gasperX Objavljeno April 22, 2014 Opozori Objavljeno April 22, 2014 ja pr teh rabš še balaste in ornk nanese. Sicer lahko da sm ti vse narobe govoru ampak dej dob nek eno H4 žarnco pa probi če bo delal normalno. Al pa tisto žarnco k ti na eni strani dela dolga in kratka dej na to stran kjer ti ne dela pa boš sprec vidu če je problem v žarnici Ej desc nemorm vrjet zamenu žarnico in lej ga zlomka vse dela normalno.. nebi si mislu da lohka na eni žarnici crkne kratka dolga pa dela...
Ervin93 Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 (popravljeno) Ej desc nemorm vrjet zamenu žarnico in lej ga zlomka vse dela normalno.. nebi si mislu da lohka na eni žarnici crkne kratka dolga pa dela... no me veseli da sm meu prou drgač ma pa H4 posebej dolgo in kratko. Če pogledaš ko gori kratka nad tistmu plehcom not in ko boš prižgal dolgo se bo prižgala malo nazaj kjer tega plehca ni Popravljeno April 23, 2014. Popravil Ervin93
hihihi Objavljeno Maj 7, 2014 Opozori Objavljeno Maj 7, 2014 Živjo. Tukaj ima dobro ponudbo dnevnih LED luči sem videl http://www.hifi-kogovsek.com/prodajni-program/dnevne-led-luci
zans Objavljeno Maj 7, 2014 Opozori Objavljeno Maj 7, 2014 Malo offtopic pa vse eno...vem da so modre lučke prepovedane ampak vse eno jih kdo uporablja?
hihihi Objavljeno Maj 7, 2014 Opozori Objavljeno Maj 7, 2014 Ta link ki sem ga dal imajo zelo dobre LED luči!!!
Kiri Objavljeno Avgust 1, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2014 Ne vem, če so to ravno dnevne luči, pa vendar je najustreznejša tema, se mi zdi... Torej, naročil sem te LED lampe: http://www.amazon.co.uk/CREE-Light-Motorcycle-Truck-Waterproof/dp/B00K5NI0X6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1406872781&sr=8-1&keywords=cree+motorcycle+lights Vem, da nimajo stikala, pa me zanima ali jih morda kdo že ima in kakšno stikalo točno potrebujem? Luči imajo namreč tri stopnje. Ful svetilnost, "zasenčene" in flashing. Te tretje opcije sicer ne rabim, ampak vseeno ne vem, kakšno stikalo potrebujem za te luči,.
Zivnorc Objavljeno Avgust 1, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2014 malo čudno je tole. Luč ima samo dve žici, kar pomeni, da lahko na njo priklopiš samo napajanje (s stikalom seveda). Če ima luč resnično tiste tri funkcije, ima verjetno luč vgrajen čip, ki krmili to LED. Verjetno potem vklopiš z zaporedjem vklop - izklop luči, da dobiš želeno funkcijo.... motofrik in Knavs84 2
Kiri Objavljeno Avgust 1, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2014 Na enem linku sem zasledil nekaj v tem smislu. Je pa bilo prevedeno z google translate in je bilo polovično razumljivo. No, naročil sem na koncu z ebaya iz Kitajske. Cena je malenkost ugodnejša in za razliko od tega prodajalca na Amazonu, pošiljajo tudi v Slovenijo. Bom potem sprobal, pa javil.
dlicen Objavljeno Oktober 30, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2014 (popravljeno) Razmišljam, da bi pozimi, ko ni pametnejšega dela, upgradal žaromet (kratko luč). Varianti sta dve. Prva je izboljšana H7 žarnica, baje so GE Megalight že zelo dobre, link: http://catalog.gelighting.com/lamp/automotive/front-lighting-halogen-automotive-headlight-lamp/h7-lamps/f=h7-megalight-ultra-120?r=emea Ali je kdo to sprobal, koliko bolje to dejansko sveti? Ali je vsaj približno primerljivo s xenonom? Cena je cca 13 eur, zadeva je tudi homologirana. Druga varianta je vgradnja solidnega xenon kita. Zadeva načeloma dosti bolje sveti, je nekoliko dražja (cca 50 €, pa ne mi dajat linkov na ebay za tiste 15 evrske... ), je pa žal tudi nelegalna, ker je ni mogoče homologirat. Kakšna je siceršnja praksa, kaj je bolj smiselno? // Še to: to počnem zaradi boljše vidljivosti. Za izgled mi dol visi, svetloba bo bela, ne modra. Popravljeno Oktober 30, 2014. Popravil dlicen
igor0203 Objavljeno Oktober 31, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2014 Kje si pa našel GE žarnice za 13€? Ali je to mišljena cena za eno? Jaz sem tudi že razmišljal o AC xenon kitu, vendar me bolj skrbi kako prideš čez tehničnega ter kake redne kontrole..
dlicen Objavljeno Oktober 31, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2014 Cena je za eno, ja Moj žaromet ima lečo, tako, da ne bi bilo čisto očitno, da imam xenon žarnico noter, sploh, če je svetloba bela. Vsaj tako pravijo tisti, ki jo imajo.
igor0203 Objavljeno Oktober 31, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2014 Moj ima tudi lečo, ampak vseeno se takoj opazi tiste priključke in policist bo hitro vedel koliko je ura...
Ervin93 Objavljeno November 5, 2014 Opozori Objavljeno November 5, 2014 Cena je za eno, ja Moj žaromet ima lečo, tako, da ne bi bilo čisto očitno, da imam xenon žarnico noter, sploh, če je svetloba bela. Vsaj tako pravijo tisti, ki jo imajo. Tako kot si reku. Ne navadne čungalunga balaste pa ksne žarnice 8000k. Sam imam boljši balast in 4300k (moram zdj čez zimo uštimat osram d2s 4150k ki sveti še bolje. No z to 4300 sveti zelo rumeno-belo in ni opazno da je notri xenon. Za to škatlo pa kable pa le poskrbi da ne bodo takoj vidni ob prvem pogledu. Lp
igor0203 Objavljeno November 6, 2014 Opozori Objavljeno November 6, 2014 Tale xenon kit naj bi bil kvaliteten http://www.ebay.de/itm/330789047472?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Zivnorc Objavljeno November 6, 2014 Opozori Objavljeno November 6, 2014 ... če imata lečo, nimata kej študirat. Xenon. 4300K. Policaj ti tega ne bo opazil niti preganjal. Celo na tehničnem ne verjamem, da bodo pogruntali. ....sicer imaš pa 5 minut dela, da pred tehničnim zamenjaš žarnici in pretakneš tiste dva dratka. Uporabljam na avtu Xenon kit 55W (brez leč). Res da so luči bolj svetleče (bleščeče) za nasprotivozeče, ni pa moteče. To so mi potrdili prijatelji/sodelavci...itd., ki so me srečali nasproti. ..je pa dan pred tabo proti navadnim H7 žarnicam. DXR16 in dlicen 2
Dr. jkuki Objavljeno November 6, 2014 Opozori Objavljeno November 6, 2014 Razmišljam, da bi pozimi, ko ni pametnejšega dela, upgradal žaromet (kratko luč). Varianti sta dve. Prva je izboljšana H7 žarnica, baje so GE Megalight že zelo dobre, link: http://catalog.gelighting.com/lamp/automotive/front-lighting-halogen-automotive-headlight-lamp/h7-lamps/f=h7-megalight-ultra-120?r=emea Ali je kdo to sprobal, koliko bolje to dejansko sveti? Ali je vsaj približno primerljivo s xenonom? Cena je cca 13 eur, zadeva je tudi homologirana. Druga varianta je vgradnja solidnega xenon kita. Zadeva načeloma dosti bolje sveti, je nekoliko dražja (cca 50 €, pa ne mi dajat linkov na ebay za tiste 15 evrske... ), je pa žal tudi nelegalna, ker je ni mogoče homologirat. Kakšna je siceršnja praksa, kaj je bolj smiselno? // Še to: to počnem zaradi boljše vidljivosti. Za izgled mi dol visi, svetloba bo bela, ne modra. Sam uporabljam GE Megalight +120 in sem zadovoljen s svetilnostjo ki je v primerjavi z običajnimi žarnicami res bistveno večja, prav tako tudi z zelo povečano opaznostjo na cesti. Koliko pa je to v lux žal ne vem. Enako pozitivno izkušnjo ima tudi prijatelj ki je menjal prvo vgradnjo na BMW-ju za GE +120. Priporočam . Za Xenon ne vem ker ga še nikoli nisem imel . dlicen 1
rosse20 Objavljeno November 6, 2014 Opozori Objavljeno November 6, 2014 Sam uporabljam GE Megalight +120 in sem zadovoljen s svetilnostjo ki je v primerjavi z običajnimi žarnicami res bistveno večja, prav tako tudi z zelo povečano opaznostjo na cesti. Koliko pa je to v lux žal ne vem. Enako pozitivno izkušnjo ima tudi prijatelj ki je menjal prvo vgradnjo na BMW-ju za GE +120. Priporočam . Za Xenon ne vem ker ga še nikoli nisem imel . kje pa kupite te žarnice?
igor0203 Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 http://www.ebay.de/itm/190839802619?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Spider™ Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 Sam uporabljam GE Megalight +120 in sem zadovoljen s svetilnostjo ki je v primerjavi z običajnimi žarnicami res bistveno večja, prav tako tudi z zelo povečano opaznostjo na cesti. Koliko pa je to v lux žal ne vem. Enako pozitivno izkušnjo ima tudi prijatelj ki je menjal prvo vgradnjo na BMW-ju za GE +120. Priporočam . Za Xenon ne vem ker ga še nikoli nisem imel . Sam bi tudi dal eno močnejšo žarnico na motor, ker ponoči je res kriza. Mislil sem vzet Osram night-breaker. Mogoče kdo ve če je tale še boljša od Osrama? Je kdo imel obe?
Dr. jkuki Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 kje pa kupite te žarnice? npr tu in pazi da vzameš MOTO izvedbo .
Spider™ Objavljeno November 13, 2014 Opozori Objavljeno November 13, 2014 Kaj pa xenon? Kaj se priporoča za na motor?
Ervin93 Objavljeno November 14, 2014 Opozori Objavljeno November 14, 2014 Se ne priporoča. Uporaba na lastno odgovornost Če nočš da se sprec opaz daš notri 4300k in to je to
Ervin93 Objavljeno November 14, 2014 Opozori Objavljeno November 14, 2014 Eto ugotov kje je tle xenon (glej dol v beton) motom 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se