BC Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 a je že kdo na LC4-ki meril hitrost s števcem za bicikle? jst sm ga montiral,ker na SM feltnah nimam nastavka za polža... seveda sigma bc dela brez problema in zelo malo odstopa od originalnega števca...
stuhec Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 a je že kdo na LC4-ki meril hitrost s števcem za bicikle? jst sm ga montiral,ker na SM feltnah nimam nastavka za polža... in mi s prenosi 17/42 in zadnjo gumo 150/60-17 pokaže top speed 143km/h,po ravnini brez vetra in s pokončnim sedenjem,ne sklonjen sicer bi se še zvil,pa nimam srca tiščat enovaljnika ne skrbet,nism mahnjen na hitrost,čist tko me zanima.drgač se zdej vozim po ravnini 100-120 po tem števcu probaj z 1 avtom, naj se poleg pelje, al pa kje so one table z radarji moralo pa bi dobro kazat, ce imas prav nastavljeno, moras dat pravilen premer kolesa, ali ..
Ježek Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 (popravljeno) Batzajla...se bova morala skupaj zapeljat ker meni leti 180km/h.No, 160 brez problema(dvignjen).Enkrat je bilo treba probat kolk dejansko gre...drugače je pa 120km/h čisto lepa hitrost. Popravljeno April 26, 2006. Popravil Ježek
stuhec Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Batzajla...se bova morala skupaj zapeljat ker meni leti 180km/h.No, 160 brez problema(dvignjen).Enkrat je bilo treba probat kolk dejansko gre...drugače je pa 120km/h čisto lepa hitrost. a to pomeni da ga pri 180 dvignes in potem je v luftu do 160 ? :hmm: imas pa dobre lezaje :grim
danci1973 Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 Kako se obnese 640 LC4 Enduro kot supermotard (torej z drugimi kolesi)? Seveda ne za tekmovanja... Vem, da ima Enduro v primerjavi z SuperMoto verzijo tanjše vilice (48 vs. 43) ter manjši prednji disk (320 vs. 300mm), si pa ne znam predstavljat, koliko se to kaj pozna... D.
Lego Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Za vse, ki si hočete izmerit hitrost priporočam, da si izberete cestni odsek na katerem so postavljene kilometrske oznake (obcestni kamni), v roke vzamete štoparico in si izračunate hitrost. B) p.s. Avstrijski policaji vam na podoben način zelo natančno izračunajo vašo trenutno hitrost in presežek veselo zaračunajo. .)
GUMY Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Kako se obnese 640 LC4 Enduro kot supermotard (torej z drugimi kolesi)? Seveda ne za tekmovanja... Vem, da ima Enduro v primerjavi z SuperMoto verzijo tanjše vilice (48 vs. 43) ter manjši prednji disk (320 vs. 300mm), si pa ne znam predstavljat, koliko se to kaj pozna... D. Čisto v redu se obnese. Disk ni kriza, vzmetenje je pač malo bolj mehko, vendar za turistično vožnjo ni panike. Zategneš do konca pa bo.
batzajla Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 do konca zategnjeno vzmetenje na LC4 enduro letnik 02 je celo trše od serijske nastavitve pri SM 660. tak je tud že pretrd za turistično fijakanje, čez grbine zna bit živčen...
enduraš Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 eni pravijo ,da LC4 ne delajo več, drugi pravijo, da pridejo z naslednjo pošilko... hm??? Torej? Kdo kej več ve k jz?
BC Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 uvoznik ne ve? na uradni strani je še vedno - http://www.ktm.co.at/640-LC4-Enduro.68.0.html...
enduraš Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 ja pr unmu axlu v kopru so rekl, da ne bo več LC4, pr motorjetu so rekl, da jih ne bo... edin pr habatu se pa še niso zjasnil in čakam da se zjasnijo :glare:
RSTDRIVER Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 ja pr unmu axlu v kopru so rekl, da ne bo več LC4, pr motorjetu so rekl, da jih ne bo... edin pr habatu se pa še niso zjasnil in čakam da se zjasnijo :glare: uradna ktm stran ga ima še kar med modeli http://www.ktm.at/640-LC4-Enduro.68.1.html
stuhec Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 naj jih ne bi bilo vec, namesto tega je zdaj 690, kolko je men znano glavno da moj gre :OK:
frankie Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Oj zanima me koliko je razlike v moci/navoru med sxc/smc loncem in navadnim odprtim ala wings/akrapovic. Sxc lonec je bolj odprt od 640 lonca, koliko je ze tukaj razlike, obcutno al sam glas? Dosti navadnih lc4 sm videl s temi lazjimi, pa upam da kdo ve... Ce povecas sxc izpuhu premer(notranja cev), moras isto menjat dize? Ce das na 640 sxc lonec menjas dize?
stuhec Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 saj lahk preveris ce mu diza ne pase ce ne pase menjas po mojem pa bi moral menjat ce je auspuh bolj odprt, saj pa to ni tak problem, pa strosek tudi ne
GUMY Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Oj zanima me koliko je razlike v moci/navoru med sxc/smc loncem in navadnim odprtim ala wings/akrapovic. Sxc lonec je bolj odprt od 640 lonca, koliko je ze tukaj razlike, obcutno al sam glas? Dosti navadnih lc4 sm videl s temi lazjimi, pa upam da kdo ve... Ce povecas sxc izpuhu premer(notranja cev), moras isto menjat dize? Ce das na 640 sxc lonec menjas dize? Sxc izpuhu lahko povečaš premer samo na zaključku, kjer stvar ne gre direktno ven ampak je cev malo zamaknjena in manjšega premera. Če narediš premer isti, kot je po celem loncu in narediš direkt, ropota absolutno preveč za na cesto. Jaz sem si potem naredil še en vložek za na cesto. Odprta cev na koncu je prinesla minimalno razliko pri nizkih obratih.
stuhec Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 kolk lahko stane 1 akumulator z garancijo za lc4 ?
stuhec Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 kolk lahko stane 1 akumulator z garancijo za lc4 ? :( ima keri olje shell 10 40w v maschini ?
Stric Burek Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Sicer nevem če se akumulator za KTm in druge motorje kaj razlikuje, ampak jaz sem dal 58€ za Gixxerja, aku pa je zaprtega tipa, če ti kaj pomaga...
shenky Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Živjo! Mene zanima ali je možno, da je v olju bencin? Kakšen je lahko vzrok za to? KTM LC4 l.99
biker77 Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Živjo! Mene zanima ali je možno, da je v olju bencin? Kakšen je lahko vzrok za to? KTM LC4 l.99 jest bi preveril če pipca za bencin čist zapira..mam tut en tak problem vendar ne na motorju..je pa zadeva podobna.. kak mehanik bi kej več vedu..
stuhec Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 se mi je keka cudno zgodlo sem se peljal najprej cca 1 km, potem je ko sem malo spustil gas je poclo, potem pa cez cca 300 m kot da bi z,anjkalo bencina, odprem rezervo, sam obrati so vseeno sli dol, ne vzge vec, rivam do crpalke, motor ce si kurblal, je vcasih vzgal sam je laufal 2-3 sewc potem pa ugasnil, ali pa se nic ni zgodlo, natankam bencin nic, odprem spodaj vergazer, malo smeti, vzamem ven svecko, kot nova potem se parkrat probam naenkrat motor normalno laufa sem potem doma vzzel ven membrano in iglo, vse vredu kaj bi lahko to bilo narobe ?
Fabo Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) se mi je keka cudno zgodlosem se peljal najprej cca 1 km, potem je ko sem malo spustil gas je poclo, potem pa cez cca 300 m kot da bi z,anjkalo bencina, odprem rezervo, sam obrati so vseeno sli dol, ne vzge vec, rivam do crpalke, motor ce si kurblal, je vcasih vzgal sam je laufal 2-3 sewc potem pa ugasnil, ali pa se nic ni zgodlo, natankam bencin nic, odprem spodaj vergazer, malo smeti, vzamem ven svecko, kot nova potem se parkrat probam naenkrat motor normalno laufa sem potem doma vzzel ven membrano in iglo, vse vredu kaj bi lahko to bilo narobe ? Mogoce so ble pa za tezave krive smeti v karburatorju...sem pa mel tud sam ze podobne tezave z motorjem pa je bla enkrat kriva svecka, enkrat pa je po pocitku vzgal sam od sebe ...zdj pa nekej 1000km nobenih problemov.... :hmm: Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil Fabo
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Verjetno smeti. To se je dogajal na Tomosih, se je diza zamašila in je delal po par sekund recimo...
stuhec Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 moralo je nekaj takega bit, sem vzel doma potem se dizo z membrano ven pa nic ni bilo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se