Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Quod licet Orban, non licet Magyarok

Popravljeno . Popravil Darko3g
Objavljeno

Putin in Trump sta "dasota"...že imata cepivo proti tej nadlogi. Ostali z Bill Gatesom na čelu bi še do konec 2021 radi strašili.

Objavljeno
Citiraj

Na mejnih prehodih s Hrvaško ni gneče. Hojs: Številni so se najbrž vrnili že prejšnji teden.

Notranji minister, ki se mu ne sanja, kje je naš folk :)

LOL

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Pa tako grozne številke so dali ven. 70.000 slovencev naj bi še vedno bilo na Hrvaškem. :panic:No mogoče je pa res sama javna uprava tam, tistim je tak vseeno za karanteno. 

Objavljeno

Zdaj bi pa lahko počasi ukinili to karanteno.

Objavljeno
pred 34 minutami, tomash pravi:

Zdaj bi pa lahko počasi ukinili to karanteno.

...šele začelo se bo komaj ?

Objavljeno

Sami sebe so nategnil s turisti. Ne gre jim tko, kot so hotl....? Kdo bo se komu kej verjel, jao. Vazn, da kratijo svobodo.....bedaki.

Objavljeno
pred 6 urami, Alla pravi:

109572341_1708457745978604_426110405441265802_n.jpg

pr nas se reče flaša šnopca.. 

Objavljeno

No danes sem moral zaradi družinske nujnosti skočit čez mejo, sem vprašal na meji policajko če ne bo skenirala moje osebne, al dobim kakšno potrdilo kdaj sem šel čez mejo? Je rekla da nič, da bom moral kasneje dokazovat kdaj sem șel na Hr. S čim naj dokažem kateri dan sem prestopil mejo? 

Mislim kakšne butale, kako naj vejo koliko ljudi je na Hr če ne na iztopu ne pri vstopu ne skenirajo dokumentov? 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 8 urami, smasher pravi:

No danes sem moral zaradi družinske nujnosti skočit čez mejo, sem vprašal na meji policajko če ne bo skenirala moje osebne, al dobim kakšno potrdilo kdaj sem šel čez mejo? Je rekla da nič, da bom moral kasneje dokazovat kdaj sem șel na Hr. S čim naj dokažem kateri dan sem prestopil mejo? 

Mislim kakšne butale, kako naj vejo koliko ljudi je na Hr če ne na iztopu ne pri vstopu ne skenirajo dokumentov? 

In, si že nazaj?

Objavljeno
16 minutes ago, Darko3g said:

In, si že nazaj?

Ne. Verjetno se bom poskušal vrnit šele konec tedna al pa začetek naslednjega. 

Objavljeno
pred 51 minutami, smasher pravi:

Ne. Verjetno se bom poskušal vrnit šele konec tedna al pa začetek naslednjega. 

krogec nared... Madžarska, Avstrija in na tromejo z Italijo ;)

Objavljeno
16 hours ago, J.a.m.e.s said:

Pa tako grozne številke so dali ven. 70.000 slovencev naj bi še vedno bilo na Hrvaškem. :panic:No mogoče je pa res sama javna uprava tam, tistim je tak vseeno za karanteno. 

Itak za karanteno dobiš 80% plače, torej se ti dopust podaljša še za 14 dni, da še kaj postoriš doma.

Objavljeno

Ne vem, če je to res, glede na to, da ni razglašena pandemija al kako se temu reče...?

Objavljeno

Rekli so, da dobijo 80% tisti, ki so šli na Hrvaško pred razglasitvijo rdeče cone in se vračajo po včerajšnjem dnevu.

Objavljeno

Berem o ponovnih okužbah ljudi, ki so že preboleli virus. To pomeni, da preventivno cepljenje ne bo uspešno. Ali cepivo, ki ga razvijajo zdravi COVID, ali pa ga preprečuje (kot cepljenje proti gripi)?

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, ftp pravi:

Itak za karanteno dobiš 80% plače, torej se ti dopust podaljša še za 14 dni, da še kaj postoriš doma.

- Za čas karantene ne boste dobili nadomestila plače. 

- Če morate v rdečo državo zaradi smrti ali rojstva, si lahko za čas karantene obetate 50-odstotno nadomestilo plače.

- 80-odstotno nadomestilo boste dobili, če vas uvrstitev na rdeči seznam doleti med vašim bivanjem v rdeči državi. Za Hrvaško to ne velja, saj je vlada dala vsem dopustnikom štiri dni časa, da se od tam brez karantene vrnejo domov. 

- Stoodstotno nadomestilo plače pripada tistim, ki morajo v karanteno, a za to niso krivi sami, recimo v primeru, da so v službi prišli v stik z okuženo osebo. 

Popravljeno . Popravil J.a.m.e.s
Objavljeno
pred 30 minutami, Snečer pravi:

No, pa je CIA le posredovala podatke, da naši vedo.. Še včeraj je bil v temi.

https://www.24ur.com/novice/korona/14-dnevna-karantena-ob-vrnitvi-iz-hrvaske-obeta-se-poostren-nadzor-inspektorjev.html

po mojem laičnem mnenju vedo kok jih je slovenski uporabnikov mobilnih telefonov na hrvaškem ... če povejo podatek, se bo hitro razvedelo, da lahko spremljajo preko mobilnih telefonov kje se kdo nahaja... to pa itak vemo, da lahko počnejo ;)

Objavljeno
pred 15 minutami, mladench pravi:

Komedija,

prvo Tonin zgubu maske, zdj pa Hojs državljane

Samo janševike ma pod kontrolo, maršal Twito jih vsak dan pozove na like

Objavljeno

Mene pa zanima koliko ventilatorjev smo dejansko uporabili / potrebovali (trenutno nič) in koliko kupili.

Objavljeno
pred 1 uro, Darko3g pravi:

Mene pa zanima koliko ventilatorjev smo dejansko uporabili / potrebovali (trenutno nič) in koliko kupili.

kupil smo velik, neuporabnih..poišči afera. Kar smo mel uporabnega so uporabili, ostali ki bi jih rabili so pač umrli..tak gre matematika.

Mene pa ful zanima a so uni, k so bli marca in aprila tok u strahu že prišli vn iz kleti al kr čakajo drugi in tretji val? Dr. Jekob ar ju alajv? :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!