hoyla Objavljeno Avgust 29, 2013 Deli Objavljeno Avgust 29, 2013 Me zanima kako ste zadovoljni s sprednjimi blatniki? Jaz sem razočaran saj je skuter kar lepo pošprican po motorju in izpuhu. Me zanima zakaj sta ti dve odprtini na blatniku (glej sliko)? Ne vidim pomena in močno sumim, da iz njiju škropi po skuterju. Kakšne so vaše izkušnje? Lp, A. Pozdravljen, jest sem to rešu tako, da sem dal pod zgornji del blatnik (zgornja luknja) del zračnice od kolesa. Najcenejša rešitev. Nisem pa še tega sprobal na mokri ccest, po moje ne bo toliko špricalo kor jr prej. LP A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 30, 2013 Deli Objavljeno Avgust 30, 2013 Me zanima kako ste zadovoljni s sprednjimi blatniki? Jaz sem razočaran saj je skuter kar lepo pošprican po motorju in izpuhu. Me zanima zakaj sta ti dve odprtini na blatniku (glej sliko)? Ne vidim pomena in močno sumim, da iz njiju škropi po skuterju. Kakšne so vaše izkušnje? Lp, A. To se nesme zapreti te odprtine so za hlajenje,pač treba je motor občasno oprat ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 (popravljeno) Zadevo rešil na naslednji način: Izrezana guma zračnice prilepljena z notranje strani. Bremzer hvala za opozorilo. Ampak da je skuter totalno pošprican po celem motorju in izpuhu ni preveč optimalna rešitev za hlajenje. Bom pa kljub temu upošteval tvoje opozorilo in spremljal temperaturo. ps. Včeraj sem dobil tudi Termoscud od Tucano Urbano (88€ s poštnino iz Italije), a ga zaenkrat glede na vreme ne bom montiral. Ko bo prišel čas, bom tudi prilepil kakšno sliko. Lp, A. Popravljeno September 4, 2013. Popravil MP3500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 Zadevo rešil na naslednji način: Izrezana guma zračnice prilepljena z notranje strani. Bremzer hvala za opozorilo. Ampak da je skuter totalno pošprican po celem motorju in izpuhu ni preveč optimalna rešitev za hlajenje. Bom pa kljub temu upošteval tvoje opozorilo in spremljal temperaturo. ps. Včeraj sem dobil tudi Termoscud od Tucano Urbano (88€ s poštnino iz Italije), a ga zaenkrat glede na vreme ne bom montiral. Ko bo prišel čas, bom tudi prilepil kakšno sliko. Lp, A. Nič ni treba temperature gledat Motorna temperatura nima nič s tem. Bremzer je mogoče mislil da se tu odvaja topel zrak s sprednje disk zavore vendar bi jaz to postavil pod vprašaj in sicer iz razloga da tole ni GP stroj. Po moje ne bo nič narobe če imaš tako kot si naredil, drugače pa naredite kakor mislite da je prav .... :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 Haha... za eno ali drugo tu ne vidim učinka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 Haha... za eno ali drugo tu ne vidim učinka. Andrejcer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 8, 2013 Deli Objavljeno September 8, 2013 Ker je napovedano slabo vreme sem se lotil projekta Termoscud. http://www.youtube.com/watch?v=_A8p-HNUYik Lp, A. zokid, Lokos in Andrejcer 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 Glede na deževno vreme in pot v in iz službe lahko podam dve poročili: 1. Rešitev glede blatnika je zadetek v polno! Izpuh in motor čisto nič pošpricana. 2. Termoscud je zakon. Lepo na suhem in toplem po dežju, mogoče celo na bolj udobnem, kot kak voznik avtomobila. ^_^ Lp, A. Lokos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ted Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 MP3500, a lahko prilepiš link trgovine kjer si kupu Termoscud od Tucano Urbano. Hvala, Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 Kupil sem pri motocapuanoshop ampak jih izgleda več nima naprodaj. Imajo pa drugi prodajalci preko eBay-a Termoscud R062 na voljo, a so cene izgleda poskočile. Najceneje dobiš za 79€ + ? poštnina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davorslo Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 zelo lepo predstavljeno ..tisto z zračnico bom pa kopiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ted Objavljeno September 10, 2013 Deli Objavljeno September 10, 2013 Kupil sem pri motocapuanoshop ampak jih izgleda več nima naprodaj. Imajo pa drugi prodajalci preko eBay-a Termoscud R062 na voljo, a so cene izgleda poskočile. Najceneje dobiš za 79€ + ? poštnina. Hvala za informacijo. Lep pozdrav, Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Flukturr Objavljeno September 11, 2013 Deli Objavljeno September 11, 2013 (popravljeno) Če koga zanima, prodajam nastavljivo šipo z zelo dobro zaščito tudi za roke. Slike v živo: http://www.maxiscooter.si/club/index.php/sl/vse-o-mp3/108-piaggio-mp3-izboljave Podatki: GIVI AF504 Specific sliding wind-screen transparent, Airflow for Piaggio MP3 125-250-400 (06>09). Maximum height 74 cm (12 cm of extension) width 64 cm complete with specific fitting kit / to be mounted instead of the original screen http://www.givi.it/My-motorcycle/?ma=PIAGGIO&mo=Mp3-125-250-300-400-06--11 Več na ZS. LPF Popravljeno September 11, 2013. Popravil Flukturr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno September 14, 2013 Deli Objavljeno September 14, 2013 Zadevo rešil na naslednji način: Izrezana guma zračnice prilepljena z notranje strani. Bremzer hvala za opozorilo. Ampak da je skuter totalno pošprican po celem motorju in izpuhu ni preveč optimalna rešitev za hlajenje. Bom pa kljub temu upošteval tvoje opozorilo in spremljal temperaturo. ps. Včeraj sem dobil tudi Termoscud od Tucano Urbano (88€ s poštnino iz Italije), a ga zaenkrat glede na vreme ne bom montiral. Ko bo prišel čas, bom tudi prilepil kakšno sliko. Lp, A. A si lepil s toplotno lim pištolo ali silikonom. Nekaj se vidi pa nisem šisto prepričan kaj je ... Predvidevam pa da je silikon. Tole moram tudi sam izvest in si kupit pregrinjalo, ker se tudi sam vozim v dežju v službo. Aja a si gledal kaj ogrevana pregrinjala za noge. Baje obstajajo nisem pa še gledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 14, 2013 Deli Objavljeno September 14, 2013 S silikonom sem lepil. Še zdaj pa ne razumem zakaj serijsko te neumne luknje?! :glare: Ogrevano pregrinjalo za noge? Termoscud je čisto dovolj. Ne piha, pa prijetno toplo je pod njim. Lokos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno September 14, 2013 Deli Objavljeno September 14, 2013 Kako se pa tale termoscud pritrdi? Je treba kak "grob" poseg v motor pri montaži. Ne maram namreč vrtanja, lepljenja, krivljenja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 14, 2013 Deli Objavljeno September 14, 2013 (popravljeno) Kako se pa tale termoscud pritrdi? Je treba kak "grob" poseg v motor pri montaži. Ne maram namreč vrtanja, lepljenja, krivljenja ... Preprosto! Eno stran nazaj v tej temi imaš moj video kje vse je pritrjen. Skratka ni vrtanja, lepljenja ali česa podobnega. Šest že obstoječih vijakov odviješ, namestiš pokrivalo in jih nazaj priviješ. Popravljeno September 14, 2013. Popravil MP3500 Lokos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Pozdravljeni! Sem nov na tem forumu kot lastnik novega mp3 500, in me zanjima če se odvijajo kake skupne vožnje z motorji, sicer zaj je pramrzlo že bolj spomladi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 Pozdravljeni! Sem nov na tem forumu kot lastnik novega mp3 500, in me zanjima če se odvijajo kake skupne vožnje z motorji, sicer zaj je pramrzlo že bolj spomladi? malo preberi tukaj http://www.maxiscooter.si/club/ in se nam pridruži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 (popravljeno) Pozdravljeni! Sem nov na tem forumu kot lastnik novega mp3 500, in me zanjima če se odvijajo kake skupne vožnje z motorji, sicer zaj je pramrzlo že bolj spomladi? Upam da boš zadovoljen in mnogo kilometrov ti želim. Glede vremena pa tako, jaz še vedno vztrajam pri vožnji v službo, pa čeprav nekaj grozijo z nizkimi temperaturami in snegom. Popravljeno November 12, 2013. Popravil MP3500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 Upam da boš zadovoljen in mnogo kilometrov ti želim. Glede vremena pa tako, jaz še vedno vztrajam pri vožnji v službo, pa čeprav nekaj grozijo z nizkimi temperaturami in snegom. Jaz sem se še danes vozil pri 7h stop. in me ni nič zeblo se pozna da je zaprt fajn spredaj za razliko od ostalih motorjev kjer dosti bolj piha po tebi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 malo preberi tukaj http://www.maxiscooter.si/club/ in se nam pridruži. Ja ok hvala za link bom se vam pridružil v prih. letu pa se kam skupaj zapeljemo. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno November 20, 2013 Deli Objavljeno November 20, 2013 Laho se nam pridružiš tudi na facebooku kjer boš tud ažuriran glede voženj in še česa ... Če boš zadovoljen z motorjem vsaj pol toliko kot sem jaz si zmagal. Sam sem letos naredil 7300km (nekateri bi rekli malo za nekatere ravno prav, preveč pa tako nikoli ni) pa se še nisem nehal vozit. V službo in nazaj se še vedno da pridet če si primerno oblečen. Pa veliko varnih km in pa seveda se nam kdaj pridruži. Andrejcer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fajko Objavljeno November 30, 2013 Deli Objavljeno November 30, 2013 Prodam Piagggio 400 LT, 2011 letnik. Motor je v odličnem stanju. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7882734 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ted Objavljeno December 15, 2013 Deli Objavljeno December 15, 2013 Lep pozdrav, imam eno vprašanje za lastnike mp3 skuterjev. Ali morda kje v Ljubljani ali okolici rentajo mp3-ja za vikend ali pa enodnevne izlete? (vozen z B-kategorijo) Zadevo sem zasledil na Korčuli in pa v Poreču, cena 50€ na dan, 3dni 120€. Ker je skuter zelo drag, bi mi seveda veliko bolj ugajal najem vsak mesec, za dan/dva, da se naredi kakšen lep izlet. Če ima kdo kakšno informacijo, naj kar napiše. Našel sem človeka in Polzele, ki renta mp3-ja za 60€ na dan, vendar je iz Ljubljane kar daleč, še posebej, ker moraš potem skuter še vrniti v Polzelo. Mare Če te še zanima http://www.scooter-ljubljana.com/prices.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se