OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Svakog gosta je posle sedam (bebavih) posta dosta. Sploh če se stopnjujejo (po bebavosti). Dete, začelo si normalno, s svojimi stališči, kakršna pač že so. Nadaljuješ pa v svetli tradiciji osebkov, ki so bili z motosveta auslezvani. Če je zmanjkalo argumentov in poze, pozabiš na Motosvet. Imajo na poljub.com tudi forum, pa tam razglabljaj npr. o spolnem življenju Bohinjcev. Pa srečno. hehe ... no vidis, fante ... prvo me zmerjas z hribovcem in trdobucnezem, pol ti pa mal vrnem, si pa uzaljen in grozis ... kdo je zej tu vecji kekec, jst al ti? Ni zmanjkal argumentov, point, zaradi cesar sm se na motosvet sploh oglasu je bla debata o pretepenem redarju, kar se mi zdi totalno slaboumno dejanje in nima prov nobenega opravicila. Ti pa pa se ene par ste pa zacel zmerjanje z hribovci in podobnim .... a pol pa prcakujes od mene resno in spostovanja vredno debato ... k'moon, sej nis resn, ali pac? :rolleyes: Uzivi v svoji prepotentnosti. hehe lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Ker ste me pa razpizdili, ravnokar pišem predlog za izredno revizijo poslovanja vaše občine. Pa da vidimo, kam gre parkirnina in kazni in kdo vse se je okoristil iz občinskega proračuna in nenamensko trošil sredstva. Računsko sodišče ali proračunska inšpekcija? Samo firbec me matra. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Orly pomagaj mi...kolk mislis da jih je blo z nasmeskom na ustih v starih dobrih casih? :) :) :) flayo jap, neki jih je pa blo ;) ampak to je res off topic :) lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Svoboda je...ne preganjaj ljudi... flayo It was just a tip, suggestion. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Računsko sodišče ali proračunska inšpekcija? Samo firbec me matra. :P Poslovna skrivnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 debata o pretepenem redarju, kar se mi zdi totalno slaboumno dejanje in nima prov nobenega opravicila. Meni je pa slaboumno dejanje, da pri pobiranju parkirnine enacite avtomobile in motorje. Tudi slaboumno dejanje je, da je redar v enem dnevu dvakrat listkal iste motorje. Slaboumen je tudi redar, ker ni predvideval kaj bo. Slaboumni je tisti, ki se po forumu hvali, kolk jih je. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Meni je pa slaboumno dejanje, da pri pobiranju parkirnine enacite avtomobile in motorje. jih ne enacimo, kolkr sm jst gledu cene, je za motorje cenejs ... ce je pa teb to isto, se pejt pa spet mal matematko ucit. Kok je pa cenejs, je pa druga stvar, men se zdi Ok, teb pac ne ... nikol ne bo za vse prov. Tudi slaboumno dejanje je, da je redar v enem dnevu dvakrat listkal iste motorje. Slaboumni so tisti motoristi, ki so dvakrat v enem dnevu v enem kraju napravl prekrsek. Slaboumen je tudi redar, ker ni predvideval kaj bo. Slaboumni so tisti motoristi, ki po ze eni kazni, niso predvidevali kaj bo, ce bodo se enkrat napacno parkirali. Slaboumni je tisti, ki se po forumu hvali, kolk jih je. To se pa z Flayotom zmeni. lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Slaboumni je tisti, ki se po forumu hvali, kolk jih je. Tadej Ti si pa res bucman...saj te je zanimalo. In zdaj? Ko ti odgovorim, ti nekaj ni vsec in sem slaboumen. Odloci se kaj bi rad... flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Ampak zdej smo cist zavil s teme... Ce komu kej ni prov nej se obrne na visje instance ne pa da izvajalce pravice pretepajo...bogega fanta so najbrz cez pocitnce vzel v sluzbo na obcini da bi si Cuk mal odpocil pol ga pa tole caka... Slabo luc mece na motoriste...bo moral motosvetovci une 4 najdet pa jih naucit manir. Ker pol res vsi k se na dveh kolesih brez pedal vozijo grdo zgledajo... flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 ...bogega fanta so najbrz cez pocitnce vzel v sluzbo na obcini da bi si Cuk mal odpocil pol ga pa tole caka... Flayo, po človeški plati čisto razumem. Ampak, ko oblečeš uniformo ali si natakneš službeno izkaznico, si eksponent taiste inštitucije. Študent, uslužbenec ali pa honorarec, vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 ...bogega fanta so najbrz cez pocitnce vzel v sluzbo na obcini da bi si Cuk mal odpocil pol ga pa tole caka... Flayo, po človeški plati čisto razumem. Ampak, ko oblečeš uniformo ali si natakneš službeno izkaznico, si eksponent taiste inštitucije. Študent, uslužbenec ali pa honorarec, vseeno. Hoces rect da se jim ni dal do obcine zapelat pa koga tam prebutat? ce bi ga prasal kdo mu je reku da mora listke talat, bi jim z veseljem povedu...pa bi se lepo odpelal tja...se spotoma bi jim blo k je obcina v Bistrici...in bi tam koga nabunkal... flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 ...bogega fanta so najbrz cez pocitnce vzel v sluzbo na obcini da bi si Cuk mal odpocil pol ga pa tole caka... Flayo, po človeški plati čisto razumem. Ampak, ko oblečeš uniformo ali si natakneš službeno izkaznico, si eksponent taiste inštitucije. Študent, uslužbenec ali pa honorarec, vseeno. iste besede sem slišal ko smo na gospodarskem razstavišču začel pomirat parkirnino ceco!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furija Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Kumi sm prišla do konca in vse prebrala- uf! Skratka kdo bo zdaj organiziral tisto furo v Bohinj, saj so nas fantje skoraj povabil, k enih par neumnih stresajo. Ker sem vedno za hece, bi prou rada spoznala te bohinjce, ki preberejo vsak peti post in se razburjajo. Torej povabim še par punc, da nas bo več in da vidmo to posebnost naše dežele. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Torej povabim še par punc, da nas bo več in da vidmo to posebnost naše dežele. To je beseda! In ženske besede držijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gothmorg Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 O čem ti tukaj sploh govoriš? Mi govorimo o predragih parkiriščih za motoriste. O, a ti tudi??? Sem skoraj dobil občutek, da si zašel z teme. Preberi si tudi kak citat, ki ga najdes v mojem sporocilu! Tja ga nisem postavil zaradi lepotnega vtisa! Odgovoril sem na trditev, da motoristi zapravijo vec denarja kot avtomobilisti. Tega argumenta (motoristi zapravljivci) vsaj po mojem skromnem mnenju ne mores steti med argumente za cenejse parkirnine za motorje. Ce ti se zdaj ni jasno, si preberi se enkrat. Pa se enkrat, ... Ponavljaj, dokler ne bos sam pri sebi razscistil, kaj pomenijo izjave, vzete iz konteksta. LP, Andrej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gothmorg Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Če me ne bi tu razsvetlili, bi prisegel, da sem še lani v Bohinju preklinjal polne avtobuse penzionistov z nekimi zvezdicami pa V redu - popravljam se - v sporocilu je bilo govora izkljucno o motoristih in avtomobilistih, zato sem domneval, da ni potrebno se petkrat posebej poudariti, da govorimo o tem. Da ti vrzem novo kost - si preprican, da so se babice pripeljale na ENODNEVNI izlet? Kaj pa, ce so prespale v kakem hotelu v Bohinjskem kotu? Saj ni potrebno odgovoriti, ker se to parkirnin ne tice. LP, Andrej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Hoces rect da se jim ni dal do obcine zapelat pa koga tam prebutat? ce bi ga prasal kdo mu je reku da mora listke talat, bi jim z veseljem povedu...pa bi se lepo odpelal tja...se spotoma bi jim blo k je obcina v Bistrici...in bi tam koga nabunkal... flayo Nisva na isti valovni dolžini. "Kasirajo" tisti, ki opravljajo najnižja dela. Bog jim odpusti grehe, ker ne vedo, kaj opravljajo. Pa bi načeloma morali, čeprav mogoče delajo za preživetje ali pa za priboljšek. "Zdrl" se boš vedno na bančnega uslužbenca za šalterjem, ne na Voljča, ker: 1. dostopa do Voljča nimaš, 2. ker delo s stranko opravlja bančni uslužbenec za šalterjem in ne Voljč. Ker je to njegovo delo, je tudi "stranka" do stranke. Pa ne odobravam pretepanja, sploh če se štirje lotijo enega, kot je bilo slišati. Temule Čuku bo pa potrebno povedati drugače. Z zasedbo parkirišč recimo zadnjo nedeljo v avgustu. Ko pride Ice nazaj, stečejo priprave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gothmorg Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 To kar vidis, pa so urejena parkirna mesta za motorje. In ta parkirna mesta so BREZPLACNA!!! Mogoce je pa cas, da se obregnem ob spodnjo sliko. Ze petkrat sem jo videl - kar je prevec, je pa prevec. NA DOPOLNILNI TABLI POD ZNAKOM ZA PARKIRISCE, JE NARISANO KOLO Z MOTORJEM! KOLO Z MOTORJEM IN NE MOTORNO KOLO. V Ljubljani na Beethovnovi parkirisca za motorna kolesa ni. LP, Andrej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Na koncu koncev bomo mel pa se poln bohinj zarad tega :D nice :D komi cakam. Aja, zanimiv, da noben ne pokomentira Tadejevih pametovanj in mojega odgovora le tem. lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gothmorg Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Na isti povrsini lahko parkira 5 motorjev. To je pa 5.500 SIT. Lahko parkira. LAHKO. Osebno vec kot dveh motorjev v enem boksu se nisem imel priloznosti videti. Ja, ja, saj vem - ce ze placate cel boks, si ga boste tudi vzeli... *sigh* LP, Andrej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 V Ljubljani na Beethovnovi parkirisca za motorna kolesa ni. LP, Andrej. Še dobr. Moj motor itak pol metra ven štrli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gothmorg Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Tega ni nihce rekel, da hodijo na enodnevne izlete. Pac pa vso hrano prinesejo seboj - avto jim kar glisira. Hh, cista izguba s temi tujimi turisti. Pridejo za stiri dni, parkirnine jim s kartico, ki jo dobijo v hotelu/campu/apartmaju ni potrebno placati, hrano imajo tako ali tako s seboj... Jaz bi kar meje zaprl, da te sodrge ne bi bilo k nam. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrlyTM Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 hehehehehe ... ste hecni :) a nisi ti mene prej zmerju, da s takimi debatami, bom letu dol iz motosveta, zej si pa sam isti ... huh, mamo spet tipicno slovensko dvojno moralo? :rolleyes: lp OrlyTM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Tega ni nihce rekel, da hodijo na enodnevne izlete. Pac pa vso hrano prinesejo seboj - avto jim kar glisira. Hh, cista izguba s temi tujimi turisti. Pridejo za stiri dni, parkirnine jim s kartico, ki jo dobijo v hotelu/campu/apartmaju ni potrebno placati, hrano imajo tako ali tako s seboj... Jaz bi kar meje zaprl, da te sodrge ne bi bilo k nam. ;) Včasih smo imeli dvojne cene, ene za strance, druge za domaće. Recimo na avtoceti, pa na parkiriščih, če vama to kaj pomaga, da ne bi ravno zapirali meja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Na koncu koncev bomo mel pa se poln bohinj zarad tega :D nice :D komi cakam. Ampak vse bomo imeli s sabo. Največ pa dobre volje, ki je pa ne bomo prodajali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se