Skoči na vsebino

Zavarovalnice (vse o zavarovanju, odškodninah, AO+, kasku, AXA asistenci),

Priporočene objave

Objavljeno

škoda ,da ne morem prilepit zav. police nimam skenerja kjer se lepo vidi na koncu 82€ :OK:

Slikaj s fotoaparatom... :topic:

Objavljeno

Na adriaticu dobiš 'samo' 50 % popusta, če je moč motorja nad 72 kW, tak da se selimo drugam :doze: to, da imaš pri njih zavarovano vse živo, jih sploh ne briga in bonusa iz avta nočejo prenest :angry:

Objavljeno (popravljeno)

Na adriaticu dobiš 'samo' 50 % popusta..

ne vem če bo držalo...iz Kopra so mi namreč odgovorili, da lahko pri zavarovanju motocikla uveljaviš:

- 50% popust na letno premijo (ni vračila premije ob odjavi)

- uporaba bonusa iz osebnega vozila (zavarovanega pri AS) tudi na motorju

- dodatna možnost sklenitve zavarovanaj asistence za motor s 50% popustom

- dodatna možnost 50% popusta pri nezgodnem zavarovanju

in nikjer ni omenjena omejitev pri moči motorja

...je pa res, da boš pri vsakem zastopniku lahko dobil drugačno informacijo - najbolj točne infomacije imajo na sedežih zavarovalnic in v poslovnih enotah

Popravljeno . Popravil MaraudeR
Objavljeno

glejte... zdej pa je že tolko brezveznega pisanja kaj kdo reče. :headbang: pojdite na zavarovalnico, naredite si ponudbo in potem zavarujte kjer vam je ceneje in potem povejte kaj ste dobili od popusta/bonusa.

Objavljeno

Bil na Adriaticu v Murski Soboti... so še enkrat preverjali v Koper, ča lahko naredijo izjemo...

Ni šanse.... nad 72kw se lahko samo :headbang:

Objavljeno

Agenti ZT palamudijo o nekih 30% pa ne vem ka in sploh palamudijo-zdaj je že vse zmešano-oni tak oni onak-jaz grem fiksno na ZM ker mislim da so še edini FER- ja pa zato ker sem štajerc-prosim vse štajerce da naj bodo solidarni in naj naredijo enako...

Objavljeno

ne vem če bo držalo...iz Kopra so mi namreč odgovorili, da lahko pri zavarovanju motocikla uveljaviš:

- 50% popust na letno premijo (ni vračila premije ob odjavi)

- uporaba bonusa iz osebnega vozila (zavarovanega pri AS) tudi na motorju

- dodatna možnost sklenitve zavarovanaj asistence za motor s 50% popustom

- dodatna možnost 50% popusta pri nezgodnem zavarovanju

in nikjer ni omenjena omejitev pri moči motorja

...je pa res, da boš pri vsakem zastopniku lahko dobil drugačno informacijo - najbolj točne infomacije imajo na sedežih zavarovalnic in v poslovnih enotah

Je omenjena v kopiji okrožnice par postov nazaj. Zavarovanje s popusti se lahko sklene za motorje od 8 do 72 KW . Jaz imam k sreči 70 KW :devil:

Objavljeno

Pojdite tja kjer so obveščeni kaj in kako. Sem precej preklicaril ta teden na ZT in ZM pa lahko samo rečem da sem na ZM poslovalnicah in pri agentih dobil enake podatke medtem ko so si na ZT različni od agenta do agenta in od poslovalnice do poslovalnice.

Kar nekaj mutijo in noben ne ve povsem točno zakaj se gre.

Ker se nimam časa ukvarjat z ljudmi ki ne vejo kaj prodajajo sem pač šel na ZM in posledično bodo šla tudi vsa ostala zavarovanja tja.

Objavljeno (popravljeno)

Je omenjena v kopiji okrožnice par postov nazaj. Zavarovanje s popusti se lahko sklene za motorje od 8 do 72 KW . Jaz imam k sreči 70 KW :devil:

nad 72 KW spadamo med pilote :hmm:

:evilgrin: :headbang:

:slap:

Popravljeno . Popravil eMBe
Objavljeno (popravljeno)

pa zato ker sem štajerc-prosim vse štajerce da naj bodo solidarni in naj naredijo enako...

:headbang: :headbang: :headbang:

hahahahahahaha, pa tudi če bi bilo drugod zastonj: Štajerci, prosim vas,hahahaha,bodite solidarni...... :slap:

Popravljeno . Popravil Bobbyx
Objavljeno

nad 72 KW spadamo med pilote :hmm:

:evilgrin: :headbang:

:slap:

a veš kje si ti pilot :kva2: pod prikolco takrat, ko rjo preč praskaš :OK:

Pa brez zamere, zdej grem pa na primskov kjer je žur. prit gor bomo kakšno rekli

lp guzzilemans

Objavljeno

Agenti ZT palamudijo o nekih 30% pa ne vem ka in sploh palamudijo-zdaj je že vse zmešano-oni tak oni onak-jaz grem fiksno na ZM ker mislim da so še edini FER- ja pa zato ker sem štajerc-prosim vse štajerce da naj bodo solidarni in naj naredijo enako...

Če ne bi dobil take ponudbe od ZT kot sem jo /50/50%, sem bil takoj pripravljen narediti to brez vsakršne dileme. :grim

Objavljeno

quote:

LP. Sem nov.

Zanima me, če res ko vrneš tablice za 6 mesecev izgubiš vso bonifikacijo (popust) na obveznem zavarovanju?

Mislim da jo ne zgubiš, samo se ti ne povečuje po 5% na leto tako da plačuješ vedno isto.Na kratko :ne moreš priti do bonusa

po novem zakonu 1 leto

Objavljeno

Meni pa se še vedno zdi zanimivo, da nobena zavarovalnica ne razmišlja v tej smeri, da če imaš naprimer dva motocikla, ali avtomobila lahko preneseš tablico iz enega vozila na drugega. Saj se ne moreš z dvema naenkrat voziti. Zavarovanje se plača pa tako ali tako za "težji" motor....

Objavljeno

Meni pa se še vedno zdi zanimivo, da nobena zavarovalnica ne razmišlja v tej smeri, da če imaš naprimer dva motocikla, ali avtomobila lahko preneseš tablico iz enega vozila na drugega. Saj se ne moreš z dvema naenkrat voziti. Zavarovanje se plača pa tako ali tako za "težji" motor....

Če mene vprašaš, tudi to se bo enkrat zgodilo. :OK:

P.S.,

BTW,Issi hvala za tako izčrpne odgovore! :worship:

Objavljeno

POČAKMO DO PONDELJKA DA VIDMO KAJ BO REKLA ZT-al bo bonus al ne -mislim pri vseh agentih enako-

Objavljeno

Zakva čakat do pondelka, itak ne bo ceneje. Danes sklenil za CBR 600RR - 150 EUR. Dobil PR4 in 50% popusta.

Objavljeno (popravljeno)

po novem zakonu 1 leto

Kje si pa to najdu v novem zakonu? :hmm:

Pravilen odgovor je 4 mesece. Če si zavarovan več kot 4 mesece ti pripada bonus za eno leto. .)

Mislm, da bi to temo mogl zapret, ker je na vsaki strani pou neuporabnih postov in napačnih informacij. :slap:

Ma jok - tam nekje 50% "human error" je statistično čisto normalen rezultat... :naughty:

Ja in en je po premiji ferrari drugi pa fičo... :lol1: in nato tablico hop iz fičota na ferrarija...

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno

V ponedeljek Zavarovalnica Triglav začne z enim drugim programom glede popustov in tega, ki pa bo SLABŠA od te sedaj. Čeprav se v LJ ne da več zavarovati po tej (toliko BONUSA, kot ga ima kateri od članov gospodinjstva, s tem da tistemu bonus OSTANE), se pa da mogoče še kje drugje. Pozanimejte se. :)

Objavljeno

Ja in en je po premiji ferrari drugi pa fičo... :lol1: in nato tablico hop iz fičota na ferrarija...

Vidim da nisi razumel. Lepo sem napisal, da se premija plača vedno glede na težji motor, ali če že hočeš na HP močnejšega vozila. Kakor se je že dalo brat na forumu to nekje poznajo. Ne vem mislim da v Nemčiji? Seveda pa nekdo ki ima Ferarrija tablic ne bo šel dol šravfat.. pomoje niti ne ve kaj je to šravfencigar. Nekateri pa imamo tudi po dva ali tri motorje, v mojem primeru je že tko. Včasih pa bi prestavil tablico na oldija in šel en krog. :)

Objavljeno

Kje si pa to najdu v novem zakonu? :hmm:

Pravilen odgovor je 4 mesece. Če si zavarovan več kot 4 mesece ti pripada bonus za eno leto. .)

Ma jok - tam nekje 50% "human error" je statistično čisto normalen rezultat... :naughty:

odgovor je bil za deponiranje ne za zavarovanje!

Objavljeno (popravljeno)

Vidim da nisi razumel. Lepo sem napisal, da se premija plača vedno glede na težji motor, ali če že hočeš na HP močnejšega vozila. Kakor se je že dalo brat na forumu to nekje poznajo. Ne vem mislim da v Nemčiji? Seveda pa nekdo ki ima Ferarrija tablic ne bo šel dol šravfat.. pomoje niti ne ve kaj je to šravfencigar. Nekateri pa imamo tudi po dva ali tri motorje, v mojem primeru je že tko. Včasih pa bi prestavil tablico na oldija in šel en krog. :)

Jest sem že razumel ampak ti mojega štosa nisi razumel... :naughty: Pa šalio sam se bre...

odgovor je bil za deponiranje ne za zavarovanje!

A potem pa moja napaka, sori. .)

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno (popravljeno)

Čeprav se v LJ ne da več zavarovati po tej (toliko BONUSA, kot ga ima kateri od članov gospodinjstva, s tem da tistemu bonus OSTANE), se pa da mogoče še kje drugje. Pozanimejte se. :)

2Grcar: čisto btw...včeraj se pogovarjal z PE Ljubljana....niso nič hoteli slišati za prenos bonusa hehehehe

TO je itak že ratal smešen vse skupaj :grim

Pa še slabo vreme je....ne mudi se mi več zavarovat :grrr

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

Teme ne spremljam tako da se opravičujem če morebiti zastavljam že 37X zastavljeno vprašanje,ampak vseeno...

Ata ma avto zavarovan pri adriaticu,motor(pod 72kW)pa trenutno pri triglavu ampak itak je odjavljen tko da praktično nikjer...na avtu mamo torej 50% bonifikacijo(Adriatic ponavljam),torej če zavarujemo motor tudi pri adriaticu se nam šteje 50% bonifikacija za motor+50% popusta...torej zastojn registracija?!? :blink: :?

Še nekaj...trenutno mam tadrug motor registriran nase in letos izpolnim mislim da pogoj za 5% bonifikacije(3 leta redno zavarvan pri ZT-1 kuponček=5% če se ne motim)...torej mati ma na avtu pri triglavu 50% bonifikacije in če odjavim motor iz prometa pa ga prijavim nanjo se mi ta popust,ki ga priznavajo pri triglavu tut na moj motor prenese čeprav sm lastnik jst?!? :?

Hvala za odgovore...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!