HHV Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Ej a na štrukle v gostilno "KOD STAROG" si šu? Tako dobrih štruklov še nisem jedel :worship: :worship: žal tudi tako slabega vina ne pil :whistle: :whistle: Ne šel sem v Staro vuro. :SS
Damian Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 btw, kje pa je broj jedan? Kot vem, so ga skenslali demokrati NOVE DEMOKRACIJE, ki se je začela Novembra, leta gospodovega 2004............. Če sem ga prav razumel, ko sva se "pogovarjala" se je zameril predstavnici in zagovornici EDINE prave demokracije, gospej Lini........
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Kot vem, so ga skenslali demokrati NOVE DEMOKRACIJE, ki se je začela Novembra, leta gospodovega 2004.............Če sem ga prav razumel, ko sva se "pogovarjala" se je zameril predstavnici in zagovornici EDINE prave demokracije, gospej Lini........ Ma kaki .. Lina je fejst punca .. časa ni, časa. Po drugi strani pa: stalno isto motomarsowsko lajno navijat ... :rolleyes: Lp
Lobo Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Ma kaki .. Lina je fejst punca .. časa ni, časa. Po drugi strani pa: stalno isto motomarsowsko lajno navijat ... :rolleyes: Lp Vrnitev odpisanega :010 :beer2: Zopet bo zanimivo :evilgrin: :fight1:
motofrik Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Dobrodošel nazaj, veliki in modri mož. :whistle: Prav pogrešal sem že tvoje komentarje. Glede na izzide volitev, se že marsikomu kolca po Titu. Če bo Pterle zmagal, smo ga nejebali 300/uro. Peterle&Janša= ne želite si tega... Velik križ.
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Dobrodošel nazaj, veliki in modri mož. :whistle: Prav pogrešal sem že tvoje komentarje.Glede na izzide volitev, se že marsikomu kolca po Titu. Če bo Pterle zmagal, smo ga nejebali 300/uro. Peterle&Janša= ne želite si tega... Velik križ. :worship: qwala .. bi rekel senior Pepe .. iz srca sem prepričan, da je takih kot ti zelo malo ... Že z Janšo je SLO postala predmestje Vatikana - samo poglejte državno financiranje cerkveni (privatnih?) šol .. novi zakon predlaga 100% sofinanciranje in šolski minister se laže, da bodo potem te šole dostopne vsem - bodo vsem klerohisterikom - ostali pa mršupekew !!! :fredy: Če nam zavlada Pedr-le ... potem pa izhoda iz riti več ne vidim. :evilgrin: Sicer nam tega tudi Türk ne bo zagotovil, ampak člowk ima potem vsaj nekaj - kapavemkaj. Naša politika je pa tako ali tako ... en velik smrdeč slofenceljski šit v stilu: "Kako čimbolj zjebati en druzga ne glede na nacionalno škodo!!" :headbang: Tito je naš - mi smo Titovi !!! :blush:
xr800 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Poglej, poglej kdo je zopet z nami.........He, he, he bo še zanimivo........Kakorkoli, lepo da si zopet na Motosvetu...... :rolleyes:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Poglej, poglej kdo je zopet z nami.........He, he, he bo še zanimivo........Kakorkoli, lepo da si zopet na Motosvetu...... :rolleyes: že dobivam opozorilne maile, da ne za dolgo .. pravijo, da čim me opazi tele-b-ajsek da bom spet frčaw v samico :naughty:
HHV Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 že dobivam opozorilne maile, da ne za dolgo ..pravijo, da čim me opazi tele-b-ajsek da bom spet frčaw v samico :naughty: Pa si že pomislil, da si v napačni stranki? :naughty:
klimbra Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Broj....sam d te pozdravm!!!!!! Welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Damian Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 že dobivam opozorilne maile, da ne za dolgo ..pravijo, da čim me opazi tele-b-ajsek da bom spet frčaw v samico :naughty: Lep pozdrav,prijatelj.... Ti si se že vrnil, naj se vrne še Titej in svet bo spet lep...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Lep pozdrav,prijatelj.... Ti si se že vrnil, naj se vrne še Titej in svet bo spet lep... helou, helou .. :rolleyes:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Broj....sam d te pozdravm!!!!!!Welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja žiujo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :photo: ys mam pa par klicajčkow več kt tiiiii ... ;)
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Pa si že pomislil, da si v napačni stranki? :naughty: Zakaj - a zato ker nisem med oboroženimi lovci? Sem pa s fotoaparatom ... Zadnjič bi me moral videti s fotoaparatom na Barju ... en zajc, ki mi mje sfrčal spod nog, me je tako ustrašil, da mi je fotoaparat skoraj padel v blato. :blush:
HHV Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Zakaj - a zato ker nisem med oboroženimi lovci?... Ne, neee, sem nekaj drugega mislil. Pozabi! :D ... en zajc,ki mi mje sfrčal spod nog, me je tako ustrašil, da mi je fotoaparat skoraj padel v blato. :blush: Jagri taki situaciji rečemo ena - nula za zajca seveda! :naughty:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Ne, neee, sem nekaj drugega mislil. Pozabi! :D Jagri taki situaciji rečemo ena - nula za zajca seveda! :naughty: ja ampak sem mu skoraj daw soli na rep tj. pofotkal .. bil sem le kakih 25 sekund prepozen in na fotki je bila potem le koruza .. :blush:
janih Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 pozdravljen broj jedan, me veseli da si spet med nami, upam da te niso preobrazel,
Broj Jedan Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 pozdravljen broj jedan, me veseli da si spet med nami, upam da te niso preobrazel, Neeeeheeeeheeeeheeeee ..... niiisoooooohoooohhoooo :evilgrin:
kekec III Objavljeno Oktober 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Broj....sam d te pozdravm!!!!!!Welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ich auch...enka legenda ... :glare:
AlterMann Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 you're the only 1 :worship:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 (popravljeno) you're the only 1 :worship: danke španke finke italjanke .. nj vm wsm nogice razpro in samo hvalo vam pojo ... :naughty: Popravljeno Oktober 31, 2007. Popravil Broj Jedan
janih Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 dankešpanke finke italjanke .. nj vm wsm nogice razpro in samo hvalo vam pojo ... :naughty: a ti to misliš titejeve ljubice, al unukinje :winkiss:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 a ti to misliš titejeve ljubice, al unukinje :winkiss: peesda .. poglejte ga: zdej bo pa še zbirčen .. .. tititititijaniti .. :slap:
Manu Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Bemtiš, ka ste pa že tko naštelani, pa še jaz pozdravljam Enkota. :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se