Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A kdo kej ve kolk je od mene (Moste pri Žirovnici, bližina Jesenic) pa do vasga mitinga kilometrov ...

Objavljeno

Heheh samo jaz sn najbol profisionalno zgledo pa samo tomaz me je vido :) :) :)

Ijoooooo komaj cakam na novi strom :) :)

Samo ona suga na onem runneri pa se je dobro prilagodila voznji :) :) Obvlada ni kaj :D

Objavljeno
Heheh samo jaz sn najbol profisionalno zgledo pa samo tomaz me je vido :) :) :)

Ijoooooo komaj cakam na novi strom :) :)

Samo ona suga na onem runneri pa se je dobro prilagodila voznji :) :) Obvlada ni kaj :D

rit ni bla slaba :D :D

jas sn samo si govoro: uh uh uh uh uh :D :D :D :D

ke pa ona na zipi ha? :)

še kiklco je mela :)

Objavljeno

Huf dalec :huh: ... ampak mogoče useeno pridem na naslenega pogledat :)

Objavljeno
Huf dalec :huh: ... ampak mogoče useeno pridem na naslenega pogledat :)

to ja, ti si naš :)

Objavljeno

Benjamin, to delaj!!! :D

Aerox, ja kikle so dobrodošle, zaj ko že vse babe samo hlače nosijo, so tak not zavite ko eskimi, kak te naj kaj spodi vidim :D

Objavljeno
Benjamin, to delaj!!! :D

Aerox, ja kikle so dobrodošle, zaj ko že vse babe samo hlače nosijo, so tak not zavite ko eskimi, kak te naj kaj spodi vidim :D

hehe :P :D

treba taktiko pogruntat :D :D :D :D

Objavljeno

Špegle na šuhe zalimat pa pod kikle gledat! :)

Objavljeno
Špegle na šuhe zalimat pa pod kikle gledat! :)

ja :D :D :D :D

Objavljeno

ja, zakon je blo!

se vec tega rabimo:D

pa beno se pride pa se kdo iz lj. ocitno bote mogli vi sem prit, ker 8 iz lj vas le lazje pride kot 40 v lj:D

Objavljeno

Pa jaz bom me bolso kamero pa z pulkotom se bom na KTMi vozo :) :)

Objavljeno

Tko naredmo. Dejte vi pridet sm u MB, k mamo dost boljšo grupo kt pa pr vas k je vse zgledal kt pr norcih :D Tuki je 40 skutičev že prava mala štala tko, da jih rabmo vsej ene 60. Bojda nej bi jih blo tok naslednč. Beno je za 2, a veš (gorensko) :D Beno je za 2, ane (ljubljansko) :D

Objavljeno

Tako vas 8 se lahko lazje v Maribor prigura pa ste majn opazni ko pa nas 40 divjakov ko ga zgejo ovi zadi ko biki skuterska elita(KKS,Tomozuki,aerox,grega,jaz,jovan,pulko.......) pa se lepo speredi sprosceno pela :) :) :D :) :D Zadi pa samo ruzi :)

Objavljeno

Ja, dej a ste poštekal kej je hotu model povedt? :) Prite sm, pa vam prpraumo še eno prasence na žaru :D

Objavljeno
A kdo kej ve kolk je od mene (Moste pri Žirovnici, bližina Jesenic) pa do vasga mitinga kilometrov ...

Beno nena glej na kilometre kolko jih je ker ko bos ti to vzdusje vido pa to bos pozabo na vse kilometre :) :) :) :) :)

Objavljeno

Beno, ti se vsedi na skutera, tak ko vsaki dan, pa se lepo prpelaj sem, pa ti jas šotor zrihtam pa greš naslednji dan domu :)

Objavljeno
Beno, ti se vsedi na skutera, tak ko vsaki dan, pa se lepo prpelaj sem, pa ti jas šotor zrihtam pa greš naslednji dan domu :)

Ce ne pa pri meni prespis mam placa kolko hoces za vseh osem ce treba

Objavljeno
Hudo,hudo!! ;)

prava gužva je bla ja :D

škoda da grega ni te sliko ko smo se pelali skoz mesto proti rondoju, kako je blo te :D

prek 40 božičnih jelkic :D

al pa tam na tušovi črpalki :D kaka gneča :D

Objavljeno
Prov lepo fantje!

Svaka vam čast!

LP

Se strinjam :D

Objavljeno

Ja res je ... vsa čast vm usm (dobre slikce) ... se sploh pa organizatorju da je nabral tolk folka skupej (ce ste ga sploh mel :unsure: )

Objavljeno
Ja res je ... vsa čast vm usm (dobre slikce) ... se sploh pa organizatorju da je nabral tolk folka skupej (ce ste ga sploh mel :unsure: )

kaj ne vrjameš da nas je blo prek 40????? :huh: :blink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!