_Roba_ Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Eh.. jebeš :) pozimi pa na z bordom čez snežne strmine in jumpnine :) ja pol pa te gondola dol fukne :angry: :angry: :angry:
M|t3k Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Eh... ni krize.. pa itak se samo furaš s sidrom al pa sedežnicami.. :) Aja.. ej kolk ste te vi tukaj stari ?
_Roba_ Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Pri meni je bla kriza :angry: :( Cuj od 17 naprej gor ce gledam mene pa tote kaj jaz vse poznam
M|t3k Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Uh pizda te ste že tolk stari? :) Jaz sem pa mislil, da sami 14-letni piceki prevladujejo :) :) Eh jaz sem pa 16 še :P Daj nea fukaj... ti si bil v oni gondoli ko je dol padla ?? Hm.. Kaj poznaš koga ko ma kitajsko restavracijo v brezju? :)
_Roba_ Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Jaz bom pa ztaj pocasi 17.Ja ja jaz sn bil noter pa se dva frenda :( :( :angry: :angry: dnar pa le bo :) :D Nina ma restavracijo oz.stari njen 12let sn hodo z njo skup v solo+vrtec se ne :) Enih 500metrov sn bek jaz od nej doma :) Kaj jo poznas??
M|t3k Objavljeno Avgust 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Uh.. long story :) no v glavnem.. nekaj mi je rekla enkrat da so eni njeni kolegi meli nesrečo v gondoli.. Pa je komu kaj blo? ja človek... počasi treba za avto šparat ne :) nix več skuter :)
bOnZy Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 roba, sej je treba se spredno prastiko barvat, tm je pa tut nalepga vredna pa se na drugi strani! ves! ce bi ga hotu ustimat, dab biu k nov.pol se pa nabere vec kpa 100k!jebat ga, jest sm cist zadovoln, vazn da mi jo gre tko dobr, kokr pa ksnmum kma 70 ne! povrh mam pa se use original!
_Roba_ Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 ja ja mali golob je mel glavo presekano vsekano :) :D malo simon arkado razbito :D mene pa je zmetalo ko pras*** pa sn nezaven ostal gori pol pa cez cajt vun skoco.....pol pa so se zacele bolecine :D v bolnici sn bil taki koda sn se z bemflo 200 v drevo pikno enostavno kripl :D
M|t3k Objavljeno Avgust 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Uh pizda... te pa tut ni blo kr tak.. kaj je te blo pravzaprav z gondolo???
_Roba_ Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Bom vse povedo ce ne prej v nedeljo :) Malo sma zabluzla :D treba malo vcasih :D zaj pa konec :)
_OKI_ Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 Ja zdaj pa končno bo ta meeting. Jaz pridem, čeprav bom mel šive še v nogi ampak saj nimam menjalnika :D Kaj pridete iz foruma vsi, ki ste iz MB in pa Ptuja ne ? Fajn bi blo
Gloga Objavljeno Avgust 5, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2003 @bOnZy:kot najprej :D :D :D :D :D :P :P :D Ej mene po domac povedan cist boli kurac kolk ti gre, mi je su pomojm bl kot pa benotu, ampak mam navaden ror zj gor tko da koncne ni nobene, skoz ovinke, huh, bomo sli enkrat na pokluko skup alpa pod goro pa bomo vidl kdo bo koga :huh: :) :) A to mas 50 al 70ccm? lp, pa brez zamere!
_OKI_ Objavljeno Avgust 7, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2003 Kaj pa bomo delali na meetingu? Jaz sem mislil, da bi prvo se zbrali tam na naši lokaciji (TUŠ) potem pa bi naredli nekaj slik pa kaj posneli, ter neredli eno gasilsko sliko. Potem pa bi lahko šli malo hrupa zganjat po Mariboru. Mimo policijskih postaj 20 komadov :D :blink: :lol:
x8r-x Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 mare20, kaj pa na morje boste kaj prišli? js s skuterjem do maribora verjetno bolj težko pridem. vi pa se lahko pridete še kopat zraven ;)
_Roba_ Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Dobra ura se pa bo nas miting :) :)
_Roba_ Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 (popravljeno) 40 nas je blopa se jih je majnkalo :( :( :( v glavnem krizisca so bla nasa vsi so se vstavlali adijoooo ne kako je blo :) :) Mene je en frend na kroski fozo po zadni jaz pa snemo ko sma se mimo skuterov tak pelala :) :) :) :D V glavnem 35min dolgi film mam posneti kak smo se po mestu in okolici vozli :D :D :D 10.9.03 je spet novi miting v mariboru ob 18.00uri spet pred tusom in upam da bomo prisli na stevilko 60 :D :D Slike pa pa lahko dobite na irc kanalu #skut Popravljeno Avgust 10, 2003. Popravil _Roba_
beno Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 No ja ... mal vec k 8 vs je pa blo :D :D :D ;)
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Ej Beno sam res čis mal več kot ns jih je blo :P LP
Tomozuki Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 (popravljeno) Ja hudo je blo ja :) Še rdeče smo prevozli vse :D Pa rondo, Roba, roko na srce, je bil najin :D Manjko je nazadnje še Golob, ker je šou bokvekam. Edina stvar, ko me je na začetku jebala so pa tote moje lukne, ki jih bo treba jutri zafilat :) Sej vem, da v LJ takega števila skuterjev na kup ne moreš dobit, ker so vsi pokradeni, čefoti pa itak nimajo interneta, da bi na motosvet prišli :D Popravljeno Avgust 10, 2003. Popravil Tomozuki
_Roba_ Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 (popravljeno) Jojoj jaz sem se zmoto 6.9.03 je II miting Ja beno v rondo pa sem so tako ti pa morem povedat da ma skuter 100x bolso tezisce tak :) :) :) Popravljeno Avgust 10, 2003. Popravil _Roba_
Tomozuki Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Jas tudi, samo da sn mel koleno še več ko 30cm do podna :) Previsoki je Aerox za take podvige, pol pa če že prideš na skrajno mejo pa zadaneš v štender :)
aerox Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Jas tudi, samo da sn mel koleno še več ko 30cm do podna :) Previsoki je Aerox za take podvige, pol pa če že prideš na skrajno mejo pa zadaneš v štender :) joj tomažek jas sn se za tabo pelo 1 krog, jas sn si samo mislo... ...adijo ko bo oni ze vsipo :)
Tomozuki Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Glavno, da zobniki ružijo, pa da se čujejo, ker tak se vsaj noben avto ni na notranji pas zapelo :D Drugače pa to še ni blo nič. Ko pogledam moj centralni štender si rečem: "Pizda sn bil fukjen..."
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se