pravim, ponoreli časi. Čez naselje 100, jurja par let nazaj v kripto pa niti pod slučajno ne! BIF 1
jskrablin Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred 2 urami, sergini pravi: Pa še malo off topic (ali pa tudi ne). Mogoče je kak bančnik med vami in mi bo znal odgovorit. Zakaj se je banka odločila in mi po njihovi volji in izbiri prešaltala moj račun na paket "poslovni", kljub moji minimalni mesečni plači, ki je edini prihodek? Najdražjo opcijo za njihov mesečni fi so mi nastavli mamico jim... S tem, da od decembra sploh nimam prihodkov, zdej marca so me pa obvestili o spremembi! Toliko o bankah, ki jim zaupamo že leta in leta Če imaš račun odprt pri NLB... jebat ga. Lokalni kekci so pač lokalni kekci. Jaz imam za lokalno banko DH, poslovni račun pa N26. V Sloveniji se resnega biznisa z bankami ne grem več. Priporočam ti isto. pred 1 uro, BIF pravi: Hahah..še kar goniš svoje. Nihče ti nič noče. Ostani v fiatu, vlgaj v fiat....ti bodo že razložili kako in kaj ko bo čas. Ti pa še vedno goniš svoje. Nihče ti nič noče. Sam nehaj že enkrat utrujat s tem kontra fiat pridiganjem. Fiat še dolgo ne bo šal nikamor. Če že nekaj utrujaš okoli nategov, se vsaj potrudi biti malo objektiven. Kolko milijard je preposto izpuhtelo v cryptu v zadnjem letu? Napiši to, pa primerjamo s komplet slovensko bančno luknjo. Ki je manjša od letnega izdatka za penzije v državi. Malo perspektive, če zmoreš. pred 1 uro, BIF pravi: Sem že napisal...tip je inteligenten. Je ja. Zato pa vlaga v real estate. In ni davčni rezident Slovenije. pred 1 uro, BIF pravi: In kako veš, da hotelov ni kupil z BTC? Sicer sem prepričan da jih ni...ker to bi naredil samo bedak. Kupiš jih z štancanim papirjem, brez osnove....fiato-om. Če malce pomisliš je nekaj nevrednega pretvoril v nepremičnino...razumeš zdaj zakaj je inteligenten... Se strinjam. Prav čas se je spustil v crypto borzo. In lepo zaslužil na račun trgovanja ostalih. Broker pač. Na vrhuncu crypto norosti vse skup prodal. In zdaj vlaga v nepremičnine. Meni to nekaj pove o človeku in o trgu, s katerega je prišel. nejc74, igc1, otko in 1 other 4
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred 2 urami, franc pravi: Jaz bom poskusil "srečo" pri Delavski hranilnici. Zaenkrat so najcenejši, več pa od banke ne rabim. lp Tudi jaz sem zamenjal banko, mamiku jim ...
Snečer Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred eno uro, sergini pravi: @Darko3g narobe razmišljaš. December 2011, 4k vložiš v cypto, cena je 2,7eur. Čakaš, si potrpežjiv, verjameš, imaš cilj, hodlaš. Vmes vlagaš še vse tja do 600eur na kos. Danes poglej ceno, kaj šele 2017. Ni težko postati miljonar. Težko je bit potrpežljiv, ker živimo v ponorelih časih. Enim se je težko z SS motorji skozi naselje peljat 50km/h. Eni si režejo roke za par sto jurjev. Eni že 5let jamrajo kok imajo bedn šiht in vsak dan grejo delat tja v bedo. Eni že 10let varajo ženo, pa nimajo tok poguma, da ji to povejo. Skratka, nikjer na svetu se ni zgodil samo en val. Valov je bilo že precej, ampak niste tega opazili, ker mediji niso izpostavljali tega. Če ne prej, se bo zgodil val ob naslednji BTC "nagradi". Zakaj smo veliko norih stvari sprejeli za samoumevne in vsakdanje, nekaterih se pa otepamo kot....ne vem sploh česa? kaj bi se zgodilo, če bi nastala panika in bi hoteli vsi kripto pretopiti v fiat? to je huda globalna igra, ko ne bo več vložkov, bo zanimivo, večina jih bo odnesla kratko sistem, igra, deluje, dok se vsi držijo dogovora in "verjamejo" zadeva preprosto matematično ne vzdrži, sicer bi bili vsi milijonarji domnevam, da si milijonar? kapo dol, si bil pravi čas na pravem mestu franc 1
smasher Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 3 minutes ago, Snecer said: kaj bi se zgodilo, če bi nastala panika in bi hoteli vsi kripto pretopiti v fiat? to je huda globalna igra, ko ne bo več vložkov, bo zanimivo, večina jih bo odnesla kratko sistem, igra, deluje, dok se vsi držijo dogovora in "verjamejo" zadeva preprosto matematično ne vzdrži, sicer bi bili vsi milijonarji domnevam, da si milijonar? kapo dol, si bil pravi čas na pravem mestu Jst ne rabim nič v Fiat pretopit, sm raje 3 fiate kupu igc1 1
Rey Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred 1 uro, Snecer pravi: kaj bi se zgodilo, če bi nastala panika in bi hoteli vsi kripto pretopiti v fiat? Kaj bi se zgodilo, če bi vsi hoteli dvignit svoje prihranke v fiat valutah na bankah? Imajo banke "na zalogi" toliko denarja? ?
Snečer Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred 5 minutami, Rey pravi: Kaj bi se zgodilo, če bi vsi hoteli dvignit svoje prihranke v fiat valutah na bankah? Imajo banke "na zalogi" toliko denarja? ? v grčiji je to bilo... prvo so omejili dvige itd. sicer pa sesuje sistem, ker mislim, da je samo 10% keša na voljo sesir 1
sesir Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 pred 4 urami, franc pravi: Jaz bom poskusil "srečo" pri Delavski hranilnici. Zaenkrat so najcenejši, več pa od banke ne rabim. lp Jz sem pri njih....kot penzioner 90centov mesecno...limita nimam...na kartici nikoli nic...se pravi mi pomemben le mescni strosek...se ob vsakem obisku dobis zeton za kavo in prijazen nasmeh...
skalar36 Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 Blockchain je inovativna tehnologija, napredek. Svet pa temelji na inovacijah in napredku. Sicer ne vidim potrebe po raznih "shit coinih", ker danes lahko skoraj vsak naredi svoj blockchain... primeri so ETH, TRON, ICON, AION, XLM... itd. Kar se pa tiče BTC je pa edinstven. Je digitalno zlato. Je nekaj "mističnega". Kakšno pa ima zlato vrednost pri ljudeh? Čist malo ga je po raznih aparatih. Nekaj ga ljudje nosijo okoli vratu, večina pa leži po raznih trezorjih in ljudem dela skomeine. Pa samo, da ga pokažejo po TV ljudje takoj dobijo en posebni "pogled". BTC-ja bo samo 21 mill. 1. mill je zaklenjenih v satošijevi denarnici že od samega začetka, cca 3-4 mill je izgubljenih, ker so ljudje pozabili privatne "ključe" (kode). Zato ni varijante, da gre na 0. Če gre do 1 usd, jih bom jaz ziher kupil par tisoč. Pa kar nekaj ljudi poznam, ki ga bodo kupili precej več če gre do toliko. Pa bo šla cena spet navzgor. Kako je že bila tista fora z Jobsom v garaži? Pa amazonovimi delnicami?... Akito 1
C eagle Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 En je disk z denarnico vrgu v smeti, pol pa je iskal zaklad na smetišču... Nimam pojma, kako se je stvar na koncu razpletla, bilo je pa nekaj let nazaj; v "denarnici" naj bi bilo 5000 BTC-jev.... Je bilo tudi po medijih....
smasher Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 2 hours ago, Rey said: Kaj bi se zgodilo, če bi vsi hoteli dvignit svoje prihranke v fiat valutah na bankah? Imajo banke "na zalogi" toliko denarja? ? 1 hour ago, Snecer said: v grčiji je to bilo... prvo so omejili dvige itd. sicer pa sesuje sistem, ker mislim, da je samo 10% keša na voljo Glede dviga "keša" ni varjante, in to še dosti preden so sploh obstajale izmišljene digitalne valute. Skoraj da odkar obstajajo banke je bilo vedno nekaj denarja samo v številkah. Od 70h let ko je še dolar zgubil povezavo z zlatom je vse slabše, odkar se pa grejo banke "fractional banking" ne vem kako se reče po Slo. so vse valute samo številke brez zlate osnove, brez rezerve.... Vsa "demokracija" ki jo širi US, je samo zato da ne propade dolar, EU se mora strinjat z US, ker je rezerva za euro dolar, če bo kdaj počlo, uppam da ne, bo vseeno al so v papirju al digitalni kojni.. ljudje se bojo streljali za konzerve ps: tle ste preveč resni.. sploh ni upalla fora o fiatih
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se