Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 9 minutami, Snečer pravi:

To je potem osebni problem.

Ne pa splošni, kot želijo sedaj prikazati antiwaxerji in izrabljajo zadevo za svoje teorije in samopotrditve.

To je osnovni problem vseh, ki zagovarjamo cepljenje. Vsi stranski učinki so naš hud problem.

Antiwaxerji niso problem. Pravi zagrizeni bodo izrabili tudi prometno nesrečo, da izjavijo da je priletel v zid zaradi cepiva.

Nekaj podobnega je bilo pri nabijanju številk umrlih s korono. Čisto vse je letelo v isti koš. Tudi ljudje, ki bi umrli naravne smrti zaradi pridruženih bolezni ali zaradi gripe. Ma oznaka "s korono" je vrgla več denarcev, pa še statistiko smo rabili nabijat, za ustvarjanje strahu.

Boriti se proti antiwaxerjem (upam, da vemo kdo je to, namreč ni vsak, ki se ne želi cepiti antivaxer) na njihov način tako ali tako nima smisla. 

Se je pa potrebno boriti proti takim, ki služijo z nami. Vsem proizvajalcem cepiv. Vse napake jim je potrebno predočit, vse probleme, ustavljati cepljenje, takoj ko je kaj narobe. Je dovolj konkurence.

Mislim, da je tudi politično, kot sem zapisal, bilo tokrat s strani Beovičke dobro odigrano. Takoj priznat, takoj povedat. Takoj reagirat. Da se ne razvijajo potem teorije zarot in podobno. 

ps. ni pa to prvi primer slovenskega državljana, ki je umrl..zgolj za info.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

To je osnovni problem vseh, ki zagovarjamo cepljenje. Vsi stranski učinki so naš hud problem.

Antiwaxerji niso problem. Pravi zagrizeni bodo izrabili tudi prometno nesrečo, da izjavijo da je priletel v zid zaradi cepiva.

Nekaj podobnega je bilo pri nabijanju številk umrlih s korono. Čisto vse je letelo v isti koš. Tudi ljudje, ki bi umrli naravne smrti zaradi pridruženih bolezni ali zaradi gripe. Ma oznaka "s korono" je vrgla več denarcev, pa še statistiko smo rabili nabijat, za ustvarjanje strahu.

Boriti se proti antiwaxerjem (upam, da vemo kdo je to, namreč ni vsak, ki se ne želi cepiti antivaxer) na njihov način tako ali tako nima smisla. 

Se je pa potrebno boriti proti takim, ki služijo z nami. Vsem proizvajalcem cepiv. Vse napake jim je potrebno predočit, vse probleme, ustavljati cepljenje, takoj ko je kaj narobe. Je dovolj konkurence.

Mislim, da je tudi politično, kot sem zapisal, bilo tokrat s strani Beovičke dobro odigrano. Takoj priznat, takoj povedat. Takoj reagirat. Da se ne razvijajo potem teorije zarot in podobno. 

ps. ni pa to prvi primer slovenskega državljana, ki je umrl..zgolj za info.

gori maš uradne številke za 2020...

čisti slučaj da je porast 20% ... dejstvo

razlag pa bo seveda več, da jih je več pogledalo čez rob zemlje, do 5g sevanja itd. 

Objavljeno

Slovenski časopisi pišejo "stara 20 let", Jutranji na začetku "23 let", spodaj pa "24 let"!

Objavljeno (popravljeno)
pred 13 minutami, Snečer pravi:

Norčevanje iz 4800 umrlih. 

Tu za teh 4800 in njihove družine le številka, za eno smrt pa nacionalna tragedija ...

-------------------------------------

"Norčevanje" iz uradnih razlag! Nisem proti cepljenje, vsak ve zase.  Kar me zelo moti je način komunikacije in podajanja podatkov. Umrli so vsi ZARADI kovida, ko pa nanese na problem pri cepljenih se takoj povdarja VSE PRIDRUŽENE BOLEZNI. 

Saj razumem, kdo bo pljuval v lastno skledo a ne?

Tvoje je pa direktno norčevanje "....po drugi strani pa celi cirkus zaradi enega primerka..."

Popravljeno . Popravil tomaz69
Objavljeno
pred 39 minutami, DAMI34 pravi:

Ampak zaenkrat veljajo samo potrjena cepiva. 

Katera? 

Objavljeno
pred 8 minutami, tomaz69 pravi:

"Norčevanje" iz uradnih razlag! Nisem proti cepljenje, vsak ve zase.  Kar me zelo moti je način komunikacije in podajanja podatkov. Umrli so vsi ZARADI kovida, ko pa nanese na problem pri cepljenih se takoj povdarja VSE PRIDRUŽENE BOLEZNI. 

Tvoje je pa direktno norčevanje "....po drugi strani pa celi cirkus zaradi enega primerka..."

gori sem dal uradne stevilke o povecanju smrti v 2020...

Objavljeno
pred 30 minutami, BIF pravi:
Citiraj

- Zabilježeno je 9 slučaja poremećaja, na milijun doza - u žena od 20 do 50 godina. Smrtnost je jako rijetka, mislim da je svega par žena umrlo na 15 do 20 milijuna isporučenih doza. Radi se o vrlo rijetkoj komplikaciji. Još uvijek imate 50 tisuća puta veću šansu da pokupite virus i umrete ako se ne cijepite Johnson&Johnson cjepivom, naglasio je Trobonjača.

https://www.24sata.hr/news/britanska-manekenka-bila-zagrizena-antivakserica-dobila-koronu-pa-se-predomislila-787038?fbclid=IwAR1F_NjQUtEtnSZY7iKgSdkdyvkI1gw7641ScPVg3ZAqHJ316AoUcaP_dJI

Citiraj

Manekenka je bila zagriženi antivakser i nije vjerovala u virus sve do trenutka dok nije završila na respiratoru i skoro umrla. Onda je promijenila mišljenje i svima poručila da se ipak cijepe

Objavljeno
20 hours ago, jvalant said:

Nekako ovako: ako padnes motorom  kaciga (cjepivo) svima nekako isto pomaze... Kad slupas glavu i mozak, onda treba lijeciti po simptomima i situaciji. Sa kacigom mnogi (posebice kod manjih brzina) ne bi ni imali brige o tome, kako lijeciti...

P.S: A ima odredeni broj ljudi, koji tvrdi da ih kaciga gusi, da ne vide dobro, i slicno...

Kada malo bolje razmislim samo si relativno u pravu. Da, kaciga pomaze u slucaju pada. 
Samo kada bismo svi mi morali imati istu kacigu: iste velicine, iste marke, iste boje..... ta ista bi u slucaju pada samo jednom vrlo malom broju bila stvarna zastita. Naime samo onima kojima ta kaciga stvarno 100% i odgovara. Svima ostalima bi ta kaciga (prevelika, premala, ne pade oblikom ) bila vrlo stetna. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 25 minutami, tomaz69 pravi:

Tvoje  je pa direktno norčevanje "....po drugi strani pa celi cirkus zaradi enega primerka..."

Potvarjaš in zavajaš. Pri mnooogih so ob okužbi in smrti za covidom povdarili, da so imeli pridružene bolezni...covid je bil samo triger za razvoj in dokončanje. Prav tako pa je ogromno (morebiti celo večina) tistih, ki so umrli neposredno zaradi Covida in dejansko brez pridruženih bolezni. In tudi umrli (minorno število glede na št.cepljenih) neposredno od cepljenja...jih je dejansko zelo malo....tudi cepivo je namreč lahko triger, ki "zbudi" "speče" probleme t.i. pridruženih bolezni.. Vse vidike je potrebno pogledat....ne samo črno in belo. Dejstvo pa je, da je smrti neposredno zaradi cepljenja resnično neprimerljivo malo v primerjavi smrti neposredno zaradi covida....tudi če odmislimo pridružene bolezni.

Objavljeno
36 minutes ago, kronik said:

Svima ostalima bi ta kaciga (prevelika, premala, ne pade oblikom ) bila vrlo stetna

Neustrezna čelada ni škodljiva, je pa njena zaščitna funkcija zmanjšana. Še vedno pa boljša kot brez čelade.

Objavljeno
12 minutes ago, ftp said:

Neustrezna čelada ni škodljiva, je pa njena zaščitna funkcija zmanjšana. Še vedno pa boljša kot brez čelade.

a sada zamisli da MORAS nositi dva broja manju kacigu

• Haha 3
Objavljeno
pred 2 minutami, kronik pravi:

..... samo, da te kondom ne ožuli.... ajd, glava ni tolk občutljiva, če imaš premajhno čelado.....

Objavljeno

Pri nas se sli vse ljudi nosit čelade če jih slučajno kdo zbije... seveda je varneje kot brez čelade kajne? S tem da se isto sili objestneže na projektilih (60+ letniki), kot tiste ki čilajo v Tivoliju na travniku (20letniki). Včasih pa komu dodelijo premajhno in mu stisne glavo ko si jo nadene. Ali pa preveliko in pretežko pa mu zlomi vrat ko skoči z busa...

Objavljeno
pred 34 minutami, Zivnorc pravi:

..... samo, da te kondom ne ožuli.... ajd, glava ni tolk občutljiva, če imaš premajhno čelado.....

lobanjo že zaščiti, kaj pa surlo :huh:

Big nose - 9GAG

Objavljeno
pred 2 urami, thumper pravi:

Katera? 

potrjena s strani EU, eme...putina ne boš dobil..je pa isto kurčevo vektorsko cepivo. A misliš, da je kdo izzumil karkoli fantastičnega? Ne čakat čudežnega praška. MRNA so kopiral eni od drugih, vektorka pa isto.

In ja med nama AZ, Đonson, ali Sputnik, več al manj ista pašta. Žal sta uradno / pogojno odobreni prvi dve.

Sem ti lepo zapisal, kdo je sral po AZ v začetku. Rusija..interes plasirat Sputnika...vse je biznis. Vse!

pred 2 urami, Snečer pravi:

gori sem dal uradne stevilke o povecanju smrti v 2020...

pa 2021?

Pa druge države?

Premali vzorec si zajel. Nekaj malega je res presežnih smerti zaradi kovida, ne trdim da ne, a koliko jih bo ker smo zanemarili druge bolezni? Počakaj rezultate. Podaljšanja vrst, zamude in podobno lahko prebereš kako se sedaj Anglija sooča s presežnimi smrtmi, pa niso od kovida, ampak posledice ukrepov in sranja okrog tega. Sem prilepil članek. Škoda, ker berete samo lastne objave.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, BIF pravi:

Potvarjaš in zavajaš. Pri mnooogih so ob okužbi in smrti za covidom povdarili, da so imeli pridružene bolezni...covid je bil samo triger za razvoj in dokončanje. Prav tako pa je ogromno (morebiti celo večina) tistih, ki so umrli neposredno zaradi Covida in dejansko brez pridruženih bolezni. In tudi umrli (minorno število glede na št.cepljenih) neposredno od cepljenja...jih je dejansko zelo malo....tudi cepivo je namreč lahko triger, ki "zbudi" "speče" probleme t.i. pridruženih bolezni.. Vse vidike je potrebno pogledat....ne samo črno in belo. Dejstvo pa je, da je smrti neposredno zaradi cepljenja resnično neprimerljivo malo v primerjavi smrti neposredno zaradi covida....tudi če odmislimo pridružene bolezni.

saj imaš prav. Napačen je način plasiranja informacij in izsiljevanje cepljenja. Marsikateri znanstvenik (sem objavil v tej temi) trdi da bi bilo prav, da se vsak sam zase odloči za cepljenje. Ne sme in ne more država nositi odgovornosti. 

Seveda velja tudi zrcalna slika, marsikdo se odloči tveganju okužbe s kovidom, tudi v tem primeru nosi posledice sam.

Če pa greva na samo cepljenje:

spet se strinjam, zapleti in smrti so minoren problem. Res minoren..cifre so objavljenje. Dokler se ne zgodi tebi ali bližnjim.

To je potrebno vedeti, preden se odločiš za cepljenje. Ampak potrebno je vedeti tudi (to mnogokrat zanemarimo) komu okužba s korono lahko povzroči posledice, nepopravljive posledice in smrt. Tudi tu so cifre znane. Starost nekje 50+ lahko dobi vse to. Kar pomeni nekih 93% vseh smrti. Mlajši od 50, majo nekje 7% smrtnost.

Nisem zajel zapletov, niti težkega poteka in podobno. Se pravi, starejši kot si, bolj je smisel se cepiti in tvegati.

Namreč cepljenje je svobodna odločitev, preživeti okužbo pa ne...vsak naj zase mal izračuna.

Objavljeno
57 minutes ago, kronik said:

Poanta je v zaščiti in ne udobnosti.

Objavljeno
pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

potrjena s strani EU, eme...putina ne boš dobil..je pa isto kurčevo vektorsko cepivo. A misliš, da je kdo izzumil karkoli fantastičnega? Ne čakat čudežnega praška. MRNA so kopiral eni od drugih, vektorka pa isto.

In ja med nama AZ, Đonson, ali Sputnik, več al manj ista pašta. Žal sta uradno / pogojno odobreni prvi dve.

Sem ti lepo zapisal, kdo je sral po AZ v začetku. Rusija..interes plasirat Sputnika...vse je biznis. Vse!

pa 2021?

Pa druge države?

Premali vzorec si zajel. Nekaj malega je res presežnih smerti zaradi kovida, ne trdim da ne, a koliko jih bo ker smo zanemarili druge bolezni? Počakaj rezultate. Podaljšanja vrst, zamude in podobno lahko prebereš kako se sedaj Anglija sooča s presežnimi smrtmi, pa niso od kovida, ampak posledice ukrepov in sranja okrog tega. Sem prilepil članek. Škoda, ker berete samo lastne objave.

2021 ne moreš dobiti podatkov za celo leto.... ker....

Pokazal sem "nanavaden" skok v 2020, ki je posledica nečesa neobičjanega

Ne pozabit, da število prebvivalcev je precej konstantno zadnja leta....

Objavljeno
pred 10 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Ne zagovarjam laži, ampak kaj je laž. kdo določi, kaj je laž. Tako mi vse diši na staro komunistično filtracijo informacij. 

Tuba je privatnik mar ne..laži se da širiti gladko naprej, je dovolj aplikacij, platform al pa blogov.

Veš da ne zaupam slepo cepivom, ampak nekdo bo napisal neko težko nebulozo (recimo 5g, čipi in podobno) ter to širil. Verjetno ali 100% sem da bo zmedel določen % ljudi, ki verjamejo da so vesoljci med nami. Karikiram..je nekaj folka zlo svobodnega duha, pa še slabo razgledani (beri večinoma šus v osnovni šoli) Njim lahko prodaš zdravilne kamne. Polaganje rok, izboljšanje aure z mislimi, obarvano slikanje, ki pokaže kje majo slabe točke v telesu itd...

Objavljeno
pred 11 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Ne zagovarjam laži, ampak kaj je laž. kdo določi, kaj je laž. Tako mi vse diši na staro komunistično filtracijo informacij. 

Vprašaj na youtube, kakšne kriterije so imeli za ugotavljanje spama in fake zadev.

Edino tam boš dobil povsem natančen odgovor.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!