Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

ne pa jih ne. Če bi jih, bi se cepil :P

gotofi ste,gotofi ste ,štajerska je rekla NE .....

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

ne pa jih ne. Če bi jih, bi se cepil :P

Kaj je obvezno in kaj ni obvezno??

Enkrat na začetku te predstave sem nevede šel v trgovino brez maske...sem jih slišal pri kasi, da bi se najraje v zemljo pogreznil, pa gledali so me kot deveto čudo.

Drugič sem bil brez maske v avtu pred trgovino...nič, nazaj domov brez nakupa.

Popravljeno . Popravil vandrovec
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, smasher pravi:

Se strinjam, se cepim, nosim madko pol me pa na meji niti ne vprašajo za potrdilo, pa za koj K..  

Kaj mi pomaga potrdilo če ga noben noče gledat... kot baba ko si joške kupi pol jih pa noče kazat. ? 

kar se mene tiče, bi rad videl da ne gledajo nič, ama niente, kot če bi šel v Italijo. Greš in kdaj si v drugi državi ne veš, tudi sedaj. Ne pa da je slabše pri prehodu EU meje s Hrvaško, kot so bile zunanje meje včasih v jugi.

pred 3 minutami, vandrovec pravi:

Kaj je obvezno in kaj ni obvezno??

nč ni obvezno. Edin umret je mus ?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Grut pravi:

kje ste zdej ritke cepljene,a se noute nič zgražali nad neodgovornim vedenjem zaprisežene zagovornice cepljenja...da bi to naredu en k ni cepljen,pizda bi ga kla žiuga ferderbal....dvoličneži....pizda dab vas vsaj veverce ornk prefukale k bika u lubenicah....

kot otroka te niso cepili?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 22. 7. 2021 ob 19:22, Grut pravi:

dnevnik gledam,lih zdela Cizelj je reku da je v sloveniji cepljenih dobrih 40 %,kolk je vseh prebivalcev?še kar velik manka do 1 milijona....

Vseh prebivalcev naj bi bilo kar celih 100%!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, Snečer pravi:

kot otroka te niso cepili?

ne,takrat to ni bilo potrebno...se pa vid zdej razlika...eni ste odvisni z cepitvijo,očitno brez ne znate živeti,mehkušci ...

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, SF pravi:

Vseh prebivalcev naj bi bilo kar celih 100%!

ne,a res... dobr da si povedou,torej vam manka še 60%,da boste zadovolili komandanta marka in njegove podanike....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, Grut pravi:

ne,takrat to ni bilo potrebno...se pa vid zdej razlika...eni ste odvisni z cepitvijo,očitno brez ne znate živeti,mehkušci ...

noben ni odvisen

greš po pikec in je mir

ne greš po pikec pa bluziš in iščeš samopotrditev na spletu in šamanih

nič se ne bo zgodilo, če dobiš pikec

in tudi če ga ne dobiš in ne fašeš

izbira je tvoja

s pikecom je lažje...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, Grut pravi:

Očitno ne razumeš: Cepljenje je potrebno tudi zato, da se zaščitijo drugi, zlasti ogroženi in tisti, ki se zaradi medicinskih razlogov ne morejo cepit. Torej je odločitev za necepljenje tudi egoistična (meni ne bo nič, za druge pa me ne briga)

Jaz verjamem, da bi ob morebitni okužbi ostal živ in zdrav. Cepil sem se zaradi službe (izobraževanje) in zaradi starejših s katerimi se družim.

Pa se imam za razgledanega, izobraženega, se ukvarjam z znanostjo, in verjamem znanstvenikom, pa običajno se ne kregam z necepljenimi.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Darko3g pravi:

Očitno ne razumeš: Cepljenje je potrebno tudi zato, da se zaščitijo drugi, zlasti ogroženi in tisti, ki se zaradi medicinskih razlogov ne morejo cepit. Torej je odločitev za necepljenje tudi egoistična (meni ne bo nič, za druge pa me ne briga)

A ni narava tista, ki o vsem odloča...greš po pikec in boš večno živel...no go :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, Snečer pravi:

greš v cerkev in živiš tudi po smrti

...če imaš poleg telesnega tudi duhovno življenje :)

lahko je nekdo tudi duhovno mrtev, če ne "hrani" svoje duše ...in potem je s smrtjo vsega konec :)

Popravljeno . Popravil vandrovec
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, Darko3g pravi:

Se deloma strinjam s tvojo tezo iz človeškega vidika. Ne strinjam pa se iz "tehničnega". Dejstvo je, da kot cepljen prenašaš virus pravtako. Mogoče še bolj zakrbljujoče je ,da se možnost prenosa še poveča ker cepivo ščiti in ne zboliš. Torej niti ne veš, da ga prenašaš. V tem primeru boš osebi, ki se ne more cepit pravtak odal virus. Če še mogoče malo dodam. Teoretično so necepjene osebe skoraj bolj varne saj ko zbolijo ostanejo doma.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, John2005 pravi:

Se deloma strinjam s tvojo tezo iz človeškega vidika. Ne strinjam pa se iz "tehničnega". Dejstvo je, da kot cepljen prenašaš virus pravtako. Mogoče še bolj zakrbljujoče je ,da se možnost prenosa še poveča ker cepivo ščiti in ne zboliš. Torej niti ne veš, da ga prenašaš. V tem primeru boš osebi, ki se ne more cepit pravtak odal virus. Če še mogoče malo dodam. Teoretično so necepjene osebe skoraj bolj varne saj ko zbolijo ostanejo doma.

cepljen je praviloma bolj odgovoren, se bolj pazi in skrbi, zato se je cepil

necepljenemu pa praviloma dol visi,tudi če faše, bo hodil okoli

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, John2005 pravi:

Ne poznam tehničnega vidika ampak predvidevam (morda napačno), da cepljeni dobijo virus in se ne okužijo. Ne vem pa ali virus na nas preživi in čaka na naslednjega, ali pa ga naš imunski sistem ubije.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Darko3g pravi:

Ne poznam tehničnega vidika ampak predvidevam (morda napačno), da cepljeni dobijo virus in se ne okužijo. Ne vem pa ali virus na nas preživi in čaka na naslednjega, ali pa ga naš imunski sistem ubije.

cepljeni dobi virus, telo ga takoj prepozna in tvori protitelo ter ga uniči

torej ga širijo manj kot necepljeni okuženi,ki potrebuje nekaj dni, da imunski sistem prepozna virus, do tedaj pa se virus razmnožuje in je okuženi se bolj kužen

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Snečer pravi:

cepljeni dobi virus, telo ga takoj prepozna in tvori protitelo ter ga uniči

torej ga širijo manj kot necepljeni okuženi,ki potrebuje nekaj dni, da imunski sistem prepozna virus, do tedaj pa se virus razmnožuje in je okuženi se bolj kužen

Dvomim, da tole lahko podpreš z neko raziskavo.

pred 1 uro, Darko3g pravi:

Tako so povedali naši in tuji uradni strokovnjaki, torej, da si še vedno prenašalec. Ne vem zakaj moraš drugače tudi cepljen nosit masko. Čeprav ima ta večje luknje od same velikosti virusa.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, John2005 pravi:

Dvomim, da tole lahko podpreš z neko raziskavo.

Tako so povedali naši in tuji uradni strokovnjaki, torej, da si še vedno prenašalec. Ne vem zakaj moraš drugače tudi cepljen nosit masko. Čeprav ima ta večje luknje od same velikosti virusa.

to so osnove cepljenja

da s cepljenem "zbolis" , se seznaniš s tujkom in telo tvori protitelo

ko dejansko fašeš, imaš orožje takoj in telo napade takoj, ne dovoli razmnozevanja 

necepljen pa se sam spopade, 3-5 dni potrebuje telo,da se aktivira, do tedaj virus hara in se širi

...

biologija, srednja šola

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, Snečer pravi:

to so osnove cepljenja

da s cepljenem "zbolis" , se seznaniš s tujkom in telo tvori protitelo

ko dejansko fašeš, imaš orožje takoj in telo napade takoj, ne dovoli razmnozevanja 

necepljen pa se sam spopade, 3-5 dni potrebuje telo,da se aktivira, do tedaj virus hara in se širi

...

biologija, srednja šola

ko bo imel LEK ( NOVARTIS ) dan odprtih vrat,pridi na ogled in me poišči,ti bom pokazal in razložil določene stvari okoli cepiv in cepljenja,mogoče poš potem mal bolj dovzeten za določene stvari,in tud videl,da ni vse tako kot vam bluzijo vaši nadrejeni,kateri so sedaj totalno v pizdi,ker jim ustaja cepivo katerega so drago plačali,verjemi,da ne bo luna 38x vzšla,ko se bojo naši kreteni spomnili že žvaliin domače žvali cepit....

Popravljeno . Popravil Grut
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Grut pravi:

ko bo imel LEK ( NOVARTIS ) dan odprtih vrat,pridi na ogled in me poišči,ti bom pokazal in razložil določene stvari okoli cepiv in cepljenja,mogoče poš potem mal bolj dovzeten za določene stvari,in tud videl,da ni vse tako kot vam bluzijo vaši nadrejeni,kateri so sedaj totalno v pizdi,ker jim ustaja cepivo katerega so drago plačali,verjemi,da ne bo luna 38x vzšla,ko se bojo naši kreteni spomnili že žvaliin domače žvali cepit....

sem narobe razložil princip delovanja pikeca?

popravi me, a ne z ogledom tovarne

https://vaccination-info.eu/sl/dejstva-o-cepivih/kako-cepiva-delujejo

evo, tudi na Nijz je razlaga

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Darko3g pravi:

Jaz verjamem, da bi ob morebitni okužbi ostal živ in zdrav. Cepil sem se zaradi službe (izobraževanje) in zaradi starejših s katerimi se družim.

Pa se imam za razgledanega, izobraženega, se ukvarjam z znanostjo, in verjamem znanstvenikom, pa običajno se ne kregam z necepljenimi.

se strinjam stjeb,da ne razumem.... zabinivo je samo to,da imate vse prav sami vi,ki ste se cepili....nimaš pa popolnoma nobenih dokazov,da so cepljeni vsi ti strokovnjaki katerim slepo zaupeta,ampak tko pač je to....

pred 3 minutami, Snečer pravi:

sem narobe razložil princip delovanja pikeca?

popravi me, a ne z ogledom tovarne

https://vaccination-info.eu/sl/dejstva-o-cepivih/kako-cepiva-delujejo

evo, tudi na Nijz je razlaga

upssss,sorry,maj mistake,mislim sem enmu drugmu replicirat in ne tebi....se ti opravičujem....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!