paris2 Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Je kdo montiru na svojo tut kak xenon kit al pa hid projektorje? Moja povezava mene mika sam ne vem zarad smrkcev? Na hornetki sm jih sicer mel pa ni blo težav, sam nikol ne veš?
Hytech Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Seveda ne, saj zato pa bom svojo prekrasno lubico še vozil nekaj časa! :evilgrin: Potem pa bo tako že čas za popolnoma NOVO Fireblade, ki pa bo vsaj zame ziher spet NAJBOLJŠA. Torej, Bavarec odpade! :naughty: To je pravi hondaški spirit! :grim Demon in DXR16 1 1
Demon Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 (popravljeno) To je pravi hondaški spirit! :grim Hja, sicer bova za te izjave zdaj kasirala minuse, pa vseeno, ja, sem velik Honda fan, sem z njihovimi izdelki več kot zadovoljen, tako da ja, če bodo finance dopuščale bom na Hondi ostal, ne glede na konkurenco. :grim :evilgrin: :grim Popravljeno Marec 28, 2011. Popravil Demon
DXR16 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Hja, sicer bova za te izjave zdaj kasirala minuse, pa vseeno, ja, sem velik Honda fan, sem z njihovimi izdelki več kot zadovoljen, tako da ja, če bodo finance dopuščale bom na Hondi ostal, ne glede na konkurenco. :grim :evilgrin: :grim Demon saj je tema o HONDI zakaj je nebi smel pohvalit.Vsaki ima svoje mnenje glede znamke motorja :yes: . Jaz sem tudi za hondo tako kot ti . Nikoli pa nebom sral drugih znamki motorjou,vsi so dobri...To je za tiste,ki mislijo,da če pohvališ hondo užališ ostale znamke.... Demon 1
Demon Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Demon saj je tema o HONDI zakaj je nebi smel pohvalit.Vsaki ima svoje mnenje glede znamke motorja :yes: . Jaz sem tudi za hondo tako kot ti . Nikoli pa nebom sral drugih znamki motorjou,vsi so dobri...To je za tiste,ki mislijo,da če pohvališ hondo užališ ostale znamke.... Ja, se popolnoma strinjam s tem kar si napisal. Sam zelo dobro vem, da slabih motorjev več ni, te nianse, minimalne razlike med njimi pa mi navadni smrtniki sploh ne opazimo. Ampak, tukaj na motosvetu sem pač vajen tega, da če nekaj pohvališ, v tem primeru pač Hondo, pač kasiraš minuse, hahaha, ampak to sploh ni pomembno. Jaz sem z mojo Hondico tako zadovoljen, da je ne menjam za nič druga, ja, priznam, sem pristaš te znamke tako pri motorjih, kot pri avtomobilih. DXR16 1
paris2 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 btw, čas je za pripravo na sezono... Kater antifriz dajete v motor? Zmešan z destilirano vodo 1:1 (antifriz -25) ali samo antifriz, ki je že zmešan za do -25? Kater motorno olje uporabljate? Jst mam trenutno noter Motul 5100 10W/40. Zavorna tekočina bo dost DOT 4 al date clo DOT 5.1? Al grete kr na servis pa tm opravjo vse namesto vas?
Demon Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 btw, čas je za pripravo na sezono... Kater antifriz dajete v motor? Zmešan z destilirano vodo 1:1 (antifriz -25) ali samo antifriz, ki je že zmešan za do -25? Kater motorno olje uporabljate? Jst mam trenutno noter Motul 5100 10W/40. Zavorna tekočina bo dost DOT 4 al date clo DOT 5.1? Al grete kr na servis pa tm opravjo vse namesto vas? Hej. Ja no, jaz grem na servis ja, pa opravijo tam. Olje pa imam noter Panolin, ki je kao izdelano za Novo Fireblade. PANOLIN_HONDA.pdf
paris2 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Hej. Ja no, jaz grem na servis ja, pa opravijo tam. Olje pa imam noter Panolin, ki je kao izdelano za Novo Fireblade. tnx, sam še vedno, za dolivat rabš neki in za zavorno in za hladilno, olje pa itak.?
Demon Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 tnx, sam še vedno, za dolivat rabš neki in za zavorno in za hladilno, olje pa itak.? Zavorne tekočine in hladilne ne dolivam, to mi naredi na servisu po potrebi. No, zavorno mi je zdaj tako menjal, hladilno pa dolil. Olje pa tudi ja, pol litra ostane pri servisu, pa za ziher si še en liter kupim, in zdržim brez težav do servisa.
paris2 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 (popravljeno) Zavorne tekočine in hladilne ne dolivam, to mi naredi na servisu po potrebi. No, zavorno mi je zdaj tako menjal, hladilno pa dolil. Olje pa tudi ja, pol litra ostane pri servisu, pa za ziher si še en liter kupim, in zdržim brez težav do servisa. kul ps.: Kje ga pa kupiš tale Panolin? Me je zamikal, ker bom menjali olje in filter. Popravljeno Marec 28, 2011. Popravil paris2
Demon Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 kul ps.: Kje ga pa kupiš tale Panolin? Me je zamikal, ker bom menjali olje in filter. Ja kar na servisu, tukaj ko servisiram motor ga ima. Motula še nisem probal, ker mi na servisu to olje bolj priporoča, Motula baje požere več kot tega Panolin.
paris2 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Ja kar na servisu, tukaj ko servisiram motor ga ima. Motula še nisem probal, ker mi na servisu to olje bolj priporoča, Motula baje požere več kot tega Panolin. tnx
paris2 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Očitno bo že držalo to olje: http://www.panolin.si/clanki/Automanija%20Test%20Panolin%20Moto%204T%20Synth%2010W-30.pdf
paris2 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Še en člank: http://www.panolin.si/clanki/Avtomanija%2013-2009.pdf
marko55 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 tnx, sam še vedno, za dolivat rabš neki in za zavorno in za hladilno, olje pa itak.? Dolivanje zavornega olja? Zavorno olje se ne doliva. Nivo se niža z obrabo ploščič, če so ploščice popolnoma obrabljene je ponavadi blizu minimuma, ko pa daš nove ploščice pa pride nazaj na max. Če je potrebno zavorno olje dolivati, pomeni, da nekje pušča, kar je definitivno znak za alarm in podroben servisni pregled.
paris2 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Dolivanje zavornega olja? Zavorno olje se ne doliva. Nivo se niža z obrabo ploščič, če so ploščice popolnoma obrabljene je ponavadi blizu minimuma, ko pa daš nove ploščice pa pride nazaj na max. Če je potrebno zavorno olje dolivati, pomeni, da nekje pušča, kar je definitivno znak za alarm in podroben servisni pregled. Mišljen je blo bolj za zamenjavo zavornega in za dolivat motornega.
marko55 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Mišljen je blo bolj za zamenjavo zavornega in za dolivat motornega. Aha, to je pa nekaj drugega.
bagio Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Očitno bo že držalo to olje: http://www.panolin.s...th%2010W-30.pdf Meni je bilo v AS Domžale rečeno,da je najmanjša poraba olja pri CBR 1000rr od 08 dalje, z oljem AGIP racing 4T 5W-40,ki ga tudi oni vlivajo na servisu.Vodja servisa pravi da so probavali vsa olja in se je Agip najbolje obnesel in da porabe skoraj naj nebi bilo,jaz bom naslednji teden imel 1000km in bom probal Agip in da vidmo,javim čez čas za rezultat,oz porabo olja.
Demon Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Meni je bilo v AS Domžale rečeno,da je najmanjša poraba olja pri CBR 1000rr od 08 dalje, z oljem AGIP racing 4T 5W-40,ki ga tudi oni vlivajo na servisu.Vodja servisa pravi da so probavali vsa olja in se je Agip najbolje obnesel in da porabe skoraj naj nebi bilo,jaz bom naslednji teden imel 1000km in bom probal Agip in da vidmo,javim čez čas za rezultat,oz porabo olja. Odlično, ker Panolina še vedno kar nekaj popije. Poskusi, in javi koliko ti ga je požrlo, pa ceno tudi. :evilgrin:
bagio Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Odlično, ker Panolina še vedno kar nekaj popije. Poskusi, in javi koliko ti ga je požrlo, pa ceno tudi. :evilgrin: Javim,samo mislim da kaj veliko km ne bom naredil,tko da bo malo za počakat,cena je pa na servisu okrog 16€/l,se pa da ceneje tudi dobit
sesir Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Meni je bilo v AS Domžale rečeno,da je najmanjša poraba olja pri CBR 1000rr od 08 dalje, z oljem AGIP racing 4T 5W-40,ki ga tudi oni vlivajo na servisu.Vodja servisa pravi da so probavali vsa olja in se je Agip najbolje obnesel in da porabe skoraj naj nebi bilo,jaz bom naslednji teden imel 1000km in bom probal Agip in da vidmo,javim čez čas za rezultat,oz porabo olja. Jz sem tega dal nazadnje v mojga.Po 3000km ga res še ni nič popil-vendar baje motor tudi prej ni pil olja.Je pa res,da ga je prej imel res miren voznik.
paris2 Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 (popravljeno) Sem potem dal GSG Crashpade (naročeno iz Nemčije) in ne od Rizome, ker mi ni blo, da bi šel v TC motoinneki. :naughty: ps.: Zdj bo pa cajt za vinjeto. Kam jo vi nalepte ponavad? Na sprenje vilce? Popravljeno April 2, 2011. Popravil paris2 Samuell 1
paris2 Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 Kaj imate za ene gume na Firebladi? Sport ali SportTuring? Jaz bi nekaj vzel predvsem za naše ceste, pa ne vem kaj? Trenutno je kr neki gor, raj ne omenjam. hilton 1
Demon Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 (popravljeno) Kaj imate za ene gume na Firebladi? Sport ali SportTuring? Jaz bi nekaj vzel predvsem za naše ceste, pa ne vem kaj? Trenutno je kr neki gor, raj ne omenjam. Kaj še imaš original gor? Torej Bridgestone BT 015?!? Joj joj, vrzi to plastiko dol!!! No, jaz sem na svoji vozil Dragon Supercorso, D 211 GP Racer in zdaj že tretji komplet Metzeler K3 Interact. No, dokler bo K3 obstajala, tako dolgo moj motor druge gume nebo več niti videl, kaj šele jo imel gor! :grim Popravljeno April 5, 2011. Popravil Demon DXR16 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se