urkoman Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 E-posta od g. Bobana: iboban@my.beocity.net Urko
jokl66 Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Je to Hornet 900? Sam sizim, ker na stock sedezu drsim naprej.
mlekar Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 dao sedište i ovih dana čekam izradu novog , napomenuo bih samo jednu stvar a to su originalni materijali koje taj vešt majstor koristi
urkoman Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Je to Hornet 900? Sam sizim, ker na stock sedezu drsim naprej. res je
deki28 Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Evo rezultati predelave izpod mojsterskih rok gospoda Bobana iz Zenice (Beograd) Predelava je vec kot polovico cenejsa, kot pri Bagsterju, kvaliteta malenkost boljsa (kar se notranjosti tice ima zascito proti dezju, kar pena izpod Bagster sedeža, nima), le glede prevoza moram pograjati, gospod Bojan, ki skrbi za linijo Beograd - Slovenija, JE ZLATAR. Prilagam slike. Sedež ima gelni vložek, voznikov sedež je poravnan (nič več drsenja) in ima všitega sršena. Vse to za 170€. Lep pozdrav in veliko uzitkov v vožnji s predelanimi sedeži Koliko časa si pa čakal?
shark90 Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Koliko časa si pa čakal? Tudi mene zanima?
gregor46 Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 Evo rezultati predelave izpod mojsterskih rok gospoda Bobana iz Zenice (Beograd) Predelava je vec kot polovico cenejsa, kot pri Bagsterju, kvaliteta malenkost boljsa (kar se notranjosti tice ima zascito proti dezju, kar pena izpod Bagster sedeža, nima), le glede prevoza moram pograjati, gospod Bojan, ki skrbi za linijo Beograd - Slovenija, JE ZLATAR. Prilagam slike. Sedež ima gelni vložek, voznikov sedež je poravnan (nič več drsenja) in ima všitega sršena. Vse to za 170€. Lep pozdrav in veliko uzitkov v vožnji s predelanimi sedeži @ urkoman, si z predelavo sedeža želel izboljšat le udobje ali si tudi nižal višino motorja? In če si, za koliko oz. koliko bi lahko max. znižal višino z predelavo? Lp, Gregor
urkoman Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 @ urkoman, si z predelavo sedeža želel izboljšat le udobje ali si tudi nižal višino motorja? In če si, za koliko oz. koliko bi lahko max. znižal višino z predelavo? Lp, Gregor jou,na motorju predelujem stvari zato,da se udobneje vozim. Sedez se zadaj za tvojo ritjo spusti max 2 cm. Jest nisem zelel prevec znizat motorja, zaradi pokrcenosti nog (ceptav sem172cm). Mojstr je znizal zadaj za 1.5 cm in spredaj zvisal za 0.5 cm, rezultat enak, samo da sem ohranil povprecno visino,kot je bila prej.
urkoman Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 Koliko časa si pa čakal? sem verjetno ujel dosti normalen cas,ima veliko dela,cakal sem 3 tedne. Lp
shark90 Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Pozdravljeni. Na ebayu sem zasledil sedeže. Ima kdo kakšne izkušnje na tej strani? Ne razumem kako je z tem, če naročim dobim celi sedež ali moram poslat originalnega k njim? Če ve kdo kaj več glede tega? še link: http://www.motorradsitzbank-wie-neu.de/
sayo Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Evo rezultati predelave izpod mojsterskih rok gospoda Bobana iz Zenice (Beograd) Predelava je vec kot polovico cenejsa, kot pri Bagsterju, kvaliteta malenkost boljsa (kar se notranjosti tice ima zascito proti dezju, kar pena izpod Bagster sedeža, nima), le glede prevoza moram pograjati, gospod Bojan, ki skrbi za linijo Beograd - Slovenija, JE ZLATAR. Prilagam slike. Sedež ima gelni vložek, voznikov sedež je poravnan (nič več drsenja) in ima všitega sršena. Vse to za 170€. Lep pozdrav in veliko uzitkov v vožnji s predelanimi sedeži Boban je iz ZEMUNA, če se ne motim, a 170€ je skupna cena z ZLATARJEM vred ?
cisco Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Obstaja še en bliže nas...v Zagrebu... Podobna kvalitetna dela kot Boban... na sosednjem forumu je več podatkov in slikc... http://v-strom.hr/moto-radionice-i-ducani/prerada-sjedala-zg/
urkoman Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Boban je iz ZEMUNA, če se ne motim, a 170€ je skupna cena z ZLATARJEM vred ? ja iz beograda,so me takoj popravili,zenica sm napisal,mislil pa zemun. Ne,170 je predelava,ki jo vidis na sliki. Prevoz sem ter tja je dodaten strosek.
Matori Hanzo Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Urkoman, ali ti "zlatar" ni prej povedal, koliko te bo stala njegova usluga?
urkoman Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Urkoman, ali ti "zlatar" ni prej povedal, koliko te bo stala njegova usluga? Ma nima veze lej,on zeli vec zasluzt kot mojstr,ki je zares neki naredu. Je povedu na zacetku ceno,ki jo je potem potrojil,kaj cem,drgac mi pa sedeza nebi dal. Zato pa se znajte po svoje,bo bols.
killa Objavljeno April 8, 2012 Opozori Objavljeno April 8, 2012 a mogoče kdo pozna koga, ki pri nas dela take stvari. Rabu bi zadnji zic za cbr-ko mal omehčat
sayo Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Jaz sem zdaj najdu enega k hodi vsake 14 dni v Beograd in mi bo sedež odpeljal in pripeljal za nekaj 10 €
urkoman Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Jaz sem zdaj najdu enega k hodi vsake 14 dni v Beograd in mi bo sedež odpeljal in pripeljal za nekaj 10 € Bravo, o tem govorim.
honda61 Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 A mogoče ve kdo, katera firma je v Sloveniji zastopnik za sedeže Corbin?
nanossesta Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 Prodam airhawk in sicer veliki model. star je pol leta in rabljen morda 5 ur. 041 393 365 cena 70 eur. nov z poštnino je bil skoraj 120.
cisco Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Prodam airhawk in sicer veliki model. star je pol leta in rabljen morda 5 ur. 041 393 365 cena 70 eur. nov z poštnino je bil skoraj 120. Oj si ga mel na vstromu? Kako se obnese...zakaj prodaja?
yapka Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 (popravljeno) Zanima me, če še lahko kdo iz prve roke pove kako je zadovoljen s tem ''pojštrom''. Nekaj podobnega bi si moral umisliti za f650gs, ker me po ne predolgi vožnji začne bolet križ oz. trtica. Ali obstaja tudi kaj podobnega, na internetu sem tudi zasledil gel,... bil bi vesel vsakega nasveta. Popravljeno April 30, 2012. Popravil yapka
rintintin Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Lp.. Nekaj časa nazaj smo sedeže motorja pretapicirali v usnje... lepi so ze, sam uporabni pa... moj problem je namreč ta, da sedeži precej drsijo, sedaj me pa zanima če ima kdo kak predlog kako rešiti situacijo... kak premaz al pa kaj v tem smilslu.. še enkrat vnaprej hvala za odgovore.... (iskal sem že po forumu pa nisem našel nobene pametne rešitve tako, da če je bilo že kaj objavljenega na to temo se opravičujem za smetenje)
corser Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Dve kapljci SUPER ATTACK sekundnega pa je :grim Sicer pa ne vem ampak kako se pa usnje obnese ko dežuje? Se ne napije..?
krucymucy Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Se dobi "grip spray-je" raznih namenov, mnogi med njimi še vodo odbijajo, samo kje se dobi pa ne vem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se