Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Vsem, ki promovirate to cepljenje in skušate dokazati in prepričati ljudi naj se cepijo, zakaj vendar? Nobenega zagotovila ni, da je varno, da prepreči nadaljno okužbo ali širjenje le te. Zakaj potem? In še dovolite si postavljati pogoje in omejevanje svobode in osnovnih človekovih pravic s temi nezanesljivimi zvarki. Radi primerjate vse to z boleznimi, ki smo jih izkoreninili s cepljenjem. Pri tem kronično pozabljate, da so se tista cepiva razvijala kar nekaj časa in, da so delovala tako, da se nisi več okužil in raznašal bolezni naprej, a ne? Tu v tem primeru pa ni NIČ, NADA, ZERO zanesljivosti. Če bi v svojem poslu takole reklamirala svoje izdelke, ki ne bi imeli nobene niti najmanjše osnove o koristnosti in nobenega zagotovila, da zadeva deluje in je brez stranskih učinkov, bi verjetno hitro bankrotirala. Ker pa to financirajo ljudje, ki pravzaprav sploh ne vidijo živih ljudi in mislijo, da obstajajo samo oni in njihov pokvarjeni denar to deluje. In, ker najdejo ljudi, ki jih lahko podkupijo in kateri bi za denar žrtvovali svoje starše in otroke ali pa enostavno prodali svojo dušo, magari hudiču. Sramota , vpijoča do neba. In najbolj žalostno kar je, je zdravstvena stroka, hipokratova prisega, na katero jih je veliko pozabilo! Moji prijateljici je v pismu njeni zdravnici doktor x stroke, brez, da bi jo seznanil s tem, priporočil naj se jo cepi proti gripi (imela jo je 3x v življenju in se nikoli ni cepila), proti nekim pljučnim infekcijam (do zdaj sploh ni imela probleme s pljuči) in SEVEDA proti covid-u. Ona je šele v kopiji pisma izvedela kaj nameravajo z njo, zato je poklicala tega doktora x in mu rekla naj ji kar da ciankalij ali pa arzenik, da se ne bo predolgo matrala, bi bilo hitreje, brez muk. Vprašala ga je tudi, če je ona samo stvar, predmet, ker je s tem ni seznanil, odgovora ni bilo. Naj povem, da se ženska že kar nekaj časa bori s krvnimi strdki in, da ima srčno popuščanje. No in taka naj bi se dala cepit s cepivi, ki povzročajo krvne strdke in vnetje srca?????? Zato NEHAJTE že 1x s tem pokvarjenim in brezsrčnim promoviranjem cepljenja in postavljanjem pogojev, ki posegajo v naše pravice. Mi vas plačujemo in mi imamo pravico vas tudi zradirat, če bo treba.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koga s tem misliš, nas?

Ali je to zopet nek copy paste zapis iz fb?

Poznaš to gospo osebno?

Pa zdravnika tudi?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, mojamiska pravi:

Vsem, ki promovirate to cepljenje in skušate dokazati in prepričati ljudi naj se cepijo, zakaj vendar? Nobenega zagotovila ni, da je varno, da prepreči nadaljno okužbo ali širjenje le te. Zakaj potem? In še dovolite si postavljati pogoje in omejevanje svobode in osnovnih človekovih pravic s temi nezanesljivimi zvarki. Radi primerjate vse to z boleznimi, ki smo jih izkoreninili s cepljenjem. Pri tem kronično pozabljate, da so se tista cepiva razvijala kar nekaj časa in, da so delovala tako, da se nisi več okužil in raznašal bolezni naprej, a ne? Tu v tem primeru pa ni NIČ, NADA, ZERO zanesljivosti. Če bi v svojem poslu takole reklamirala svoje izdelke, ki ne bi imeli nobene niti najmanjše osnove o koristnosti in nobenega zagotovila, da zadeva deluje in je brez stranskih učinkov, bi verjetno hitro bankrotirala. Ker pa to financirajo ljudje, ki pravzaprav sploh ne vidijo živih ljudi in mislijo, da obstajajo samo oni in njihov pokvarjeni denar to deluje. In, ker najdejo ljudi, ki jih lahko podkupijo in kateri bi za denar žrtvovali svoje starše in otroke ali pa enostavno prodali svojo dušo, magari hudiču. Sramota , vpijoča do neba. In najbolj žalostno kar je, je zdravstvena stroka, hipokratova prisega, na katero jih je veliko pozabilo! Moji prijateljici je v pismu njeni zdravnici doktor x stroke, brez, da bi jo seznanil s tem, priporočil naj se jo cepi proti gripi (imela jo je 3x v življenju in se nikoli ni cepila), proti nekim pljučnim infekcijam (do zdaj sploh ni imela probleme s pljuči) in SEVEDA proti covid-u. Ona je šele v kopiji pisma izvedela kaj nameravajo z njo, zato je poklicala tega doktora x in mu rekla naj ji kar da ciankalij ali pa arzenik, da se ne bo predolgo matrala, bi bilo hitreje, brez muk. Vprašala ga je tudi, če je ona samo stvar, predmet, ker je s tem ni seznanil, odgovora ni bilo. Naj povem, da se ženska že kar nekaj časa bori s krvnimi strdki in, da ima srčno popuščanje. No in taka naj bi se dala cepit s cepivi, ki povzročajo krvne strdke in vnetje srca?????? Zato NEHAJTE že 1x s tem pokvarjenim in brezsrčnim promoviranjem cepljenja in postavljanjem pogojev, ki posegajo v naše pravice. Mi vas plačujemo in mi imamo pravico vas tudi zradirat, če bo treba.

....na kakšni drugi iglici?...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, KARMEN1 pravi:

Koga s tem misliš, nas?

Poznaš to gospo osebno?

Pa zdravnika tudi?

Pravkar, BIF pravi:

kdo zdej komu kej vsiljuje in tudi približno noče slišati mnenj od drugače mislečih???    :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

12 minutes ago, mojamiska said:

omejevanje svobode in osnovnih človekovih pravic

Kot prvo sploh ne veš kaj omenjene besede pomenijo. Naprej začni s preučitvijo teh pojmov.

12 minutes ago, mojamiska said:

Vsem, ki promovirate to cepljenje in skušate dokazati in prepričati ljudi naj se cepijo, zakaj vendar?

Stvar je namreč precej drugačna.

Ko odprem svoj FB se mi pokaže

1x kolega na vožni z motorjem

3x znanci na dopustu

3x izreki in misli

7x razne eklame

12x proti cepljenju, človekove pravice, diskriminacija, odprite pči, misli s svojo glavo, itd

0x cepite se

naprej nisem gledal

To je na mojem FB, preveri svojega. Torej kdo koga posiljuje?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

12x proti cepljenju, človekove pravice, diskriminacija, odprite pči, misli s svojo glavo, itd

Teh nimam več, ker so na unfollow, unfriend ali pa block.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, VS800 pravi:

kdo zdej komu kej vsiljuje in tudi približno noče slišati mnenj od drugače mislečih???    :jezik:

....kaj kdo vsiljuje. Napisal(a) je tisto, kar je prežvečeno v tej temi že 100x.

In smo že ugotovili...kdor se ne želi cepit se ne rabi.

Da pa si lahko takšno te**, da na koncu dodaš še to... " Mi vas plačujemo in mi imamo pravico vas tudi zradirat, če bo treba"....

.......to je že primitivizem....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, KARMEN1 pravi:

Koga s tem misliš, nas?

Poznaš to gospo osebno?

Pa zdravnika tudi?

1. Ne mislim posebj vas in, če ne živiš v svojem svetu, boš povsod naletela na kampanjo za cepljenje in NE, nisem rekla, da se NE smete cepit. Povedala sem le svoje mnenje...

2. Ni copy paste, ampak je to moje razmišljanje...

3. Napisala sem, da je MOJA PRIJATELJICA!!! beri, če že komentiraš...

4. Ko sem jo peljala na pregled, sem ga videla, vendar v katero stroko spada ne bom povedala. Videla in prebrala sem pa pismi, ki ga je poslal njeni osebni zdravnici.

Te zanima še kaj??? Ne promoviram anti-cepljenja, to je le moje mnenje in razmišljanje. Povezala sem nekaj dejstev o katerih pišejo zdravniki (ne obstajajo samo covid zdravniki), uradna stran EMA tudi marsikaj razkrije o cepivih in kot vidiš tudi iz praktičnega primera. Naj ti navedem še, da je moj sosed po prvem cepljenju zbolel, bil je pozitiven na covid. Zakaj, če je cepivo zaščita?

pred 28 minutami, BIF pravi:

...po moje si ti na iglici, na kateri sediš...povzroča ti očitno tečnost...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 25 minutami, ftp pravi:

Kot prvo sploh ne veš kaj omenjene besede pomenijo. Naprej začni s preučitvijo teh pojmov.

3x znanci na dopustu

3x izreki in misli

7x razne eklame

12x proti cepljenju, človekove pravice, diskriminacija, odprite pči, misli s svojo glavo, itd

0x cepite se

naprej nisem gledal

Lej ne me imet za neuko in neumno...in ne vem, kaj poudarjaš toliko fb. Jaz nikogar ne posiljujem, samo moje mnenje sem povedala in nič drugega. vendar pa se sprašujem, kam to postavlja tebe, na katero mesto? Pišeš v smislu, nihče nima prav, le jaz in dolgo nič, pa spet jaz...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 34 minutami, BIF pravi:

....kaj kdo vsiljuje. Napisal(a) je tisto, kar je prežvečeno v tej temi že 100x.

In smo že ugotovili...kdor se ne želi cepit se ne rabi.

Da pa si lahko takšno te**, da na koncu dodaš še to... " Mi vas plačujemo in mi imamo pravico vas tudi zradirat, če bo treba"....

.......to je že primitivizem....

Oprosti BIF, ker sem vznemirila tvojo ekscelenco. Dolgo me ni bilo tukaj in nisem vedela, da je 100x prežvečeno in najbrž je to zate bilo ok, ker si imel vsaj prebavo urejeno. Nisem dosti brala nazaj kar ste pisali, le imela sem potrebo, da napišem svoje mnenje brez posiljevanja kot si mi ga ti pripisal. In veš za tele morata biti prisotna krava in bik, moja pokojna starša pač nista spadala v govedo. Bila sta poštena človeka, le prezgodaj sta morala s tega sveta. Nisem pa vedela, da ti ne plačuješ (očitno) nobenega davka, ker skozi to se plačuje tudi vse kar je v javnih službah, a ne. No, če tega ne veš potem ti spadaš v obliko, katero si pripisal meni. 

Popravljeno . Popravil mojamiska
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 39 minutami, ftp pravi:

3x znanci na dopustu

3x izreki in misli

7x razne eklame

0x cepite se

naprej nisem gledal

Zapri si fb profil... Zacni brat resne medije, pa bos ugotovu, ce te posiljujejo s cepljenjem..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Alla said:

A dej?

A pol bo letos spet kaj gripe?
K raka je itaq že ogromno....

Pa dajte kaj malo pametnejsega no! Pa IQ sobne rastline ve, zakaj ni gripe! Je bolezen dihal, siri se kapljicno. In mi imamo maske nabite. Jaz sem vesel, da ni bilo vec gripe, pac stranski efekt ukrepov proti kovidu in manj zapletov z gripo ob vsem ostalem sranju. Kak bolj pameten razlog za... (sploh ne vem kaj) bo pa treba najti.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obvezno cepljenje zdravih ljudi in otrok, ki brez problema prebolijo, sploh otroci, ki skorajda ne zbolijo in nimajo težjega poteka bolezni, je absurd. Smrtnost je 0.15% in še to pri starejših in slabotnejših. Pa verjetno je procnt še manjši, ker je bilo veliko smrti iz drugih vzrokov pripisano koroni. Nekdo ima verjetno precejšno korist od tega cepiva. Ni ga posla na tem planetu, ki se ne bi naredil brez provizij. Kdo jih dobi ni težko ugotovit. Sam TV odprite, pa boste videli. 

Ja, naj se gre cepit vsak, ki se hoče. Vsi slabotnejši in starejši, če mislijo, da bo pomagalo, zdravi, mladi, pijani, trezni, levi, desni itd. Da pa vlada in zdravstvo hoče, da se cepijo vsi, drugače bodo necepljeni diskriminiani, potem to ni več demokracija. Da drvimo v sistem večrazrednih državljanov. V Kitajski sistem, kjer so ljudje točkovani.

Najbolj pošteno bi bilo, da vsak, ki se noče cepit, gre na test za protitelesa. Sevda zastonj, zato plačujemo zdravstvo-obvezno. Če lahko vsak šiptar in cigan dobi podporo, bodo pa tudi na 6 mescev en test plačali državljanom RS. Če jih ima dovolj si dobr za 6 mesecev. AMPAK, potem bo manj letov na Kitajsko, manj žurk na Hrvaškem in bolj prazni računi na Cipru.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Alla pravi:

No, fajn....a zdaj tud vprašat ne smem več in to sam zato ne, ker nisem cepljena :(

še mal pa bomo necepljene izgnal z MSja :P

pred 1 uro, VS800 pravi:

če sem pošten in seštejem vse medije skupaj smo tam tam 50:50

Imaglupih na eni strani a ima glupih u PM i na drugi :P

pred eno uro, RobiRoberto pravi:

Ali je kaj novega ???

Samo vprašam !!!

:D

ja. Na inštitutu so že zračunal, da bo treba kamione za mrtve :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vlado imamo zato, no vsaj naj bi imeli, da išče najboljše rešitve za vse ljudi. 

Zdravstvo pa zato, da deluje in zdravi ljudi.

Pa oboje je za en dr3k.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, ftp pravi:

maš blukirane reklame SDSa, pa NIJZja, pa WHOja, pa inštituta od Štefana, pa en kup sralcev. Ja boh pomagi, ti bom dal mal linkov, da bo izenačeno ZA in PROTI :P

pred 1 uro, VS800 pravi:

Pejt gremo se use šeenkrat

Ali se boste cepili?

:lol1:

zakaj sem se cepil, bi lahko novo temo odprli, da bi se preverilo posiljevanje.. :D

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, mojamiska said:

1. Ne mislim posebj vas in, če ne živiš v svojem svetu, boš povsod naletela na kampanjo za cepljenje in NE, nisem rekla, da se NE smete cepit. Povedala sem le svoje mnenje...

2. Ni copy paste, ampak je to moje razmišljanje...

3. Napisala sem, da je MOJA PRIJATELJICA!!! beri, če že komentiraš...

4. Ko sem jo peljala na pregled, sem ga videla, vendar v katero stroko spada ne bom povedala. Videla in prebrala sem pa pismi, ki ga je poslal njeni osebni zdravnici.

Kaj mislite, kako se bo bolnica s srcnim popuscanjem spopadla z visoko vrocino, splosno oslabelostjo, tezavam z dihanjem? Mogoce je pa raqvno zato zdravnik predlagal cepljenje. Ce ima zgodovino strdkov, bi jo mogoce lahko pozorno spremljali. Kar hocem povedati je: mogoce ima pa zdravnik prav. Vi pa tule sinfata zdravnika, ki je predlagal cepljenje kot izogib hudim zapletom (srcno popuscanje) zaradi kvazi znanja o cepivu? Tocno se ve kdo je najbolj kriticen: vsi z pridruzenimi boleznimi, in takim predlagati cepljenje je narobe in sarlatanstvo in ne vem kaj se vse? Klasicen dokaz skodjivosti poljudne "znanosti". Ne trdim nic drugega, kot to, da ima vseeno zdravnik mogoce prav. Se posebej na znane podatke: najvec smrti je zaradi zapletov z prejsnjimi bolezenskimi stanji, in srcno popuscanje ni sala. Kovid je pa lahko huda obremenitev za telo in srce (pa gripa tudi, pa tek v hrib tudi naprimer) in res ne vem, zakaj je potem zdravnik tako grozen. Bolnici z tezkimi boleznimi je predlagal par cepljenj, da se izogne navarnostim. Za ustrelit je!!

Popravljeno . Popravil jvalant
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, maus pravi:

kljub vsemu, cepljenim in necepljenim manjka veliko osnovne kulture ;) 

ampak samo cepljeni bodo lahko uživali kulturo, tako je reku minister za zdravje :P

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 urami, DAMI34 pravi:

jop propaganda NORE24

v resnici je pa tole in upam da bo čimbolj počilo. Za vzgled ostalim omejevalcem v EU

Killl the messenger? Zares inteligenten odziv moderatorja... 

Ni se za čudit, da se ljudje izogibajo tega portala...  :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, SF pravi:

Killl the messenger? Zares inteligenten odziv moderatorja... 

Ni se za čudit, da se ljudje izogibajo tega portala...  :headbang:

pa dej se ga še ti, če je tako nujno vedeti, da je JJeva tv najboljša.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!