pohajač Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 evo pa smo dali preoblečt sedež kp-kp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 u-r-o-s 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno December 15, 2013 Deli Objavljeno December 15, 2013 Tole je pa na mojem tanovem mopiju zdej DAMI34, Ervin93, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 23, 2013 Deli Objavljeno December 23, 2013 (popravljeno) Evo da v tretje nalimam slike sedeža! Brez reklame! Popravljeno December 23, 2013. Popravil osa rider malakai, svobodnaptica01, radoracer in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mahne76 Objavljeno Januar 4, 2014 Deli Objavljeno Januar 4, 2014 Takole pa zgleda nov sedež na mojem motorju. Brez kakšnih radikalnih sprememb, samo malo bolj položen v zadnjem delu. Prej: in zdaj: Sale, osa rider, trojan69 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Takole pa zgleda nov sedež na mojem motorju. Brez kakšnih radikalnih sprememb, samo malo bolj položen v zadnjem delu. Prej: _DSC5094.jpg in zdaj: _DSC5158.jpg Lepo, tud na mojam bo počas treba kaj takega. Kdo je pa delal tole pa kolk je bla prbližno cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Ejga, to mors na privat sprasvt, da nau hude krvi. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sale Objavljeno Februar 6, 2014 Deli Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni, ima kdo idejo kam bi dal preobleči/predelati (kakšen gel) sedež za BMW R1200R, npr. kot na spodnji (zgornji) sliki: Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil Sale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Februar 8, 2014 Deli Objavljeno Februar 8, 2014 (popravljeno) @solorider Kdo je delal? Gel? Popravljeno Februar 8, 2014. Popravil u-r-o-s Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Februar 8, 2014 Deli Objavljeno Februar 8, 2014 Ve kdo kej bi lahko dobil material za preoblečt sedež tak kot ga ima ducati 748 916 996 998 v originalu neka vrsta gume (je gladek brez kakršnegakoli vzorca še najbolj spominja na lateks sam se ne sveti ) ?? ali pa če kdo ve kako se reče materialu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Februar 8, 2014 Deli Objavljeno Februar 8, 2014 a mislis, da ni dober umetn' usnje, ki se ga uporablja na barkah, jahtah? Tak materijal dobimo, ko damo predelat zic, ce pa obstaja se kak bolj extra rain proof pa nea vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Februar 8, 2014 Deli Objavljeno Februar 8, 2014 Pozdravljeni, ima kdo idejo kam bi dal preobleči/predelati (kakšen gel) sedež za BMW R1200R, npr. kot na spodnji (zgornji) sliki: sedež.JPG Probaj tule ! BMW K 1200 RS - Motorradsitzbänke, Tankschutzhauben, Tankrucksäcke Preise für eine Bestellung aus Frankreich.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Februar 9, 2014 Deli Objavljeno Februar 9, 2014 a mislis, da ni dober umetn' usnje, ki se ga uporablja na barkah, jahtah? Tak materijal dobimo, ko damo predelat zic, ce pa obstaja se kak bolj extra rain proof pa nea vem. Nočem nobenega usnja ali pa skaja ker mi to ni všeč ta material ki je v originalu gor je res zakon sej bi poiskal po netu kje bi ga dobil sam kaj ka ne vem kako se mu reče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Februar 9, 2014 Deli Objavljeno Februar 9, 2014 Stari avti so imel strehe iz enega takega črnega materiala. Mislim, da se reče vinil. Na armaturkah se je prav tako dalo videt neko čno zadevo. kot umetno usnje samo bolj gumijasto in brez tkanine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 9, 2014 Deli Objavljeno Februar 9, 2014 Najbrž bo kar vinil, kot pravi ciciban. Recimo kot TALE Lahko bi sicer bil kak bicast, e-leather ali kaka podobna pogruntavščina, ampaq skoraj ne verjamem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Februar 9, 2014 Deli Objavljeno Februar 9, 2014 Nočem nobenega usnja ali pa skaja ker mi to ni všeč ta material ki je v originalu gor je res zakon sej bi poiskal po netu kje bi ga dobil sam kaj ka ne vem kako se mu reče Jaz bi se pozanimal pri kakem tapetniku boš dobil naslov katera trgovina kaj takega prodaja ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Februar 9, 2014 Deli Objavljeno Februar 9, 2014 Bom šel v petek malo povprašat tapetnike v okolici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Februar 9, 2014 Deli Objavljeno Februar 9, 2014 Tole je še ena dobra firma za izdelavo sedežev ! www.KAHEDO.de Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Februar 10, 2014 Deli Objavljeno Februar 10, 2014 Jaz imam dost podoben material firme abitex iz Italije. Materialu se reče magnum. Linka pa ne morm dat ker njihova stran na www.abitex.eu ne dela. Je pa materjal zlo elastičen ,brez kakšnega vzorca, velika barvna paleta, in zlo kvaliteten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Februar 10, 2014 Deli Objavljeno Februar 10, 2014 Pol se boma pa lahko kaj zmenla. Imam namen ta teden it v domžale pa bi se spotoma še pri tebi ustavil da bi material pogledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Sale Objavljeno Marec 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 8, 2014 (popravljeno) Operacija uspela. Popravljeno Marec 8, 2014. Popravil Sale DXR16, DAMI34, Bostjan L in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 9, 2014 Deli Objavljeno Marec 9, 2014 Se moj, se moj! Slike so pac primerne zmogljivostim telefona....neki na roza vlece. DAMI34, sayo, hajoktejn in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 http://www.tappezzeriaitalia.it/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 A si je mogoce kdo omislil tale gel za v sedez? Mene edino moti to, da je potem ko ti ta gel gre treba nov sedez ali pa ce se ti kaj zalomi prav tako. Prodajalec pa zagotavlja da je zivljenjska doba tega gela enaka življenjski dobi original sedeža... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 (popravljeno) a samo za gel je tok dnarja ... za ta denar dobiš pretapiciranega z vgrajenim gelom :krneki: Popravljeno Januar 21, 2015. Popravil maus pajkica, sayo in cikadina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se