Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Sami softiči tle :rolleyes: Kaj preglasno, nč preglasno, nepredelan aftermarket ror na 600ccm ne more bit preglasen :whistle:

če te ne slišjo v sosedno vas ni to to  :whistle::whistle:

Objavljeno

Ja enduro da kar veliko glasnost ven :D Stric pa ima Fazer z Akrapovičem in je brez dušilca zvok res fenomenalen. Tam je res greh imeti dušilec notri.

Objavljeno
Sami softiči tle :rolleyes: Kaj preglasno, nč preglasno, nepredelan aftermarket ror na 600ccm ne more bit preglasen :whistle:

Dej povej kje si doma ti pridem cev dan navijat gas, me zanima kako bi reagiral.

Objavljeno

Ej mene pa tako čist nč ne mot :) Notranjska 38, Cerknica :D

Objavljeno

mah ne vem kaj se folk tok živcira zarad glasnosti. Mal strpnosti in potrpljnja z sočlovekom manjka. tiste tri minute dretja se že potrpi.... Aja pa žvim ob Celovški tko da mi ne pridigat kako je če se ti en sred noči pele z odprtimi rori mim bajte.....

Tko da kr odprte rore, pa zarad mene če se cel dan furate po celovški gor pa dol-edin na polcaje pazte :unsure:

Objavljeno

A je že kdo zliv vodo v Akrapota? Kok se pol bl dere?

Objavljeno

Jest sem notr nalil krop.

Še zdej se dere :grim

Objavljeno (popravljeno)
Jest sem notr nalil krop.

Še zdej se dere :grim

:lol1:

Popravljeno . Popravil Langus
Objavljeno

a misl kaj akrapovič delat izpuhe za 125 kubične (npr. yamahi yzf r-125 in wr 125x/r)???

pomoje bi se dobr prodajal :whistle::whistle:

LP

Objavljeno
a misl kaj akrapovič delat izpuhe za 125 kubične (npr. yamahi yzf r-125 in wr 125x/r)???

pomoje bi se dobr prodajal :whistle::whistle:

LP

A ker je teh motorjev tok zlo velik, al kaj? :whistle:

Objavljeno

ja tko mislm, sej ne sam za tista dva ampak nasplošno za 125

Objavljeno
ja tko mislm, sej ne sam za tista dva ampak nasplošno za 125

Če boš vprašal Akrapoviča, ti bo lepo povedal, da bi bilo premalo zanimanja.

Že res, da bi se najbrž bolje slišalo, ampak pridobil bi <1kW pa še drago bi bilo, tako da se pač nebi veliko ljudi odločilo zanj.

Pomisli, če bi sam dal 500€ za malo boljši zvok...

Objavljeno

to je res ampak me je sam zanimal

pa sej vprašat ni greh

hvala za inf. vseen

LP

Objavljeno
Sami softiči tle :rolleyes: Kaj preglasno, nč preglasno, .....

Zadnje dneve vozim z drugim dušilcem 39mm fi (original 32mm). Mi je ropotanje hexagonala brez dušilca začelo motit...uha bolela med vožnjo. Zgleda, da me leta dohitevajo :lol:

Objavljeno
Ena izmed tistih stvari, za katere vem, da jih v življenju ne bom nikoli razumel, je, zakaj kupit Akrapoviča in pustit db killer not :rolleyes::D

Se popolnoma strinjam :OK: -ma ga bom prvo vpisau u karton, da bom lahko potem mahau plavim s tisim pred nosom, potem pa tampon vun. :yes:

Objavljeno
Zadnje dneve vozim z drugim dušilcem 39mm fi (original 32mm). Mi je ropotanje hexagonala brez dušilca začelo motit...uha bolela med vožnjo. Zgleda, da me leta dohitevajo :lol:

38 mm :whistle:

Jp, jaz se tudi ze staram.

Ta db killer je nekak kombinacija med legalnostjo(teoreticno seveda tudi to ni vec legalno) in malce boljsim zvokom. Se preveckrat (cca. 90% vseh fur) vozim po Avstriji,da bi se zafrkaval z jodlarskimi policaji. Ceprav na moje zacudenje se domacini kr hrabro vozijo z odprtimi izpuhi.

Objavljeno

Pozdravljeni

Vprašal bi vas, če ima kdo kako informacijo, kako bi prišel do dveh Hexov od Igorja, ki bi jih poizkusil zmontirati na mojo VFR v stilu Ninje10.

Krivine bi že naredil sam :)

LP Zvone

Objavljeno
Pozdravljeni

Vprašal bi vas, če ima kdo kako informacijo, kako bi prišel do dveh Hexov od Igorja, ki bi jih poizkusil zmontirati na mojo VFR v stilu Ninje10.

Ne boš verjel - toliko jih imajo, da jih prodajajo!

Objavljeno
Ne boš verjel - toliko jih imajo, da jih prodajajo!

Glej ga hudiča, to pa nisem vedel.

Akrapota za VFR ni, ga ne dela, tako da moram vzet lonce od nekega drugega motorja pa sem misli, da kdo ve od katerga bi pasal.

LP

Objavljeno

A, kdo ve kje bi dobil poškodovan Akrapo lonc iz titana (prejšnji model) ali vsaj zadnji izstopni del?

Ajd

Objavljeno
A, kdo ve kje bi dobil poškodovan Akrapo lonc iz titana (prejšnji model) ali vsaj zadnji izstopni del?

Ajd

povprašaj pri elisi v domažalah.. če se ne motim kar nekaj tega stran zmečejo..

Objavljeno

Ajd

opravljajo se tudi popravila izpuhov, poklič pa vpraš kaka bi bla cena...

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Zdravo vsem!

Ima kdo akrapota(oz. pozna koga) na hondi cbr 900 rr letnik 99?-rabil bi namreč tuv certifikat in ali samo zadnji del lonca kjer je vgravirana homologacijska številka.

V nasprotnem primeru prodam-gre se za racing varianto komplet s krivinami-nerjaveče jeklo-kot nov-seved na njem ni niti sledu o kakršnihkoli številkah, ki bi jih lahko uporabil za homologacijo.headbang.gif

Objavljeno

Da se vrnem nekoliko strani nazaj, na temo, ki me zanima.

Ali je kdo, ki je recimo namestil Slip-On, nastavljal uplinjač - zmer zrak/gorivo? Je bila dejansko opazna razlika?

Zanima me, ker imam težave, ker mi motor cuka ali pa cukne pri dodajanju plina pod nizkimi obrati - recimo počasni, zaprti ovinki.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Ena prošnja za vse tiste,ki se spoznate na Akrapovičeve rore.

Na Zeju mam lonc z oznakami: e1 0408 MS-H5/3

Zanima me,ali se to lahko homologira,oziroma s katere strani lahko potegnem tist certifikiat o skladnosti s predpisi,ali kako se ze temu reče.

Hvala za pomoč!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!