Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 13 urami, Lipstick pravi:

Tudi tebe vprašam, s kakšno roko primeš "razkužilo" in kdo razkuži le tega .....

razkužilo je razkuženo :P zato pa se kliče razkužilo.

Bom pojasnil po domače.

Ko delavci pijejo vodo drug za drugim iz flaše, pred pitjem vedno zlijejo mal stran

Ko delavci pijejo vino drug za drugim iz flaše, pret pitjem vedno obrišejo ror

Ko delavci pijejo šnopc drug za drugim iz flaše, noben niti ne pomisli na zlivanje ali brisanje rora.

Zakaj: ker je že razkuženo :P

ps. razkužilo primem z desno, našpricam roke in še z mokro roko potem vrnem flašo na svoje mesto. Dovolj razkuženo itak. Pravilno pa bi bilo, potem še roke umit, a to žal nea gre.

• Haha 3
Objavljeno
pred 11 urami, Vin pravi:

Morda je boljše, če zdaj preboliš ta virus, kot pa čez pol leta. Zdaj veš, v kakšnem stanju je tvoje telo in imunski sistem in lahko oceniš tveganje, prihodnost pa je negotova. Ne vem, samo razmišljam. Ne me zdaj napast kot stekli psi.

ideja ni slaba, ampak če se nam uspe izmaknit sedaj, bodo nekoč mogoče izzumili vakcino, že sedaj ugotavljajo, da s plazmo okuženih, ki so virus preboleli lahko pomagajo bolnim.

Teoretično pa nimam želje da se kadarkoli okužim in prebolevam. Z ozirom, da imava oba z ženo dokaj tvegane službe za okužbo, smatram, da se z nekaj normalnimi zaščitnimi postopki, da tudi izmaknit le tej.

Sploh pa poznam primere, kjer je hišna karantena okuženega šla mimo, tako da ni okužil familije.

pred 11 urami, Snečer pravi:

gledal k sosedom danes, po praznikih bo porast okužb... 

že včeraj se je začelo z obiski... 

tudi iz drugih občin... 

Mariborčani ste pa hudo nedisciplinirani :P

Objavljeno

pred 37 minutami, RobiRoberto pravi:

Več kakor to da bomo zaklenili vrata v naše stanovanje ne moremo narediti ...   :blush:

lahko, obisk na vrtu, maske rokavice vsi, pa 3m stran :P

Moja tašča ima raka, pa ravno na kemo hodi, prej je moja žena skrbela zanjo (nega pa to), odkar je korona, se nismo še videli. K sreči je tast sposoben vse postorit.

pred 33 minutami, vandrovec pravi:

Jaz pa upam, da ga prebolim v najlažji obliki, če ga staknem, ...kakor je menda tudi pri večini okuženih. Za vsak slučaj imam na rezervi vitamin C, propolis, Septabene, med, čaje, en prašek za imunski sistem, česen, omega 3...(pridi vrag, če si upaš) :), Ko začutim kaj v grlu, skušam čim prej odpravit...če že ni šlo mimo, kot je nekdo napisal. Brat dela v Italiji in pride vsak vikend domov, tam kar naprej delajo, ni čakanja, z družino živijo v zgornjem nadstropju. Tamali leta kar naprej dol pa gor, več ali manj so "prehlajeni", kašljajo...jaz sem pa tudi že parkrat letos dal mimo neko draženje v grlu.

ni vsak prehlad korona, ker če bi bil, sem jo jaz letos vsak 3x prebolel :P

Objavljeno
pred 43 minutami, RobiRoberto pravi:

"Da se malo olajšam" ...   :blush:

Moja sestra in njena hčerka živita v Ljubljani in danes se bosta kljub vsem nasvetom in prepovedim pripeljale v Idrijo k svoji mami in babici, ker je bila naša družinska navada, da smo se ob vseh Božičih in Velikih nočeh zbrali pri skupnih kosilih..

Moja noseča hčerka :inlove: , se joka, ker jo je strah zaradi možnosti okuženosti "ljubljančank" ...   :blush:

Ja Robi te so bolj okužene, kot drugje v Slo:kmet:  

Jaz grem danes z ženo en lagani krogec  v gozd z motorjem, daleč stran od ljudi in LjubljančankB)

Objavljeno
pred 1 uro, RobiRoberto pravi:

"Da se malo olajšam" ...   :blush:

Moja sestra in njena hčerka živita v Ljubljani in danes se bosta kljub vsem nasvetom in prepovedim pripeljale v Idrijo k svoji mami in babici, ker je bila naša družinska navada, da smo se ob vseh Božičih in Velikih nočeh zbrali pri skupnih kosilih..

Moja noseča hčerka :inlove: , se joka, ker jo je strah zaradi možnosti okuženosti "ljubljančank" ...   :blush:

In bomo začeli spet od začetka... najprej 2 tedna in potem še 5-6 tednov.. taki nam bodo zjebal sistem do konec junija.. vsaj.. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

razkužilo je razkuženo :P zato pa se kliče razkužilo.

Bom pojasnil po domače.

Ko delavci pijejo vodo drug za drugim iz flaše, pred pitjem vedno zlijejo mal stran

Ko delavci pijejo vino drug za drugim iz flaše, pret pitjem vedno obrišejo Pravilno pa bi bilo, potem še roke umit, a to žal nea gre.

Poščij se na roke..baje je sveža urea odlično razkužilo.. kako boš pa to varno izvedel  brez prenosa virusa na tamalga ti je pa današnja domača naloga..:naughty:

• Haha 2
Objavljeno

Kadarkoli se bojo sprostili ukrepi, delno ali v celoti, bo nevarnost ponovnih okužb. Virus ne bo kar tako izzvenel. Vroče vreme ga ne bo uničilo.

Reši nas torej le karantena za nedoločen čas.

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, vandrovec pravi:

Jaz pa upam, da ga prebolim v najlažji obliki, če ga staknem, ...kakor je menda tudi pri večini okuženih. Za vsak slučaj imam na rezervi vitamin C, propolis, Septabene, med, čaje, en prašek za imunski sistem, česen, omega 3...(pridi vrag, če si upaš) :), Ko začutim kaj v grlu, skušam čim prej odpravit...če že ni šlo mimo, kot je nekdo napisal. Brat dela v Italiji in pride vsak vikend domov, tam kar naprej delajo, ni čakanja, z družino živijo v zgornjem nadstropju. Tamali leta kar naprej dol pa gor, več ali manj so "prehlajeni", kašljajo...jaz sem pa tudi že parkrat letos dal mimo neko draženje v grlu.

Tole z draženjem grla ..se dogaja tudi meni.  Ampak jaz imam to baje zaradi enih zdravil, ki jih moram jemati preventivno. Baje mi izsušijo sluznico....kaj pa vem...

Zadnjih 24 ur 5 novih smrtnh žrtev. Po lestvici mrtvih na milijon populacije se počasi, a vztrajno prebijamo v ospredje. V enem tednu smo iz mesta okoli 40, napredovali v prvo dvajseterico. 

Glede na to, da imamo petino vseh okuženih med oskrbovanci domov za starostnike, bo smrtnih žrtev še kar nekaj. Žal.

Torej.....vlada pravi, da se zadeve umirjajo. Mrtvih pa vse več.

Popravljeno . Popravil Tedybear
Objavljeno
pred 5 minutami, Tedybear pravi:

Tole z draženjem grla ..se dogaja tudi meni.  Ampak jaz imam to baje zaradi enih zdravil, ki jih moram jemati preventivno. Baje mi izsušijo sluznico....kaj pa vem...

Čimveč pij.

Drugace se tudi jaz spopadam z nekim trdovratnim prehladom že en mesec in pol. Lahko pa da mi nagaja cvetni prah. Nimam pojma, kasljam kiham, smrkam , zge me v prsih. Vrocine nimam, utrujena pa tudi nisem. 

Objavljeno
pred 23 minutami, MARJA pravi:

Kadarkoli se bojo sprostili ukrepi, delno ali v celoti, bo nevarnost ponovnih okužb. Virus ne bo kar tako izzvenel. Vroče vreme ga ne bo uničilo.

Reši nas torej le karantena za nedoločen čas.

S prvim delom zapisa se strinjam. Virusi so z nami, je bilo in bo.

Ker eni vidijo rešitev samo v karanteni, kako si jo pa predstavljaš za nedoločen čas? Jaz si je ne.

Objavljeno
pred 45 minutami, thumper pravi:

Poščij se na roke..baje je sveža urea odlično razkužilo.. kako boš pa to varno izvedel  brez prenosa virusa na tamalga ti je pa današnja domača naloga..:naughty:

a nis še pijan scal? Brez dotikanja gre brez :P

• Haha 2
Objavljeno
pred 23 minutami, Scarabeo 500 pravi:

S prvim delom zapisa se strinjam. Virusi so z nami, je bilo in bo.

Ker eni vidijo rešitev samo v karanteni, kako si jo pa predstavljaš za nedoločen čas? Jaz si je ne.

Jaz si  tud zdaj ne predstavljam karantene.  Moram tko in tko v službo hodit. Bolj problem je k ne morem v drugo občino, na primer obiskat hčerke.

Objavljeno

Aha... pa smo tam... :D

"Verjetno, da letos počitnic v tujini ne bo!"

"Naša prihodnost bo drugačna kot do zdaj. Navaditi se bo treba na socialno distanco, več razkuževanja. Prekuževanje bo trajalo dolgo. To se meri v letih, ne pa v mesecih in tednih," opozarja dr. Aleš Rozman, direktor bolnišnice Golnik.

https://www.zurnal24.si/slovenija/verjetno-da-letos-pocitnic-v-tujini-ne-bo-345187

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 8 minutami, Codeine pravi:

Aha... pa smo tam... :D

"Verjetno, da letos počitnic v tujini ne bo!"

"Naša prihodnost bo drugačna kot do zdaj. Navaditi se bo treba na socialno distanco, več razkuževanja. Prekuževanje bo trajalo dolgo. To se meri v letih, ne pa v mesecih in tednih," opozarja dr. Aleš Rozman, direktor bolnišnice Golnik.

https://www.zurnal24.si/slovenija/verjetno-da-letos-pocitnic-v-tujini-ne-bo-345187

Končno bomo slovenijo raziskali do zadnjega kotička, saj turistične točke kot so Portorož in kava 4€ me ne vlečejo.....

Top bo :kmet:

Objavljeno
pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Končno bomo slovenijo raziskali do zadnjega kotička, saj turistične točke kot so Portorož in kava 4€ me ne vlečejo.....

Top bo :kmet:

Ja. Sam najprej nas bodo morali iz občin spustiti :D

Objavljeno
pred 14 minutami, Codeine pravi:

Ja. Sam najprej nas bodo morali iz občin spustiti :D

Evo, ko nas spustijo, da ne bomo samo traumirali si oglejte tole stran.......slovenija je res lepa, kazijo jo samo politiki in še nekdo a ne smem povedat, ker bom kaznovan "spet":D

https://vigozavarovanje.si/12-najlepsih-moto-poti-po-sloveniji/?utm_source=facebook&utm_medium=image&utm_campaign=vigo&utm_content=moto-poti&fbclid=IwAR0scExJ-UZNUUEWh9vhuAmOUNoKsT1LWhyLX_4zF1_beIVL8mRzoYiluLE

Objavljeno

Močno je narobe že 20 let in več.

Objavljeno

Samo ta panika je sedaj po celem svetu...kolikor sem pa sam pri sebi ocenil, me osebno ne skrbi preveč. Več kot umreti ne moreš, morda je vožnja z motorjem nevarnejša?

Objavljeno

Spet kak cepec kuril v naravi... vojaški z vrečo za vodo za gašenje..

sveže hrane je pa v izobilju

20200411_150319.jpg

20200411_151038.jpg

Objavljeno

Se dobr, da je mejhna Slovenija. Bomo sli s kolesom letos. ?

Objavljeno
pred 2 urami, Alla pravi:

Končno en glas razuma. Poslušajte intervju z gospo Karin Rižner, dokler ga ne zbrišejo. :-)

Objavljeno

Dokler se dela taka drama zaradi dveh umrlih mačk (se opravičujem treh), katere so bile testirane z istim ali podobnim testom, potem dvomim, če je še kaj "glasu razuma" sploh ostalo pri ablasti. (po celem svetu)

Objavljeno
pred 46 minutami, Billibob pravi:

Končno en glas razuma. Poslušajte intervju z gospo Karin Rižner, dokler ga ne zbrišejo. ?

Poslušala, in kaj to sedaj spremeni? 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!