Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

12 hours ago, DAMI34 said:

ja in?

potem bo še 3ji odmerek, pa spet vse testirat, pa vse zapirat.

Dovolj je en sev imun na trenutna cepiva..neverendingstori

ne, govorim o zasedenosti postelj v bolnišnici. Linka ne dam, guglaj.

se mi je zdelo da pises kar tja v en dan

Ja mas prav ne trudi se odgovarjat

12 hours ago, DAMI34 said:

kadilci tudi, pa motoristi tudi samoplačniško, če se kje razkanta.

sori, ampak jaz plačujem zdravstveno zavarovanje. Zakaj?

Da se nekateri okoriščajo z mojim denarjem, štemlajo ure, ki jih ne delajo, kasirajo provizije za mutne posle itd..

In naj mi še en reče da so antivaxerji sekta :P

Najbolj obsedeni so, vsaj po zapisih sodeč "ultra vaxerji", kateri še vedno verjamejo, da cepivo reši vse...v roku 6 mesecev. Žal, ne reši, lahko pa pomaga (vsaj cepljenemu) pa še to zaenkrat, do nove mutacije..

Kje so že tiste države z največjo precepljenostjo? So že brez problemov?

A niso...ja so krivi Afričani iz Konga, k niso precepljeni :D

Ne ves kaj bi kot piha veter enkrat tako druric drugace za kritizirat pa olimpiska

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 hours ago, John2005 said:

Država izrael , rekordno število cepljenih, rekorden porast okužb, prepoved vstopa na švedsko ..... da boš lažje razumel povezave

Ti se vedno ne razumis kaj je namen cepljenja:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, Spasku pravi:

Vec kot posteno da placajo vse samoplacnisko.

Svoboda izbire namreč ni absolutna, ampak je omejena v korist skupnosti v trenutni situaciji.A je posteno da se jeb... ze skoro 2 leti zaradi kulta norcev.Te ki so danes udrli v RTV ,kolesarje in druge norce ki jih ne majka ....itd kot prvo bi jih morali fanj udarit po zepu kod drugo naj jih posljejo v klinicni kovid odelek da se okuznjo in dajo v karanteno v eno kontrolirano zastrazeno zgradbo,sej virus ne obstaja,da jih nekaj pobere matilda.Tisti predzadnji video adijo pamet baba je milo receno prfuknjena in se na gobah povrhu,ostali pa niso dalec odzadaj.

https://topnews.si/2021/09/03/video-major-troha-in-njegovi-ops-se-umikajo-izpred-rtv-ja-kdo-je-navadni-in-kdo-vrhunski-provokator/

https://www.24ur.com/novice/slovenija/nasprotniki-cepljenja-vdrli-v-studio-tv-slovenija.html

predzadnji video je zadnja neozdravljiva faza, noro v glavnem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

12 hours ago, Snečer said:

Opis ni na voljo

antiwaxerji so agresivni, lepa beseda ne zaleže, potrebna je kontra agresija in palica

očitno samo tako živalski svet deluje

Antivaxerji so res agresivni, združili so se v neko skupino, da bi lahko bili močnejši tako kot vse skupine. Na tem forumu pa so enostranski samo nekateri, ki so se cepili, ostali iščemo resnico!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7 hours ago, Spasku said:

Nobeden ne razume, kaj je to cepivo - ne stroka in ne nekateri na tem forumu, ki reklamirajo ali propagandirajo cepjenje.

Sem že napisal, da Pfizer bo napisal rezultate raziskave leta 2023 na njihovi uradni strani!

Nehajte se somo-poveličevat z "jaz razumem kako deluje". 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, Spasku pravi:

Razumem popolnoma ker že 2 leti poslušam kaj stroka govori. Ampak daj mi pa ti razloži. Kako je možno, da je izrael kljub eni izmed najvišjih precepljenosti sedaj dosegel rekordno število okužb? Snečer je povedal da pikec tudi za delto deluje torej to ni razlog.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Just now, John2005 said:

Razumem popolnoma ker že 2 leti poslušam kaj stroka govori. Ampak daj mi pa ti razloži. Kako je možno, da je izrael kljub eni izmed najvišjih precepljenosti sedaj dosegel rekordno število okužb? Snečer je povedal da pikec tudi za delto deluje torej to ni razlog.

Povsod po svetu tudi v US so imele židovske skupnosti visoke deleže okužb ker se delajo čiste so pa packi. Sledijo samo svoji knjigi in tudi sredi pandemije večinoma niso upoštevali nasvetov ampak si nadaljevali z druženji. 

Nekaj kar očitno ljidem še vedno ni jasno, cepivo ne varuje pred okužbo ampak pripravi organizem na boj z boleznijo. Vsi cepljeni se lahko okužijo. 

Neprebojni jopič ne prepreči iztrelitev metka, ampak da metek nebi šel skozi tebe, metek te še vedno zadane in baje tudi boli precej, je pa boljše kot ne imet jopiča. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 minutami, Erikcslo pravi:

Nobeden ne razume, kaj je to cepivo - ne stroka in ne nekateri na tem forumu, ki reklamirajo ali propagandirajo cepjenje.

Sem že napisal, da Pfizer bo napisal rezultate raziskave leta 2023 na njihovi uradni strani!

Nehajte se somo-poveličevat z "jaz razumem kako deluje". 

Lepo obvezno cepljenje in konce modrijanjenja po socialnih omrežjih.

Saj so lepo povedali, poskušajo dopovedat, na lep način.

Ne gre.

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

25 minutes ago, Erikcslo said:

Antivaxerji so res agresivni, združili so se v neko skupino, da bi lahko bili močnejši tako kot vse skupine. Na tem forumu pa so enostranski samo nekateri, ki so se cepili, ostali iščemo resnico!

Na forumu ni nikakršne razlike s tisto skupino anti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 minutes ago, Snečer said:

Lepo obvezno cepljenje in konce modrijanjenja po socialnih omrežjih.

Saj so lepo povedali, poskušajo dopovedat, na lep način.

Ne gre.

Sploh se ne potrudiš razumet, samo svoje trdiš!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, smasher pravi:

Povsod po svetu tudi v US so imele židovske skupnosti visoke deleže okužb ker se delajo čiste so pa packi. Sledijo samo svoji knjigi in tudi sredi pandemije večinoma niso upoštevali nasvetov ampak si nadaljevali z druženji. 

Nekaj kar očitno ljidem še vedno ni jasno, cepivo ne varuje pred okužbo ampak pripravi organizem na boj z boleznijo. Vsi cepljeni se lahko okužijo. 

Neprebojni jopič ne prepreči iztrelitev metka, ampak da metek nebi šel skozi tebe, metek te še vedno zadane in baje tudi boli precej, je pa boljše kot ne imet jopiča. 

Vse lepo in prav. Izraelci so packi, švedi so čist drgačni kot mi se ne družjo, nizozemci so ubogljivi...za vsazga je neka zgoba s katero se potrjuje, da je folk sam kriv oz se obrne tak oda paše. Meni se gre bolj za drug del zgodbe. Na kakšen način so nam vsem na začetku prodajali cepivo? Z neko obljubo, da nas samo to reši da ne bo več okužb in da je 95% zihr. No sedaj je pa tako, da je 65% zihr, ampak to pomeni da zboliš v lažji obliki, trosiš še vedno okol itd. Ali to sedaj pomeni, da pretirano zboleva samo necepljena populacija? Ampak v izraelu je te samo še 15%? (No po podatkih NIJZ je okoli 25% obolelih cepljenih se mi zdi). Hočem razumet kje se vidi učinek cepiv, če letos kljub precepljenosti večina držav pada še v večjo paniko?

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

6 minutes ago, ftp said:

Na forumu ni nikakršne razlike s tisto skupino anti.

Ti pa res znaš poslušat in analizirat ljudi, sem že enkrat napisal - kot sfrustrirana feministka!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

22 minutes ago, Erikcslo said:

Ti pa res znaš poslušat in analizirat ljudi, sem že enkrat napisal - kot sfrustrirana feministka!

Saj napišeš lahko kar hočeš, tu se pa čudiš stvarem, ki so bile že večkrat napisane in pojasnjene, tebi pa še vedno tuje in nepoznane. Tako da me tvoje pisanje sploh ne gane.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 urami, Spasku pravi:

se mi je zdelo da pises kar tja v en dan

Ja mas prav ne trudi se odgovarjat

Ne ves kaj bi kot piha veter enkrat tako druric drugace za kritizirat pa olimpiska

kritika pripomore k boljšim rezultatom.

Sem kritiziral ukrepe, počasi so ugotovil, da bo treba semafor spremenit. Fafangel tuli že 2 leti, da je potrebno poskrbeti za dobro sledljivost in nadzor okužb. tudi to bistveno pripomore k zajezitivi, zgodi se nič. 

Kritiziram cepivo, čeprav sem cepljen, ker ni čarobna palica, je pa pomoč, ob zavedanju da ni vsemogoče in kaj lahko gre narobe, se lahko bistveno izboljša situacijo. Če naši v začetku tako ne bi srali z informacijami, če se Kaco ne bi obnašal kot polbog, bi mogoče marsikdo prej posegel po cepivu.

Kritiziram pomankljiv PCT, ker testira samo 3/4 možnih okužb (1/4 al pa 1/5 se lahko izmuzne in to so cepljeni)

Z ugotavljanjem pomanjklivosti se lahko izboljša rezultate. Drugače se pa caplja na mestu.

Nič ni narobe, če cepljeni ve, da se lahko okuži. Tako se bo lahko bolj odgovorno obnašal. Ne pa da si misli, mam pikec in zdravo Zrče.

Ultaanticepilci sploh niso problem. Večinoma šerajo nebuloze in "fotošopane" fejk podatke, katere se zlahka demantira.

Obstaja pa še ena grupa, ljudje, ki se niso še cepili. Zaenkrat je to svobodna izbira in ne vidim razloga, da jih je potrebno pod mus popikat. (prisila rodi odpor, veliko prej se bodo odločili za cepljenje, če se bodo predstavljali jasni podatki, enoten nastop odločevalcev, ter ko bodo ugotovili, da cepljeni še niso umrli) Prav tako ne prenašam popikanih, ki si mislijo, da so večvredni od nepiknjenih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28 minutes ago, Erikcslo said:

Ti pa res znaš poslušat in analizirat ljudi

Ne boš verjel ampak zelo hitro in z veliko točnostjo ocenim ljudi. Ko pri nas zaposlijo osebo (nisem udeležen v izbiri) jo takoj ocenim in povem sodelavcem (ne samo o strokovnosti) in se še nisem zmotil. Sem že drugi dan povedal da bodo z neko osebo velike težave, so se mi smejali, sedaj pa "jočejo"

Popravljeno . Popravil ftp
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, ftp pravi:

Ne boš verjel ampak zelo hitro in z veliko točnostjo ocenim ljudi. Ko pri nas zaposlijo osebo (nisem udeležen v izbiri) jo takoj ocenim in povem sodelavcem (ne samo o strokovnosti) in se še nisem zmotil. Sem že drugi dan povedal da bodo z neko osebo velike težave, so se mi smejali, sedaj pa "jočejo"

Mislim, da je čas, da odpreš svojo firmo. Boš sigurno imel najbolši kader na svetu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

13 minutes ago, John2005 said:

Mislim, da je čas, da odpreš svojo firmo. Boš sigurno imel najbolši kader na svetu.

Ne vem zakaj bi menjaval nekaj kar je že sedaj vredu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

36 minutes ago, ftp said:

Pohvalno, je malo takih, ki znajo ocenit - potem je drugi problem: NOČEŠ!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Digitalna tetovaža

Ves svet govori o 22-letnem Italijanu, ki si je dal vtetovirati QR-kodo digitalnega potrdila o cepljenju in si tako poenostavil življenje. Kjerkoli zahtevajo pogoj PCT, ima potrdilo namreč vedno s seboj.

Posted by 24ur on Wednesday, September 1, 2021

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, ftp pravi:

Ne vem zakaj bi menjaval nekaj kar je že sedaj vredu?

Ja jest mislim, da glede na to, da očitno veliko veš, da imaš dober občutek za ljudi bi rekel, da definitivno ne izkoriščaš svojega potenciala. Jest mislim, da bi bil super uspešen. Posebno, ko bi s svojimi prihranki odprl firmo in bi potem lahko sam zaposloval in odločal komu boš dal svoj kos, razmišljal kakšen bo ta človek, pa še vsi bodo cepljeni tako, da se z antivakserji na boš ubadal. Če bo pa nekdo kolebal in preveč spraševal ga boš pa enostavno odslovil in dal odpravnino. Poleg tega pa tudi, ker popolnoma zaupaš in verjameš sistemu ti niti FURS in druga zakonodaja ne krivila las, ker boš itak prepričan, da delajo v tvojo korist in so nezmotljivi. Na koncu dneva pa ti bo še Edi Pucer povedal, da slovenija beleži gospodarsko rast in boš neskončno vesel, da si del tega.

Če ti uspe (kar ne dvomim) pa lahko mene kot "antivaxerja" (tako si me ti določil) mogoče honorarno zaposliš kot čistilca, ker več itak ne zmorem, ker imam baje nizek IQ in pa še preveč sprašujem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28 minutes ago, Erikcslo said:

Pohvalno, je malo takih, ki znajo ocenit - potem je drugi problem: NOČEŠ!

A si vsaj pomislil da pa je težava na tvoji strani?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

12 minutes ago, John2005 said:

Ja jest mislim

dvomim

12 minutes ago, John2005 said:

Jest mislim, da bi bil super uspešen.

saj sem :P

13 minutes ago, John2005 said:

Posebno, ko bi s svojimi prihranki odprl firmo

Jaz s prihranki raje uživam življenje

14 minutes ago, John2005 said:

"antivaxerja" (tako si me ti določil)

spet se motiš. Sam si se tako "zavestno" odločil

15 minutes ago, John2005 said:

Če ti uspe (kar ne dvomim) pa lahko mene kot "antivaxerja" (tako si me ti določil) mogoče honorarno zaposliš

pogleg točko 1

16 minutes ago, John2005 said:

ker imam baje nizek IQ

končno nekaj resnice

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, John2005 said:

Vse lepo in prav. Izraelci so packi, švedi so čist drgačni kot mi se ne družjo, nizozemci so ubogljivi...za vsazga je neka zgoba s katero se potrjuje, da je folk sam kriv oz se obrne tak oda paše. Meni se gre bolj za drug del zgodbe. Na kakšen način so nam vsem na začetku prodajali cepivo? Z neko obljubo, da nas samo to reši da ne bo več okužb in da je 95% zihr. No sedaj je pa tako, da je 65% zihr, ampak to pomeni da zboliš v lažji obliki, trosiš še vedno okol itd. Ali to sedaj pomeni, da pretirano zboleva samo necepljena populacija? Ampak v izraelu je te samo še 15%? (No po podatkih NIJZ je okoli 25% obolelih cepljenih se mi zdi). Hočem razumet kje se vidi učinek cepiv, če letos kljub precepljenosti večina držav pada še v večjo paniko?

Seveda, ker so obljubljali po politično, kdo bi se pa cepil če bi povedali po pravici, s cepivom se boste izognili intenzivni negi in hujšim posledicam, bi bil odgovor v stilu BMK, in bi ljudje še bolj ustrajali da tega ne rabijo.

Torej če sem z mojimi tehničnimi možgani dovolj dobro razbral solato, tudi to cepivo ni nek vrhunec zanesljivosti, torej očitno ne uspe tako pripravit telo da bi že v inkubacijski dobi telo uničlo virus, zato tudi cepljeni zbolijo in nekateri širijo, ampak očitno pomaga da se telo pripravi na boj s corono.

Kot sem ša že enkrat omenil, obstaja močna verjetnost da je virus ušel iz laboratorija, in forsirajo cepljenje ker se bojijo v katero smer bo vitus mutiral, in če ga pustimo v populaciji lahko postane nova gripa torej se bo vsako leto vračal v novi izvedbi, eno leto bolj nevaren eno leto manj...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V SLO je malo vec kot polovico necepljenih in ne vso to maso basati v isti koš. Določen delež teh res dela izgrede in na silo preprečuje ostale, kar je narobe. Večina pa se je tako odločila mirno in ne izvaja nobene agresije.

Vsak zase se je odločil, kakor se je in bo nosil posledice, kskršne že bodo. Ta virus bo dolgo z nami

Najbolj bedno pa se je spuščati na nivo osebnih žalitev. Ko nekdo žali, veliko pove o sebi....

Zanimo, kako je covid uspel razklati ljudi...

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!