Pervy Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 js sm učer začeu ugrt Track Mania Nations :D hehe.. morm rečt da je kr zanimiv :D seveda prek interneta :) Jaz špilam tequila sunrise ampak minimalno, morem pa porihtat mrežo da se kdaj z kolegi udarimo! :devil:
Fritz Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Dreamfall: The Longest Journey Fajna, easy avanturca - v osnovi bolj gledaš animirano zgodbo, kot igraš igro. Igra je dobra, zgodba pa odlična. Priporočam tistim, ki imajo radi avanture in fantasy.
bna Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 (popravljeno) RACE THE VTCC Popravljeno December 27, 2006. Popravil Thundercat
Markko Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 RACE THE VTCC Lepo ti tole dela :OK:
simonsi Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Moj rezultat prvič na progi v Valenciji v Super Bikes Riding Challenge, imam še kar nekaj sekund rezerve. Se mi zdi, ni preveč primerljivo s TT.
Tomozuki Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Sam imam originalno Track Manio Sunrise, ki sem jo preko Bolhe kupil za 2.000sit :OK: Sploh nisem mogel verjeti, da kdo zapakiran DVD proda po takšni ceni. Igram jo pa bolj malo, ker mi zmanjkuje časa :)
P182 Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Se mi zdi, ni preveč primerljivo s TT. A je bolš al slabš od TT-ja
simonsi Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Se mi zdi, da je bolj arkadna kot TT.
Schmid87 Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Moj rezultat prvič na progi v Valenciji v Super Bikes Riding Challenge, imam še kar nekaj sekund rezerve. Se mi zdi, ni preveč primerljivo s TT. evo, še moj rezultat nism glih do roba zmoglivosti šu, morm pa rečt d sm se kr potrudu :D hehe (čudn mi je vozt kawasakija) :D
GrCaR Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 ma kdo mogoče kkšn link, iz kje downloadat superbike riding challenge? sm isku po netu, pa nč najdu :BUA:
_Fingi_ Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 ma kdo mogoče kkšn link, iz kje downloadat superbike riding challenge? sm isku po netu, pa nč najdu :BUA: jest tegale zdele dol ulečem: www.bitreactor.to Super.Bikes.Riding.Challenge-iTWINS klik sm pr 68%...zaenkrat gre uredu...ti povem čez kšne 2 dni če dela :D
C4V4L13R Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 ne vem če je blo omenjen ampak zame so ql igrce za na ps2 gran turismo 4 in pa touirist trophy, edin kr me mot pr teh, je glas mašin in pa to d se avti/motorji ne razbijajo .)
jose Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 ne vem če je blo omenjen ampak zame so ql igrce za na ps2 gran turismo 4 in pa touirist trophy uuuu hvala, da si omenil, nismo znali :worship: :P
SHLOSAR Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 Dobro jutro ,ali mogoče kdo ve kje bi lahk skinu Colin McRae: DIRT,nikjer ga ne najdem al pa ne znam iskat lp :hmm:
Markko Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 a si ziher da je že izšel :?
Schmid87 Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 "Colin McRae: DIRT" will come out on PS3, Xbox360 and PC-DVD. Release date is not yet announced (probably mid 2007). treba mal počakat še
GrCaR Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 jest tegale zdele dol ulečem: www.bitreactor.to Super.Bikes.Riding.Challenge-iTWINS klik sm pr 68%...zaenkrat gre uredu...ti povem čez kšne 2 dni če dela :D no a ti dela al ne? jst sm zdownloadow, installerov, pa zaženm špil, pol pa k hočm dat, da bi začeu špilat, mi pa vn vrže in javi napako :BUA: :( mogoče kdo ve, če se da to kej popravt :wacko:
krava Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 A bi hotel nekdo, ki se spozna na te reči, naredit seznam moto iger, ki so dobavljive za ps2!? ...lepa hvala
JeRn3j Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 no a ti dela al ne? jst sm zdownloadow, installerov, pa zaženm špil, pol pa k hočm dat, da bi začeu špilat, mi pa vn vrže in javi napako :BUA: :( mogoče kdo ve, če se da to kej popravt :wacko: komp zbombi... druge rešitve ni ;)
jose Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 no a ti dela al ne? jst sm zdownloadow, installerov, pa zaženm špil, pol pa k hočm dat, da bi začeu špilat, mi pa vn vrže in javi napako :BUA: :( mogoče kdo ve, če se da to kej popravt :wacko: Sem z istega linka dol potegnil zadevo, pa dela vse bp :) ...samo pa mi igra ni ne vem kaj in zato ostajam raje pri TT
GrCaR Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 Sem z istega linka dol potegnil zadevo, pa dela vse bp :) ...samo pa mi igra ni ne vem kaj in zato ostajam raje pri TT zgleda da bo treba še enkrt na novo downloadat pol pa upam da bo :)
Dolenc™ Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 Ne rabeš še enkrat snemat, če si z torrentov snel. Sam tam desni klik na nalogo, pa dej preveri hash, al neki tazga je. Pa ti gre še enkrat čes če je pršlo kje do napake, če prec ne najde pa ene parkrat probej, vidš pa tko ko da iz 100% na manj, pa tist delček še enkrat sname. Če pa ne bo nič najdlo, pol ni pa nič narobe z downloadom.
jose Objavljeno December 31, 2006 Opozori Objavljeno December 31, 2006 ..mimogrede, ima mogoče kdo, oz. je že špilal MotoGP 4 za PS2 in kakšen je ta špil napram TT :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se