gusar Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 (popravljeno) Dragi Primorci! Ali gdo pozna v Trstu ali Gorici kje bi sedalo kupiti rezervne dele za MP3 300 stare ali nove. Popravljeno December 16, 2013. Popravil gusar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 (popravljeno) Dragi Primorci! Ali gdo pozna v Trstu ali Gorici kje bi sedalo kupiti rezervne dele za MP3 300 stare ali nove. Moto Charlie, govorijo tudi slovensko http://www.motocharlie.it/ Popravljeno December 17, 2013. Popravil maxiscooter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno Februar 10, 2014 Deli Objavljeno Februar 10, 2014 Če koga zanima, prodam par prednjih platišč: http://www.bolha.com/avto-moto/motociklizem/skuterji/scooter/mp3-400-platisca-prednja-l-d-1292082021.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihastopar Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 Zdravo! Zanimajo me 2 stvari? 1.) Ali kdo ve kakšni so kej predpisi okoli mp3 LT-jev? Slišal sem nekaj govoric da naj bi policija preverjala (vsake tolk časa) sled LT-ja, ki je vozen z B kat. in če bi imel sled ožjo kot 50 cm je ok, drugače bi potreboval A kat.? Bojda ima LT spredaj sled 52cm? 2.) Foter ima 300 LT in naj bi šel na Hrvaško v maju. Kako je kaj pri njih? Bo imel probleme v LT-jem in B kat.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoyla Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Zdravo! Zanimajo me 2 stvari? 1.) Ali kdo ve kakšni so kej predpisi okoli mp3 LT-jev? Slišal sem nekaj govoric da naj bi policija preverjala (vsake tolk časa) sled LT-ja, ki je vozen z B kat. in če bi imel sled ožjo kot 50 cm je ok, drugače bi potreboval A kat.? Bojda ima LT spredaj sled 52cm? 2.) Foter ima 300 LT in naj bi šel na Hrvaško v maju. Kako je kaj pri njih? Bo imel probleme v LT-jem in B kat.? Pozdravljen MP3 z oznako LT je v EU vozen z B kategorijo, in ker je HR v EU ne bi smelo biti problema, na HR, kot sem slišal, za MP3je kateri niso registrirani na HR naj ne bi bilo problemov, za HR državljane, pa bodo rabili A kategorijo. glede oznak pri MP3 jih, oznaka LT je vozna z B kategorijo, ker ima med sprednjima kolesoma 46.5 cm, kar je zadnja meja za dvosledno vozilo in policija ne reče nič, ker je že v prometnem označeno, kot dvosledno vozilo (so me že ustavli in ni blo nič), da je MP3 vozen z B mora imeti razen tega, da ima med sprednjima kolesoma 46,5 cm tudi nožno zavoro in širino od žmigavca do žmigavca 76 cm, oznaka RL je vozen z A kategorijo, ker ima med sprednjima kolesoma 42 cm in nima nožne zavore in tudi širina je MP3ja je ožja za cca 10 cm. LP A Andrejcer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihastopar Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 Super hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihael61 Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 Pozdravljeni Bom čisto nov voznik mp3 500 LT,čez 10 dni. Vidim da ste vsi zelo zadovoljni s tem skuterjem,kar me zelo veseli. Me zanima če lahko v Bosni voziš LT z B kat. LP. Andrejcer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 8, 2014 Deli Objavljeno Marec 8, 2014 Bom čisto nov voznik mp3 500 LT,čez 10 dni. Ne znam odgovora, bi ti pa čestital za nakup in želim mnogo varnih km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Pozdravljeni Bom čisto nov voznik mp3 500 LT,čez 10 dni. Vidim da ste vsi zelo zadovoljni s tem skuterjem,kar me zelo veseli. Me zanima če lahko v Bosni voziš LT z B kat. LP. Po vsej bivši jugi sem vozu brez problemov,Hrvaški,BiH,Srbiji,Makedoniji,Črnigori in tudi po Albaniji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihael61 Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Si imel srečo da te niso kontrolirali,ali pri njih to zakon dovoljuje? Zanima me pa tudi glede varnosti proti kraji motorja,kaj uporabljate(alarm,verigo, itd). trgovci bi vse prodali rajši čujem ljudi z izkušnjami. Pa tud čelada,jakna in ostalo bi rabo kakšen nasvet. Hvala in lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoyla Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Pozdravljen bodoči MP3-st, Predlagam preklopno čelado, ker jo lahko ob lepem vremenu odpreš in ni tako vroče, obvezno moto opremo in rokavice. kategorija B velja v državah EU, tko, tudi zdaj na Hrvaškem, ker je v EU, za ostalo Yugo ne vem točno, je pa najbolje poslat mail na njihova notranja ministerstva in ti bodo znali odgovoriti. Po moje, če je skuter registriran v RU in če greš dol nebi smelo biti panike, ker potem tudi Angleži z volanom na drugi strani nebi smeli voziti drugje kot v Angliji. Dodajam link do naše strani, če te zanima še kaj o MP3-jih. http://www.maxiscooter.si/club/index.php/sl/vse-o-mp3 Če te še kaj zanima, me lahko za info pokličeš na gsm, številka je v mojem profilu. LP A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 Si imel srečo da te niso kontrolirali,ali pri njih to zakon dovoljuje? Zanima me pa tudi glede varnosti proti kraji motorja,kaj uporabljate(alarm,verigo, itd). trgovci bi vse prodali rajši čujem ljudi z izkušnjami. Pa tud čelada,jakna in ostalo bi rabo kakšen nasvet. Hvala in lep pozdrav. Ko sem se jast vozu 2011 po jugi sem bil verjetno prvi na MP3-ju.Saj sem bil svetovna atrakcija kjer koli sem se vozil ali ustavil.Posebno na mejnih prehodih.Na meji Makedonija Albanija sem moral pokazati poleg pasoša še prometno in vozniško pa ni nihče nič vprašal o kategoriji.Sem pa kot pravi gost v tujih državah vozil po predpisih ali pa še počasneje.Tako,da sem si lahko ogledal lepote tujih dežel. Se pa držim pravila,da lepa beseda lepo mesto najde.V Črnogoro mi je uspelo po kratkem pogovoru z obmejnim polcajem priti brez zelene karte. Pips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihael61 Objavljeno Marec 11, 2014 Deli Objavljeno Marec 11, 2014 Pozdravljeni! Hvala za pomoč. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Abarth1983 Objavljeno Marec 12, 2014 Deli Objavljeno Marec 12, 2014 Lep pozdrav vsem skupaj Sem novi lastnik piaggia mp3 500 sport. Zaenkrat sem zelo zadovoljen. Zanima me če bo v tem letu kakšno srečanje mp3jev LP, andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoyla Objavljeno Marec 14, 2014 Deli Objavljeno Marec 14, 2014 (popravljeno) Lep pozdrav vsem skupaj Sem novi lastnik piaggia mp3 500 sport. Zaenkrat sem zelo zadovoljen. Zanima me če bo v tem letu kakšno srečanje mp3jev LP, andrej Pozdravljen, najprej srečno vožnjo in veliko varnih km. Če želiš se lahko pridružiš maxiscooter.si klubu. Več na naši strani http://www.maxiscooter.si/club/index.php . V Sloveniji trenutno ni srečanj lastnikov MP3jev, so pa srečanja in zleti lastnikov maxiscooterjev. Če te zanima kaj več me lahko tudi pokličeš, moj gsm je v mojem profilu. LP A Popravljeno Marec 14, 2014. Popravil hoyla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andursa Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 POZDRAVLJENI Zanima me če kdo prodaja ali ve za koga ki prodaja kakšnega dobrega mp3 za vožnjo z B kategorijo?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ted Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 Spet podražitev mp3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 In to več kot za jurja.Agdo ve zakaj ne delajo več 400ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 Jaz sem ga lani Julija kupil za 7600€ z že višjim DDV. Torej ga zdaj lahko rabljenega za enak denar prodam ali celo zaslužim. :grim Rabljene LT verzije držijo visoko ceno. Očitno je MP3 res zelo vroča roba. Saj če si človek omisli skuterja, pa mu je MP3 všeč, zakaj bi delal izpit za +1k€. Raje vloži ta denar v skuter. Mislim pa, da bo čez sezono kaka akcija, ko bo cena spet padla, mogoče pa se motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ted Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 Cena novega mp3 5000 je 8924 - 5% popust na keš pa pride 8500, se pravi da se je v slabem letu, od dviga DDVa podražil za dobrega jurčka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihael61 Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 Ja, mp3 500lt z ABS, pa stane 9600,za keš 9177€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoyla Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 Ja, mp3 500lt z ABS, pa stane 9600,za keš 9177€ Toel je nekaj novega, kot je meni znano, in kar redno spremljam vse okoli MP3-jev, da bi PIAGGIO naredu MP3 z ABS-om?? Pošlji link, če je to res. Je pa res, da bodo marala imeti vsa nova motorna kolesa nad 50 ccm3 od letnika 2015 po EU direktivi ABS. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihael61 Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 Včeraj sem klical v PVG Lj.. in koper če je to res,pa sta mi oba potrdila,samo ga še nimajo v trgovino lahko ga pa že naročiš, Mislim da mi je rekel da je cena 9666€,za keš pa 9177€. Na interneto sem ga pa iskal ,pa ga še nikjer ne najdem. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davorslo Objavljeno Marec 22, 2014 Deli Objavljeno Marec 22, 2014 poglejte malo nemši mp3 forum ne znam prilepiti povezave, vendar se veliko piše o novem mp3.abs..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ted Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 Tole je link iz avtoneta za mp3 ABS http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5786739 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se