Fadil Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 A vam V85TT porabi kaj olja? Sem bral različne informacije in nekje se kar pritožujejo čez porabo.
Matjaž10 Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 pred 4 minutami, Fadil pravi: A vam V85TT porabi kaj olja? Sem bral različne informacije in nekje se kar pritožujejo čez porabo. Dejansko od servisa do servisa dolijem od 1-3 deci olja, na sezono, cca nič takega, olje mora biti pravo, mislim da se najbolj poleti pozna, ko je več vročine, tudi odvisno od tipa vožnje. Neka poraba v normi seveda je tudi normalna, pomeni da olje naredi svoje poslanstvo. Pa še najbolj se je poznalo do prvega pravega servisa, najbrž zaradi utekanja motorja, pol niti ni neke porabe. DAMI34 in Fadil 1 1
DAMI34 Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 pri utekanju zna biti nekoliko več porabe, kasneje...ne bi smelo biti oziroma v 10 kkm bi morala biti poraba zanemarljiva, da ne rabiš dofilat. Seveda je marsikaj odvisno tudi od tipa olja in tipa agregata. Fadil 1
Snečer Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 pred 3 urami, Fadil pravi: A vam V85TT porabi kaj olja? Sem bral različne informacije in nekje se kar pritožujejo čez porabo. zračno hlajeni papajo olje, glede na globalno segrevanje, so mimosun + možno pregrevanje Citiraj The V85 has a feature that drastically limits your engine power when the oil gets too hot though, if you have the lastest ECU map, it's at 155°C. At that point it cuts down your engine power to prevent further overheating. Fadil 1
Kmet2 Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 pred eno uro, Snečer pravi: zračno hlajeni papajo olje, glede na globalno segrevanje, so mimosun + možno pregrevanje A dej🤣 Ktm 990 ADV 1dcl na 1000km Bmw 1200 Adv. 2.5dcl na 10.000km Vsecje odvisno kako utekaš zračno hlajen motor.🙂
Matjaž10 Objavljeno Maj 13 Opozori Objavljeno Maj 13 Ekola, moj TT je prodan novemu srečnemu lastniku, vem da bo z njim zelooo užival, se bijim da bom TT-ja kar pogrešal, je nekaj posebnega, je pa najbrž prišel čas za korak naprej, zdaj pa sledi naročilo novega Stelvia, vsem želim ogromno lepih, uživaških in varnih kilometrov 🏍 kasti, Fadil, Andrejcer in 2 others 5
corleone48 Objavljeno Maj 15 Opozori Objavljeno Maj 15 Ojojoj,prodal si ga?Jaz pa sem mislil,da bom prišel na obalo,da se zapeljeva en krog....kot si napisal od enega Guzzija ,sta bolša še samo dva Guzzija
Matjaž10 Objavljeno Maj 15 Opozori Objavljeno Maj 15 pred 2 urami, corleone48 pravi: Ojojoj,prodal si ga?Jaz pa sem mislil,da bom prišel na obalo,da se zapeljeva en krog....kot si napisal od enega Guzzija ,sta bolša še samo dva Guzzija 😁 nič bat, naročen je novi Stelvio, tako da vožnja velja in Guzzija bosta tudi dva😜, če se še kdo pridruži pa še več 👍
corleone48 Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 Ha,pol pa superca....se vidimo.Komaj čakam....kdaj pa približno ga dobiš?
Matjaž10 Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 pred 1 uro, corleone48 pravi: Ha,pol pa superca....se vidimo.Komaj čakam....kdaj pa približno ga dobiš? Pošiljka naj bi prišla drugi teden 🤞, pol priprava, prevzem in gas, nestrpno čakam....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se