Skoči na vsebino

Corona cepljenje

Bmflar

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

pred 6 minutami, thumper pravi:

Nikjer ni točno opredeljeno kaj je to "testirani"... hitri , pcr, koliko časa? Zaposlei na benciskih se ne rabijo testirat.. torej ne sme v gostilno.

Boloks.

sem kar s FB potegnil, ker je točno (na tak način bodo narod prisilili da se cep)i:

Še en diskriminatorni ukrep vlade......
Dopolnjeni vladni načrt sproščanja ukrepov za zajezitev epidemije ohranja pogoje PCT (preboleli, cepljeni, testirani) tudi v zeleni fazi eidemije, kar pomeni, da vlada zavedno diskriminira zdrave državljane, in jih s tem prisiljuje v cepljenje ali pa v pogosto plačevanje neprijetnih testiranj.
Obenem je potrebno poudariti da zelena faza nima spodnje meje števila povprečnih okužb - zelena faza prične ko je število 7-dnevnega povprečja okužb manjše od 300. Torej je zelena faza tudi ko je število okužb nič (0)?

edino v cerkvi pa PCT ne velja, tam ni nevarnosti več. :P

pa lej tole izmikanje odgovoru:
Mnogi, ki so se pazili, da se ne bi okužili, in se držali vseh ukrepov, se zdaj počutijo, kot da so na neki način kaznovani, ker so tisti, ki so preboleli ali se že cepili, vsepovsod v prednosti, imajo bonitete, da gredo lahko, kamor želijo. Množično cepljenje se pri nas šele dobro začenja. Številni Slovenci še čakajo na vrsto. Kako odgovarjate na občutke, da so v neenakovrednem položaju oz. diskriminirani?

Mislim, da so v pristojnosti seveda strokovne zdravstvene službe, da bodo lahko na to odgovorile. Vsekakor pa vemo, da se cepljenje množično zagotavlja v kratkem.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Citiraj

Pfizer in Biontech: 1,7 odstotka prijav resnih neželenih učinkov

Iz poročila o spremljanju neželenih učinkov po cepljenju je razvidno, da so prejeli skupaj 2585 prijav neželenih učinkov po cepljenju s cepivom Pfizerja in BioNTecha, medtem ko je bilo v tem obdobju v Sloveniji najmanj 520.000 cepljenj s tem cepivom. Od tega so prejeli 43 prijav, ki so vsebovale neželene dogodke, klasificirane kot resne. Tako je bilo prijav resnih neželenih učinkov 1,7 odstotka glede na vse posredovane prijave.

Od 520.000 pikecof je bilo le 43 resnih neželenih učinkov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 26 minutami, ftp pravi:

Bolj agresivni so (ste) antivse. Kar poglej koliko objav je od koga. So pa anti... kot vegani. Prijatelj, ki ima tipično istrsko konobo in seveda tipično istrsko hrano, je dobil slabo oceno, ker nima veganskega menuja :eek:, po drugi strani še nisem zasledil, da bi veganska restavracija dobila slabo oceno, ker nima čevapov.

pa to sem ti napisal. Ista sekta ko vegani se ustanavlja :) 

ne, jaz nisem anti... res ne... nihče me ne moti, geyi, lezbijke (te so mi celo simpatične :lol1:), vegani, herbalife, cepljeni, necepljeni.

Bodite to kar ste, samo daj ne mene dr*at :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Alla pravi:

Kolk procentov je pa resnih problemov pri tistih, ki so se okužili?

to so recimo hospitalizirani zaradi covida?

ja veliko jih je bilo do sedaj, ki so bili na intenzivni, nekateri celo umrli

pred 10 minutami, motozajebant pravi:

pa to sem ti napisal. Ista sekta ko vegani se ustanavlja :) 

ne, jaz nisem anti... res ne... nihče me ne moti, geyi, lezbijke (te so mi celo simpatične :lol1:), vegani, herbalife, cepljeni, necepljeni.

Bodite to kar ste, samo daj ne mene dr*at :)

enega iz Kočevja ti damo na čuvanje za kak teden :) vegan

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

23 minutes ago, motozajebant said:

jaz nisem anti... res ne...

se opravičujem

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Snečer pravi:

meni pa osebno ne visi dol, kdo se in kdo se ne

ker pri tistem ki se ne, je praviloma še kakšen drug problem, ki mi ni sprejemljiv

Ja nč, se bomo pa še naprej delili na "partizane in domobrance" Nekomu to pride prav. Nam ne.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 24 minutami, Snečer pravi:

Niti niso kaj precej drugačni...

Za Pfizer: 520.484 pikecof in 2585 prijav...

60x je pa res zanemarljiv količnik?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9 minutes ago, kaizer said:

Je pa razlika ali gre za bolečo ramo in podobno (2585 neželjenih starnskih učinkov) ali pa za 43 resnih stranskih učinkov.

Opažam da se zelo površno bere podatke. Se spregleda, kar ne paše.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, notranc pravi:

ni res, vse kar rabiš je, da se registriraš na WWW in potem podpišeš še izjavo na UE.

vse skupaj sem uredil v 30 min med malico - registracija na www  in podpis na UE in SMS PASS začne delati takoj, brez čakanja na priporočeno pošto. 

Pa še nekaj, za sprejemno pisarno na UE ni naročanja

Jaz sem že pozabil kako to dela...geslo in to, edino na Crome menda ne gre, imam že več časa eno in drugo samo zelo redko uporabljam.

pred 2 urami, KARMEN1 pravi:

Kdo pa trdi, da necepljeni ogrožajo koga?Oni ogrožajo le sami sebe in ostale necepljene osebe.

Menda cepljeni ogrožajo necepljene...

https://homunizam.wordpress.com/2021/05/10/cijepljeni-sire-otrov-koji-proizvode-3/?fbclid=IwAR2U_LVKvDRDTRFann5mghMBJlGef7LPwRiFCZcTLVq2g3DILQK2HdyW_yU

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, kaizer pravi:

ker nisi razumel. od 2585 prijav je bilo 43 takšnih primerov z bolj neugodno sliko...

bo šlo? :)

vidim pri nasprotnikih, da bi tudi številke radi drugače brali

pred 1 uro, skalar36 pravi:

Ja nč, se bomo pa še naprej delili na "partizane in domobrance" Nekomu to pride prav. Nam ne.

en pikec reši vse, včasih je bil pa to metek :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, ftp said:

Je pa razlika ali gre za bolečo ramo in podobno (2585 neželjenih starnskih učinkov) ali pa za 43 resnih stranskih učinkov.

Opažam da se zelo površno bere podatke. Se spregleda, kar ne paše.

Potem so pa zarote, itd. So pa tudi nesposobni ti zastrljupljevalci, od  par milijinov, jih je samo zelo zelo zelo malo z resnimi posledicami (pa se ti so imeli probleme najverjetneje zaradi njihovega prejsnjega stanja. In teoretiki zarot to "pozabijo" povedati, ne pozabijo pa vsako  covid smrt pripisati starosti in  stanju umrlih in s tem dokazovati da covid ni nic, da je plandemija alias izmisljen). Res zelo amaterski nacin zmanjsevanja populacije. Nekako z toliko ucinka, kot jih pade v smrt zaradi chemtrailsov. Zacuda se pa po svetu starost prebivalstva veca in to je dalec najvecji problem, nazalost. Nekaj tu ne stima.   :P

Popravljeno . Popravil jvalant
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4 hours ago, Alla said:

Kolk procentov je pa resnih problemov pri tistih, ki so se okužili?

Mislim da jih je v .si vec umrlo, ali bilo vsaj na intenzivni (da, tudi mladi) zaradi korone, kot pa zaradi cepiva, in cepljenih je vec... Zdaj pa malo racunaj.  Pa niti ni treba, je rec cisto logicna in enostavna. Pri okuzeni ih obolelih so resne komplikacije, ki se lahko (in so tudi se), pri relativno mladih in zdravih, koncajo z intenzivno, ali celo ventilatorji, ali celo smrtjo. Pri cepljenih je tega neprimerno manj, pa se to ne vse potrjeno, da je zaradi cepiva. Pa kaj hudica je tu zakompliciranega?

Popravljeno . Popravil jvalant
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Procent ????

Število umrlih za covid ki niso bili cepljeni 4617

število umrlih za covid ki so bili cepljeni 0

* cepljen pomeni 14 dni po drugi dozi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

te kalkulacije so trenutno v prid cepivu. Pa čeprav ni 100%. To gladko priznam.

Je pa skoraj nesmisel jih delat, ker ne vemo, kaj bo na dolgi rok ali čez par let. Lahko tudi nič, lahko pa sranje..

O smiselnosti cepljenja ogroženih populacij, neglede na stranske učinke sem se pa žr zdavnaj izrekel, da je smiselno.

Mi je pa hudo nesmiselno, jebanje zdravih, ki niso cepljeni, pa niti preboleli, mlajših itd..

Veliko več folka bi se cepilo, če bi bila sama kampanja manj fašistična in bolj na logični osnovi, ki obrazloži zadeve. Ne pa da ima vsak cepec na NIJZ in v vladi, ter vsi pri koritu svojo verzijo, svoje mnenje, svoje biznise in na koncu celo svoje cifre (beovička vs minister za zdravje, sta popolnoma drugače interpretirala zaščito po prvem odmerku)

pred 1 minuto, ftp pravi:

Procent ????

Število umrlih za covid ki niso bili cepljeni 4617

število umrlih za covid ki so bili cepljeni 0

* cepljen pomeni 14 dni po drugi dozi.

število zdravih, ki se niso okužili in so umrli zarad korone= 0

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 minutes ago, DAMI34 said:

število zdravih, ki se niso okužili in so umrli zarad korone= 0

ni dokazov :naughty:

ta je itak na tvojem nivoju

Popravljeno . Popravil ftp
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, ftp pravi:

ni dokazov :naughty:

ta je itak na tvojem nivoju

mal višje pa na tvojem..točno in zgolj samo 10cm pred nosom :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, vandrovec pravi:

Jaz sem že pozabil kako to dela...geslo in to, edino na Crome menda ne gre, imam že več časa eno in drugo samo zelo redko uporabljam.

digitalno potrdilo in SI PASS dela tudi na Crome in Firefox ;) ... preverjeno...edin Edge ga mal serje .. vsaj za službena potrdila .. sem vsem na Crome inštaliru ko sem jim pomagal ..

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!