Popular Post Matjaž10 Posted November 6, 2022 Popular Post Share Posted November 6, 2022 Danes sem izkoristil lep dan in še dokaj ugodne temperature za kratko ampak sladko furco po Krasu, pa se je nabralo 125 km 😁. Temperatura je prišla na najnižje 10 stopinj, dobro sem preizkusil obleko, škornje in rokavice in ja lepo, zelo lepo se da če imaš pravo opremo, pa pamet v glavi, vedno... Moj Guzzi pa brezhiben, en sam užitek po ovinkih, sploh iz Vipave proti Štorjam čez "prelaz" Quest, RobiRoberto, Scarabeo 500 and 10 others 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kugelschreiber Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 On 11/6/2022 at 7:53 PM, Matjaž10 said: Danes sem izkoristil lep dan in še dokaj ugodne temperature za kratko ampak sladko furco po Krasu, pa se je nabralo 125 km 😁. Temperatura je prišla na najnižje 10 stopinj, dobro sem preizkusil obleko, škornje in rokavice in ja lepo, zelo lepo se da če imaš pravo opremo, pa pamet v glavi, vedno... Moj Guzzi pa brezhiben, en sam užitek po ovinkih, sploh iz Vipave proti Štorjam čez "prelaz" Čist resno vprašanje. Zakaj na 120km furo pelješ 3 kufre? Dadi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matjaž10 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 pred 7 minutami, Kugelschreiber pravi: Čist resno vprašanje. Zakaj na 120km furo pelješ 3 kufre? Nikoli ne veš kam te pot pelje...😉Tudi sam se včasih vprašam, na začetku sem imel gor samo top case, pol pa me je enkrat dobil dež in me je malo pralo čez Vršič, pa malo zazeblo na vrhu, doma pa sem imel dežno obleko, dodatne rokavice, termo podlogo....skratka pol sem dal kufre gor, če jih že imam in imam skozi vse sabo, zakaj pa ne..ko rabiš pride prav. Mavti, vandrovec, bosa and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandrovec Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 pred 38 minutami, Kugelschreiber pravi: Čist resno vprašanje. Zakaj na 120km furo pelješ 3 kufre? Jaz grem še v službo, par km s tremi kovčki...da pospravim vso kramo v kovčke in ne hodim ali nosim med civilisti vso "vesoljsko navlako" 🙂 Matjaž10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftp Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Jaz imam tudi kufre vedno gor. Me sploh ne motijo in ko vozim jih itak ne vidim 😁 Matjaž10 and vandrovec 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krucymucy Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 11 hours ago, Kugelschreiber said: Čist resno vprašanje. Zakaj na 120km furo pelješ 3 kufre? last step before GS. Kugelschreiber, Tedybear and Joker 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kugelschreiber Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 20 minutes ago, krucymucy said: last step before GS. Vecina ki se je oglasla, je last step ze nardila Jaz jih ne nucam, sploh. 2x sem jih mel za dopust. Teoretiziral sem, da jih folk vozi da je nanje navajen. Očitno se motim, stalno služijo kot odlagališča. V85tt dobiva vecjega brata. Delajo nov Stelvio. Trenutno ni dost za pokazat, verjetno bo narjen na osnovi V100. Prednje kolo bo 19col krucymucy, GoBobi and MiNa 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bostjan L Posted November 13, 2022 Popular Post Share Posted November 13, 2022 Takega bi imel. MiNa, RobiRoberto, GregorM and 7 others 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kugelschreiber Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 20 minutes ago, Bostjan L said: Takega bi imel. Kupi! Ti ga nardijo. Guareschi corse. To je ta zaherjen kapelon: vcasih je delal za ducati v motogp, kratek cajt za vr46 moto2, pol pa se je navelical in sel domov, z bratom imata “delavnico” in popranje guzzijev ena njihovih glavnih zadev. https://www.guareschimoto.it/ MiNa and Bostjan L 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadi Posted January 22 Share Posted January 22 Če bo kdo želel imeti za V85 TT zamenjam za 60 eur. Višina od zgornjega vijaka 25 cm. Je neuporabljena. Možnost prevzema v Ljubljani. Javite se v zs. MiNa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts