gift Objavljeno September 16, 2012 Deli Objavljeno September 16, 2012 http://www.colourlock.ch/gbest.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 17, 2012 Deli Objavljeno September 17, 2012 Koštruna gor pa bo... Pozimi ne zebe, poleti pa v jajcih ne čivka (od vročine!) Pa še drsi ne. motofrik in SCORPIONS 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 26, 2012 Deli Objavljeno Oktober 26, 2012 Zdaj ne vem, kakšnega zlatarja omenjate? Ta "zlatar" je samo prevoznik sedeža iz SLO v Zemun? Ahh .... se da na dosti načinov sedež tja spravit .... je pa res, da je Boban eden izmed boljših ima pa takšno gužvo, da se čaka na sedež kar konkretno časa (baje, da so slovenci navalili). No, moj kolega stanuje na Banovem brdu in mu je sedež zrihtal v 10-ih dneh .... Delal pa mu je za ZZR1200 . Če se bom spomnil mi je kolega poslal sliko sedeža, jo bom prilepil ..... joka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 26, 2012 Deli Objavljeno Oktober 26, 2012 Če se bom spomnil mi je kolega poslal sliko sedeža, jo bom prilepil ..... Kar obljubim tudi naredim .... evo Boban-ov izdelek, ki ga je naredil prejšnji teden - še vroč sedež za ZZR1200. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Oktober 27, 2012 Deli Objavljeno Oktober 27, 2012 A mogoče ve kdo, katera firma je v Sloveniji zastopnik za sedeže Corbin? Hehe ti bi Corbin, ta je dobra. Ne morš vrjamt kaj sm vse mogu dat čez da sm dobu ta sedež. Sicer imajo tudi za voznika, jaz sem rabil predvsem za moj drago. Je pa full bolj kot original. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Oktober 27, 2012 Deli Objavljeno Oktober 27, 2012 Izgleda pa grdo,kot moja prednja maska. Jebat ga,je pa prakticno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jernej22 Objavljeno November 30, 2012 Deli Objavljeno November 30, 2012 Mene pa zanima ,če ima kdo še kakšen drug mail od majstora Bobana, ker je bil mail, ki sem ga našel na motosvetu zavrnjen. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 Ce bi malo posurfal, minutko dela bi nasel zadnje zapise 25.nov 2012: a mozes i da ga zoves 0601323938 iboban@beocity.net Ce to ne drzi, potem pa zal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jernej22 Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 Če bi prebral moje besedilo zgoraj(15 sekund dela) bi videl, da sem mail, ki je objavljen na motosvetu že uporabil, pa je bil zavrnjen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 Če bi prebral moje besedilo zgoraj(15 sekund dela) bi videl, da sem mail, ki je objavljen na motosvetu že uporabil, pa je bil zavrnjen. mogoče: bmsboban@gmail.com motosedista@motosedista.rs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno December 10, 2012 Deli Objavljeno December 10, 2012 Tisti ki radi kaj naredite sami si poglejte to stran http://diymotorcycleseat.com/index.php čez zimo je čas za teke podvige. Pa še veliko ceneje kot če to dela nekdo drug namesto vas. Lp! trojan69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Januar 6, 2013 Deli Objavljeno Januar 6, 2013 Sem prebral večino strani, ampak nikjer zasledil, kje bi lahko nabavil gel vložek za predelavo sedeža. Na e-bayu se res, da najde nekaj, ampak verjetno bi pri nas kje dala kakšna podobna zadeva dobit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Januar 7, 2013 Deli Objavljeno Januar 7, 2013 gel vlozkov v lojzetu malo morje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Januar 7, 2013 Deli Objavljeno Januar 7, 2013 Sem prebral večino strani, ampak nikjer zasledil, kje bi lahko nabavil gel vložek za predelavo sedeža. Na e-bayu se res, da najde nekaj, ampak verjetno bi pri nas kje dala kakšna podobna zadeva dobit? Jaz sem našel tale link na horizons unlimited v temi o kle-ju. Model je bil zelo zadovoljen z njim. Upam da ti pomaga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbudala Objavljeno Februar 4, 2013 Deli Objavljeno Februar 4, 2013 Pozdrav, da malo ubodim temo ker mam v lasti moto guzzia californio pomeni da mam po par 100km precej mravljinčasto rit. Kaj najbolj svetujete oz na kaj moram biti pri naročilu predelave najbolj pozorn. Gel res tako pomaga kot pravijo? Kako izbrati peno? Kakšno prevleko? Že v naprej hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Februar 5, 2013 Deli Objavljeno Februar 5, 2013 Pozdrav, da malo ubodim temo ker mam v lasti moto guzzia californio pomeni da mam po par 100km precej mravljinčasto rit. Kaj najbolj svetujete oz na kaj moram biti pri naročilu predelave najbolj pozorn. Gel res tako pomaga kot pravijo? Kako izbrati peno? Kakšno prevleko? Že v naprej hvala Iz lastnih izkušenj ti nažalost nemorem pomagati, imam pa na KLE-ju podoben problem kot ti. Čez zimo sem malo iskal kako bi to naredil doma in naletel na tale link. Piše marsikaj zanimivega, od različnih pen, do gelov in oblike sedežev. Upam da ti kaj pomaga. Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbudala Objavljeno Februar 5, 2013 Deli Objavljeno Februar 5, 2013 Iz lastnih izkušenj ti nažalost nemorem pomagati, imam pa na KLE-ju podoben problem kot ti. Čez zimo sem malo iskal kako bi to naredil doma in naletel na tale link. Piše marsikaj zanimivega, od različnih pen, do gelov in oblike sedežev. Upam da ti kaj pomaga. Lp! že sam prečekiral veliko možnosti, tudi ta posredovani lik, na forum sem se pa obrnil, da izvem situacije iz prakse. Hvala vseno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 5, 2013 Deli Objavljeno Februar 5, 2013 najboljši material na sedežu ima BMW F800R če se predeluje sedež bi bil ta material zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno April 10, 2013 Deli Objavljeno April 10, 2013 Je nekaj trgovin ki prodajo materjale. Mercis v Jarsah pri Domzalah, Arcom... Pogooglaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perosan Objavljeno April 13, 2013 Deli Objavljeno April 13, 2013 Je nekaj trgovin ki prodajo materjale. Mercis v Jarsah pri Domzalah, Arcom... Pogooglaj. Sej bi pogooglo ,pa nevem kako se reče temu materialu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno April 13, 2013 Deli Objavljeno April 13, 2013 Umetno usnje (skaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 Jaz sem gele naročil tukaj http://www.motorcyclegelpad.co.uk/. Debelina gela mislim da je 18 mm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 Hvala za info Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Silv-Kawasaki Objavljeno September 26, 2013 Deli Objavljeno September 26, 2013 Eno dobro naslonjalo in klopco sem dobil of Fehlinga preko http://www.eutrade.si/category-55642-si/ tam jih imajo na tono Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno December 6, 2013 Deli Objavljeno December 6, 2013 a se meni samo zdi a tukaj ene 3 mesece postov manjka????? cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se