poggy Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 sam d neb isto naredu k js an, kr te bom tožu zarad avtorskih pravic :) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 sploh se nam vec ukvarjov deklcm! ko ga jebe :) tko je men cist ql :) _Roba_: pomoje da ni mat lak, morm pogledat :hmm: Beno: rumeni sraufki bol pašejo, ker so taki da padejo v oči, pa še poda se z rumeno barvo na obrobi od nalepke 54! men je bol no, k itaq je ceu skutr rdeč, rdeča bi sam še zdougočala use skp! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 _Roba_: pomoje da ni mat lak, morm pogledat :hmm: Poglej pa povej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) _Roba_: pomoje da ni mat lak, morm pogledat :hmm: Ja če si tistga meu, k sva se zanč pogovarjala da ga mam jst, pol ni mat je kao brezbarvni lak. Popravljeno November 11, 2003. Popravil ..::NRG::.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 Poglej pa povej :) na spreju pise: prozorni akrilni lak! :) zej pa nwem an :) BMK po domače an važn da ni vec unh tagrdh prask :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 Cudno :hmm: Samo da je bolse :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 na spreju pise: prozorni akrilni lak! :) zej pa nwem an :) BMK po domače an važn da ni vec unh tagrdh prask :) To je pa tut res, pa da neki sam narediš je tut več vredno :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 jaz sem na servisu pod garancijo (prejšnja luč je bla nekaj opraskana ze od dneva nakupa, pa sem dobil novo) dobil novo črno podlago za luči in sedaj nimam vec take,kot je v avatarju. Nihce mi ni nic povedal, samo notr so ugradili pa motor vn postavli češ, fertik je, lahko greš. Sam nisem tezil, ker ful hudo zgleda pa se pod mojo listo modifikacij bom lahko pisal :D Bom slikal in prilepil sem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 dej pofotkaj to, kr me zanima kok zgleda.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 evo nove luci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 se ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 jap, boljs zgleda ce je crno!! B) sej murcielago ma tud tak... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 em, ka je pa tle novga ; k si napisal NOVE LUČI ? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Kaj a si ti kupu cev motor al sam sprednjo masko pa luči, k skos sam te luči kažeš :hmm: :hmm: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Pa blinkere se zatemni pa bo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Pa blinkere se zatemni pa bo :) ja ne :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 em, ka je pa tle novga ; k si napisal NOVE LUČI ? :hmm: novo crno ozadje luci. pa ti drugi, ko si vprasal, ce sem samo luci kupil in ne motorja: sej so tut druge slike od motorja ene par 10 strani nazaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 moje mnenje.... :) dosti lepše zgleda :) :OK: :notworthy: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Vsekakor sprememba na lepše :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 kaj pa če bi kero drugo barvo dal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Vsekakor sprememba na lepše :OK: točn tko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 6, 2003 Deli Objavljeno December 6, 2003 daj, naj mi tu kdo pove, kje ma blokade sf2, ker v variomatu jo nima (ni tiste podložke) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno December 6, 2003 Deli Objavljeno December 6, 2003 pa no pomagajte mu že nekrat :D :P jaz newem kje jih ma drugače bi ti povedal eh pa btk lepo 50 se vozi.... :OK: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 6, 2003 Deli Objavljeno December 6, 2003 50 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno December 6, 2003 Deli Objavljeno December 6, 2003 K ste že o lučeh govoril bi jest sam neki uprašu-a se dobijo za ditecha kakšne močnejše luči pa kok stanejo? Aja pa še to če slučajn kdo ve, kakšno oznako majo originalne luči? Upam da ni preveč off topic sam se mi zdi pa tud brezveze da bi kr tko eno novo temo odpru!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se