Skoči na vsebino

BMW R1200 GS a do 2013

Priporočene objave

Objavljeno
pred 19 minutami, HyperJack pravi:

Ker dami dela takšno reklamo za shapeways, sem malo prečekiral, kaj nudijo za GS.a. Zanimiva zadeva se mi zdi senčnik za navigacijo če bi slučajno kdo iskal kaj podobnega.

625x46514282572871719214.png

BMW Navigator 5 Sunshade (Clip-On)

625x46514162218801482114.png

BMW Navigator 5 Sunshade II (Clip-On)

no, reklame ravno ne delam, mi je pa zanimivo, kaj vse se lahko naredi s 3D tiskalom. Za moj kos lahko rečem, da je kvalitetno narejen, pa plastika dovolj trdo elastična, da ni še razpadel :D

Objavljeno

GS ima navigacijo v takem položaju, da senčnika ne potrebuješ. Če pa imaš sonce v hrbet, ti tudi pomagal ne bo.

Objavljeno
pred 35 minutami, motolover pravi:

GS ima navigacijo v takem položaju, da senčnika ne potrebuješ. Če pa imaš sonce v hrbet, ti tudi pomagal ne bo.

Ma sej vem, dost stvari človek ne rabi...tist, ki pa izdeluje te senčnike se pa pomojem vn iz dela ne vidi...sploh po tujem forumu vidim, da kupujejo na veliko...zakaj? zato ker pač lahko..in baje tudi pomaga... ne bom pameten, še navigacije nimam sploh :(

Objavljeno

Nekaj podobnega sem čaral sam iz pvc. Motilo mi je pri močni svetlobi, ko je bil sonce ne za hrbtom ampak nad glavo. V navigacijo gledal naravnost podobno kot ima BMW  pa se veliko boljše vidi.Tako se pri veliki dnevni svetlobi slabše vidi.

Ni slabo imeti kakšno senčenje.

Objavljeno
1 hour ago, HyperJack said:

Ma sej vem, dost stvari človek ne rabi...tist, ki pa izdeluje te senčnike se pa pomojem vn iz dela ne vidi...sploh po tujem forumu vidim, da kupujejo na veliko...zakaj? zato ker pač lahko..in baje tudi pomaga... ne bom pameten, še navigacije nimam sploh :(

Me prav zanima kako so rešili z gumboma in ključavnico, ki jo ima BMW inštalacija.

Objavljeno
pred 52 minutami, motolover pravi:

Me prav zanima kako so rešili z gumboma in ključavnico, ki jo ima BMW inštalacija.

Gumbi so dosegljivi, prav tako ključavnica tu ne igra vloge, in s strani ima še odprtino za senzor osvetljenosti. Tele izdelki iz linka so še dodatno dodelani, da jih ni potrebno fiksirati z gumico kot je bilo to narejeno pri prvi seriji =).

Objavljeno

Nabavljal bom nekaj karbonskih kosov za GS.a LC, je še kdo za group buy? Kateri koli kos na motorju. za cene mi piši za ZS. Na voljo tudi za ostale modele motociklov.

Lep dan še naprej.

Objavljeno
pred 41 minutami, HyperJack pravi:

Nabavljal bom nekaj karbonskih kosov za GS.a LC, je še kdo za group buy? Kateri koli kos na motorju. za cene mi piši za ZS. Na voljo tudi za ostale modele motociklov.

Lep dan še naprej.

Možnost tudi za mojega?

Objavljeno

js sm tudi interesiran če je kej za mojega, čene bom pa u foljo obleku :whistle:

Objavljeno
pred 4 urami, Kmet2 pravi:

Možnost tudi za mojega?

Za 1290 Super Duka imam spisek, za tvojega bom povprašal

Objavljeno
pred 1 minuto, HyperJack pravi:

Za 1290 Super Duka imam spisek, za tvojega bom povprašal

Hvala.

Objavljeno

Za mopedke si naročam olje in čez teden, dva ga pripeljem iz Nemčije. Če se želi kdo pridružiti, naj si pogleda tu: https://www.autoteile-meile.de/Oele/c-Oils

Za GS pride v poštev ta (za celoletno rabo): https://www.autoteile-meile.de/Oele/Castrol/POWER-1-Racing-4T-5W-40/p-OIL-303?

in https://www.autoteile-meile.de/Oele/Castrol/POWER-1-Racing-4T-10W-40/p-OIL-319? če bo v rabi samo poleti.

Eventuelno tudi ta : https://www.autoteile-meile.de/Oele/Castrol/POWER-1-4T-SAE-10W-40/p-OIL-44? , če delate veliko km in menjate pogosto. 

Vsi trije so po BMW standardih in veljajo za garancijo.

Naročilo bo oddal najkasneje v ponedeljek. Več na PM.

Objavljeno

Katero olje pa drugače točite v vaše LC-je? Na servis vozite svoje olje? Je problem z garancijo če se pripelje svoje olje?

Objavljeno
pred 2 minutami, alfa155 pravi:

Katero olje pa drugače točite v vaše LC-je? Na servis vozite svoje olje? Je problem z garancijo če se pripelje svoje olje?

Meni so razložili, ker sem prinesel svoje in tudi kvalitetnejše olje, da ga pod tovarniško garancijo ne smejo uliti itd   pač bučke! Kasneje 6 mesecev pa je bilo to isto olje , ki takrat ni smelo v motor , priporočeno in edino pravilno!

Tako da po mojih izkušnjah z A-Cosmosom , bi imel probleme če bi ulil takšno olje ob morebitni napaki agragata, pa čeprav ne bi bilo olje nič krivo ! 

Mogoče bi se celo spomnili , da je olje krivo če ti gre ležaj v kolesu......se mi je marsikaj zamerilo , zato sem tudi menjal znamko, pa nisem nič na boljšem, Tomos je bil še najboljši!

Objavljeno
pred 4 minutami, Snecer pravi:

na take fore šopaje bmw fahrerje

Ah dej dej , sej šopajo tud Kawasakijevce ....

• Všeč mi je 2
Objavljeno

tvoj račun pri E. je šolski primer :)

možno pa, da samo filmske zvezde fopajo, da bi oplenili

Objavljeno
pred 11 minutami, Snecer pravi:

tvoj račun pri E. je šolski primer :)

možno pa, da samo filmske zvezde fopajo, da bi oplenili

Ne to je šolski primer če se ti ne da nič sam naredit :P

P.S. pejd greva v uno temo smetit naprej , da se ne spravijo nad naju :D

Objavljeno
pred 9 minutami, Kmet2 pravi:

Ne to je šolski primer če se ti ne da nič sam naredit :P

Zato sem pa jaz filter za bencin sam menjal in prišparal ene 600€. Bo ostal več € za :bike:.

Objavljeno

Kaksna jajca od motorjev pa imate to, da jih skoz po servisih vlacte.:kva2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 17 minutami, kasti pravi:

Tudi jaz v mojega točim že kar en lep čas Motorex Boxer.

Ko sem to leta 2012 sam želel imeti to olje so zagnali vik in krik, ker takrat je bil po defoltu samo mineralc , kakšno leto kasneje pa je bilo to edino pravo, kot sem že v prejšnjem postu omenil .

In Bladzo če gledamo specifikacijo takrat Motorex polsintetik ni ustrezal mineralcu! Nisem imel kaj, če sem želel imeti veljavno garancijo sem se moral sprijazniti.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!