.T. Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Ce jo pa naus, ti bo pa Cuk listk nalimov ... :P lp OrlyTM Pol si ga pa lahko Cuk se zdrka zraven motorja od silnega zadovoljstva. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Aja pa v vseh teh postih sem pozabil napisati, da me ze nekih sest let ni bilo v Bohinju. Me je ze takrat vse minilo, ko sem se pripeljal v Bohinj in sem pred jezerom pred trgovino na levi strani vstavil in hotel kupiti nekaj za spit (bilo je vroce v usnju), pa je en kreten z usnejno torbico priletel do mene in vpit 350 tolrjev, 350 tolarjev. Sorry tako se pa ne dela s turisti, pa magar enodnevnimi. Tadej No, pa se naprej doma ostan, k te, tkole prepotentnega, prov nc ne rabmo :D :D :D :D :D :D :D :D lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Pol si ga pa lahko Cuk se zdrka zraven motorja od silnega zadovoljstva. Tadej Jap, direkt teb po hlacah, jakni in celadi :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 ... To je to ... :) Pa bohinjci lahk izberemo same taprave za jezne, ta trdobucne hribovce, ane :P :P :P :P :P lp OrlyTM ...Mi zahojeni hribovci, smo pa ze en cajt nazaj ugotovil, da s silo ne dosezes nic lp OrlyTM Madonca, tle pa neki ne štima. :unsure: :blink: :blink: :blink: So nas nesl z varko v levo! :angry: Najprej se delajo miroljubni, zadaj imajo pa ta hude trdobučne hribovce... Jaj jaj jaj, so zviti ti buhinci! ;) :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Hehe ... bedniki bedni :P Ceco, ti men sine, pa trdobucnes, ...Takihle prepotentnezev jst cist ne rabim srecat nikjer tuki okrog, majo tut mal bolj prijazni in tolerantni in normalni ljudje kak dinar za zapravit, sj ves :) Trenutno je Bohinj nabito poln. ... a nismo mal prevec zahojeni zate? Al rabis hodit med tanajvecje zahojence, da se ne vidi, kok si ti sam zahojen, da si mal ego napumpas, ko te v Ljubljani vsi spucavajo? Ti kar parkirej tam v Ljubljani, kjer mas bokse narisane, v Bohinju bos pa parkirnino placu pa pika! Ce jo pa naus, ti bo pa Cuk listk nalimov ... :P Tele občine je res treba centralizirat, kavboj. V TNP vsi kurčevi davkoplačevalci vlagamo, da mi potem lokalci pulijo denar za ogled tistega, v kar (neprostovoljno) investiram. Nesorazmerje je očitno. In, za jezik te bom potegnil čez kakšno dobro leto, ko boste cvilili, da je Bohinj prazen in da nimate od česa jesti. Ker ste me pa razpizdili, ravnokar pišem predlog za izredno revizijo poslovanja vaše občine. Pa da vidimo, kam gre parkirnina in kazni in kdo vse se je okoristil iz občinskega proračuna in nenamensko trošil sredstva. Pa nič osebnega, sine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 No, pa se naprej doma ostan, Spet pises neumnosti! Jaz vsekakor ne ostajam doma ampak hodim drugam. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Če bo šlo tako naprej, bo ta tema letela v hormonca! :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Trenutno je Bohinj nabito poln. Cudn ane, k smo sami zahojeni hribovci! Sploh mi pa ni jasno, kaj takale superiornost od Tadeja zeli pri nas hribovcih zahojenih trdobucnih pocet ... a nismo mal prevec zahojeni zate? Si nekdo domišlja, da pridejo ljudje v Bohinj zaradi bohinjcev? :blink: :huh: ...... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Jest pa predlagam, da začnemo zbirati podpise za peticijo glede plačevanja nesorazmerno visoke parkirnine in jo naslovimo na njihovo občino. Zberemo sto, dvesto podpisov in lepo dopišemo, da bomo (brezpogojno) tisto pa tisto nedeljo vsi podpisani motoristi prišli v Bohinj navsezgodaj, plačali parkirnino in ostali tam ves dan. (pijačo in hrano pripeljemo s seboj ;) ) Stvar naj bo napovedana, da bodo vsaj vedeli, zahojenci, za kaj gre. Seveda je treba posrkbeti, da bo zasedenih večina prostorov in to toliko, kot smo zanje plačali, ne pa en zraven drugega, kot sardine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Ker ste me pa razpizdili, ravnokar pišem predlog za izredno revizijo poslovanja vaše občine. Pa da vidimo, kam gre parkirnina in kazni in kdo vse se je okoristil iz občinskega proračuna in nenamensko trošil sredstva. Pa nič osebnega, sine. Stari, ti kr dej :) sj, mogoc je zadn cajt, da se jih en mal lot :) gor so itak teksas po svoje :P Kok ste zabavni za zjutrej ob kavici, prov uzivam :P lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 ....saj je vse lepo in prav ampak še vedno bo treba kakega pošteno čez gobec udarit....kaj češ, tko pač je. Čist premal je poštenih, kmečkih pretepov in ostalega. Problem v tožbah je samo v tem, da pretep ni čist pretep ampak pičkasto prerivanje in kaka zaušnica, kar pa je ponižujoče. Čez gobec, z rimelnom čez hrbet pa koleno v brado, 360 high kick pol pa pokažte tistega ki bo tožil. Naj toži, prej kot slej pride iz bolnice. Mislim da je to vsakomur jasno...hehehe... Še vedno so maskirke in tema, ne? ...to res nikamor ne vodi, pol je pa cel kup testosterona, ki ga je treba v grmovje metat pa v robce brisat...dajmo kak fight pa bo.. ;) ;) ;) :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 ....saj je vse lepo in prav ampak še vedno bo treba kakega pošteno čez gobec udarit....kaj češ, tko pač je. Čist premal je poštenih, kmečkih pretepov in ostalega. Problem v tožbah je samo v tem, da pretep ni čist pretep ampak pičkasto prerivanje in kaka zaušnica, kar pa je ponižujoče. Tole drži kot pribito. V praksi je res bolj opletanje z udi, kot dobro merjen šus. Iz strahu najbrže. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Peesda, ste se tko razpisal od uceri., da sem komi na tekoce prsu... flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Ja ka pa druzga, tepst se je treba al damo rajs kr :D :D :D :D :D hehe, LOL lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Mi pa ne rabimo Bohinjcev okoli jezera. Je njihovo al kaj? :blink: :angry: :rolleyes: <_< Ja, naše je, in z njim upravlja Bohinjska občina, tko kot z 3M upravlja MOL in je Ljubljansko. Če se ne motim je naš plemeniti poslanec nedolgo tega izjavil, da "hrvško morje" nikoli ni bilo in ni od hrvatov, potem tudi VAŠE jezero sploh ni vaše :lol: :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Hehe ... bedniki bedni :P ... :P Ker ste me pa razpizdili, ravnokar pišem predlog za izredno revizijo poslovanja vaše občine. Pa da vidimo, kam gre parkirnina in kazni in kdo vse se je okoristil iz občinskega proračuna in nenamensko trošil sredstva. Pa nič osebnega, sine. S to elegantno potezo si se mi pa zlo prikupil (ne mislim prov nic cinicno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Kaj je zdej...a se je ustavlo? flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Mozno, ampak se vseen morte parkirnino placat :P A zej bo ze kr jezero vase al kaj? hehehehehehehehehehehe zabava za vso druzino, tale motosvet forum :D :D :D lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Men pa ni treba placat....:) :) flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 hehe ... men tut ne ;) mam naljepko :) matr se mamo mi fajn :) lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Jaz pa kar brez naljepke hi hi :) :) :D flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Mozno, ampak se vseen morte parkirnino placat :P A zej bo ze kr jezero vase al kaj? hehehehehehehehehehehe zabava za vso druzino, tale motosvet forum :D :D :D lp OrlyTM Svakog gosta je posle sedam (bebavih) posta dosta. Sploh če se stopnjujejo (po bebavosti). Dete, začelo si normalno, s svojimi stališči, kakršna pač že so. Nadaljuješ pa v svetli tradiciji osebkov, ki so bili z motosveta auslezvani. Če je zmanjkalo argumentov in poze, pozabiš na Motosvet. Imajo na poljub.com tudi forum, pa tam razglabljaj npr. o spolnem življenju Bohinjcev. Pa srečno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 (popravljeno) Jaz pa kar brez naljepke hi hi :) :) :D flayo Flayo, kolk Bohinjk si pa osrečil, da te tako ujčkajo? Popravljeno Julij 31, 2003. Popravil ceco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Orly pomagaj mi...kolk mislis da jih je blo z nasmeskom na ustih v starih dobrih casih? :) :) :) flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Svakog gosta je posle sedam (bebavih) posta dosta. Sploh če se stopnjujejo (po bebavosti). Dete, začelo si normalno, s svojimi stališči, kakršna pač že so. Nadaljuješ pa v svetli tradiciji osebkov, ki so bili z motosveta auslezvani. Če je zmanjkalo argumentov in poze, pozabiš na Motosvet. Imajo na poljub.com tudi forum, pa tam razglabljaj npr. o spolnem življenju Bohinjcev. Pa srečno. Svoboda je...ne preganjaj ljudi... flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se