Shargo Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 a mi lahko kaj vode nabavite pri nabavki,... Saj veste, pipa je pritrjena sumljivo blizu pisoarja pa mi potem vedno ostane grenak občutek, hvalabogu ne tudi grenak okus :).. Bomo upostevali! Drugace pa, ce bi bla na tisti steni pritrjana pipa za pivo, potem bi bil po mojem lahko bolj zaskrbljen :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 Mene samo zanima kaj je danes v programu pri vas? A boste meli sestanek okoli ograj al tako kot ponavadi? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 Mene samo zanima kaj je danes v programu pri vas?... Kot ponavadi, ampak ponavadi, je vedno nekaj na novo, ali pa malo drugace. Danes R&R iz 70-80 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 a mi lahko kaj vode nabavite pri nabavki, da ne bom vedno iz pipe pil in se mi potem vsi režijo? Saj veste, pipa je pritrjena sumljivo blizu pisoarja pa mi potem vedno ostane grenak občutek, hvalabogu ne tudi grenak okus :) Recimo Odo, Julijano al pa Zalo, okus pa mi je najbolj všeč "navadna brez", ali pa "mandarina", nikakor pa ne ZAlife... :afro1: aja, pa ker večeri postajajo hladni - mogoče bi lahko uvedli čaj ali celo kakav :) PS: glasbene želje pa nimam ;) ...čaj se da dobiti čez celo leto....prav tako tudi kavico.......za vodo pa še ne vemo........a sploh še kdo pije vodo?!?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 ej a ce si lacn si lahka kako pizzo k vam narocis :D tko halo pizza itd :D valda jo tud palcas ane :D da ne bo pomote :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 v kratkem se obeta v Clubhouseu PIVO party oin sicer Union v lesenem sodu brez Co2.......mljam...... Količina bo pa žal omejena.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 @Teychi: Ponavadi kar "Pico da te kap" naročimo iz Julči, ki je 200m stran ... njami ... moraš pa vsaj 6-8 lačnih nabrat, da se splača ... :) @IXS: a prinesem še bosansko pivo Nektar (oz. Hekwap). Imam še eno gajbo, ki sem si jo prinesel iz Bosne pa ne vem kdaj bi jo potolku. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 ...itaq sam je treba vidt da bo lepo vreme ker pol bolj teče.... .....bosansko pivo.....NEKTAR.....hudo ime za pivo a?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Imam še eno gajbo, ki sem si jo prinesel iz Bosne pa ne vem kdaj bi jo potolku. :) A ti prou razmišljaš o tem .... :lol1: Prnes - ni bojazni, da je ne bi stresl .... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Kar se čilija tiče svečano objavljam, da sem ga včeraj pojedel zadnji ostanek. Sem pa že čist :cry: od napenjanja. Je pa bil vsak dan boljši. Chily Rulz :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 a prinesem še bosansko pivo Nektar (oz. Hekwap). Imam še eno gajbo, ki sem si jo prinesel iz Bosne pa ne vem kdaj bi jo potolku. :) Seweda......hekwap je ZAKON Preverjeno....po njem nič glava ne boli SPLOH!!!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 @Teychi: Ponavadi kar "Pico da te kap" naročimo iz Julči, ki je 200m stran ... njami ... moraš pa vsaj 6-8 lačnih nabrat, da se splača ... :) @IXS: a prinesem še bosansko pivo Nektar (oz. Hekwap). Imam še eno gajbo, ki sem si jo prinesel iz Bosne pa ne vem kdaj bi jo potolku. :) No jaz bom pa sestro prpelala, je bla zadnč tud u bosni, pa bomo spil kej :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Kar se čilija tiče svečano objavljam, da sem ga včeraj pojedel zadnji ostanek. Sem pa že čist :cry: od napenjanja. Je pa bil vsak dan boljši. Chily Rulz :yea2: No ti kr komot zdej prdn, pa nehi to u seb sam za sebe držat, vsaj to nam privošči, če nam že čilija nisi v torek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 (popravljeno) V torek za vse,(vsaj za one) bolj pri taprvih"FIRESTARTERS NEKTAR" party. Okus piva, ki smo ga razvili na podlagi dolgoletnega kloniranja muškatnega oreščka. Zadevo smo v začetku zimske dehidracije uspeli termodinamično izolirati, ter ji vcepiti obvezno dodatno opremo, tako da izpolnjuje standarde in normative prezahtevne Firestarterske družine(ISOFIRE 10/2002). okus je izrazit in samosvoj in spominja na otoke domovanja Robinzona Cruzoja z blagim pridihom subkulturne apokalipse. :rolleyes: :beer2: morate....enostavno morate poiskati ta prečudoviti kraj kjer se cedi pivo "Firestarters nektar". :P Popravljeno September 16, 2004. Popravil Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 No jaz bom pa sestro prpelala, je bla zadnč tud u bosni, pa bomo spil kej :beer2: A ma ona tud kakšno gajbo pira na lagarju, pa ne ve kdaj bi jo "uničla"? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 A ma ona tud kakšno gajbo pira na lagarju, pa ne ve kdaj bi jo "uničla"? :lol1: Njo bomo mel za zabavo, ona bo točajka <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Mi rece danes Karmi "jaz bi pa tko gobe danes"! Ma ko ti ga ne mahnem jaz u gozd, s seboj vzamem Sharka (qrc, bodygard moras met s seboj, kaj ce srecas medveda, volka, ježa) in evo ti ga na! Pridema midva u hosto in ko ti mi ni ena kur*a gobisce prehodla, tko pocez, same bete obrezane videvam...spremenim taktiko (ne bom zdej razlagu kako) in evo ti ga na Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ...pa se dva... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ...in tko naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ...jah, nec sem reku, pol sem jih pa kr pobirat zacel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ...no in ko sem se pocas navelical... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ...pa domov in zdej so pa ze ocisceni, pa prstimani za na smetano :P ... no pa shark bo tud kaksno zlico dubu, k je tko pazu name pa pomagal iskat. Zdej pa nej kir rece, da jurji ne lezijo kr po tleh :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 a tiste rdeče ti tudi noter daješ ? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ...pa domov in zdej so pa ze ocisceni, pa prstimani za na smetano :P ... no pa shark bo tud kaksno zlico dubu, k je tko pazu name pa pomagal iskat. Zdej pa nej kir rece, da jurji ne lezijo kr po tleh :D Zloba zlobna zdej moram pa koj na naš piknik plac vifiko odpelat de jih gre nabirat :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 a tiste rdeče ti tudi noter daješ ? :hmm: Ja a ne veš da so rdeče mušnice ta nar ta bol gobe! Sicer samo enkrat ampak en moj kolega je preživel in pravi da so izvrstne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se