Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

pred 5 minutami, Alla pravi:

Kaj pa še lahko naredijo v svoji nemoči?

še več tega bo treba. Celo moj vaksiran kolega, je ob debilizmih JJa reku, da se bo zgodila ulica. Naj se..jaz nimam nič proti. Deliti narod s takimi bedarijami...mislim, da je čas za granitne kocke in še kaj drugega.

Kot sem reku, prvi, ki me bo povprašal po PCT, ga vprašam isto nazaj .

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

nisem prepričan, če je to res, mogoče ja kdo med črnimi mulat :P

in sedaj? se boš obesil na tehnikalijo?

Črn se premaže z belilom in je bel, simpl. Al pa špila pokojnega Đeksona.

je segregacija, ker ne spuščajo v disko mladoletnih in otrok?

model ne razume pojma in z njima otresa ter kaže neke slike iz koncentracijskih taborišč

antiwaxerji so zblazneli vidim

a po drugi strani je dobro, da se pokažejo, da si jih lahko zapomnimo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Snečer pravi:

primer gori isti, model se spravi na Petrol uslužbence, ki zgolj izvajajo navodila

saj tudi policaji s pendriki "zgolj izvajajo navodila"

a ni čas za upor kretenskim odlokom, ki bodo itak čez pol leta pravno padli?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 minutes ago, Snečer said:

primer gori isti, model se spravi na Petrol uslužbence, ki zgolj izvajajo navodila

tu se vidi, kako je model neumen in stresa jezo na nepravem mestu

naj vlaga pravna sredstva ali pa gre protestirat, da

kakšna nemoč? prosim za razlago

Tudi ti vse po vrsti tlačiš v en koš in sankcioniraš z "batinami"!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Alla pravi:

Če bi dejansko šlo za preprečevanje okužbi, bi veljalo samo in izklučno samo število protiteles, ki jih ima posameznik v krvi.

Ne, ampak to pa ne...

Si si jih šla preverit, ker jih kar nekaj poznam, ki so bili sveto prepričani, da jih imajo in so bili negativno presenečeni nad rezultati.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Snečer pravi:

je segregacija, ker ne spuščajo v disko mladoletnih in otrok?

model ne razume pojma in z njima otresa ter kaže neke slike iz koncentracijskih taborišč

antiwaxerji so zblazneli vidim

a po drugi strani je dobro, da se pokažejo, da si jih lahko zapomnimo...

lej greva počasi.

Povej mi, kaj te necepljeni ogroža (tebe, mene, celo družbo) v kolikor tanka avto na petrolu in gre plačat?

Taisti osebek pa lahko gre v lekarno, in drogerijo?

Ali samo jaz in nekateri vidimo neskladje ter neumnost pri ukrepih? Al smo mogoče čudni?

Sam JJ je modoroval pred časom, kako bo nameščena aplikacija rešila problem korone in smo si jo moral vsi nameščat, takoj ko smo prestopili prag občine.

Sam ne me za jajca vleč, pa žalit moje inteligence, prosim, ne :D

V bajti mam necepljene, ki me še niso požrli.

Mam pa brata, ki se je okužil, preživel in nato cepil in veselo zganja gonjo nad zdravimi necepljenimi.

Bljak...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

saj tudi policaji s pendriki "zgolj izvajajo navodila"

a ni čas za upor kretenskim odlokom, ki bodo itak čez pol leta pravno padli?

ajde ulica :)

in tu se konča.... iz fotelja najbolj glasni.... ko se pa treba izpostavit pa je lažje pogledat prospekt za novega samsunga

• Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

lej greva počasi.

Povej mi, kaj te necepljeni ogroža (tebe, mene, celo družbo) v kolikor tanka avto na petrolu in gre plačat?

Taisti osebek pa lahko gre v lekarno, in drigerijo?

Ali samo jaz in nekateri vidimo neskladje ter nweumnost pri ukrepih? Al smo mogoče čudni?

Sam JJ je modoroval pred časom, kako bo nameščena aplikacija rešila problem korone in smo si jo moral vsi nameščat, takoj ko smo prestopili prag občine.

Sam ne me za jajca vleč, pa žalit moje inteligence, prosim, ne :D

V bajti mam necepljene, ki me še niso požrli.

Mam pa brata, ki se je okužil in veselo zganja gonjo nad zdravimi necepljenimi.

Bljak...

ogroža ali ne ogroža, nepomembno

v sistemu, v katerem živimo, so pravila

tudi če se ne strinjaš, je treba spoštovati tak je

za črpalko se mi ukrep zdi nesmiseln, a če je predpisano, je predpisano, konec debate

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Snečer pravi:

ajde ulica :)

in tu se konča.... iz fotelja najbolj glasni.... ko se pa treba izpostavit pa je lažje pogledat prospekt za novega samsunga

saj ni bistvo v tem. bistvo je v priznavanju in izražanju, kdaj oblast spet počne nebuloze. Trenutno jih...

pred 3 minutami, Snečer pravi:

za črpalko se mi ukrep zdi nesmiseln, a če je predpisano, je predpisano, konec debate

povedal si vse, sem odebelil.

Z odebeljenim in podčrtanim, ter ostalim, kar si zapisal zraven si povedal, da strokovnjaki niso strokovnjaki, ampak šalabajzerji.

Kar pa se tiče predpisov..v avtobusu morajo necepljeni sedeti zadaj..no ja pravzaprav še gor ne morejo :P

pred 9 minutami, Codeine pravi:

Si si jih šla preverit, ker jih kar nekaj poznam, ki so bili sveto prepričani, da jih imajo in so bili negativno presenečeni nad rezultati.

ne vidim logike po potrebi protiteles v krvi...kar preveri pri mrna cepljenih :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DO SEDAJ MI ŠE NIHČE NI POKAZAL DOBRO PRECEPLJENE DRŽAVE, KI BI USTAVILA VIRUS..

DO SEDAJ MI ŠE NIHČE NI POKAZAL DRŽAVE, KI BI S SPLOŠNIM OMEJEVANJEM GIBANJA USTAVILA VIRUS...

hvala za odgovor.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nesmiselna razprava.

Lep dan je zunaj...grem jaz tankat, nekam na teraso pojest kosilo, potlej pa pobrat maline na vrtu...zvečer je fuzbal na tv...

La Vita E Bella....

Vidimo se v naslednji vojni....

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, Alla pravi:

Tudi meni se zdi maksimalno bolano, da mi bo morala sodelavka peljat avto tankat....čeprav bi lahko normalno brezstično plačala zunaj....

ni potrebe...enostavno...app

PETROL.png

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, BIF pravi:

Nesmiselna razprava.

Lep dan je zunaj...grem jaz tankat, nekam na teraso pojest kosilo, potlej pa pobrat maline na vrtu...zvečer je fuzbal na tv...

La Vita E Bella....

ne pozabi potrdila met s sabo...đabe si cepljen, če nimaš dokumentacije s sabo (aja, pa uživaj)

pred 3 minutami, tomaz69 pravi:

ni potrebe...enostavno...app

PETROL.png

nemogoče in nerazumljivo. Sam Petrol je izjavil, da bodo PCT preverjali pred točenjem goriva. Kdo je tu nor?

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, Codeine pravi:

Jaz ne. Ker sem (danes lahko rečem ŽAL) zadnja 3 leta zdrava in necepljena.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, Snečer pravi:

tu se vidi, kako je model neumen in stresa jezo na nepravem mestu

naj vlaga pravna sredstva ali pa gre protestirat, da

Petrol, trgovine in ostali so prevzeli hlapčevski status in izvršujejo neživljenske ukaze nad prebivalci. Dokler ne bodo doumeli, da so orodje politike, bodo pač imeli nekaj škode. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Petrol, trgovine in ostali so prevzeli hlapčevski status in izvršujejo neživljenske ukaze nad prebivalci. Dokler ne bodo doumeli, da so orodje politike, bodo pač imeli nekaj škode. 

ja kdo pa sedi v upravah in nadzornih odborih? Hlapci politiki, nastavljeni od tam.

Kakorkol, napovedujem (jumejkolmibabavanga) v roku par dni če ne prej bo petrolio omogočil tankanja in plačevanje tudi brez pctja...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, BIF pravi:

Nesmiselna razprava.

La Vita E Bella....

Pojdi še do zavarovalnice in zavaruj okna. :P

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

ja kdo pa sedi v upravah in nadzornih odborih? Hlapci politiki, nastavljeni od tam.

Kakorkol, napovedujem (jumejkolmibabavanga) v roku par dni če ne prej bo petrolio omogočil tankanja in plačevanje tudi brez pctja...

Kolikor imam izkušenj s politiko in stalim, na lepo še nikoli ni šlo. Šlo je samo z grožnjami - potem so bili mogoči kompromisi.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Just now, Scarabeo 500 said:

Vizjaka sploh ni na listi delničarjev Petrola:

https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/vizjak-petrol.html

https://www.portalplus.si/3643/akviziterji-in-petrolove-delnice/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je kdo prebral stranske učinke ivermectina?

https://sl.drderamus.com/ivermectin-oral-tablet-19278

Vi kar še vedno upajte v to čudežno zdravilo, ki je zelo ceneno, uporablja pa se v državah v razvoju, za zatiranje parazitskih okužb.

Zaenkrat ga EU še ni odobrila za zdravljenja covida. In ne verjamem, da ga bo.

https://www.delo.si/novice/znanoteh/resnica-in-miti-o-ivermektinu/

Popravljeno . Popravil KARMEN1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 33 minutami, Alla pravi:

Kaj pa še lahko naredijo v svoji nemoči?

Tudi meni se zdi maksimalno bolano, da mi bo morala sodelavka peljat avto tankat....čeprav bi lahko normalno brezstično plačala zunaj....

Sorry, absolutno nerazumski ukrepi.

Če bi dejansko šlo za preprečevanje okužbi, bi veljalo samo in izklučno samo število protiteles, ki jih ima posameznik v krvi.
Ne, ampak to pa ne....

Ogabno

Alla, nisem jaz rekel da je ta pct pogoj super. Tudi meni je totalno mimo in ogabno, da brez pct ne morem tankat, lahko pa grem v drogerijo? 

Samo kljub vsemu nesmislu... uslužbenci niso krivi in se nad njimi nebi smeli izživljati.  Zato pa pravim, na gregorčičevo in šubičevo, pa se tam izživljaj. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V glavnem dilema dneva:

Žena vozi avto. Sediva skupaj. Jaz sem cepljen ona ni. Torej nima pct. Prideva na PETROL, ker bi rada tankala.

1. kdo mora pokazati PCT? Voznik ga nima, sopotnik ga ima.

2. kdo mora vtakniti ročko za tankanje goriva v avto?

3. ali lahko gorivo potem plača sopotnik, ki ni lastnik avtomobila?

lp

Zaskrbljen občan, ki bi rad izpolnjeval nebulozna pravila krekove bande in politike!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!