vandrovec Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 15 minutami, jvalant pravi: Ne smemo pa pozabiti, da je Dovi zasluzen za razvoj Ducatija kar nekaj zadnjih let. A ni za razvoj zaslužen denar iz skupine VW Audi? Kakorkoli, Ducati bi s pravim voznikom bil lahko prvak, z Doviziosom bo težko...
jvalant Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 (popravljeno) 6 minutes ago, vandrovec said: A ni za razvoj zaslužen denar iz skupine VW Audi? Kakorkoli, Ducati bi s pravim voznikom bil lahko prvak, z Doviziosom bo težko... Koliko si lahko siguren v to? Povej kdo, razen Marqueza bi bil sigurno prvak z Ducatijem. Dovi je bil podprvak 2017 in 18, ko Audija se ni bilo. Najvec zaslug za razvoj ima Gigi. Dovi je odlicen razvojni voznik, to smo ze veckrat slisali. Denar ni vse, niti priblizno.Pomaga, ampak brez znanja, iznajdlivosti in uporabnih podatkov od voznikov ne prav dosti. Hoces reci da Yamaha nima denarja? Ali pa Honda. Omenjam jo zato, ker ce odvzames Marqueza ni s Hondo nic... Popravljeno Junij 3, 2019. Popravil jvalant Bostjan L in Demon 2
vandrovec Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 12 minutami, jvalant pravi: Dovi je bil podprvak 2017 in 18, ko Audija se ni bilo. 2012 je Audi kupil Ducatija. pred 15 minutami, jvalant pravi: Povej kdo, razen Marqueza bi bil sigurno prvak z Ducatijem. Meni se zdi, da bi lahko bila Rossi ali Lorenzo, če bi vztrajala dlje časa na Ducatiju in če bo nekdo prvak z Ducatijem bo verjetno prej nekdo drug kot Dovi...morda se motim, želel bi, da bi bil Dovizioso, samo nima dovolj potenciala, kot kaže. Roger G. Jagger 1
jvalant Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 1 minute ago, vandrovec said: 2012 je Audi kupil Ducatija. Meni se zdi, da bi lahko bila Rossi ali Lorenzo, če bi vztrajala dlje časa na Ducatiju in če bo nekdo prvak z Ducatijem bo verjetno prej nekdo drug kot Dovi...morda se motim, želel bi, da bi bil Dovizioso, samo nima dovolj potenciala, kot kaže. U pisuka, ja... Edin reklamiral se niso...
thumper Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Ob 2. 6. 2019 ob 16:31, bikez pravi: Izlet Valeta k Dučeju se je končal z "bukovim pokalom". It's only a bike, 60 seconds itd., . dosegel pa veliko več z motorjem , ki je bil v zatonu kot lorenzo z motorjem , ki je bil 2 na gridu.. pred 11 urami, RobiRoberto pravi: Meni osebno včeraj najboj všečen moped v Mugellu: KALEX / Luca Marini / 2. mesto / men je tud všeč ko vsako dirko zmaga triumph pred 10 urami, jskrablin pravi: Petrux je faca. In kr preveč skromen. Za zmago se ne opravičiš. V tistem ovinku je imel na voljo nekaj prostora in je šal... tako se dirka. Brez resnega dela in talenta se ne bi nikoli znašel na tistem mestu. če dovi nebi popustil bi šli vsi trije po tleh ,,in zmagal bi rins..tako marc kot perux se mu lahko zahvalite... pa marc opraviči za grd manever , ko je zapeljal direktno v dovija.. pred 1 uro, jvalant pravi: Velikokrat so ga tudi skegljali drugi (pedrosa, lorenzo, Iannone, Crutchlow...) tako da je razumljivo, da je vceraj popustil. Velika verjetnost je, da bi sel/sli po tleh. Ni biti prvak edino merilo... no ja .. samo vsi dirkajo samo zaradi naslova.. tako da bi jih bilo za vprašat .. pred eno uro, jvalant pravi: Koliko si lahko siguren v to? Povej kdo, razen Marqueza bi bil sigurno prvak z Ducatijem. Dovi je bil podprvak 2017 in 18, ko Audija se ni bilo. Najvec zaslug za razvoj ima Gigi. Ali pa Honda. Omenjam jo zato, ker ce odvzames Marqueza ni s Hondo nic... to , da bi bil marc z ducatijem ni nujno - enako jih je tukaj večina trdila za lorenza pa smo videli kaj se je izcimilo.. če se poltovarniški hondi pripeljeta na 5 ali 6 mesto je mogoče dober poltovarniški voznik sposoben s tovarniško hondo narediti tudi kaj več.. ali pa rins , fq pa še kdo.. Bostjan L, Joker in Demon 2 1
jvalant Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 (popravljeno) 32 minutes ago, thumper said: no ja .. samo vsi dirkajo samo zaradi naslova.. tako da bi jih bilo za vprašat .. to , da bi bil marc z ducatijem ni nujno - enako jih je tukaj večina trdila za lorenza pa smo videli kaj se je izcimilo.. Za njih je jasno zakaj dirkajo. Zakaj si pa mi nekoga izberemo je pa druga rec. Osebno ne maram ne Lorenza, ne Marqueza, se najmanj pa Rossija, pa so vsi veckratni prvaki. Seveda pa to, da nekoga ne maram, ne pomeni da jih imam za loleke, ali slabe dirkace. Rezultati govorijo za njih. Po drugi strani je pa znano da je vecina, ce ze ne vsi, serijskih zmagovalcev pezdetov... Meni je pac bolj pomembno kako nekdo dirka, kako se obnasa in ne koliko naslovov je osvojil. Kot sem ze rekel, lahko je deset popolnoma enakvorednih dirkacev na listi, prvak bo vseeno samo eden. Po sreci, po norosti, po brezobzirnosti, ni vazno. Prostora je samo za enega. Zato pac navijam za Dovija. Navijam, ne zahtevam karkoli od njega (razen fer borbe in da da vse od sebe - ce je potem nekdo pac boljsi, kapo dol. Nic manj pa ne bom potem za svojega navijal). Kadar Doviju ne gre, me ne bos slisal ukvarjati se z Lorenzom, ali s komerkoli... Me res ne briga kaj pocne Lorenzo, Rossi al kdorkoli. Pa naj zezne kot tole dirko Rossi, al pa odlicno odpelje. O Marquezu: nihce ne more biti ziher. Ampak prvo sezono v GP je postal prvak. Lani, predlani tudi z precej cudnim motorjem, je tip dirkaca ki ga stvari ne zmedejo. Vsekakor mu jaz dam najvec sans za prvaka na drugem motorju. Popravljeno Junij 3, 2019. Popravil jvalant Demon 1
jskrablin Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 49 minutami, thumper pravi: če dovi nebi popustil bi šli vsi trije po tleh ,,in zmagal bi rins..tako marc kot perux se mu lahko zahvalite... pa marc opraviči za grd manever , ko je zapeljal direktno v dovija.. Če-jamo o čebulah in bulah lahko v nedogled, seveda. Ostaja pa preprosto dejstvo, da sta Dovi in Marquez šla v ovinek preveč na široko, Petrux pa je stisnil motor v tisto nekaj malega prostora in linijo spelal zelo hitro in brez kake drame. Dovi seveda ni imel več možnosti zapreti ovinka, ko se je tam pojavil Petrux in je moral poravnati če je hotel ostati na kolesih. In se je odločil ostati na kolesih. Manever je bil oster, vendar pošten. Če nočeš da se ti kdo pripelje na linijo, jo je treba zapreti ? Me pa s temi izjavami malo spominja na Leclerca iz F1. Tudi njemu še ni jasno da se skalp vzame in ne dobi. Če si hitrejši od moštvenega kolega, se za to ne opravičuješ. Naj se potrudi in te prehiti če je res boljši. O pomoči nima smisla debatirati dokler en ni v res izrazito boljšem položaju. https://www.motorsport.com/motogp/news/petrucci-dovizioso-title-bid-mugello-ducati/4416611/ Demon 1
thumper Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 1 minuto, jskrablin pravi: Če-jamo o čebulah in bulah lahko v nedogled, seveda. Ostaja pa preprosto dejstvo, da sta Dovi in Marquez šla v ovinek preveč na široko, Petrux pa je stisnil motor v tisto nekaj malega prostora in linijo spelal zelo hitro in brez kake drame. Dovi seveda ni imel več možnosti zapreti ovinka, ko se je tam pojavil Petrux in je moral poravnati če je hotel ostati na kolesih. In se je odločil ostati na kolesih. Manever je bil oster, vendar pošten. Če nočeš da se ti kdo pripelje na linijo, jo je treba zapreti ? daj še enkrat preberi moj post.. če dovi nebi spustil bi se naslonil na petrux-a ali pa bi se marc naslonil na dovija ta pa posledično na petrux-a .. po tleh bi šli verjetno vsi trije .. kriv je bil marc ker je kot po stari navadi zapeljal v dovija.. kazen bi pa po veljavnih pravilih fasal notranji - petrux.. in iz te situacije je imel edino dovi možnost srečnega izhoda - petrux bi moral zabremzati ali spustiti gas - v obeh primerih izguba linije zaradi inercije..in dovi je imel na zunanji strani kot naslon marca , ki bi verjetno zadel s prednjo gumo in odplaval na stran .. verjetno bi zmagal rins , ki bi se odpeljal mimo a bi bil dovi 2-gi.. vsa čast doviju - iz te situacije bi se lahko rešil edino on - on pa je spustil in rešil konkutente .. res kapo dol dovi .. Demon 1
Spasky Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 13 dirk je še...Petrux pa v zadnjih dveh dirkah na stopničkah...do konca se lahko še marsikaj zgodi.
jvalant Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 (popravljeno) 13 hours ago, jskrablin said: Me pa s temi izjavami malo spominja na Leclerca iz F1. Tudi njemu še ni jasno da se skalp vzame in ne dobi. Če si hitrejši od moštvenega kolega, se za to ne opravičuješ. Naj se potrudi in te prehiti če je res boljši. Mogoce pa samo nisi navajen da se najdejo tudi posteni in preprosti dirkaci. Petrucci ocitno, Dovi, Pedrosa. Se kljub vsemu se najdejo... Marquez je mel borbe z Dovijem in vedno odsel kot zmagovalec. In imata se vseeno posten odnos. So tudi taki, ki ga pa nimajo vec od trenutka, ko je postalo jasno, da je Marquez hitrejsi... Popravljeno Junij 4, 2019. Popravil jvalant
sesir Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Po mnenju novinarjev...nikjer se ne omenja jLo kot moznega kandidata za naslov....A celo neke Petruceke mesajo v moznosti... Keni,ze razmisljas kdaj mi bos dostavo pivo?Vrocina se bliza in bo pasalo.... Pomagala si bosta tako, kot sta si do sedaj, a na dirki lahko zmaga eden, če pa lahko zmaga drugi, bo zmagal tudi drugi. Če bi bil Petrucci 80 točk zadaj, bi bilo enako, a zaostaja za 33 in je kandidat za naslov." https://www.24ur.com/sport/motogp/motogp-marquez-vn-italije-mugello-petrucci-ima-vec-hitrosti-kot-dovizioso.html
jskrablin Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 pred 35 minutami, jvalant pravi: Mogoce pa samo nisi navajen da se najdejo tudi posteni in preprosti dirkaci. Petrucci ocitno, Dovi, Pedrosa. Se kljub vsemu se najdejo... Jaz sem bolj mislil na to da ni dolžan tekmecu odstopati prednosti in se opravičevati za boljšo vožnjo. Moštveni kolega je prvi tekmec, ki ga je potrebno premagati - edini, ki vozi bolj ali manj identičen stroj - torej edini, ki je glede na opremo neke sorte 'objektivno' merilo. Sem prepričan da je Dovi v Ducati moštvu jasen favorit sam lej, če je Petrux hitrejši naj gre mimo in pomaha adijo. Favorit si pač tolko časa dokler si boljši - to je nekaj kar se lahko spremeni. Česar definitivno ne bi rad gledal je stanje kot v Ferrariju v F1, ko so takoj na začetku sezone vzpostavili jasen status voznika št. 1 in št. 2. In pol ko je bil št. 2 hitrejši, so raje dali prednost št. 1. In s tem takoj v prvi polovici sezone praktično izločili enega voznika iz boja za naslov. Sej ne da so za kaj takega dovolj hitri, sam vseeno je to neumnost na kvadrat. Še večja neumnost pa je, da si je 'voznik št. 2' dovolil to narediti. Pokazal bi jim sredinca in postavil št. 1 tam kjer mu je mesto. Če hočeš resno biti najboljši... si ta status vzameš, z rezultati na stezi. Ne glede na vse je to zelo tekmovalen šport. Če si dovolj dober bojo šefi pač prilagodili prioritete. Pošten dirkač je dirkač, ki dirka pošteno. Se pravi brez zaletavanja, brcanja, izrivanja iz steze, političnih igric, siljenja v nemogoče manevre, ipd. Dirkaču je pomembno dirkati in premagati počasnejše. To je v osnovi vsa filozofija, pomojem. Kugelschreiber, Demon in sesir 2 1
jvalant Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 34 minutes ago, jskrablin said: Jaz sem bolj mislil na to da ni dolžan tekmecu odstopati prednosti in se opravičevati za boljšo vožnjo. Moštveni kolega je prvi tekmec, ki ga je potrebno premagati - edini, ki vozi bolj ali manj identičen stroj - torej edini, ki je glede na opremo neke sorte 'objektivno' merilo. Sem prepričan da je Dovi v Ducati moštvu jasen favorit sam lej, če je Petrux hitrejši naj gre mimo in pomaha adijo. Favorit si pač tolko časa dokler si boljši - to je nekaj kar se lahko spremeni. Česar definitivno ne bi rad gledal je stanje kot v Ferrariju v F1, ko so takoj na začetku sezone vzpostavili jasen status voznika št. 1 in št. 2. In pol ko je bil št. 2 hitrejši, so raje dali prednost št. 1. In s tem takoj v prvi polovici sezone praktično izločili enega voznika iz boja za naslov. Sej ne da so za kaj takega dovolj hitri, sam vseeno je to neumnost na kvadrat. Še večja neumnost pa je, da si je 'voznik št. 2' dovolil to narediti. Pokazal bi jim sredinca in postavil št. 1 tam kjer mu je mesto. Če hočeš resno biti najboljši... si ta status vzameš, z rezultati na stezi. Ne glede na vse je to zelo tekmovalen šport. Če si dovolj dober bojo šefi pač prilagodili prioritete. Pošten dirkač je dirkač, ki dirka pošteno. Se pravi brez zaletavanja, brcanja, izrivanja iz steze, političnih igric, siljenja v nemogoče manevre, ipd. Dirkaču je pomembno dirkati in premagati počasnejše. To je v osnovi vsa filozofija, pomojem. To drzi. Pa saj tudi Dovi ni slabo reagiral. Mislim da je njemu to cisto jasno. Vsi imajo isti cilj, le da nekateri izbirajo vec sredstev zato, tudi grobe in nepostene. Pac niso vsi enaki kot osebe...
axaQ4 Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 (popravljeno) Mene zanima, ce bo uspelo JL-u sploh zadrzati trenutno pogodbo s Hondo. Mislim, da je zacel drezati v osir s svojimi trenutnimi izjavami, da je trenutna honda narejena samo za MM-a (na katere mu je MM nonšalanto zabil, da če hoče imeti drugačen motor, da naj ga prvo prehiti. JAJKS. To ni prst v rit ampak komolc do dvanajsternika). Za povrh so pri Hondi jako ponosni in jim take izjave gredo hudo v sinuse, ker s tem javno pljuva po motorju....to se pa ne sme pri Hondi. Pa tudi ce je res... Za njihov motor izgleda, da mors bit totaln agresivc, kar JL ni. Mogoce bi pa kak Pol pasal gor. Popravljeno Junij 4, 2019. Popravil axaQ4 thumper 1
vandrovec Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Honda je kupila Lorenza samo zato, da jih ne bi z Ducatijem premagoval. Ducati je Hondi najbolj nevaren, Dovi svojih priložnosti žal ni izkoristil, mogoče jih bo znal Petruči ali pa kdo drug. Lorenzo pri Hondi več kot drugi voznik ne more bit...sam se je zafrknil. Yamaha, kot da nima interesa narediti konkurenčen dirkalnik, manjka jim samo moč in hitrost. Počasi se približuje tudi Suzuki, je tam nekje z Yamaho, ... V glavnem, trenutno Markez še nima pravega tekmeca Kugelschreiber, Rossi in Demon 1 2
Rossi Objavljeno Junij 4, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Ja, konc je z njim, primadonckom. Kukr zgleda bo prej v penziji k stari. Sokantno!
jvalant Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 5 hours ago, axaQ4 said: Mene zanima, ce bo uspelo JL-u sploh zadrzati trenutno pogodbo s Hondo. Mislim, da je zacel drezati v osir s svojimi trenutnimi izjavami, da je trenutna honda narejena samo za MM-a (na katere mu je MM nonšalanto zabil, da če hoče imeti drugačen motor, da naj ga prvo prehiti. JAJKS. To ni prst v rit ampak komolc do dvanajsternika). Za povrh so pri Hondi jako ponosni in jim take izjave gredo hudo v sinuse, ker s tem javno pljuva po motorju....to se pa ne sme pri Hondi. Pa tudi ce je res... Za njihov motor izgleda, da mors bit totaln agresivc, kar JL ni. Mogoce bi pa kak Pol pasal gor. V bistvu je Marquezova izjava precejsna neumnost 3 hours ago, vandrovec said: Yamaha, kot da nima interesa narediti konkurenčen dirkalnik, manjka jim samo moč in hitrost. Samo? Pa sej ne frizirajo APN-a. Ko je vse do konca navito, je zelo tezko iztisniti se kaj ven... Kugelschreiber 1
jskrablin Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 pred 7 urami, axaQ4 pravi: Za povrh so pri Hondi jako ponosni in jim take izjave gredo hudo v sinuse, ker s tem javno pljuva po motorju....to se pa ne sme pri Hondi. Pa tudi ce je res... Težko se boš uveljavil kot novinec v ekipi če ne spraviš skup prve deseterice medtem ko moštveni kolega vodi v skupnem seštevku prvenstva. Je precej jasno, kdo koga za kaj plačuje... tule si lahko Jorge pogodbo hitro prevede v preteklik. Zaenkrat bi bilo najbolj pametno da je tiho in proba pogruntat, kaj mora narediti da bo lahko začel zapirati razliko do MM. Ker ta razlika je šokantna, vmes pa se vozi še ene par rookijev z 'drugorazrednimi' motorji. Demon 1
Kugelschreiber Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 1 hour ago, jskrablin said: da je tiho in proba pogruntat, kaj mora narediti A ni lani res jasno dokazal, da morajo razumet kaj hoce? Oziroma, kaj potrebujejo? Dec je s svojim inputom hudo spremenil D16. Mi smo videli samo rezervar. Bodte pozorni na letosnje Ducatije. Vsak pilot ima svoj tank. Spalding pise, o korenitih zadevah. Pod Lorenzom je ducati zrastel v visino cca 5cm. To pomeni da je bil motor kompletno predizajniran, spremenjno tezisce, razporeditev teze, vpetje nihajke.... Te dni je v Asaki. Z inzinirji 1:1 iscejo resitve. Honda tocno ve. S takim motorjem kot ga imajo, bodo ob morebitni izgubi Marqueza, zmage zelo redke. fp4492 1
.... Objavljeno Junij 5, 2019 Opozori Objavljeno Junij 5, 2019 Ob 3. 6. 2019 ob 17:01, vandrovec pravi: Dovi ni slab, sedi na verjetno najhitrejšem dirkalniku...škoda, ker sta Rossi in Lorenzo prehitro odšla s tega dirkalnika, sta pa kot dirkača po moje pred Dovijem. Doviju po moje manjka, da bi bil prvak in serijski zmagovalec... Ce bi Rossi ostal na Ducatiju, bi ta biu dans na nivoju ktma. Demon in vandrovec 1 1
vandrovec Objavljeno Junij 5, 2019 Opozori Objavljeno Junij 5, 2019 pred 54 minutami, Arzen pravi: Ce bi Rossi ostal na Ducatiju, bi ta biu dans na nivoju ktma. To pomeni, da bi moral Rossi sam sfrizirat agregat ker po zavojih se pelje konkurenčno? sesir 1
jskrablin Objavljeno Junij 5, 2019 Opozori Objavljeno Junij 5, 2019 pred 13 urami, Kugelschreiber pravi: A ni lani res jasno dokazal, da morajo razumet kaj hoce? Oziroma, kaj potrebujejo? Dec je s svojim inputom hudo spremenil D16. Mi smo videli samo rezervar. Bodte pozorni na letosnje Ducatije. Vsak pilot ima svoj tank. Spalding pise, o korenitih zadevah. Pod Lorenzom je ducati zrastel v visino cca 5cm. To pomeni da je bil motor kompletno predizajniran, spremenjno tezisce, razporeditev teze, vpetje nihajke.... Too little, too late. Ko se enkrat odnosi v moštvu zastrupijo do te mere kot so se lani v Dučeju, je konec zgodbe. To se mu lahko ponovi v Hondi. Tu si pomoje Taljani pa Japonci niso tako zelo različni. Ponos in te fore. pred 13 urami, Kugelschreiber pravi: Te dni je v Asaki. Z inzinirji 1:1 iscejo resitve. Honda tocno ve. S takim motorjem kot ga imajo, bodo ob morebitni izgubi Marqueza, zmage zelo redke. Bo držalo. Po drugi strani pa zmagovalnega konja ne greš menjat zgolj zaradi dolgega časa. Nekaj bo moral pokazati. Če gre Honda v spremembe in s tem ustvari problem za MM... ne bo lepo. Resda imajo samo enega top voznika sam ta je res totalen fenomen. Demon 1
Kugelschreiber Objavljeno Junij 5, 2019 Opozori Objavljeno Junij 5, 2019 25 minutes ago, jskrablin said: Too little, too late. Ko se enkrat odnosi v moštvu zastrupijo do te mere kot so se lani v Dučeju, je konec zgodbe. To se mu lahko ponovi v Hondi. Tu si pomoje Taljani pa Japonci niso tako zelo različni. Ponos in te fore. Drži. Too little to late so pr Ducatiju rekli Stoner, Rossi in Lorenzo. Ducati je odpustil samo Haydna. Drugi niso hoteli ostat. Crutch je celo prekinil pogodbo in plačal penale. 27 minutes ago, jskrablin said: Po drugi strani pa zmagovalnega konja ne greš menjat zgolj zaradi dolgega časa. Nekaj bo moral pokazati. Če gre Honda v spremembe in s tem ustvari problem za MM... ne bo lepo. Resda imajo samo enega top voznika sam ta je res totalen fenomen. Ponos pa te fore? A? Zakaj je Rossi podpisal za Yamaho in pol za Ducati? Zakaj Lorenzo počne podobno? Misliš da bo Marc v Repsolu do penzije? To ni samoumevno. Rookiji, Miller, Petrucci, Vinales, pa še kdo, morajo dokazat stvari. Dovi Marc Jorge Rossi so že vse dokazali. S pravo podporo se borijo za naslove. Men je neviđeno, kako enostavno se odpiše dirkače, ker par dirk pele slabo. Vse drugo se pozabi. Najlepši primer sta Zarco in Quartararo. lani v tem času, je bil Zarco na poti do vrhunske skupne uvrstitve, tud o naslovu so govorili, Fabio pa na poti v odpis, kot pregorel, zgublen talent. Jez ne vem, nč ne vem. Se mi pa kakšni komentarji zdijo floskularni. Skor naivni. jvalant, 3nity in fp4492 3
jskrablin Objavljeno Junij 5, 2019 Opozori Objavljeno Junij 5, 2019 pred 11 minutami, Kugelschreiber pravi: Men je neviđeno, kako enostavno se odpiše dirkače, ker par dirk pele slabo. Vse drugo se pozabi. Najlepši primer sta Zarco in Quartararo. lani v tem času, je bil Zarco na poti do vrhunske skupne uvrstitve, tud o naslovu so govorili, Fabio pa na poti v odpis, kot pregorel, zgublen talent. Nikjer te ne bodo lih dolgo gledali (in plačevali) zgolj na podlagi stare slave. Jebiga. Ljudje smo zgolj ljudje, v nekih okoliščinah lahko profesionalno uspevamo v drugačnih neprofesionalno pogorimo. V poklicnem življenju sem dal oboje skoz. Ko rezultati niso niti blizu pričakovanim je zelo težko spraviti skoz predlagane spremembe. In odletiš ko gumb z gat. Al pa so šokirani ko na lepem spokaš drugam. Jorge se je sfajtal s Talijani in mu drugega razen skoka prej ko bi ga porinili iz moštva ni ostalo. Pristal pa je vsaj trenutno še v slabši situaciji. In to ga lahko spravi iz MotoGP, ne glede na staro slavo. Stara slava nekak deluje pri Rossiju, pa še tam bolj na račun marketinga kot na račun rezultatov. In tudi pri tej sveti kravi to ne bo trajalo večno. Od vrhunskega voznika se pričakujejo vrhunski rezultati. In trenutno so ti rezultati daleč od vrhunskih. Res je jeba, ko prideš nekam malodane z averolo okol betice... pol pa se zvrneš na nos in se nikakor ne moreš več postavit na noge. Jaz ne dvomim da je Jorge vrhunski voznik. Seveda je. Je pa zaenkrat upravičeno dvomit a bo v kombinaciji s Hondo sposoben doseganja vrhunskih rezultatov. In to v danem trenutku šteje. Pri Hondi ziher ne bojo hoteli ogroziti svoje trenutne svete krave. In mogli se bojo odločit a se jim splača vrečti kup €€€€ v Jorgeta in obljubo morebitnega rezultata. pred 22 minutami, Kugelschreiber pravi: Jez ne vem, nč ne vem. Se mi pa kakšni komentarji zdijo floskularni. Skor naivni. Jaz tud nič ne vem. Sam izražam svoje mnenje. Naivno, al pa ne... tako je Demon 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se