Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

to si nekaj zamešal,...teorije, da je zemlja ploščata so izpred dokazov o nasprotnem.

...v glavnem, stroka je zamujala, je bila zmedena...je naredila v začetku več škode kot koristi. Logično, vsi smo le ljudje in na napakah se učimo....

nič nisem zamešal .. najprej je bila ploščata, nato so ugotovili, da je okrogla in zopet, da je ploščata ;)

https://www.domovina.je/med-nami-zivijo-ljudje-ki-trdijo-da-je-zemlja-ravna-ter-o-tem-celo-pisejo-knjige-to-so-njihovi-argumenti/

pa še to ... vsak nov model motorja ni nikoli 100 % in so potrebni popravki in vpoklici, ker se dela prehitro in ni časa za preizkušanje ...

pred eno uro, Snečer pravi:

interesantno, da ne prepovemo organizirane veroizpovedi...

čisti nateg

tam je veliko tskšnih teorij,ki izmami novce

tudi politika je čisti nateg in pomoje še bolj ražirjen kot različne veroizpovedi, saj zajema tudi neverujoče :P  ... prepovedat lagaucem vseh vrst ;)

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
2 minutes ago, maus said:

tudi politika je čisti nateg in pomoje še bolj ražirjen kot različne veroizpovedi, saj zajema tudi neverujoče :P  ... prepovedat lagaucem vseh vrst ;)

Hja, pol tudi forum pade! ;)

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 3 minutami, jvalant pravi:

Hja, pol tudi forum pade! ;)

ja ... če bi živeli v votlinah, sploh ne bi vedeli, da je corona nevarna ... edino, da te sabljasti tiger lahko požre, in da je mamut veletrgovina za obleko, hrano, razne pripomočke za izdelavo raznega orodja in orožja :P

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Vseh javnih predpisov sem se držal, maske, razdalje...nisem bil v gužvah, na Hrvaškem. Sem pa šele pred kratkim prebral, da ta okužba lahko povzroča strjevanje krvi (krvne strdke) ter odpoved nekaterih notranjih organov, kar lahko povzroči smrt tudi pri mlajših osebah....seveda, če je zapisano vse res. V glavnem, nisem namerno izzival...za vsak slučaj...prislužil pa sem si oznako neumneža, ampak sem še vedno brez okužbe in živ...:jezik:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 minutami, vandrovec pravi:

Vseh javnih predpisov sem se držal, maske, razdalje...nisem bil v gužvah, na Hrvaškem. Sem pa šele pred kratkim prebral, da ta okužba lahko povzroča strjevanje krvi (krvne strdke) ter odpoved nekaterih notranjih organov, kar lahko povzroči smrt tudi pri mlajših osebah....seveda, če je zapisano vse res. V glavnem, nisem namerno izzival...za vsak slučaj...prislužil pa sem si oznako neumneža, ampak sem še vedno brez okužbe in živ...:jezik:

Super zate .... :OK:.

Ne samo krvne strdke, opazili so tudi brazgotinjenje pljuč pri ljudjeh, ki so preboleli lažje okužbe. Vendar, še ne vedo a ostanejo trajno ali bodo s časoma izginile.

Pa precej dolgo okrevanje po preboleli bolezni. 

Objavljeno
pred 4 urami, vandrovec pravi:

...kosilo se ponuja? :naughty:

Podnjimi jd v vodi še nekaj rib,,:naughty:

pred 3 urami, maus pravi:

V današnjem svetu polnem lažnih profilov raznih družbenih omrežij, lahko vsak piše kar želi, četudi škodi drugim ... vsi strokovnjaki na vseh področij ...

že miljonkrat sem rekel, da bi se moral vsak logirat s svojim digitalnim potrdilom, pa da jih vidim kako bodo vsi pametni, žalili eni druge, grozili ... naj vsak za svoje demokratično nakladanje tudi odgovarja, če širi lažne, sovražne in še kakšne druge objave...

Japajade,, k da upajo,

Objavljeno
pred 19 urami, Snečer pravi:

interesantno, da ne prepovemo organizirane veroizpovedi...

čisti nateg

tam je veliko tskšnih teorij,ki izmami novce

ker je podprta s stroko, mislim organizirane procesije :P

Objavljeno
pred 18 urami, vandrovec pravi:

sej več pa ne rabiš od podčrtanega. ZKP, še vedno nas ne napada noben Baw baw, niti virus, ki bi znal parirat zakonom fizike, sam eni mu radi pripisujejo že magične sposobnosti. Se spomnite mrtve muce pa tigra? Kak je zdej v mačjem svetu, majo mijawkorono? Je bila pa drama nekaj časa, jaooo že na živali skače. Brihtna tale korona ni kej.

ps. niso sam gužve na Hrvaškem, marsikje drugje so tudi. Tut tiste v Nemčiji niso nič bolj varne od Hrvaških :D

Objavljeno

Potrč vrača udarec

Citiraj

RAZUMITE: NE BOM SE USTAVIL, NE BOM ODNEHAL

Ne zato, ker želim zmagati, ali dokazati, da je nekdo slab oziroma »zloben«. Še vedno sem prepričan, da velika večina ljudi na tem svetu ravna v prepričanju, da dela prav. Tudi vsi strokovnjaki, zdravniki. Zato nikogar ne napadam. A nikoli se nisem pustil voditi strahu. Med previdnostjo ter paničnim strahom je velika razlika. Vedno do zdrave mere, skladno z dejansko stopnjo ogroženosti. In pri trenutni sliki se resnično zdi, da zdrave mere ni.
Vedno več strokovnjakov se tudi javno oglaša, za kar se jim zahvaljujem. Precej me čudi, da ni soočenj, ni diskusij, ni vprašanj in ne argumentov ZA in PROTI. Ampak, ali ne bi morali prav to početi mediji, novinarji? So pa zasmehovanja, žaljivke in primitivna poniževanja (celo s strani izobraženih), če/ko predstaviš konkretne številke ter mnenja zdravnikov, ki se ne strinjajo s predstavljanjem apokalipse. Zato na zapise, ki so žaljivi ali posmehljivi, ne odgovarjam. Ker ljudje, ki imajo prave argumente in so na nivoju, nimajo potrebe po žaljenju.

Nihče od nas si ne želi smrti, še manj jo komurkoli privoščimo. Saj smo ljudje! A zmeraj želim videti realno sliko in se zavedati svojih pravic. In dal bom vse, da soustvarim prihodnost, kot si jo želim za moja otroka.

Eden mojih starih znancev je situacijo, v kateri smo, odlično opisal s to primerjavo:
»V SOBI IMAMO KOMARJA, LOVIMO GA PA S KRAMPOM«
Več pa v videu...

Potrč je lepo zaplezan.

Zakaj ne povabimo v studio vse strokovnjake, ki se bodo pogovarjali o NLP jih :) isto je to... 1000 teorij.

Potrč naj raje pove , da verjetno tale zadeva https://fittovarna.com/ od njegovega brata zaradi korone ne deluje na polno.

Vedno je neko ozadje tega jokanja... v kapitalizmu je to denar.

Podobno je jokala neka Hrvaška pevka, ki bila pripravljena pobirati krompirja.

• Hvala 2
Objavljeno

Werner šaljivec:

Citiraj

Z MASKO ŠKODUJETE SVOJEMU OTROKU IN SEBI‼A BOSTE LAHKO SPREJELI ODGOVORNOST ZA TO POČETJE, KO VAM BO OTROK ZBOLEL, ALI BO OMEDEL SAMO ZARADI TEGA KER  POHLEVNO UBOGATE “PRIPOROČLJIVE” UKREPE  NIJZ, KI OTROKU  PRAVZAPRAV NE DOVOLI  DIHATI SVOBODNO ZRAK?V PRVEM RAZREDU OSNOVNE ŠOLE STE SE NAUČILI, DA NE SMETE VDIHOVATI TISTO KAR IZDIHUJETE⁉️DA JE CO2 NEVAREN IN ŠKODLJIV ZA ORGANIZEM… ‼NE SMETE VDIHOVATI TISTO KAR IZDIHUJETE TAKO KOT NE SMETE PITI TISTO KAR IZLOČATE KOT TUDI JESTI TISTO KAR IZLOČATE…NE VEM KAKO NAJ VAM ŠE BOLJ OČITNO RAZLOŽIM…‼

Objavljeno

vse tele bi dal v afriške vasi, kjer imajo črne koze in ebolo ... pa še kakšno bolezen, pa naj bodo tam pametni ... ;)  in seveda, naj se ne cepijo ... ubogi otroci, ki imajo take starše, ki jih silijo v svoje zblojene sanje

Objavljeno
pred 7 minutami, maus pravi:

vse tele bi dal v afriške vasi, kjer imajo črne koze in ebolo ... pa še kakšno bolezen, pa naj bodo tam pametni ... ;)  in seveda, naj se ne cepijo ... ubogi otroci, ki imajo take starše, ki jih silijo v svoje zblojene sanje

Drži, iz udobnega naslonjača v idiličnem okolju s polno ritjo, lahko lepo pametuje ...

Zato ker je kakšen njegov hobi prikrajšan al pa se ne more iti kam zadet.

Bolezen imamo, kot vidimo, je cepivo blizu, in potem bo lažje...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
8 minutes ago, BlackDoc said:

Werner šaljivec:

Kaj kričiš? po naše zjaš Zbrišite ta post in naj napiše kot mi ostali z malimi crkami

Objavljeno
pred 2 minutami, Spasku pravi:

Kaj kričiš? po naše zjaš Zbrišite ta post in naj napiše kot mi ostali z malimi crkami

Werner se dere, jaz samo kopiram

Objavljeno
1 minute ago, BlackDoc said:

Werner se dere, jaz samo kopiram

Sorry BlackDoc, Kakorkoli me nervozira ko pišejo z velikimi črkami saj nismo retardirani da ne bi razumeli če bi pisalo y malimi č...

Objavljeno
pred 1 minuto, Spasku pravi:

Sorry BlackDoc, Kakorkoli me nervozira ko pišejo z velikimi črkami saj nismo retardirani da ne bi razumeli če bi pisalo y malimi č...

Oproščeno :D ja mene tudi moti, ampak ne bi pa prepisoval Wernerjevih globokoumnih, da se me slučajno kaj ne prime?

Objavljeno

Bojda WHO pravi, da je smiselno nositi masko le, če si okužen, ker s tem preprečiš širjenje okužbe, če pa nimaš simptomov, pa ne moreš okužiti drugih. Nisem šel preverjati.

Objavljeno
pred 6 minutami, Darko3g pravi:

Bojda WHO pravi, da je smiselno nositi masko le, če si okužen, ker s tem preprečiš širjenje okužbe, če pa nimaš simptomov, pa ne moreš okužiti drugih. Nisem šel preverjati.

na vrhu strani je pripeta povezava: (tudi vprašanja in odgovori)

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/question-and-answers-hub/q-a-detail/q-a-children-and-masks-related-to-covid-19

recimo uradno stališče WHO

Children aged 5 years and under should not be required to wear masks. This is based on the safety and overall interest of the child and the capacity to appropriately use a mask with minimal assistance. 

WHO and UNICEF advise that the decision to use masks for children aged 6-11 should be based on the following factors:

• Whether there is widespread transmission in the area where the child resides
  • The ability of the child to safely and appropriately use a mask
  • Access to masks, as well as laundering and replacement of masks in certain settings (such as schools and childcare services)
  • Adequate adult supervision and instructions to the child on how to put on, take off and safely wear masks
  • Potential impact of wearing a mask on learning and psychosocial development, in consultation with teachers, parents/caregivers and/or medical providers
  • Specific settings and interactions the child has with other people who are at high risk of developing serious illness, such as the elderly and those with other underlying health conditions 

več je tule:

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/question-and-answers-hub

Objavljeno
pred 2 minutami, Darko3g pravi:

Problem je, ker ne veš, če si okužen...

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

Problem je, ker ne veš, če si okužen...

je kr nekaj raziskav dokazalo da asimptomatski nosilci ne širijo virusa, oziroma ker ni nič 100% obstaja izredno mala možnost prenosa

Nadalje, večina ljudi je zdravih, ne si lagat, mogoče mam korono, sam nimam simptomov, to je larifari.

Kar pa ne pomeni, da sem proti nekim normalnim ukrepom, distance, razkuževanj, nedotikanja sluznic. Maska..to pride na koncu in je s pravilno distanco in predvsem čimkrajšem času druženja nepotrebna in živ bog me ne prepriča, da je kaj drugače :D

Objavljeno
pred 39 minutami, DAMI34 pravi:

je kr nekaj raziskav dokazalo da asimptomatski nosilci ne širijo virusa, oziroma ker ni nič 100% obstaja izredno mala možnost prenosa

Nadalje, večina ljudi je zdravih, ne si lagat, mogoče mam korono, sam nimam simptomov, to je larifari.

Kar pa ne pomeni, da sem proti nekim normalnim ukrepom, distance, razkuževanj, nedotikanja sluznic. Maska..to pride na koncu in je s pravilno distanco in predvsem čimkrajšem času druženja nepotrebna in živ bog me ne prepriča, da je kaj drugače :D

No, mene so že do sedaj motili packi, ki so kihali in kašljali kot za šalo.

Kar lepo masko oz nagobčnik gor pa bo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!