reesko Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 ma moto gp3 mi je mal glup...nevem ni mi najbl ušeč :P
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Ja ni tako realno, je pa lepo narejena grafika ko greš hitro ki ti naredi megleno (BLUR)
NejcZ Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 A bi obstajal kak tak motorističn špil, da bi se mal bolj prosto fural? Predvsem mi je všeč vožnja po prednjem :OK: Ali pa mogoče kaj bolj offroad varjanta? Enduro, ali cross.. Al pa mix, supermoto? To bi blo super .P
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Veš motocross madness 2 je uredu igrica če maš rad take monade. Je stara je pa super za krajšanje časa
simonsi Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 A bi obstajal kak tak motorističn špil, da bi se mal bolj prosto fural? Predvsem mi je všeč vožnja po prednjem :OK: Ali pa mogoče kaj bolj offroad varjanta? Enduro, ali cross.. Al pa mix, supermoto? To bi blo super .P MX vs ATV unleashed a nekaj podobnega. Za silo je.
reesko Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 mah na kurac mi gre k ni nobenih hudih igr za motorje pa to :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
reesko Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 mah to je težko rečt...sam usi se fokusirajo na streljačine pa to...noben se ne fokusira na bencinske športe...nevem no :( :(
Schmid87 Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 res je.. men je še zmer dobra gp500.. ampak smjo kr mal naveličan že :D par dni nazaj sm zlowdu Richard Burns Rally.. morm rečt da je kr težko furt, in dokaj realistično. je treba bit celo etapo zbran.. če ne te kuj vn vrže :D men se zdi res odlična igra :) pa še nima velikih zahtev.. najdete jo pa na muli :D
C4V4L13R Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 ja to pa res, še prov nobene res poštene igre ni blo v to smer...da je realna in pa da je grafika doakj zadovoljiva .) zdej...sicer je tourist trophy pa gran turismo, ampak, kljub temu mi nekak ni to to... 1. stvar mi je ta, da nimaš free run-a in se vozš samo po dirkališčih 2. stvar je ta, da se ne morš prevrnt (gran turismo) oz. sploh razbit 3. stvar npr. v gran turismotu je na voljo nekej čez 700 avtov, ampak sploh nimaš ferrarije, porschejev, lamborghinijev...ipd., ampak to številko nabijajo le tista japonska sranja (malolitražni avtočki iz letabokvekolknazaj), ki jih itak nikol ne vozš, oz. recimo 10 enakih hond nsx, mazd rx7, nissan skyline-ov ipd, podobno v tourist trophy-ju .) ...
bna Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 GTR1 GTR2 race vtcc live for speed če tega niste igrali potem niste igrali nič :nono: pa ne mi govorit da ni pametnih simulacij 8 marca pa pride TDU samo ni simulacija je bolj arkadna
Markko Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 gtr 2 seka :OK: a je kdo že špilu toca race driver 3?
Dolenc™ Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 Jst sem špilov toco, men je za PC najbl dirkačina, je bolj arkadna kot gtr ali podobni, ampak ravno prav :). Maš ful prvenstev od formul, relija, meni najljubši dtm... Pa še zakon je za prek neta, k se avti razfukajo, pa te obrne, pa sam cela kolona vate :D
krava Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 novi rekord Valencije B) http://www.youtube.com/watch?v=7vMMmRJxcsA Madona. Pa sem mislil, da sem jaz hiter!! A je za ,,deep forest,, 1.14.122 dost? :D :OK:
Tomozuki Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 A bi obstajal kak tak motorističn špil, da bi se mal bolj prosto fural? Predvsem mi je všeč vožnja po prednjem :OK: Ali pa mogoče kaj bolj offroad varjanta? Enduro, ali cross.. Al pa mix, supermoto? To bi blo super .P Sem pisal na EA, da naj enega naredijo v stilu NFS, pa so me zignorirali kot lanskoletni drek ;) Kaj pa MotoGP 3 igra kdo ? Ni realno je pa zadovoljivo če je grdo vreme :( Jaz sem ga, pa ga ne več. Edini dober način, ki ga danes pogrešam pri teh moto igrah je bil "traffic", kjer si vjugal med avtomobili po Parizu. Udeleženci prometa so sicer zavijali, celo z dostavniki, kot da centrifugalna sila ne obstaja, ampak po ravnini pa se je bilo fajn sekat v njih, ko si pri 300km/h videl, da ena oma menjava pas.
T Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Ej jest sm bolj nov z igricami in tako... :blink: Zanima me če je možno pri Motogp 4 nastavit kontrole tako da kontroliraš smer z L gumbom hitrost pa z D? Tako kot je recimo pri TT :D lp T
T Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Ej jest sm bolj nov z igricami in tako... :blink: Zanima me če je možno pri Motogp 4 nastavit kontrole tako da kontroliraš smer z L gumbom hitrost pa z D? Tako kot je recimo pri TT :D lp T Opa pozabu napisat PS2 :krneki:
JeRn3j Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 ma ze kdo c&c 3 demo? a je sploh že zuni??
Thundercat Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 ma ze kdo c&c 3 demo? http://www.gamespot.com/pc/strategy/comman....html?q=command ne še....
P182 Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 tole utegne biti zanimivo... http://www.gamespot.com/ps2/driving/sbk07s..._clk=newlyadded
Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Ej jest sm bolj nov z igricami in tako... :blink: Zanima me če je možno pri Motogp 4 nastavit kontrole tako da kontroliraš smer z L gumbom hitrost pa z D? Tako kot je recimo pri TT :D lp T se da ja. k sm že js pr seb spreminou.. ampak zdj ti neb mogu točn po korakih povedat kako :( nimam več PS2. vem pa d si šu pod setings, controlers.. poj si pa štimov kontrole.. v kvadratk si dou tist "gumb" k si ga pač hotu za tist namen uporabt. zdj tole nism glih najbl jasn napisou :blush: ampak neznam drgač razlkožit. je blo že kšne pou leta nazaj k sm meu še PS2.
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Super bikes riding challenge, kako ste prišli do boljših motorjev? Namreč jaz nimam volje kej preveč se mantrat rad bi pa vozil tiste superduper motorje. Ali imaš kdo kako kodo, ali trainer? Lep pozdrav
MtL-Erik Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 A bi obstajal kak tak motorističn špil, da bi se mal bolj prosto fural? Predvsem mi je všeč vožnja po prednjem :OK: Ali pa mogoče kaj bolj offroad varjanta? Enduro, ali cross.. Al pa mix, supermoto? To bi blo super .P MTX Mototrax (by Travis Pastrana) :OK: še link: http://www.activision.com/en_US/game_speci...20b0d2cf46.html
dj_runner Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Demo za C&C 3 je zunaj, pač na torrentih
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se