Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

a je špilal ker c.s.i miami? pr prvem mi je že zaštekalo....nikakor ne morm zbrat useh dokazov da bi lahk čoln pa cole's bajto preiskal......mi ona baba v pisarni reče da nimam dobrega razloga in dokazov....

jst sm za en CSI našu rešitve na netu... pa ni blo problemov .)

Objavljeno

cheater :D :D

Objavljeno

evo..jeaz sem si tut faq dol potegno pa sem že 2 krat šov od znova pa nikol mi ne gre...očitno kaj spregledam? ker pol ko piše naj grem do yeline da mi da dovolenje za preiskavo mi ova še kr vun meče naj ji dam razloge pa da niam dovolj dokazov...a bi mogo pret tem že na čoln it gor?....

Objavljeno

Se matram s TDU, grozno hroščast špil.

Enkrat mi dela s 10fps in polno artefaktov, drugič pa normalno s 70fps. Pa zvok dela samo občasno.

Bo treba mal prevetrit mašino in počakat na kakšen popravek.

Objavljeno

js pa še zmer čakam d se zlowda :D

Objavljeno

Enkrat mi dela s 10fps in polno artefaktov, drugič pa normalno s 70fps. Pa zvok dela samo občasno.

Kak sistem pa imaš?

Meni občasno malo štekne, drugače pa mam konstantno celih 18-20FPS :D

Objavljeno

amd 3000+ @2.4ghz, 1gb bh5 navitega rama in navito 7900gs, SB live! 5.1

Objavljeno

meni dela brez problemov na p3000 1024ram 7600 gt

1024/768 detajli na HIGH +2x AA

Objavljeno

men pa normalno dela :OK:

corvette ga seka :devil:

Objavljeno

No zdaj sem že usposobil, da lepo dela. Čedalje bolj mi je všeč. :)

Objavljeno

ke ste dobil serial za TDU :angry: :D na eMule so itq usi že uporableni, za NoCD crack, morm pa najprej enmu poslt mail? or whatever.. :D

Objavljeno

Activation process has been terminated. Please make sure the SERIAL has been entered correctly.

Press BACK to attempt another activation, click MANUAL ACTIVATION to activate manually or press CANCEL to abort. In case the problem still persists please contact mailto:support@securom.com.

The SERIAL was not found in the database. Most likely the SERIAL has been entered incorrectly.

to mi napiše :glare:

pa sm 100% jo praviln utipkov ker sm dou copy/paste :)

iz včeraj na danes sem gotovo upisal 10 serijskih št. pa pa za vsako potem enako napiše :) izgubljam živce :D hehe

Objavljeno

Ali mi kateri lahko zrihta ,,naj čase,, od špila TT ?

Lepa hvala!

Objavljeno

zdravo fantje, mene ne vpraša za nobeno serial, samo ko zaženem mi napiše nek insert cd ?

Kaj naj naredim izklopim Cdrom? Baje če nimaš uklopljenega ne preverja

Objavljeno

zlowdi so NoCD crack :)

men pa ta igrca nau nkol delala kokr zgleda :angry: :)

Objavljeno

pa daj mi ti kak link ali stran s kje lahko poberem saj se že ful časa s tem morim pa ne gre

Objavljeno

@Gsx600 Datoteko v priponki preimenuj v *.exe in zaženi. To naj bi bil en no cd crack. Zagnati jo pa moraš po vsakem vklopu računalnika.

@FiFtY Iz strani, kjer si dol potegnil igro, poglej pod komentarje, sigurno so tam razne serijske napisane.

YASU.txt

Objavljeno

simonsi ej veš sem jo pobral dol pa sem jo preimenoval v .exe to sem storil kar v beleznici save as .exe pa ne deluje. Shranil pa sem jo v mapo kjer je Test drive instaliran, glavni direktorij kjer je ikona za pognat.

Še kaka moznost bi lepo prosil da vidim kako to izgleda

Objavljeno

Ti samo shrani v namizje. Z desno klikneš na fajl\rename oz. preimenuj\ končnico spremeniš v exe in enter. potem zaženeš fajl, nekaj ti napiše v zvezi s secure rom, klikneš v redu in špilaš. Ni treba nič inštalirat.

Objavljeno

@FiFtY Iz strani, kjer si dol potegnil igro, poglej pod komentarje, sigurno so tam razne serijske napisane.

zlowdu sm iz mule.. pa žal nimam več komentarjov.. ker sem jo iz mapce "incoming" že zbrisou :angry: :?

Objavljeno (popravljeno)

mam isti problem s tem test drive unlimited... sm zlowdu datoteke spremenu v exe pa se nč ne zgodi... kaka druga rešitev :? hvala

cracka ne najdem :S

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

okey sm odkril

gsx 600 odpri e mule/ vpiši test drive unlimited/ poišči rar fajl velikost 19.60kb (PROCYION piše) zlowdi in pol odrari ... klikn... daš okey in igraš :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!