HyperJack Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 50 minutami, Kmet2 pravi: Me je isto hecalo ,rešili na A-Cosmos z priporočilom naj bom nežnejši pri povečevanju kapacitete kovčka ... Skoraj bolj nežno kot to jaz delam, že težko naredim..bo žena provala..:D
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 4 urami, HyperJack pravi: WTF... zadnji kufer sem mel spuščen na manjšo velikost, sem ga lahko normalno zaprl. Čez vikend je bil dvignjen in tako dva dni uporabljen, pridem domov da ga bom pospravil, ga spustim na manjšo velikost, ga ne morem več zaprt...ga dvignem se zapre normalno...je tle kakšna višja tehnika, da jaz ne zakapiram kaj delam narobe...? bod srečn, da nimaš KTMjevih kufrov, zgoraj in spodaj se zapre, spredaj zija skoraj cm luknja...najbrž je to povečana varianta Slow, Bmflar, KyoKon in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: bod srečn, da nimaš KTMjevih kufrov, zgoraj in spodaj se zapre, spredaj zija skoraj cm luknja...najbrž je to povečana varianta Lufta se, da ni kondenzacije Bmflar in DAMI34 2
vandrovec Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 7 urami, MrakA pravi: No, nekaj ste povedali. Hvala vsem! Si mislim, da se moram vsega malo privaditi in kot je povedal Kmet, poslušati, če bodo kakšne spremembe, katere ne kažejo na kej dobrega Uživajte in pazite na kardane Spremembe bodo vedno, moj se po vremenu ravna. Določena temperatura in vlažnost mu pašeta (dela lepo), drugače daje pa več vrst štimung od sebe
luxsa Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 On 11. julij 2016 at 4:21 PM, Kmet2 said: Se pa izogibaj tistih majstrov , ki so mnenja čim manj poslušaj in samo vozi ,ker ti mojstri so že davno nazaj pokazali ,da se jim ravno ne sanja kaj dosti o agregatu in komponentah ........ Se rece da se spozna ko marica u krivi kurac. builder in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 (popravljeno) BMW - pri USAtih vpoklic, dvomim da bi za EU naredili kaj bolje.... Mogoče vam kaj pomaga, da lahko težite svojemu dealerju ;-) VPOKLIC VPOKLIC 2 Popravljeno Julij 14, 2016. Popravil HD-Dyna
tonystx Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 pred 45 minutami, HD-Dyna pravi: BMW - pri USAtih vpoklic, dvomim da bi za EU naredili kaj bolje.... Mogoče vam kaj pomaga, da lahko težite svojemu dealerju ;-) VPOKLIC VPOKLIC 2 Ni potrebe težit, ker sami rešujejo probleme tudi evropski serviserji. Bmflar 1
MrakA Objavljeno Julij 28, 2016 Opozori Objavljeno Julij 28, 2016 Evo, sem kupil motor o katerem bom imel kaj pisati na forumu Ne, ni mi še odpadel kardan, zgleda, da se moj do bro drži Smo šli ta teden en turo po bivši Jugi, naredili 2000 in še par kilometrov. In ja, prvi dan me je izdal zaganjač. K sreči je v Sarajevu dovolj prijaznih taxistov, da so mi zrihtali mojstre, ki so mi ga spravili nazaj v funkcijo. Diagnoza: ppkvarjen avtomat, magnet ali kakor koli že kdo reče. K sreči Valeo ni dosti kompliciral in je med tipi zaganjačev spremenil zgolj malenkosti. Tako so mi magnet namontiral od Golfa 6. Dela. Potem pa dva dni se ni pokvarilo nič. Dolgčas Danes nas je pa na poti domov pošteno močilo. In med vožnjo opazim, da mi gori rdeči trikotnik in utripa lučka ABS. To se pa še ni popravlo in bi rabil nasvet, če ima že kdo izkušnje s tem. Je morda škodovalo deževje? Verjetno nebi smelo. Prosim, če kdo deli znanje z mano in pove možno napako na katero opozarja lučka. Hvala v naprej in srečno vožnjo vsem. Bostjan L 1
Sorty Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 Koliko mi je znano motor skoz čekira delovanje ABS-a in mogoče imaš kje poškodovano izolacijo pa ti prebija.. MrakA 1
HiM Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 (popravljeno) sicer z motorji nimam izkušenj, se mi je pa na štirikolesnem pripadniku iste znamke na snegu parkrat naredil podoben problem. Razlog je bil zapacan senzor, sicer se je rešilo samo od sebe ko se je sneg stopil. Ker ko enkrat zabeleži napako potem ostane v računalniku do ponovnega zagona. Nevem če je na motorju možno da se kaj zapaca ampak pogledaš lahko.. Popravljeno Julij 29, 2016. Popravil HiM MrakA 1
Kmet2 Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 Lahko vi razglabljate še 3 dni ,dokler ga ne bo priklopil na tester ne bo poštimal nič in če zagori rdeč trikotnik ni nič dobrega ,oz. upaj na kakšen kratek stik. In tudi napaka ostane zabeležena in se pri ponovnem vklopu ne izbriše dokler jo ne resetirajo . Nearrain in Bmflar 2
HiM Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Lahko vi razglabljate še 3 dni ,dokler ga ne bo priklopil na tester ne bo poštimal nič in če zagori rdeč trikotnik ni nič dobrega ,oz. upaj na kakšen kratek stik. In tudi napaka ostane zabeležena in se pri ponovnem vklopu ne izbriše dokler jo ne resetirajo . Narobe sem se izrazil. Seveda ostane v spominu napaka ampak kot shranjena in ne aktualna. Aktualna napaka bi pomenila prižgano lučko..
Wakasaki Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 Prenjuškal vse avtonete, pa nič pametnega. Kdo ve, da se prodaja Gs cca do 2009. Hvala
kasti Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 GS WC: opazil sem, da pri segretih zavorah, prednje ploščice ob zaviranju nekoliko "cvilijo". Enako se dogaja tudi prijatelju. Še komu? Rešitev?
tonystx Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 6 minutami, kasti pravi: GS WC: opazil sem, da pri segretih zavorah, prednje ploščice ob zaviranju nekoliko "cvilijo". Enako se dogaja tudi prijatelju. Še komu? Rešitev? Enkrat cvilijo, drugič spet ne. Pojma nimam zakaj, vendar se tud men to dogaja sedaj z novimi ploščicami kot prej s prvo vgradnjo. Zgleda da ni zdravila.
vandrovec Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Meni se zdi normalno, dokler le včasih cvili, sicer pa to ni japonc...
kasti Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Pravkar, vandrovec pravi: Meni se zdi normalno, dokler le včasih cvili, sicer pa to ni japonc... Na letniku 2008 ni nikoli cvililo. Imam celo občutek, da so zavore na zračno hlajenemu bolje delovale kot na vodno hlajenemu.
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Ob 30. 7. 2016 at 11:14, Wakasaki pravi: Prenjuškal vse avtonete, pa nič pametnega. Kdo ve, da se prodaja Gs cca do 2009. Hvala http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10947529&display=BMW R 1200GS ADVENTUR FULL OPTIONAL Wakasaki 1
Bmflar Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10947529&display=BMW R 1200GS ADVENTUR FULL OPTIONAL Za ta dnar lohka že motor kupim Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Za ta dnar lohka že motor kupim Pa to jim govorim pa se užigajo .....pridi ,te čaka v garaži Bmflar in DAMI34 2
Bmflar Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Pa to jim govorim pa se užigajo .....pridi ,te čaka v garaži Kokr vem, bi me tvoja z valarjem po glau, če bi ga sam pogledu Kmet2 in DAMI34 2
solorider Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10947529&display=BMW R 1200GS ADVENTUR FULL OPTIONAL jaz prodam za 7 DAMI34, Wakasaki, Kmet2 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Pravkar, solorider pravi: jaz prodam za 7 A istga tega Kmet2 1
solorider Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: A istga tega 2007 Bmflar 1
Snečer Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Ob 28.7.2016 at 21:28, MrakA pravi: Evo, sem kupil motor o katerem bom imel kaj pisati na forumu Ne, ni mi še odpadel kardan, zgleda, da se moj do bro drži Smo šli ta teden en turo po bivši Jugi, naredili 2000 in še par kilometrov. In ja, prvi dan me je izdal zaganjač. K sreči je v Sarajevu dovolj prijaznih taxistov, da so mi zrihtali mojstre, ki so mi ga spravili nazaj v funkcijo. Diagnoza: ppkvarjen avtomat, magnet ali kakor koli že kdo reče. K sreči Valeo ni dosti kompliciral in je med tipi zaganjačev spremenil zgolj malenkosti. Tako so mi magnet namontiral od Golfa 6. Dela. Potem pa dva dni se ni pokvarilo nič. Dolgčas Danes nas je pa na poti domov pošteno močilo. In med vožnjo opazim, da mi gori rdeči trikotnik in utripa lučka ABS. To se pa še ni popravlo in bi rabil nasvet, če ima že kdo izkušnje s tem. Je morda škodovalo deževje? Verjetno nebi smelo. Prosim, če kdo deli znanje z mano in pove možno napako na katero opozarja lučka. Hvala v naprej in srečno vožnjo vsem. reši se stare gare čimprej, bo ceneje Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se