Joker Objavljeno April 17, 2018 Opozori Objavljeno April 17, 2018 To pomeni, da tudi jaz menim da: Conti TA2 in bos imel samo cestno gumo in to super gumo za gs-a Wakasaki, solorider in vandrovec 3
vandrovec Objavljeno April 17, 2018 Opozori Objavljeno April 17, 2018 Zame tudi Michelin Anakee 2 ni slaba guma, če so jo še dobi zna bit ugodna cena. Lani sem jo dal na motor, do sedaj brez pripomb
HyperJack Objavljeno April 17, 2018 Opozori Objavljeno April 17, 2018 pred 8 urami, Joker pravi: +1 +1
solorider Objavljeno April 17, 2018 Opozori Objavljeno April 17, 2018 pred eno uro, HyperJack pravi: +1 To pomeni, da je guma 1A
moravčan Objavljeno April 17, 2018 Opozori Objavljeno April 17, 2018 (popravljeno) do sedaj z mitas tera force prepeljal 6000 km brez problemov Popravljeno April 17, 2018. Popravil moravčan Wakasaki 1
solorider Objavljeno April 18, 2018 Opozori Objavljeno April 18, 2018 Mislim, da je bil en primorc, ko je rekel, da oblada te kitajske led luci, ki utripajo, da jih spravi v normalo. Teme so razmetane, da ne najdem prave. Help me!
krisko Objavljeno April 19, 2018 Opozori Objavljeno April 19, 2018 Evo, če ti kaj pomaga, sam sicer nisem tega naredil ker sem prej motor prodal.. solorider in Wakasaki 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 19, 2018 Opozori Objavljeno April 19, 2018 Ob 18. 4. 2018 ob 21:04, solorider pravi: Mislim, da je bil en primorc, ko je rekel, da oblada te kitajske led luci, ki utripajo, da jih spravi v normalo. Teme so razmetane, da ne najdem prave. Help me! Imam dve v rezervi, če boš kaj zaj...l Wakasaki in solorider 2
MiNa Objavljeno April 19, 2018 Opozori Objavljeno April 19, 2018 (popravljeno) Že deluje ... Je kar nekaj navodil in tale iz bljižnice, ki jo je dal @krisko je za U5 prava. Popravljeno April 19, 2018. Popravil MiNa Wakasaki, krisko in Quest 3
solorider Objavljeno April 20, 2018 Opozori Objavljeno April 20, 2018 Ze zmontirano Mina zrihtal...zdaj jih moram nastelati, da jih ne bom slepil. Wakasaki in MiNa 2
Wakasaki Objavljeno April 21, 2018 Opozori Objavljeno April 21, 2018 pred 11 urami, solorider pravi: Ze zmontirano Mina zrihtal...zdaj jih moram nastelati, da jih ne bom slepil. super so jaz sem nataknil U7 ....pomoje vse isto sam, da je tu še svetleči krogec, ki mi ves čas vožnje gori Quest, solorider, krisko in 3 others 6
solorider Objavljeno April 21, 2018 Opozori Objavljeno April 21, 2018 pred 27 minutami, Wakasaki pravi: super so jaz sem nataknil U7 ....pomoje vse isto sam, da je tu še svetleči krogec, ki mi ves čas vožnje gori lepe so! Wakasaki 1
RobiRoberto Objavljeno April 21, 2018 Opozori Objavljeno April 21, 2018 pred 58 minutami, Wakasaki pravi: super so jaz sem nataknil U7 ....pomoje vse isto sam, da je tu še svetleči krogec, ki mi ves čas vožnje gori Idrija --> Godovič, približno 1 km pred Godovičem? Wakasaki 1
simerla Objavljeno April 21, 2018 Opozori Objavljeno April 21, 2018 Pa si isto umikal čip, kot pri verziji 5? Imam tudi narocene, pa me zanima... hvala in lp ales
Wakasaki Objavljeno April 22, 2018 Opozori Objavljeno April 22, 2018 pred 22 urami, RobiRoberto pravi: Idrija --> Godovič, približno 1 km pred Godovičem? zelo zelo blizu si bil RobiRoberto 1
Wakasaki Objavljeno April 22, 2018 Opozori Objavljeno April 22, 2018 (popravljeno) pred 12 urami, simerla pravi: Pa si isto umikal čip, kot pri verziji 5? Imam tudi narocene, pa me zanima... hvala in lp ales nisem in do sedaj me ta strobe efekt še ni motil. namreč prižgeš "dolge" in tudi če jih ugasneš in čez 10 sek nazaj prižgeš so še vedno dolge. če pa na hitro prižigaš se pa spreminja svetloba drgač pa ni panike je mal drgač postopek cancel-anja Popravljeno April 22, 2018. Popravil Wakasaki
MiNa Objavljeno April 22, 2018 Opozori Objavljeno April 22, 2018 pred 11 urami, Wakasaki pravi: me ta strobe efekt še ni motil. Tebe sigurno ne, bo pa kakšen "organ" zakompliciral, če nu "priletiš" v naročje. Sem ravno včeraj na Jadranki videl veseljaka, ena lučka gori, druga pa utripa. Sicer je pa pri vseh izvedbah kot si napisal, če je med izklopom in ponovnim vklopom dovolj pauze vedno gori "MAX". Wakasaki 1
ufo plast Objavljeno April 23, 2018 Opozori Objavljeno April 23, 2018 Koliko km zdržijo zadnje zavorne ploščice? Ali se obe obrabljata enakomerno?
solorider Objavljeno April 23, 2018 Opozori Objavljeno April 23, 2018 pred 7 minutami, ufo plast pravi: Koliko km zdržijo zadnje zavorne ploščice? Ali se obe obrabljata enakomerno? Odvisno koliko prtiskas na zavoro! Drugo Ne MiNa 1
mtko Objavljeno April 23, 2018 Opozori Objavljeno April 23, 2018 2 hours ago, ufo plast said: Koliko km zdržijo zadnje zavorne ploščice? Ali se obe obrabljata enakomerno? Odvisno kolk zaviraš z zadnjo zavoro, so modeli, k so res več na zadnji kot na sprednji. Normalna uporaba bi morale zdržat vsaj med 30 in 40 kkm, maš pa modele k jih je treba pr 10 kkm menjat. Pri zadnji čeljusti maš samo na eni strani zavorna cilindra (batka), zato so že nove ploščice narejene tako da je zunanja debelejša kot notranja. Se pa hitr vid na disku kje si bl močan a na nogi a na rokah pr ta zlo "močnih" je pa tud čeljust že pregreta.
ufo plast Objavljeno April 23, 2018 Opozori Objavljeno April 23, 2018 Ploščice: https://www.nippynormans.com/k1200s/ebc-disc-pads-for-bmw-pair-rear zgleda da bodo zdržale cca 15.000 km kar se mi zdi zelo malo. Ob montaži sta bile obe ploščici enake debeline. Kot kaže se zaradi centralnega zavornega sistema sploh ne sme dodatno zavirat z zadnjo zavoro? Ali pa so ploščice neprimerne? bosa 1
mtko Objavljeno April 23, 2018 Opozori Objavljeno April 23, 2018 Jaz uporabljam Brembo rdeče, zdržijo dost, pa sigurn je zunanja debelejša od notranje. Za une tvoje pa sploh ne piše katera zmes so. Za zadaj vsi priporočajo sinter in to je to.
MiNa Objavljeno April 23, 2018 Opozori Objavljeno April 23, 2018 pred 5 urami, ufo plast pravi: ne sme dodatno zavirat z zadnjo zavoro? Le zakaj jo potem ima? Da zapišem še enkrat (sem že večkrat) tule poišči svoj model motorja in poglej kaj je ORIGINAL (Siner ali ne) je odvisno od letnikov. Ploščice so potrošni material in obraba je odvisna od uporabe. Večkrat se peljem za kom, pa vidim, pred vsakim ovinkom zavorno luč, včasih tudi, ko pripelje nasproti večji kamion... Svetujejo pa vsi radi... Joker in Tex 2
Wakasaki Objavljeno April 23, 2018 Opozori Objavljeno April 23, 2018 Ob 22. 4. 2018 ob 20:26, MiNa pravi: Tebe sigurno ne, bo pa kakšen "organ" zakompliciral, če nu "priletiš" v naročje. Sem ravno včeraj na Jadranki videl veseljaka, ena lučka gori, druga pa utripa. Sicer je pa pri vseh izvedbah kot si napisal, če je med izklopom in ponovnim vklopom dovolj pauze vedno gori "MAX". Vrjamem da si ga videl ker sem ga jaz tudi kašen teden prej pri Cerknici..... Sam ni mi jasno kako jim to rata, da ena je na low al pa high beam druga pa na strobi. Mrbit če ma direkt na luč vezan in se mu ob zagonu k vse mal počepne stvar zmeša. Jst man na svojem napajanju ,stikalo rele......še nikoli se ni zgodilo da bi svetili različno..... MiNa 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se