Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Spredaj na maski se vidijo nekakšni 3-je čepi. Verjetno je bila gor šipa. Zakaj je ni več???? :eek:

Objavljeno (popravljeno)

Js vam bom lahko javil takoj po prvi turci kaj je z Roadsmart2. Zanima me tut če so porihtal tresenje sprednje gume pri določenih hitrostih v primerjavi z staro Roadsmartko.

Popravljeno . Popravil Be wild
Objavljeno

Prvi del projekta je že padel v vodo, danes dobil aluminijaste vijake, rdeče barve, odprem paket, waaau noro lepa rdeča, pridem vn na naravno svetlobo, vijaki pa vijolčni, me je kar zvilo :S. In po celem dnevnem študiju, kje dobiti rdeče vijake sem prišel do spoznanja, da tudi Lightechovi vijaki (en komad 2€!!) niso rdeči, bolj bledo rdeči... ahhh ja ova noč nije moj dan.

Objavljeno (popravljeno)

Prvi del projekta je že padel v vodo, danes dobil aluminijaste vijake, rdeče barve, odprem paket, waaau noro lepa rdeča, pridem vn na naravno svetlobo, vijaki pa vijolčni, me je kar zvilo :S. In po celem dnevnem študiju, kje dobiti rdeče vijake sem prišel do spoznanja, da tudi Lightechovi vijaki (en komad 2€!!) niso rdeči, bolj bledo rdeči... ahhh ja ova noč nije moj dan.

Ni panike, kupi barvo v spreju v takem odtenku,ko ti ustreza,vzami fini brusni papir tam ene 600, jih narahlo pobrusi in pobarvaj.Aluminij, ko je enkrat že barvan, se tako ali tako potem prime barva.

lp

Popravljeno . Popravil honda2000
Objavljeno

Zlicitiral sem "oblekco" za zavorno šalčko in ker imam eno viška, jo prodam za 10€, če bi kdo želel.

Čaos

Imaš akšno sliko motorja s "oblekco"...jaz namreč že nekaj časa razmišljam da bi zamenjal "zavorno šalčko" ampak če se da urediti na eleganten način parktično brez predelave bi bilo to seveda več kot OK. Le nekako si ne predstavljam kako izgleda tvoja predelava...kje si pa kupil...

Objavljeno (popravljeno)

Ni panike, kupi barvo v spreju v takem odtenku,ko ti ustreza,vzami fini brusni papir tam ene 600, jih narahlo pobrusi in pobarvaj.Aluminij, ko je enkrat že barvan, se tako ali tako potem prime barva.

lp

Ne bo šlo, na vijakih je lasersko graviran napis, tko da barvanje itak odpade, ker aluminija ne bom barval, prvič ker se na površino brez osnovne barve slabo prime, drugič kot drugič je pa treba inbus vijake privijačit, se pravi se bo barva znotraj glave poškodovala, tko da barvanje je že v štartu odpadlo, sploh zaradi tega, ker je vijakov veliko....mam novo idejo, z novimi vijaki :P

Imaš akšno sliko motorja s "oblekco"...jaz namreč že nekaj časa razmišljam da bi zamenjal "zavorno šalčko" ampak če se da urediti na eleganten način parktično brez predelave bi bilo to seveda več kot OK. Le nekako si ne predstavljam kako izgleda tvoja predelava...kje si pa kupil...

Je pa zadeva res super, material čisto mehak, prav fletno zgleda na šalčki :D, mam še eno z napisom Alpinestars, če kdo rabi.

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Narejene imam še ene obrobe modre in zelene, za feltne, če bi kdo lepil :P

Objavljeno

Narejene imam še ene obrobe modre in zelene, za feltne, če bi kdo lepil :P

kakšno zeleno maš to?

ti morm še neki poslat, sam sm čist pozabu zarad izpitou :glare:

Objavljeno

Spomladi bom moral zamenjati gume in me zanima kakšne uporabljate na svojih mopedih? Sam sem imel zdaj M5 in sem bil dejansko zadovoljen...

Evo enak strošek bom mel jaz .)

Nevem,meni vsi po vrst svetujejo dunlop sportsmart,pravjo da je 1a,izkušenj z njo pa nimam

Sedaj mam gor sportmax qualifer II pa mi je zadn konc že večkrat odneslo...mogoče sm pregrob,nevem :ninja:

mel gor qualifer, sicer res da prvo verzijo, sm je bla katastrofa, kupu nove Roadsmart 2 v akciji Dunlopa dal 210 eur z montažo. Najbolj ugodna varianta, super guma zaenkrat, naredu 5000 km pa še k nova.

zelo dobr držijo tud v mokrem, sem nažalost tud to stestriov. zaenkrat super guma, nism pa še probov Sportsmart to je res. Aja o tresenju kot eni jambrajo ni ne duha ne sluha!

Fantje nova Roadsmart2 je za moje pojme zadetek, vsi jo nenormalno hvalije ;)

yeah :)

Objavljeno (popravljeno)

Eno vprašanje. Na 10870 sem imel zadnji servis. Ali je priporočeno,da ga na 17000 ponovno naredim? Kolikor se spomnim smo govorili na 6k km in tudi na 12, zdaj pa mi ni jasno več kako naprej, nisem pa trenutno doma da bi pogledal v service manual pa prosim za podporo lenobe z informacijo :P

Popravljeno . Popravil Rocko
Objavljeno (popravljeno)

Eno vprašanje. Na 10870 sem imel zadnji servis. Ali je priporočeno,da ga na 17000 ponovno naredim? Kolikor se spomnim smo govorili na 6k km in tudi na 12, zdaj pa mi ni jasno več kako naprej, nisem pa trenutno doma da bi pogledal v service manual pa prosim za podporo lenobe z informacijo :P

V srervis manualu kolkr so nekateri gledat mnda pise na 12k km, serviserji pa priporocajo na 6k km, kolkr sm se menu s serviserjem je reku tako, olje, k se ga uporabla v teh motorjih je dobr menat na 6kkm kej cez ni prob...glih 12 pa sm na kksnih goldwingih dela, k masine niso cist nc navite in se tud uporabla cista sintetika, sevede je tud drazje...tako d po zelji

Popravljeno . Popravil skoda
Objavljeno

kakšna olja pa dajate v svoje motorje? full sint? Motul...?

Objavljeno

Motul 5100 10-40w.

Sem mislil, da dajate 300V :D ste probali kakšno drugo znamko?

Jaz sem na mojemu RMZ250 probal Shell in se je odlično obneslo :)

Objavljeno

Prej sem govoril s temle:

http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=5623021.

z motorjem je takole:

- kupljen je bil nov v trgovini v Italiji in uvožen v SLO plačan DDV in narejena homologacija (skratka papirji naj bi bili 100 %)

- je 1.lastnik

-1x mu je padel s tačke in se podrsal malo po zadku ki ga je takoj zamenjal ( star zadek ima priložen )

- gume imajo 500km

- prodaja ker bo kupil Z1000

- servis narejen pri 6500km pooblaščenem serviserju na obali ( zdaj ima 7000km )

to je nekako tudi vse..

mnenje?

mislim, da grem pogledat v naslednjih dneh :grim

Objavljeno

Sem mislil, da dajate 300V :D ste probali kakšno drugo znamko?

Jaz sem na mojemu RMZ250 probal Shell in se je odlično obneslo :)

Daj VSAJ pol sint.če že šparaš naq olju sicer pa ti priporočam vol.sintetiko !

Ps. kako pa se olje OBNESE nemoreš ti testirat ! saj to so posebni testni;motorji,režimi postopki itd. ! !

Objavljeno

živijo, sem nov na forumu, prijavil pa sem se zato ker bom kupil nov motor pa bi rad kakšno vašo izkušnjo slišal....

prebral sem si že pol teme in verjetno mi ne bo žal če kupim z750?

novega ne bom kupoval ker je predrag ampak tam do 4500, 4000€ pa ja..namen je pa kupiti po tej zimi...

ravno vidim da je forfeitt v podobni situaciji....:) poznaš kakšno dobro varianto? :)

firbec me je mantral in sem tudi poklical tega istega kot forfeitt..nek fant je to..ni me prepričal..ne vem kaj pravite? je mogoče še kdo govoru znjim!

( forfeitt če ga boš šel pogledati poročaj..če je dober ne kupi bi raje jaz! :beer2: )

Objavljeno (popravljeno)

Prej sem govoril s temle:

http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=5623021.

z motorjem je takole:

- kupljen je bil nov v trgovini v Italiji in uvožen v SLO plačan DDV in narejena homologacija (skratka papirji naj bi bili 100 %)

- je 1.lastnik

-1x mu je padel s tačke in se podrsal malo po zadku ki ga je takoj zamenjal ( star zadek ima priložen )

- gume imajo 500km

- prodaja ker bo kupil Z1000

- servis narejen pri 6500km pooblaščenem serviserju na obali ( zdaj ima 7000km )

to je nekako tudi vse..

mnenje?

mislim, da grem pogledat v naslednjih dneh :grim

Men sam to ni jasno kako da gre v italijo kupiti motor ki stane isto ali več kot pri nas ( govorim za novega ), plus to da more še za homologacijo plačevati in ostali stroški.

P.S drugače zgleda motorček OK samo to me je motilo :)

Popravljeno . Popravil DiAbLo46
Objavljeno

sem ga vprašal pa je rekel da je dobil ceneje kot tukaj.. potem pa se 100eu za homologacije..

kje pa se da preveriti da ni bil ukraden? itd..

Objavljeno

Kupujem crash pade za letnik 04-06 oziroma jih želim sam narediti saj niso nič posebnega pa me zanima če tu kakšna dobra duša pa bi mi mal dimenzije povedal ali če kdo koga pozna koga ki jih prodaja po solidni ceni saj se mi v trgovini zdijo predragi za tisti kos postuženega aluminija?

Objavljeno

Kupujem crash pade za letnik 04-06 oziroma jih želim sam narediti saj niso nič posebnega pa me zanima če tu kakšna dobra duša pa bi mi mal dimenzije povedal ali če kdo koga pozna koga ki jih prodaja po solidni ceni saj se mi v trgovini zdijo predragi za tisti kos postuženega aluminija?

klikni hyperjake-a pa se zmeni on jih ima sigurn na zalogi :) če ne jih bo pa naredu

Objavljeno

za cca 25€ ti jih naredi znanec. če te zanima mi piši na pm.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!