Jump to content

Recommended Posts

Posted

A vam V85TT porabi kaj olja?

Sem bral različne informacije in nekje se kar pritožujejo čez porabo.

Posted
pred 4 minutami, Fadil pravi:

Dejansko od servisa do servisa dolijem od 1-3 deci olja, na sezono, cca nič takega, olje mora biti pravo, mislim da se najbolj poleti pozna, ko je več vročine, tudi odvisno od tipa vožnje. Neka poraba v normi seveda je tudi normalna, pomeni da olje naredi svoje poslanstvo.

Pa še najbolj se je poznalo do prvega pravega servisa, najbrž zaradi utekanja motorja, pol niti ni neke porabe.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

pri utekanju zna biti nekoliko več porabe, kasneje...ne bi smelo biti oziroma v 10 kkm bi morala biti poraba zanemarljiva, da ne rabiš dofilat.

Seveda je marsikaj odvisno tudi od tipa olja in tipa agregata.

• Like 1
Posted
pred 3 urami, Fadil pravi:

zračno hlajeni papajo olje, glede na globalno segrevanje, so mimosun + možno pregrevanje

Citiraj

The V85 has a feature that drastically limits your engine power when the oil gets too hot though, if you have the lastest ECU map, it's at 155°C. At that point it cuts down your engine power to prevent further overheating.

• Like 1
Posted
pred eno uro, Snečer pravi:

zračno hlajeni papajo olje, glede na globalno segrevanje, so mimosun + možno pregrevanje

A dej🤣

Ktm 990 ADV 1dcl na 1000km

Bmw 1200 Adv.   2.5dcl na 10.000km

Vsecje odvisno kako utekaš zračno hlajen motor.🙂

• 4 weeks later...
Posted

Ekola, moj TT je prodan novemu srečnemu lastniku, vem da bo z njim zelooo užival, se bijim da bom TT-ja kar pogrešal, je nekaj posebnega, je pa najbrž prišel čas za korak naprej, zdaj pa sledi naročilo novega Stelvia, vsem želim ogromno lepih, uživaških in varnih kilometrov 🏍

• Like 5
Posted

Ojojoj,prodal si ga?Jaz pa sem mislil,da bom prišel na obalo,da se zapeljeva en krog....kot si napisal od enega Guzzija ,sta bolša še samo dva Guzzija

Posted
pred 2 urami, corleone48 pravi:

Ojojoj,prodal si ga?Jaz pa sem mislil,da bom prišel na obalo,da se zapeljeva en krog....kot si napisal od enega Guzzija ,sta bolša še samo dva Guzzija

😁 nič bat, naročen je novi Stelvio, tako da vožnja velja in Guzzija bosta tudi dva😜, če se še kdo pridruži pa še več 👍

Posted

Ha,pol pa superca....se vidimo.Komaj čakam....kdaj pa približno ga dobiš?

Posted
pred 1 uro, corleone48 pravi:

Ha,pol pa superca....se vidimo.Komaj čakam....kdaj pa približno ga dobiš?

Pošiljka naj bi prišla drugi teden 🤞, pol priprava, prevzem in gas, nestrpno čakam....