stuhec Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ima kdo mogoče nosilce za kovček ?
VmasIna Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ima kdo mogoče nosilce za kovček ? jaz
miran10 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 pozdravljeni. A mogoče kdo izmed vas ve, kakšen je sistem nosilcev za stranske Givi kovčke? Ali se dajo naknadno montirat na že nameščen nosilec za top case ali je potrebna kompletna menjava? Stranski kovčki so neodvisni od zgornjega kovčka, tako da se lahko montirajo naknadno na za to prirejeni nosilec. Jaz jih imam in so OK. Samo sem moral predelati nosilec za žmigovce,ker je njihov malo čuden in pride pod plošče zgornjega kovčka. Kupil sem jih lani v TCju. [topic= ]http://www.givi.es/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=20828
simon Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Če hočeš bolj športno vožnjo v dvoje, ti bo FZ6 od letnika 04-08 spodaj prešvoh. Za bolj športno vožnjo v dvoje ti bo tudi hornet600 spodaj prešvoh. Za normalno (približno po omejitvah) vožnjo v dvoje sta oba dost močna, pač boš pred ovinkom šaltal dol. Za solo vožnjo je FZ6s zadovoljivo močna + ima oklep! Vozil sem TDM 900 pa me ni navdušila, edino kar je boljše od FZ6 so bremze (za moj okus). Upam da sem ti kaj pomagal. Lp
Kvasko Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Lep pozdrav!!! Mene sam zanima če ma kdo za prodat komplet spredno masko od fz 6 fazer al pa če kdo vsaj ve kje se da dokaj pocen dubit te dele...??? Lp, miha
sandokan6 Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 kje se da dokaj pocen dubit te dele...??? ful pocen je to pr serviserju prljublenemu!!!
crazy1000 Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 kupil FZ6-N zdaj pa kaj bo pač bo za več ni bilo denarja eni hvalijo eni grajajo bom pač videl
Kawl Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 kupil FZ6-N zdaj pa kaj bo pač bo za več ni bilo denarja eni hvalijo eni grajajo bom pač videl Čist tko ti povem....Zgrešu zihr nis :rolleyes:
tati Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 kupil FZ6-N zdaj pa kaj bo pač bo za več ni bilo denarja eni hvalijo eni grajajo bom pač videl fajn...........izbira........... :worship: :worship:
hudini Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Dobra zadeva sam mal piha okrog ušes! :naughty:
stuhec Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 Lep pozdrav!!! Mene sam zanima če ma kdo za prodat komplet spredno masko od fz 6 fazer al pa če kdo vsaj ve kje se da dokaj pocen dubit te dele...??? Lp, miha jaz imam sam en delček na desni manjka / (špic desni)
Fresh_ales Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Pozdravljeni vsi skupaj... po dolgem casu se spet oglasam :naughty: Lanska sezona je bila (vsaj zame) prekrasna... Ker pred vrati ze trka nova sezona (cakam da bo bolj toplo), sem pred odocitvijo, ki priznam da ni lahka :whistle: Menjati moram gume... Trenutno so gor original (motor kupljen lani maja, dobrih 8k km) Dunlop... Govoril sem ze s parimim motoristi (nobeden pa ne vozi fazerce) in v vecini so mi priporocali Bridgestone BT-020 Battlax gume... Sicer je res, da je sprednja se skoraj kot nova, vendar ce bom ze menjal bom kar obe, ziher je ziher... Zanima me kaj vozite, kaj ste vozili in kaksne izkusnje imate z razlicnimi gumami.... Se o mojem stilu voznje.... Motorja nimam da bi z "usesi po tleh drajsal v ovinkih"... Vec ali manj se voziva skupaj s punco na kaksne turce, kadar pa sem sam pa rad tudi mal vec gasa dam :D Torej, kakrsni koli komentarji (utemeljeni) dobrodosli :naughty: PEACE! :krneki:
Kawl Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Evo da dodam jaz svoje mnenje. Sam sem lani s tem motorjem naredil 6100km (v mesecu septembru).Popolnoma nov motor nove gume se pravi vse frišno. Na motorju so bile bridgestone bt-020 katere si tudi ti omenil. Guma mi ni spustila nikoli sem pa motor vozil tudi do tačke. Po 6000 prevoženih kilometrih sem mnenja da bi zadnja guma zdržala še enkrat toliko, prednja pa še nekaj več. Ne vem pa kako se obnesejo kakšne druge gume, ker sem motor prodal in ti pri tem ne moram svetovati. Guma je vsekakor vredena svojga denarja. Sem si pa želel peljati motor tudi s kakšnimi bolj radirkastimi gumami, ker me zanima kako bi se motor obnašal v tem primeru. Poglej mogoče še qualifire saj pri tem motorju ni tak problem pobiranje zadnje gume, ker pač nima ne vem kakšnega navora. So pa qualifire vsaj kot pravijo fantje zelo dobre gume in so drug rank kot bridgestone. LP Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil Kawl
Fresh_ales Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Evo da dodam jaz svoje mnenje. Sam sem lani s tem motorjem naredil 6100km (v mesecu septembru).Popolnoma nov motor nove gume se pravi vse frišno.Na motorju so bile bridgestone bt-020 katere si tudi ti omenil. Guma mi ni spustila nikoli sem pa motor vozil tudi do tačke. Po 6000 prevoženih kilometrih sem mnenja da bi zadnja guma zdržala še enkrat toliko, prednja pa še nekaj več. Ne vem pa kako se obnesejo kakšne druge gume, ker sem motor prodal in ti pri tem ne moram svetovati. Guma je vsekakor vredena svojga denaraja. Sem si pa želel peljati motor tudi s kakšnimi bolj radirkastimi gumami, ker me zanima kako bi se motor obnašal v tem primeru. Poglej mogoče še qualifire saj pri tem motorju ni tak problem pobiranje zadnje gume, ker pač nima ne vem kakšnega navora. So pa qualifire vsaj kot pravijo fantje zelo dobre gume in so drug rank kot bridgestone. LP original si imel Brdigke gor? Jaz sem dobil Dunlop..nevem kateri model... tezava je pri Dunlopu samo to, da jih pobira po sredini cist prevec (vsaj jaz tko mislm) :alien1:
Tadeusz Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) original si imel Brdigke gor?Jaz sem dobil Dunlop..nevem kateri model... tezava je pri Dunlopu samo to, da jih pobira po sredini cist prevec (vsaj jaz tko mislm) :alien1: jst jih še vedno imam gor bt 020...imajo skoraj 8kkm...upam,d bojo zdržale še kakih 1000-1500km...mislim pa, da naslednje ne bojo gor bt 020! Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil Ttko
simonsi Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Pozdravljeni vsi skupaj... po dolgem casu se spet oglasam :naughty: Lanska sezona je bila (vsaj zame) prekrasna... Ker pred vrati ze trka nova sezona (cakam da bo bolj toplo), sem pred odocitvijo, ki priznam da ni lahka :whistle: Menjati moram gume... Trenutno so gor original (motor kupljen lani maja, dobrih 8k km) Dunlop... Govoril sem ze s parimim motoristi (nobeden pa ne vozi fazerce) in v vecini so mi priporocali Bridgestone BT-020 Battlax gume... Sicer je res, da je sprednja se skoraj kot nova, vendar ce bom ze menjal bom kar obe, ziher je ziher... Zanima me kaj vozite, kaj ste vozili in kaksne izkusnje imate z razlicnimi gumami.... Se o mojem stilu voznje.... Motorja nimam da bi z "usesi po tleh drajsal v ovinkih"... Vec ali manj se voziva skupaj s punco na kaksne turce, kadar pa sem sam pa rad tudi mal vec gasa dam :D Torej, kakrsni koli komentarji (utemeljeni) dobrodosli :naughty: PEACE! :krneki: Katerekoli sport touring gume, oz. tiste, ki jih dobiš najbolj ugodno.
dive Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 @Fresh_ales: Jaz bi ti priporočal sport touring gume. Ali bt020, ki jih omenjaš, ali metzeler z6 (jaz sem z njimi zelo zadovoljen :OK: ), ali pa michelin pilot road2. Supersport gume ti odsvetujem, še posebej če se dosti vozita dva, kajti jaz sem zgulil qualifier v 4000km do platna :BUA: . Z z6 bom naprimer naredil še enkrat toliko pa motor vseeno peljem do roba gume, skratka je nič ne šparam. Odločitev pa je tvoja... :whistle:
Barth Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 jaz sem vozil FZ6 Fazerja 3 leta. - 1. gume so ble BT-020, zadnja zdržala 10k km - vredu guma, nove so drage za to kar ponujajo. Prvo hitro zliže v trikotnik, in potem je to obrabo čutit v vožnji oz. nagibih. Novejša verzija dvokomponentna (po sredi trša kot ob strani) je BT-021. - 2. guma je bila Michelin Pilot Power - drži kot pribita, nikoli ne zdrsne, super na mokri cesti, pobere jo v 5k km - zame najboljše na Fazerju, ampak jaz osebno nisem nikoli izkoristil njene sposobnosti. - 3. guma zadnja Michelin Pilot Road, prva Pilot Power - ostal sem na tej kombinaciji, ki je bila zame optimalna - zadnja 10k km, prva cca 14k km. Nikoli nobenih zdrsov, guma pa se skoraj do konca svoje življenjske dobe obnaša tako, kot da bi bila nova oz. kot se pričakuje od nje. Dunlop Qualifier (dimenzije 160...)sem imel na XTjki - samo enkrat in nikoli več. Pobralo jo je v 2k km, nova je bila še OK, ko pa se je malo obrabila, se je čudno obnašala. Čudna guma, meni ni vlivala zaupanja. Veliko folka je spljuvalo to gumo. Na XTjko je šla potem Michelinka Pilot Road 2CT - super guma, drži, brez čudnega obnašanja, zavoji in ovinki predvidljivi, zdržala bi 6k km pri takem tempu, kot qualifierka pri 2k km. Glede na teste v revijah, precej obeta nova turing Dunlopka (ki je naslednica D220) - je dvokomponentna. Cena bo bolj prijazna od ostalih znamk, kar pa je pri Dunlopu zame edina prednost. Sedaj na FJR vozim Metzeler Z6 - ampak to je čisto drug rang motorja. Kljub temu, da je Metzeler drag ku pras...., ne dam druge gume na motor.
poggy Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 No moja kobilica pa je od petka dalje obuta v bt-014. Bomo videli kaj bo, dobil zelooo poceni :worship: :worship:
stuhec Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 vmasina ima edini nosilce za kavcek ?
bikez Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Imam en problem probem na FZ6 SA letnik 2006, ki se pojavi občasno. Ko dam iz prostega teka v prvo motor crkne. To se mi je zgodilo že trikrat in ne najdem vzroka kaj bi to bilo. Motor crkuje tudi, če povišam obrate. To se zgodi zapovrstjo lahko tudi 5-krat, ko prestavim v prvo prestavo, nato pa se spomne kot da ni bilo nič in prestavi čisto normalno brez da bi crknil. Prav tak problem ima tudi moj prijatelj, ki ima isti motor in isti letnik. A se komu sanja kaj bi to lahko bilo? Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil bikez
Kawl Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Imam en problem probem na FZ6 SA letnik 2006, ki se pojavi občasno. Ko dam iz prostega teka v prvo motor crkne. To se mi je zgodilo že trikrat in ne najdem vzroka kaj bi to bilo. Motor crkuje tudi, če povišam obrate. To se zgodi zapovrstjo lahko tudi 5-krat, ko prestavim v prvo prestavo, nato pa se spomne kot da ni bilo nič in prestavi čisto normalno brez da bi crknil. Prav tak problem ima tudi moj prjatelj, ki ima motor isti motor in isti letnik. A se komu sanja kaj bi to lahko bilo? Pa dvigneš tačko napredno daš v prvo prestavo? Sam prašam da ne bo kakšne zamere... :D
bikez Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Pa dvigneš tačko napredno daš v prvo prestavo?Sam prašam da ne bo kakšne zamere... :D Oprosti, ampak ne razumem vprašanja. Katero tačko?
MARE 65 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Imam en problem probem na FZ6 SA letnik 2006, ki se pojavi občasno. Ko dam iz prostega teka v prvo motor crkne. To se mi je zgodilo že trikrat in ne najdem vzroka kaj bi to bilo. Motor crkuje tudi, če povišam obrate. To se zgodi zapovrstjo lahko tudi 5-krat, ko prestavim v prvo prestavo, nato pa se spomne kot da ni bilo nič in prestavi čisto normalno brez da bi crknil. Prav tak problem ima tudi moj prijatelj, ki ima isti motor in isti letnik. A se komu sanja kaj bi to lahko bilo? Če se to dogaja potem, ko dvigneš tačko mogoče "šteka" stikalo ? Probaj malo pošpricat z WD.
condor Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Oprosti, ampak ne razumem vprašanja. Katero tačko? Govora je o bočnem stojalu motorja, na katerega je vezno stikalo, le to iz ugasne motor če je stojalo spuščeno ko imaš v 1. prestavi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se