pohajač Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 evo pa smo dali preoblečt sedež kp-kp 1
jozexj6 Objavljeno December 15, 2013 Opozori Objavljeno December 15, 2013 Tole je pa na mojem tanovem mopiju zdej Kmet2, Ervin93, maus in 2 others 5
osa rider Objavljeno December 23, 2013 Opozori Objavljeno December 23, 2013 (popravljeno) Evo da v tretje nalimam slike sedeža! Brez reklame! Popravljeno December 23, 2013. Popravil osa rider DAMI34, svobodnaptica01, malakai in 2 others 5
Mahne76 Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Takole pa zgleda nov sedež na mojem motorju. Brez kakšnih radikalnih sprememb, samo malo bolj položen v zadnjem delu. Prej: in zdaj: trojan69, osa rider, jozexj6 in 3 others 6
trojan69 Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Takole pa zgleda nov sedež na mojem motorju. Brez kakšnih radikalnih sprememb, samo malo bolj položen v zadnjem delu. Prej: _DSC5094.jpg in zdaj: _DSC5158.jpg Lepo, tud na mojam bo počas treba kaj takega. Kdo je pa delal tole pa kolk je bla prbližno cena?
TakeALookAround Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Ejga, to mors na privat sprasvt, da nau hude krvi. :grim
Sale Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni, ima kdo idejo kam bi dal preobleči/predelati (kakšen gel) sedež za BMW R1200R, npr. kot na spodnji (zgornji) sliki: Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil Sale
u-r-o-s Objavljeno Februar 8, 2014 Opozori Objavljeno Februar 8, 2014 (popravljeno) @solorider Kdo je delal? Gel? Popravljeno Februar 8, 2014. Popravil u-r-o-s
ludiluka Objavljeno Februar 8, 2014 Opozori Objavljeno Februar 8, 2014 Ve kdo kej bi lahko dobil material za preoblečt sedež tak kot ga ima ducati 748 916 996 998 v originalu neka vrsta gume (je gladek brez kakršnegakoli vzorca še najbolj spominja na lateks sam se ne sveti ) ?? ali pa če kdo ve kako se reče materialu.
urkoman Objavljeno Februar 8, 2014 Opozori Objavljeno Februar 8, 2014 a mislis, da ni dober umetn' usnje, ki se ga uporablja na barkah, jahtah? Tak materijal dobimo, ko damo predelat zic, ce pa obstaja se kak bolj extra rain proof pa nea vem.
Bremzer Objavljeno Februar 8, 2014 Opozori Objavljeno Februar 8, 2014 Pozdravljeni, ima kdo idejo kam bi dal preobleči/predelati (kakšen gel) sedež za BMW R1200R, npr. kot na spodnji (zgornji) sliki: sedež.JPG Probaj tule ! BMW K 1200 RS - Motorradsitzbänke, Tankschutzhauben, Tankrucksäcke Preise für eine Bestellung aus Frankreich.htm
ludiluka Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 a mislis, da ni dober umetn' usnje, ki se ga uporablja na barkah, jahtah? Tak materijal dobimo, ko damo predelat zic, ce pa obstaja se kak bolj extra rain proof pa nea vem. Nočem nobenega usnja ali pa skaja ker mi to ni všeč ta material ki je v originalu gor je res zakon sej bi poiskal po netu kje bi ga dobil sam kaj ka ne vem kako se mu reče
ciciban Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Stari avti so imel strehe iz enega takega črnega materiala. Mislim, da se reče vinil. Na armaturkah se je prav tako dalo videt neko čno zadevo. kot umetno usnje samo bolj gumijasto in brez tkanine.
Matori Hanzo Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Najbrž bo kar vinil, kot pravi ciciban. Recimo kot TALE Lahko bi sicer bil kak bicast, e-leather ali kaka podobna pogruntavščina, ampaq skoraj ne verjamem.
Bremzer Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Nočem nobenega usnja ali pa skaja ker mi to ni všeč ta material ki je v originalu gor je res zakon sej bi poiskal po netu kje bi ga dobil sam kaj ka ne vem kako se mu reče Jaz bi se pozanimal pri kakem tapetniku boš dobil naslov katera trgovina kaj takega prodaja !
ludiluka Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Bom šel v petek malo povprašat tapetnike v okolici
Bremzer Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Tole je še ena dobra firma za izdelavo sedežev ! www.KAHEDO.de
jozexj6 Objavljeno Februar 10, 2014 Opozori Objavljeno Februar 10, 2014 Jaz imam dost podoben material firme abitex iz Italije. Materialu se reče magnum. Linka pa ne morm dat ker njihova stran na www.abitex.eu ne dela. Je pa materjal zlo elastičen ,brez kakšnega vzorca, velika barvna paleta, in zlo kvaliteten.
ludiluka Objavljeno Februar 10, 2014 Opozori Objavljeno Februar 10, 2014 Pol se boma pa lahko kaj zmenla. Imam namen ta teden it v domžale pa bi se spotoma še pri tebi ustavil da bi material pogledal.
Popularna objava Sale Objavljeno Marec 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2014 (popravljeno) Operacija uspela. Popravljeno Marec 8, 2014. Popravil Sale gasperX, HyperJack, jozexj6 in 9 others 12
TakeALookAround Objavljeno Marec 9, 2014 Opozori Objavljeno Marec 9, 2014 Se moj, se moj! Slike so pac primerne zmogljivostim telefona....neki na roza vlece. Sale, gasperX, DAMI34 in 4 others 7
solorider Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 http://www.tappezzeriaitalia.it/
PrimozC Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 A si je mogoce kdo omislil tale gel za v sedez? Mene edino moti to, da je potem ko ti ta gel gre treba nov sedez ali pa ce se ti kaj zalomi prav tako. Prodajalec pa zagotavlja da je zivljenjska doba tega gela enaka življenjski dobi original sedeža... lp
maus Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 (popravljeno) a samo za gel je tok dnarja ... za ta denar dobiš pretapiciranega z vgrajenim gelom :krneki: Popravljeno Januar 21, 2015. Popravil maus cikadina, pajkica in sayo 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se